- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #8.621
ayyy ne güzel ya o mübarek yerlere gidiyorsun bnm uçuş fobim var çok isterdim bende gitmek rabbim hacı olmayıda nasip etsin inşallah..neymiş o ilaç klomenden farklı bişey mi canım??
ben sadece serophene kullandım.
olimbera çatlamışsn gözün aydın..
ayy kızlar az önce aşı oldum geldim çok korkmuştum ama acımadımenenjit aşısı umreye gitcez ya onun yapılmış olması gerekiyomuşş
çoookk utanarak bişey sorucambu akıntının dışında hani akıntı sıvı gibi olan tamam (hala utanıyorum ) bide kremsi daha donuk gibi bişey oluyor o neyi gösteriyor siz diyormuşsunuz ki bizde ööle bişey olmuyor
çoookk utanarak bişey sorucambu akıntının dışında hani akıntı sıvı gibi olan tamam (hala utanıyorum ) bide kremsi daha donuk gibi bişey oluyor o neyi gösteriyor siz diyormuşsunuz ki bizde ööle bişey olmuyor
ooo bahar hanım kapanışı yapacakken topiğin canı sıkılıcak sanıyordum neyse ki geldiniz efenim
kaşıntı yanma vs yoksa korkma canım olabilir.olinin dediği gibi bende de adete yakın olur öyle akıntı ama başka zamanda gelir bazen.birde ilişkiden bir yada iki gün sonra bi akıntı gibi bişey gelirdi önceden anlamazdım ne olduğunu ama artık çözdüm.spermler geri geliyor.ayrıca ne utanıyorsun canım bunlar normal şeyler yani ne yapalım.
kocanı sıkıştırma boşver onlar stresle ve istemeyerek yaptıkları zaman hayır çıkmıyor o işten.ben bi kaç kez öyle zoraki olmasını istedim ama kendimde strese girdim öyle ilişki olacaksa hiç olmaması daha iidir
yapma bahar ben onu sıkıştırmasam aylardır çektiğim ne idi beee deyip yıllarca yüzünü göremem onun
evet bugünlerde pek sessiz topik fazla ilerlemiyor.ben devraldım senden nöbeti canım için rahat olsunn
sıkıştır kız ozaman hakediyor seninkii
ama tam tersinide yapabilirsinn onun senin peşinden koşmasını sağla en iyisi
ben siz yokken gidip diğer topikde ööle baktım.. keşke bu topiğe 10 gün kesintisiz gelip min.1 saat kalanın bebeği 2-3 saat kalanın ikizi olsaao zaman bizim bi kaç düzüne miniğimiz olurdu ama herkes üşüşürdü o zaman buraya bi türlü giriş yapamazdık sistem kilitlenirdi.. sıkış sukuş girmeye çalışırdık hayal gücümü seveyim.
utanma kızzzzzzzzzzz tıpta ayıp yokturutanıyyooooorrrruuuummmmm
aynen bahara katılıyorum ayak dikme olayından sonra abartmıyorum gece olan ilişkinin işte herneyse onuertesi günün akşam üzeri geri geliyor
aynen bahara katılıyorum ayak dikme olayından sonra abartmıyorum gece olan ilişkinin işte herneyse onuertesi günün akşam üzeri geri geliyor
hayal gücüne bayıldımmmmmmm yavriiiiii
öyleyse birinci sıra benimdir kimselere vermem
tabi öyle olsa topiğin kapısında uyumaya razı olurdummm
olimmmmmmmmmmmm kızzzzzzzzzz napıosunnnnnnnnnnnnn sessiz sessizzzzzzzz
size bakıyorum ayıptır sölemesi çok gazım varda ellerim genelde karnımı ovmkla meşgul
bahar ya eğer ben dün çatladıysam bugün de ilşkiye girsemiydim ne dersiniz? veya yarın geceki ilişki olmasa olurmu karar veremedim ..
ya ben hiç bacaklarımı ööle yapmadımben çok yüzü koyun yatıyorum hatta okumuştum ki ben dış gebelik olduğumda ilişkiden sonra yüzükoyun yatığım için bile olmuş olabilir diye.. sonuç; yüzü koyun yatmadan uyayamıyorum..
canlar ben gidip yatayım.. yoksa yarına kalkamııcaam.. çok çok öptüm izninizle sizi.. bye
günaayydddıınn dermişimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?