Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

yok annem ben almayayım zaten başım ağrıyorr sende çık şu psikopat moddan kız

oli anlamadım ben
kim kimi uyuttu
sen neden duygulandın
kim ayakta kaldı

kardesım bende o olmasa verıcem ortalıgı yaygaraya hungur hungur aglayasım var aglamazsam rahat edemıcem

kardesım bende o olmasa verıcem ortalıgı yaygaraya hungur hungur aglayasım var aglamazsam rahat edemıcem

ahh cnm ahhh seni çok iyi anlıyorum ..
bi gün eşim yeni evlenen amcasının oğluna oturmaya gidelim dedi ...bende dedimki gitmeyelim nolur bak şimdi o hamiledir bnm yine beynim tuhaf olacak neyse gittik aynne o hamile üstüne diğer kuzeninin hamile olduğunu öğrendik yeni doğan bebekli akrabaları fln toplandı benden önce eşimin psikolojisi bozuldu ve tövbe etti..
daha çok beklemeyiz inşallah...amin..

oyyy olicim oyyyy benimde eşimm çocuk delisidir heele tombiş bi bebek görsün dayanamaz sokakta falan yanağını sıkar.
biz biraz haşin seviyoruz çocuklarıı.ama bi gün bizlerinde olacak inanıyorum rabbime güveniyorum bizi böyle mutsuz bırakmıycak.
gel kız ben sana yakıverem cigara bende zaten bu akşam arka arkaya offff

kız nilay geldin hemen hepimizi bunalım moduna soktun bende girdim bak bunalım kankiler olduk

bu olaya parmak basmak istiyorum, hiç duygulanma, eşini tanımıyorum tabi, normalde ev işlerine falan yardım ediyosa umutlan, ama benimki gibiyse ve bebeğin de benimki gibi hareketli ve ağlak olursa, babası aldıktan 5 dakka sonra şöyle bir ses duyacaksın" annesiiiiii emzirsenmi acaba, durmuyo buuuuuu" gerçekler acıdır kardeşimm:2:

inşallah bıtanem yaa bende aynı yenı evlı hamıle olmaya aday cıftlerle gosrusme taraftarı degılım...bencıl degılım kıskanmıyorumda ama kendım icıın uzuluyorum esım ıcın uzuluyorum...

aslında ben bugun cok neselıydım cok guzel bır gun gecırdım okul senlıgındeydık kardesımın takı eve gelıp pc yı acana kadar dank dıye karsıma cıktı...(aynen kopyalıyorum)

İÇİMDE BİR ÇİLEK TANESİ BÜYÜTÜYORUM...
SANIRIM ANNE OLUYORUM:)

cok sevındım onun adına ama gorunce otomatık olarak gozlerım doluyor....

boşşver kız sarışının adı esmerin tadı varmış zilliyi ısırdınmı söle bakimmm

ayy nasıl ısırayım teyzesi, çok küçük daha çok masummm, ama gece 11 ila 2:30 arası kolik tutuyo bir dakka durmadan ağlıyo, o ara senin için ısırırım ama sinirden saatler tam 2.30 u gösterdiğinde kurulmuş gibi susuyo ve bir gülücük atıp ağzınıza ettim artık uyuyabilirim demek istiyo heralde ve uyuyo

istemedım senıde bunalıma sokmak ama cıktıgımız yokkı hay allahım yaa tutamıyorum kendımı hamılemıyım acaba bu kadar duygusalım daha reglıme 20-25 fln var ama

peki ısırma annesi kokla mis gibi bizim için.ay bugün sen ve pasi iyi geldiniz yaaa bebişleri görmek mutlu etti benii.
istemedım senıde bunalıma sokmak ama cıktıgımız yokkı hay allahım yaa tutamıyorum kendımı hamılemıyım acaba bu kadar duygusalım daha reglıme 20-25 fln var ama

şu an itibariyle 1 haftalık gebesin zaten canım.
öyleyse iice bunalıma girelim şimdi dinlediğim şarkıyı yine size armağan ediyorum.
ve sizede gönderiyorum.gerçi öncedende gönderdim ama bu aralar ben bunu dinleyip dinleyip bunalım takılıyorum[video]http://www.google.com.tr/url?sa=t&rct=j&q=senden%20sonra&source=web&cd=1&sqi=2&ved=0CEkQtwIwAA&url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DzZY kc2l_fpw&ei=anDGT9TcAsXtsgawh-0Q&usg=AFQjCNE6h42-aTdRYYO27QQXDhT9_6oZTA[/video]
ama şarkının altındaki yorumları okuyun eminim bunalımdan çıkıp gülme krizine gireceksiniz garantili

yaaa alın bende o kadar bende bugun gözlerim hep yaşlıydı iş yerinde ağlıyor musun dedikçe insanlar yok dedim esniyorum.. çok üzgünüm.. Allah ın gücüne gitmesin de ne zaman umutlarımı yeşermeye çalışsa gerçekler duvar gibi önümde hıçkıra hıçkıra ağlıyasım varda bu akşamda eşimi üzmek istemiyorum.. bu ay zaten çok ağladım Allah beterinden korusun..

