Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

kız sende bebişi mi bunalıma sokacaksınn oynak bişeyler dinletsene.
ama şarkı süper bişeyyyyyyy

şarkı süper olmaz mı ah buz gibi bi bira olsa, içsem dinlesem ağlasam...

Aramızda dağlar yollar yıllar var iken
Beni sana sımsıkı sarılı görenler olmuş
Sargın yaprakmışım dallarına
Yangın toprakmışım yağmurlarına

Türkü olmuşsun umudummuşsun
Sevdama yarınlarıma...

ooopppppsssss kızım sen bebişe süt veriosun alma alkol falan delü.
cigara içiomusun yine gerçi gebeykende içtin kaçak kaçak bilmiom sanma

baahaarr ben bu ara yumurtladığımı sanmıyorum sende 22 günde bir adet olurken yumurtlucaamı sanmıyorsun.. o zamaann bu bel ağrısı kabul ki adet ağrısı ben yumurtlama kiti alıyım dedim.. bi daha ki aya bi de yakı alıcam o kürleri uygulamam zor her akşam eve gelmiyorum ya arada kayınvalidede kalıyoruz ya hafta içi o yüzden kürler olamıyor.. neyse ben üzüleyim benim bu ay çok afedersin ama hiiç ilişki istemiyorum eşimede dedim baskı yaptım sanırım kendime ilişki olmasın dedim baskı baskı nereye kadar.. bu ay sadece 9. ile 13. günler ilişki oldu.. ayy bide tutuyormuş düşünebiliyor musun bu kadar ilişki yeterli olurmuşş Aman Allah ımm ne büyük mutluluk olurdu.. ne büüyk mutluluk

eğer adetin 32günde falan gelirse görürsün ozaman bugünlerde yumurtladın mı
şimdi yanlış karar vermişsin kuzum bak yakı yumurtanın çatlamasına yardımcıymış sıcaklık oluşturduğu için.
ee sen yumurtlamıyorsan yakının ne faydası olacak.kür yapamazsan doktora git klomen falan verir.
inşallah 2 atışla gebe kalırsın canımm neden olmasın allah ol dedikten sonraaaa

heyyyy 3 ziyaretçi online olun bakemmm öle gizli gizli okumayınnn

sen ne alemsin ya canım benimm.. İnşAllah tez zamanda kavuşursun bebğine.. inşAllah.. ben kaçıyorum çokca öptüm.. görüşürüz gece kuşu :) işyerinde çok zorlanıyorum en azından uykum tam olsun :) bye

bende çıkıyom yavrular, benim hatun ince perdeden başladı, ben de adet oldum bugün yaa, adetmi bilmiyom gerçi, bi araştırayım, şu jinekoloji bilimini araştırdığım kadar başka bişeyi araştırsaydım uzman olurdum, insan rahmi bilinmezliklerle dolu, biliyosunuzki ben kızı doğururken 5-6 adet de çikolata kisti doğurdum yeniliyomuş onlarda. öptüm canlarım

aaa çok erken değilmi adet olmak içinnnn amaaa cano yaa
kız üstüne görüyor olmayasın
ıyy iğrençlikte sınır tanımıyorsun cano peki yedinizmi çikolataları
sanırım 1 senelik çikolata ihtiyacınızı karşılamıştır böğğğ şimdi kusucam yaa

yeniden oluşuyomuş demek istedim yavrum, üstüne görmekmiiiiii neyin üstüne cemrenin üstüne görüyorum işte, ne bileyim baharcım doğum sonrası ile ilgili hiç bi bilgim yok, doktor adet olabilirsin de olmayabilirsinde dedi, işin ilginç tarafı ben lohusayken lohusa olmadım yani kanamam hiç olmadı doğumdan sonra 3. gün bitti şimdi normal kırmızı kan gelince şüphelendim amaaaaannn derdimiz bitmiyo beeeee

ayyyy benim aklım yemekte yaaaaa lafı neresinden anlamışım.
tamam tamam canom sözümü geri aldım ben iğrencimmm
ya evet senin durum enteresan belkide gelmeyen kanaman şimdi geliyor olabilirmi.
eğer adet olduysan dikkatli ol korun canım valla bi kazaya kurban gitme daha bebiş küçükken.

