- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #8.901
kız sende bebişi mi bunalıma sokacaksınn oynak bişeyler dinletsene.
ama şarkı süper bişeyyyyyyy
şarkı süper olmaz mı ah buz gibi bi bira olsa, içsem dinlesem ağlasam...
Aramızda dağlar yollar yıllar var iken
Beni sana sımsıkı sarılı görenler olmuş
Sargın yaprakmışım dallarına
Yangın toprakmışım yağmurlarına
Türkü olmuşsun umudummuşsun
Sevdama yarınlarıma...
yavrum ne deyim yaaa şimdi ne desem seni teselli etmeyecek biliyorum
ama yine klasik şeyler söyleyeceğim.
hemen umutsuza bağlama olayı daha çok erken belki yeni yumurtluyorsun bel ağrın ondan.sen sonuna kadar değerlendir
baktın adetin yine erken geldi o zaman bi plan yap kendine çünkü bu kadar erken adette yumurtlama olcağını sanmıyorum ben.hani 25 26larda olsa tamam ama 22 çok erken zaten yarısı adetli dönem oluyor.
doktorlardan başka bize yardım edecek kimse yok.ama dersenki bu ayda gitmeyim.bi incir kürü yao yumurtlamak için belki faydası olur.yada en garantisi adetin 3.günü git doktora ve takip yaptır.böyle beklerken kafanda sorular dans edecek.ama doktora gidersen daha huzurlu olacaksın.yani benim kafam daha rahat oluyor doktor kontrolünde
mesela benim 3 ay önce kistim vardı 1 ay dkhapı kullandım ve dedim geçti gitti bekleyim ama yanılmışım geçen ay doktora gittim ve kistimin tamamen kaybolmadığını öğrendim.gitmesem bekleyip durcaktım.en azından ona göre önlemimi aldım soğan yaptım.vs. bu ay adet olunca yine gidicem aşılama istiycem kendime böyle birr yol çizdim onun dışına taşmıycam.sende kendine bi rota belirle ve için rahat emin adımlarla yol al canımbenim böyle kendii sıkıp strese sokmakla bunalıma girmekle elimize bişey geçmeyecek.
bizim daha çok çabalamamız ve yılmamamız lazım.
baahaarr ben bu ara yumurtladığımı sanmıyorum sende 22 günde bir adet olurken yumurtlucaamı sanmıyorsun.. o zamaann bu bel ağrısı kabul ki adet ağrısı ben yumurtlama kiti alıyım dedim.. bi daha ki aya bi de yakı alıcam o kürleri uygulamam zor her akşam eve gelmiyorum ya arada kayınvalidede kalıyoruz ya hafta içi o yüzden kürler olamıyor.. neyse ben üzüleyim benim bu ay çok afedersin ama hiiç ilişki istemiyorum eşimede dedim baskı yaptım sanırım kendime ilişki olmasın dedim baskı baskı nereye kadar.. bu ay sadece 9. ile 13. günler ilişki oldu.. ayy bide tutuyormuş düşünebiliyor musun bu kadar ilişki yeterli olurmuşş Aman Allah ımm ne büyük mutluluk olurdu.. ne büüyk mutluluk
heyyyy 3 ziyaretçi online olun bakemmm öle gizli gizli okumayınnn
sen ne alemsin ya canım benimm.. İnşAllah tez zamanda kavuşursun bebğine.. inşAllah.. ben kaçıyorum çokca öptüm.. görüşürüz gece kuşu :) işyerinde çok zorlanıyorum en azından uykum tam olsun :)bye
ooopppppsssss kızım sen bebişe süt veriosun alma alkol falan delü.
cigara içiomusun yine gerçi gebeykende içtin kaçak kaçak bilmiom sanma
Arada çakıyom bir iki sakinleşmek baabında,yok kız ne alkolü her şeyin zamanı var
bende çıkıyom yavrular, benim hatun ince perdeden başladı, ben de adet oldum bugün yaa, adetmi bilmiyom gerçi, bi araştırayım, şu jinekoloji bilimini araştırdığım kadar başka bişeyi araştırsaydım uzman olurdum, insan rahmi bilinmezliklerle dolu, biliyosunuzki ben kızı doğururken 5-6 adet de çikolata kisti doğurdum yeniliyomuş onlarda. öptüm canlarım
aaa çok erken değilmi adet olmak içinnnn amaaa cano yaa
kız üstüne görüyor olmayasın
ıyy iğrençlikte sınır tanımıyorsun cano peki yedinizmi çikolataları
sanırım 1 senelik çikolata ihtiyacınızı karşılamıştır böğğğ şimdi kusucam yaa
yeniden oluşuyomuş demek istedim yavrum, üstüne görmekmiiiiiineyin üstüne cemrenin üstüne görüyorum işte, ne bileyim baharcım doğum sonrası ile ilgili hiç bi bilgim yok, doktor adet olabilirsin de olmayabilirsinde dedi, işin ilginç tarafı ben lohusayken lohusa olmadım yani kanamam hiç olmadı doğumdan sonra 3. gün bitti şimdi normal kırmızı kan gelince şüphelendim amaaaaannn derdimiz bitmiyo beeeee
ayyyy benim aklım yemekte yaaaaa lafı neresinden anlamışım.
