- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #8.561
[/QUOTE]Allah kabul etsin inşAllah.. ama sen sanırım 41 gün okucaksında aralara zaman giricek o zaman ne olucak.. mesela diyelim eve gelmedin mesela adet oldun o 41 gün o zaman süre uzayacak.. onu nasıl yapmayı düşünüyorsun?
Bende aynı yolu izlicemde ona göre deyiver bakem
meryem suresı kuran-ı kerimin 300-313 sayfaları arasında
kehf suresınden sonraki sure.
ben 3 kezdir okuyorum inşallah
kızlar diyanetten indirdigim türkcesini isteyen arkadaslara mail atabılırım özelden mail adresi yollarsanız en azından türkcesınden okumuş olursunuz (nihayeti Allah kelamı yararı olur arapca bilmeyenlere)
deryoşum bence kesinlikle yaradı ve yarayacakta uzak değil bebiş inşallah...
sabah yazacaktım ama bahar yazmışakıntı girmediğin için ve eksik ölçümün olduğu için çizgin kesik yoksa kabak gibi çatladın ALLAHımın izniyle ..
ben alıştım cnm ya çatlarsa çatlar çatlamazsada kendi blir napak
zaten ben kendi kendime 21.gün çatlarım diye düşünmüştüm çünkü metformin kullanan pkolular 35 günde bir olmuşlar geneli mesela 2-3 ayda bir adet gören pkolu bile 35 günde bir adet olmaya başlamış ve sonrada gebeş çoğu darısı başımıza olsun inşallah en azından tüpe giderken zemin etüdü yapmış olcam oda bişe bnm için ..[hadi ya demek öyle olmuş
kız oli istermisin biz de gebeş oalalım ayy Allahım noluuurrr/QUOTE]
neden olmasın kuzum ben senden kendimden çok umutluyum hiç şüphesiz senin şansın daha yüksek bence en kısa zamanda olsun inşallah
bende almam sevmiyorum ben hayvanlar doğal ortamından uzaklaştırılmasınınapim bebeğim yaa oturuyorum boş boş arkadaş çağırdı gitmek istemiyor canımm.
tablom benim bi tuhaf yaa baksana
375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com[/Qniye gitmeyecekmişsin git de kafan dağılsın
yumurtaydı akntıydı derken
yürü git hadi
ateşin de yükselir senin merak etmeUOTE]
ayy Allahım bu erkekler ne deli ya
benımki de çocuk yapmayalım köpek alalım diyor
töbee töbeeeee
alsın köpeği de bak ben onu eve sokuyor muyum
şu messsaj kutunu bi temizle anaaam
soru bilem sordurmuyonuss adama aaaaa
oruc oruç döööerim haa
allah kabul etsin cnm boşalttım
neden öyle diyorsun kzum
neden benım şansın daha yüksekmiş
yok öyle şey sırayla gebeş olacağız bu yaz
olacak olacak
olalımda canım gerisi boş bu ay senin haberini alırız öteki ay biri öteki ay bi kaç kişinin ..olsunda ben beklerim yinede
neden öyle diyorsun kzum
neden benım şansın daha yüksekmiş
yok öyle şey sırayla gebeş olacağız bu yaz
olacak olacak
Merhaba Arkadaşlar
Umarım herkes iyidir. Bizim de bugün doktor kontrolümüz vardı. Çok şükür herşey yolunda çıktı. Kızım gayet güzel büyümüş 371 gr olmuş tahmini boyu da 25 cm
Gebeliğin yarısına geldik çok şükür artık yavaş yavaş hissetmeye de başladım hareketlerini. Doktor bugün 4D li fotografını da çekti verdi. Ağzı burnu epey şekillenmiş tabi daha güzel pozlarını 1 ay sonra alabilicez diye düşünüyorum. Hala oluşmaya devam ediyor çünkü
Plesentam aşağıdaydı geçen aylarda bir kanama yaşamıştım. Bu sefer ona baktığında doktorum plesentanın yukarı çıktığını ve artık bizim için bir risk teşkil etmeyeceğini söyleyince inanılmaz rahatladım tabi
Bir daha ki kontrolümüz 1 ay sonra.
