Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

ayyy ne güzel ya o mübarek yerlere gidiyorsun bnm uçuş fobim var çok isterdim bende gitmek rabbim hacı olmayıda nasip etsin inşallah..
inşallah ateşim düşmezse çatladım cnm hemide kandil günü ve ilişkide oldu yani tutarsa hayırlı bi evlat olur heralde
ilaçta şeker ilacı cnm pkolulara veriliyor..

o akıntı için iltihap fln diyorlar ama bende genelde adete yakın çoğalıyor çokta bi hastalık olarak görmüyorum ben onu beyazımsı hafif sarıya çalan koyu akıntı...

o akıntı için iltihap fln diyorlar ama bende genelde adete yakın çoğalıyor çokta bi hastalık olarak görmüyorum ben onu beyazımsı hafif sarıya çalan koyu akıntı...[/QUOTE]

ya benim her ay klasik geliyor bu akıntı.. sarımsı değil Allah tan.. demek bu durumunda ymurtlamaya etkisi yok:26: neyse kurcalamayayım bi de iltihap çıkmasın başıma.. çağrıyorum snki herşeyi başıma.. Allah ım ne olur sen bizi koru..

kaşıntı yanma vs yoksa korkma canım olabilir.olinin dediği gibi bende de adete yakın olur öyle akıntı ama başka zamanda gelir bazen.birde ilişkiden bir yada iki gün sonra bi akıntı gibi bişey gelirdi önceden anlamazdım ne olduğunu ama artık çözdüm.spermler geri geliyor.ayrıca ne utanıyorsun canım bunlar normal şeyler yani ne yapalım.
kocanı sıkıştırma boşver onlar stresle ve istemeyerek yaptıkları zaman hayır çıkmıyor o işten.ben bi kaç kez öyle zoraki olmasını istedim ama kendimde strese girdim öyle ilişki olacaksa hiç olmaması daha iidir

yapma bahar ben onu sıkıştırmasam aylardır çektiğim ne idi beee deyip yıllarca yüzünü göremem onun

evet bugünlerde pek sessiz topik fazla ilerlemiyor.ben devraldım senden nöbeti canım için rahat olsunn

ben siz yokken gidip diğer topikde ööle baktım.. keşke bu topiğe 10 gün kesintisiz gelip min.1 saat kalanın bebeği 2-3 saat kalanın ikizi olsaa o zaman bizim bi kaç düzüne miniğimiz olurdu ama herkes üşüşürdü o zaman buraya bi türlü giriş yapamazdık sistem kilitlenirdi.. sıkış sukuş girmeye çalışırdık hayal gücümü seveyim.

aynen bahara katılıyorum ayak dikme olayından sonra abartmıyorum gece olan ilişkinin işte herneyse onu ertesi günün akşam üzeri geri geliyor

hayal gücüne bayıldımmmmmmm yavriiiiii
öyleyse birinci sıra benimdir kimselere vermem
tabi öyle olsa topiğin kapısında uyumaya razı olurdummm

olimmmmmmmmmmmm kızzzzzzzzzz napıosunnnnnnnnnnnnn sessiz sessizzzzzzzz

aynen bahara katılıyorum ayak dikme olayından sonra abartmıyorum gece olan ilişkinin işte herneyse onu ertesi günün akşam üzeri geri geliyor

ya ben hiç bacaklarımı ööle yapmadım ben çok yüzü koyun yatıyorum hatta okumuştum ki ben dış gebelik olduğumda ilişkiden sonra yüzükoyun yatığım için bile olmuş olabilir diye.. sonuç; yüzü koyun yatmadan uyayamıyorum..

size bakıyorum ayıptır sölemesi çok gazım varda ellerim genelde karnımı ovmkla meşgul
bahar ya eğer ben dün çatladıysam bugün de ilşkiye girsemiydim ne dersiniz? veya yarın geceki ilişki olmasa olurmu karar veremedim ..

bence yapmalısın olicim yaa çünkü yumoş 24saat yaşyormuş ya hani belkim seninkide hala canlı.
ve dünkülerden belkim elektrik almamıştır.bugünde sık dişini yarın dinlenmeye geçersin.
hee gaz içinde bırt yap geçer.1:

Son düzenleme:

ohooooo biz ne şekillere girdik canımm amuda bile kalktım arasıra.
tabi olunca her türlü olur ama hep eskiler bu bacak kaldırma ve bi süre yatma olayını söylüyor onlar ne derse doğru bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…