tamam tamam canom sözümü geri aldım ben iğrencimmm
ya evet senin durum enteresan belkide gelmeyen kanaman şimdi geliyor olabilirmi.
eğer adet olduysan dikkatli ol korun canım valla bi kazaya kurban gitme daha bebiş küçükken.
sonnur hayırlısı olsun demekle yetincem ...
adet gelmeden umut kesilmiyor işte..umarım ilk testtir doğru olan ...
kızlarrrrrr.........
uzun zamadan sonra selamlar olsun hepinize..
modemimiz arızalı olduğu için uzun zaman ayrı kaldım sizden...
bu zamanda değişen bişey olmadı uykusuz geceler gaz sancıları kusmalar tam gaz devam
ama hepsine hamdolsun şükürler olsun rabbim başka keder vermesin..
sizlerede boyle dertler nasip etsin tez zamanda...
12 mayısda mevlüt vardı ..
hoca oğlumu kucağına aldı ilahiler söyledi ben öyle bir ağladımki yaklaşık 50 kişide benimle birlikte ağladı..
o ana nasıl şükrettiğimi nasıl gönülden dua ettiğimi bilemezsiniz...
bu arada çok geçmiş var okuyamıyorum ama ilk bıraktığım bikaç sayfa gözüme takıldı..
bir şahıs yine sinirleri germiş gitmiş neyse herkes artık burda birbirini tanıyor kime neye inanacağını çok iyi biliyor...
allah herkesin gönlüne göre veriyor kızlar ama erken ama geç gönülden istenene tüm dilekler kabul oluyor...
benimki biraz geç oldu ama oldu çok şükür...
umarım sizler benim kadar beklemeden kavuşursunuz dileklerinize..
heee benim kadar beklersenizde sorun yok sonunda güzellikler olduktan sonra herşeye değer..
ben şuan inanın o günleri hatırlamıyorum sanki evlendim hemen hamile kaldım gibi geliyor..
sizde yaşadığınızda pasi demişti dersiniz..
bu çileli günler çabuk unutuluyor mevlam o masumun yüzünü gösterince tüm sıkıntılarıda unutturuyor...
sizleri çok özlemişim..
artık aranzdayım Deniz her uyuduğunda gelir selam veririm..
hepinizi çok seviyorum...
iyiki sizleri tanıyorum
Soniiii
canım benım hayırlısı olsun ana bu hatalı testlere deli oluyorummmm
nolur sıkma canını
sonnur hakkında hayırlısı olsun canım kırmızıları gormeden umudunu kaybetme ınsallah hamişssindir pesınden bızde gelırız
anooooovvvvvvvvvvv senin ağzını yerim ben bu zamana kadar nerelerdeydin sen
kocamannnnnn ısırrrrr bnm içinnnnnnnnnnnnnnnnnn
güzel ve içten dualarınada en içten halimle amin diyorum cnmmm bnmmm
canım benım o kadar özledik ki seniii
hatta pasi de bıraktı gitti bizi dedik
ama yoğundur da dedik
oğluna maşalah canım
duların için de minnettarız sana
umarım bu mucizeyı biz de tadarız tez zamanda
öpüyorum seni
arada gelmeye çalışş
oğlun da pek yakışıklı olmuşşşşş
testler cok bozuk ilk gebelıgımde adetım 8 gun gecıktı testte cıkmadı bende gebe deılım dıye tatıle çıktım oysa gebeymısım ögrendımkı 11. gunde 4 haftalık gebeyim ama işte o aptal testlere güvenip 900 km yı coktan geçmiştik malesefte düştü
diicem o ki ne onlara güven nede umutlanmamazlık yapma
aksamları özel kant testi yapıyorlar hastanelerde bi yaptır sonnurcum
İnsallah bebeğin seninledir dua et hayırlısı hakkınızda
deryoşş elinde kaç test varrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?