itiraf ediyorum 41. gün kaza oldu ben 8 saat içinde ertesi gün hapı aldım ama, evet kesinlikle koruncaz artık, şimdi kanama olduğuna göre hamile değilimdir inşallah, yok canım daha neler

sonnur hayırlısı olsun demekle yetincem ...
adet gelmeden umut kesilmiyor işte..umarım ilk testtir doğru olan ...

testler cok bozuk ilk gebelıgımde adetım 8 gun gecıktı testte cıkmadı bende gebe deılım dıye tatıle çıktım oysa gebeymısım ögrendımkı 11. gunde 4 haftalık gebeyim ama işte o aptal testlere güvenip 900 km yı coktan geçmiştik malesefte düştü
diicem o ki ne onlara güven nede umutlanmamazlık yapma
aksamları özel kant testi yapıyorlar hastanelerde bi yaptır sonnurcum
İnsallah bebeğin seninledir dua et hayırlısı hakkınızda[/QUOTE]

evet pek güvenmemek gerek aslında bende diyorum belki erken daha sonra tekrar tekrarlıcam elimde bi tane daha dandik test varda

canım arkadaşımm hoşgeldin aramızaa snada ailenle mutlu huzurlu yıllar diliyorum ve bizlerledee

Soniiii

canım benım hayırlısı olsun ana bu hatalı testlere deli oluyorummmm
nolur sıkma canını

daha öncede başıma gelmişti ama umut işte o zaman canım sıkıldı ama geçti amaa yinede umudum bitmedi..

Eki Görüntüle 432440

slm teyzeleri, pasimin olişini görünce aklıma geldi bu da benim kara üzümüm

maşallahhh bal balll öpüyorum yerim onu ben yaaa

sonnur hakkında hayırlısı olsun canım kırmızıları gormeden umudunu kaybetme ınsallah hamişssindir pesınden bızde gelırız

sağol canım benim evet umudum var hala adet gelene kadar çünkü ateşim yüksek şekilde devam ediyor umarım yanıltmaz :26:

günaydınn bebişimmm

geçmıs sayfaları okudum oooo ney yaaa öle içim şişti yok damar yok ağlamalar ulayyyyyyyyyyyyyyn anne olcas hepimis
bu ne biz yokuz die salya sümük girmiş

sonnurcuum hayırlısı hakkında bekle bakalım sabırla hemen koyverme bozma moralini

anooooovvvvvvvvvvv senin ağzını yerim ben bu zamana kadar nerelerdeydin sen
kocamannnnnn ısırrrrr bnm içinnnnnnnnnnnnnnnnnn

güzel ve içten dualarınada en içten halimle amin diyorum cnmmm bnmmm

Eki Görüntüle 432440

slm teyzeleri, pasimin olişini görünce aklıma geldi bu da benim kara üzümüm

evet pek güvenmemek gerek aslında bende diyorum belki erken daha sonra tekrar tekrarlıcam elimde bi tane daha dandik test varda

canım arkadaşımm hoşgeldin aramızaa snada ailenle mutlu huzurlu yıllar diliyorum ve bizlerledee

daha öncede başıma gelmişti ama umut işte o zaman canım sıkıldı ama geçti amaa yinede umudum bitmedi..

maşallahhh bal balll öpüyorum yerim onu ben yaaa

sağol canım benim evet umudum var hala adet gelene kadar çünkü ateşim yüksek şekilde devam ediyor umarım yanıltmaz :26:

günaydınn bebişimmm[/QUOTE]

kızlar kusura bakmayın hepinize tek tek yazamıyorum..
güzel dilekleriniz için binlerce teşekürler...
canom cemreye binlerce kez maşallah...
tosuncuk olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…