Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

[/QUOTE]

DAHA ONU DÜŞÜNMEDİM ŞEKERİM VALLA ama adetlıykende okuturum yada beklerım
napım
hem bizim ahcımız çok hızlı okuyo oda yardım edıyor bana onaa okuturum arada
tabı senın okuman daha yararlı adetkende bekle bence oruç gibi düşün olunca ara veriyorsunda devam edıyorsun ya
:2::2:

şu messsaj kutunu bi temizle anaaam
soru bilem sordurmuyonuss adama aaaaa
oruc oruç döööerim haa

Son düzenleme:

neden öyle diyorsun kzum
neden benım şansın daha yüksekmiş
yok öyle şey sırayla gebeş olacağız bu yaz
olacak olacak

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar
Umarım herkes iyidir. Bizim de bugün doktor kontrolümüz vardı. Çok şükür herşey yolunda çıktı. Kızım gayet güzel büyümüş 371 gr olmuş tahmini boyu da 25 cm
Gebeliğin yarısına geldik çok şükür artık yavaş yavaş hissetmeye de başladım hareketlerini. Doktor bugün 4D li fotografını da çekti verdi. Ağzı burnu epey şekillenmiş tabi daha güzel pozlarını 1 ay sonra alabilicez diye düşünüyorum. Hala oluşmaya devam ediyor çünkü
Plesentam aşağıdaydı geçen aylarda bir kanama yaşamıştım. Bu sefer ona baktığında doktorum plesentanın yukarı çıktığını ve artık bizim için bir risk teşkil etmeyeceğini söyleyince inanılmaz rahatladım tabi
Bir daha ki kontrolümüz 1 ay sonra.
Rabbim bu mucizeyi dileyen isteyen tüm arkadaşlarıma nasip etsin inşallah. Her birinize tek tek dua ediyorum canlar çok kocaman öpüyoruz ECE kızımla sizleri

neden öyle diyorsun kzum
neden benım şansın daha yüksekmiş
yok öyle şey sırayla gebeş olacağız bu yaz
olacak olacak

inşallah cnm yaa ağzın bebiklerini öppsünn inşallah ...
ben hep öyle dua ederdim önceden benden daha zor durumda olan varsa önce ona ver sonra bana derdim geçen senelerde ama artık pek diyemiyorum dardayım zordayım herkeze nasip et yanında banada diyorum ...yarın kandil şimdiden kutlarım mübarek olsun inş..

mutluluğunuz daim olsun canım allah tamamına erdirip kucağına almayı nasip etsin.
bize güzel dileklerde bulunduğun içinde teşekkürler

gel pisi pisii hee
vallah yavrii aslında olabilir benim bat yarın :) ama zamanında gelmeyeceği için heyecan yok bende
benum celinum sen doğur arkadan ben celiyrum hee

Maşallah Ece'miz büyüyor iyi bak kendine tadını çıkar

CANIM ARKADAŞLARIM
hepinizin kandili mübarek olsun şimdiden
allah gönlünüzde ne dilekler varsa bu mübarek günün hatrına kabul etsin inşallah.
hepimizin ortak dileği belli inşallah yakın ve hayırlı zamanda sağlıcakla evlatlarımıza kavuşuruz

Bende bu mübarek güzel gecenin huzuru ve bereketi üzerinizde olsun diyorum..
Hayırlı kandiller diliyorum..

sabaha kadar otururlaaar gündüzde yoklar gerçi oruç tutuyorsunuz sanırsam uyuyun baride zaman çabuk geçer Allah kabul etsin inşAllah.. ya ben masumiyetin gebe olduğunu bilmiyordum bir ara çok içimden gebe diye geçiyordu yazmıştım bile kendisine.. sonradanda en giremedim zaten bi süre.. demek ki gebe olduğu tam da o dönemlermiş.. çok mutlu oldum.. Allah hayırlısıyla kucağına almayı kısmet etsin inşAllah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…