Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

hayırdır ?
oruçmusun canım bende niyetliyim inş
evet canım allah kabul ederse
Aferiinnnn sanaa ben dua ettim allahın izniyle bak gün bitti zaten
bende süperim vallahi maşallah diim
onu unuuttt benim canımda tatlı istiyor şöyle en şerbetlisindeenn
heralde adet geliyor

benimde canım tatlı istedi fazlaca ama akşam oldu pek bişey yemedim .
kolay geçti benim için canım iiki ikna etmişsin beniii

günaydın kızlar
"kandil münasebeti dolayısıyla test yapamadım" iftardı camiiydi bide valide sultandaydık yapamadım test
ama gelecek gibi belırtılerı var agrıyo karnım falan bakalım

deryoşum ateşin çok güsel gidiyor maşallahhhh tü tü tüüüüü
bu metmorfin bence sende işe yaradı.

bana gelincee benim ateşim bu ay çok uyuzzz 16.günüm ama hale normal seviyeye gelmedi acaba soğandanmı yaaa
sanırım bu ay ben çatlamıycammmm
375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com

günaydın kızlar
"kandil münasebeti dolayısıyla test yapamadım" iftardı camiiydi bide valide sultandaydık yapamadım test
ama gelecek gibi belırtılerı var agrıyo karnım falan bakalım

inşallah olmazsın canımmm bunlar gebelik belirtisi olsunn lütfennn
bi iki gün bekle ve tekrar test yap bence

inşallah olmazsın canımmm bunlar gebelik belirtisi olsunn lütfennn
bi iki gün bekle ve tekrar test yap bence

HASTA OLDUM
dr arayıp randovu alcam şimdi tedavı başlıyor kızlar inş. en azından bu yönüyle sevineyım artık napım
pazartesı yada salı gıderım galıba dr a paylaşırım sizlerlede

bat 25 hazıran listeye eklermısınız

Son düzenleme:

sağlık olsun canım ne yapalım
umarım bu son olsunnnn pazartesi git doktora 3.günün oluyor daha ii anlaşılır

ay bahar o kadar mutluyum ki
galiba işe yaradı bu ilaç gerçekten
umarım ayın sonunda bir mucize olur da bebeğim de gelmiş olur
sana gelince ben de anlamadım kuzum senin ateşi
ama belki bir iki gün daha girince bugünlerden birine çekebilir çizgiyi ne dersin

slmlar kızlar ....
tablom bugün canımı sıkmadı devamı gelsin inşallah...
baharcım bence çatlıyorsun ama böle sindire sindire
deryoşum bence de bu ilaç işe yarıyor ve inşallah bu ay bebişine kavuşursun ...

inşallahhhh canımmmm hepimize umut olsun bu ayyyyyyyyyyyyyyyy

YAAAA canım sıkılıyor sat dan 13.gunum.. akıntı falan yok.. nerde benim minik yumurtacıklarım.. 9.gun oldu ama siz ne dediniz o kadarr erken değildir dedinizz ee yookk ne zaman olur sizce

YAAAA canım sıkılıyor sat dan 13.gunum.. akıntı falan yok.. nerde benim minik yumurtacıklarım.. 9.gun oldu ama siz ne dediniz o kadarr erken değildir dedinizz ee yookk ne zaman olur sizce

annem sende pek acelecisin yaaaa
bak benim bugün 16.günüm ve hala çatlama olmadı sanırsam.bende normalde 28 32 arası adet olurum ama bak bekliyorum hergünn
hem senin kocan yokki yanında çatlayıpta napcan sen

neymiş o ilaç klomenden farklı bişey mi canım??
ben sadece serophene kullandım.

olimbera çatlamışsn gözün aydın..

ayy kızlar az önce aşı oldum geldim çok korkmuştum ama acımadımenenjit aşısı umreye gitcez ya onun yapılmış olması gerekiyomuşş

annem sende pek acelecisin yaaaa
bak benim bugün 16.günüm ve hala çatlama olmadı sanırsam.bende normalde 28 32 arası adet olurum ama bak bekliyorum hergünn
hem senin kocan yokki yanında çatlayıpta napcan sen

kıızzz sen çok tatlısın ya.. canım benimmmmm..
geldi kocammm dün akşam geldi çok yorgun görüşemedik gerçi hiç ama olsun geldi ama ben de hiç sıkıştırmıyorum (renkliliğe bakar mısın) erkek tarafı naz tarafı.. bu yumurtlama dönemlerinde ama işte sıkıştırmıyorum çünkü yumurtam yok.. bi de eşime dedim ki kendini sıkmana gerek yok bugünde yumurtam yok o da artık sıkıldım yumurtalarından dedi stres oluyormuş sanki yumurtası olmayan o ayyyy ateş ölçebilsem keşke bu akşam o ateş ölçerimi avucumda mı uyusammm ayy ben ne yapsam..

çoookk utanarak bişey sorucam bu akıntının dışında hani akıntı sıvı gibi olan tamam (hala utanıyorum) bide kremsi daha donuk gibi bişey oluyor o neyi gösteriyor siz diyormuşsunuz ki bizde ööle bişey olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…