:6 0:

o yorumlar ne ole yaaaaayy ıannamıyorum suankı halıme sarkıyı dınleyıp aglayasım var ama yorumlrdan gozumden yas aktı resmen

:6 0:

o yorumlar ne ole yaaaaayy ıannamıyorum suankı halıme sarkıyı dınleyıp aglayasım var ama yorumlrdan gozumden yas aktı resmen

evet hem utandım okurken hem güldüm 15 20 sayfa yorum var ama 1 sayfa ancak övgü var
ay aklımın ucundan geçmezdi bunların dedikleri yaaa şimdi şarkı banada iğrenç gelmeye başladı

offff gel canım gel bıze bı guzın abla lazım dınlesın ama ses etmesın

yorumları bıraktım aglıcam sımdı

oyle bır seyki aglasakta sızlasakta allah ol dıcekkı olucak ama bunu anlamıyoruz

ınsanların mutlulugunda uzulmek cok zormus

evet hem utandım okurken hem güldüm 15 20 sayfa yorum var ama 1 sayfa ancak övgü var
ay aklımın ucundan geçmezdi bunların dedikleri yaaa şimdi şarkı banada iğrenç gelmeye başladı

abartmıslar ama soyleyıs tarzları cok komık hepsı kafayı yemıs bence

oyyyyyy çıkın kızlar bunalımdan yaaaaaaaaaaaaa
bdroner yavrum sen uyma nilaya

bahar ya ben çoktan uydum ona.. sen benim yazdıklarımı görmedin heralde.. bi yorum yapsana ben ne yapayım adetim 17.günü ve belimde çok ağrım var ara arada kasıklarıma ağrı giriyor bas bas bağrıyor anlııcaan adetim ben yine erken erken geliyorum diye.. 22. günü bile belki beklemicek.. bi de bende aptal aptal yumurtladım mı falan diyorum manyak gibi.. ben ne yapayım bhar.. ben ağlamıyımda nilay mı ağlasın.. nilaaayy sende ağlama bana ağlıyalım.. işyerinden izin alamıyorum artık utanıyorum sürekli kadın doğum doktorlarına gidiip geliyorum.. millet diyor ki iş yerineki müdür korun ama diyor nereye korunuyorum neyden korunuyorum sanki her ay çocuk yapıyorum da mayıs ayında korunayım diyorum.. ben ne yapayım yaa.. hakikatende üzgünüm.. bu bel ağrım yok mu

yavrum ne deyim yaaa şimdi ne desem seni teselli etmeyecek biliyorum
ama yine klasik şeyler söyleyeceğim.
hemen umutsuza bağlama olayı daha çok erken belki yeni yumurtluyorsun bel ağrın ondan.sen sonuna kadar değerlendir
baktın adetin yine erken geldi o zaman bi plan yap kendine çünkü bu kadar erken adette yumurtlama olcağını sanmıyorum ben.hani 25 26larda olsa tamam ama 22 çok erken zaten yarısı adetli dönem oluyor.
doktorlardan başka bize yardım edecek kimse yok.ama dersenki bu ayda gitmeyim.bi incir kürü yao yumurtlamak için belki faydası olur.yada en garantisi adetin 3.günü git doktora ve takip yaptır.böyle beklerken kafanda sorular dans edecek.ama doktora gidersen daha huzurlu olacaksın.yani benim kafam daha rahat oluyor doktor kontrolünde
mesela benim 3 ay önce kistim vardı 1 ay dkhapı kullandım ve dedim geçti gitti bekleyim ama yanılmışım geçen ay doktora gittim ve kistimin tamamen kaybolmadığını öğrendim.gitmesem bekleyip durcaktım.en azından ona göre önlemimi aldım soğan yaptım.vs. bu ay adet olunca yine gidicem aşılama istiycem kendime böyle birr yol çizdim onun dışına taşmıycam.sende kendine bi rota belirle ve için rahat emin adımlarla yol al canımbenim böyle kendii sıkıp strese sokmakla bunalıma girmekle elimize bişey geçmeyecek.
bizim daha çok çabalamamız ve yılmamamız lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…