Rabbim bu mucizeyi dileyen isteyen tüm arkadaşlarıma nasip etsin inşallah. Her birinize tek tek dua ediyorum canlar çok kocaman öpüyoruz ECE kızımla sizleri
hepsi iyi hoşta sondaki gel pisi pisi olmadı
bazen eşimede diyorum ya hiç olmazsa bebeğimiz diye ilk cümle köpek alırız
neyse baharcım bu hava kaçmaz bence arkadaşına gt tabi sana hitap eden biriyse bende dışarı çıkcam sabahki duştan sebep hala saçlarım yaş
akşam tekrar gelirim öpüldünüz batı yaklaşanda yok bu sıralar ekşın yok topikte
sonnurrrrr cicimmm sende durumlar nedir celunin seni merak edeyi..
deryoşum bence kesinlikle yaradı ve yarayacakta uzak değil bebiş inşallah...
sabah yazacaktım ama bahar yazmışakıntı girmediğin için ve eksik ölçümün olduğu için çizgin kesik yoksa kabak gibi çatladın ALLAHımın izniyle ..
ben alıştım cnm ya çatlarsa çatlar çatlamazsada kendi blir napak
zaten ben kendi kendime 21.gün çatlarım diye düşünmüştüm çünkü metformin kullanan pkolular 35 günde bir olmuşlar geneli mesela 2-3 ayda bir adet gören pkolu bile 35 günde bir adet olmaya başlamış ve sonrada gebeş çoğu darısı başımıza olsun inşallah en azından tüpe giderken zemin etüdü yapmış olcam oda bişe bnm için ..[hadi ya demek öyle olmuş
kız oli istermisin biz de gebeş oalalım ayy Allahım noluuurrr/QUOTE]
napim bebeğim yaa oturuyorum boş boş arkadaş çağırdı gitmek istemiyor canımm.
tablom benim bi tuhaf yaa baksana
375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com[/Qniye gitmeyecekmişsin git de kafan dağılsın
yumurtaydı akntıydı derken
yürü git hadi
ateşin de yükselir senin merak etmeUOTE]
ayy Allahım bu erkekler ne deli ya
benımki de çocuk yapmayalım köpek alalım diyor
töbee töbeeeee
alsın köpeği de bak ben onu eve sokuyor muyum
oyy derya ne güzelll bende eşime yalvarıyorum nolur bi hayvan olsun evde diye ben bakarım diyorum balkonda fln kesinlikle istemiyorrr
ben baylırım hayvan dostuyumdurda
Merhaba Arkadaşlar
Umarım herkes iyidir. Bizim de bugün doktor kontrolümüz vardı. Çok şükür herşey yolunda çıktı. Kızım gayet güzel büyümüş 371 gr olmuş tahmini boyu da 25 cm
Gebeliğin yarısına geldik çok şükür artık yavaş yavaş hissetmeye de başladım hareketlerini. Doktor bugün 4D li fotografını da çekti verdi. Ağzı burnu epey şekillenmiş tabi daha güzel pozlarını 1 ay sonra alabilicez diye düşünüyorum. Hala oluşmaya devam ediyor çünkü
Plesentam aşağıdaydı geçen aylarda bir kanama yaşamıştım. Bu sefer ona baktığında doktorum plesentanın yukarı çıktığını ve artık bizim için bir risk teşkil etmeyeceğini söyleyince inanılmaz rahatladım tabi
Bir daha ki kontrolümüz 1 ay sonra.
Rabbim bu mucizeyi dileyen isteyen tüm arkadaşlarıma nasip etsin inşallah. Her birinize tek tek dua ediyorum canlar çok kocaman öpüyoruz ECE kızımla sizleri
Bahaarrr msn yetmiyoooo gelde burdada yazışaluummm
daha sahura çok nasılosa dimiiiiii
bak yarın orucu bozarsam(ki inşallah sabırlı olurum) sorarım ben sanaaaaaaaaaa
hayıırrrr valla ben ikna ettim gerisi sana kalmışş
yok yok allahız izniyle bişey olmazz kalbin temizlenicek daha ne olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?