- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #8.921
inşallah bıtanem yaa bende aynı yenı evlı hamıle olmaya aday cıftlerle gosrusme taraftarı degılım...bencıl degılım kıskanmıyorumda ama kendım icıın uzuluyorum esım ıcın uzuluyorum...
aslında ben bugun cok neselıydım cok guzel bır gun gecırdım okul senlıgındeydık kardesımın takı eve gelıp pc yı acana kadar dank dıye karsıma cıktı...(aynen kopyalıyorum)
İÇİMDE BİR ÇİLEK TANESİ BÜYÜTÜYORUM...
SANIRIM ANNE OLUYORUM:)
cok sevındım onun adına ama gorunce otomatık olarak gozlerım doluyor....
üfff bi gaza gelmiyosun yaaa ben olsam o testler çoktan bitmişti iiki elimde test yok..5 tane var canım
ama yapmayacağım cumartesiye kadar bekleyeceğim
tabi adet olmazsam
kızlar yarama tuz bastınız bende aynı deertteym allahım aratmasın arkadaslarımın bebeklerini severken gözlerim doluyor eşim de üzülüyor ama ben çok üzülüyorum diye takma olur diyor kendisi benden çook istiyor
üfff bi gaza gelmiyosun yaaa ben olsam o testler çoktan bitmişti iiki elimde test yok..
ama sen bana bakma kuşummm yapma test falan bekle bakalımm
hepimizin derdi aynı canım hepimiz aynı durumları yaşıyoruz hem eşlerimiz hem biz.
ama inşallah allah herkesin yüzüne gülecekkk
üfff bi gaza gelmiyosun yaaa ben olsam o testler çoktan bitmişti iiki elimde test yok..
hepimizin derdi aynı canım hepimiz aynı durumları yaşıyoruz hem eşlerimiz hem biz.
bahar zaten akıntım koyulaştı yani ya yarın ya da sonraki gün gelir
canım koyulaşma derken nasıl bi koyulaşma sarı mı??
kahve mi??
bahar zaten akıntım koyulaştı yani ya yarın ya da sonraki gün gelir
CANLAR selamlar..
bel ağrım falan durdu belki bahar haklıydı tüm belirtiler yumurtlamaydı ben adete saydım.. ne vakit geçiyor ne keyfim var ne tat tuz var.. belki kafayı yiyorum çıkmazda gibiyim.. Allah korusun şükredecek çok şeyimiz var ama içimde sevinç kıpırtısı yok dondu sanki kalbim
değerlendirdin mi peki canım.
eğer değerlendirmediysen eşin eve geldiğinde değerlendir belki hala şans vardır
kızlar bugünde 5,45 te uyandım ve mecburen ölçtüm bildiğiniz cin gibi gözlerimi açtım bu psikolojik baskı uyku düzenimi bile bozdu ...
halbuki gece 1,30 ta yatmıştım
381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com ve sıkıcı olanda bnm erken saat ölçümlerim yüksek oluyor vaktinde ölçtümde emine yakınımki taş çatlasın 36,6 fln çıkardı ama bir yandan diğer tablolarımda bu günlerde hiçbi zaman bu ısıları görmemiş olmam umut dünyası işte dua edin banada yarın vaktinde uyanayım inşallah
benim de senin tam tersin oluyor
önce biraz daha düşük sonra uyanıp ölçtüğümde daha yüksek oluyor
umarım bu gece mışıl mışıl uyur zamanında uyanırısın
36bfea ovulation charts on fertilityfriend.com
al olicim tablom bu
akıntı geliyor kahve
ama yaklaşık 5 gün önceden başladı
yarın gelir benım adet
tatlım tablon çok güzel bence bekle biraz daha üzülmek için 5 gün önceden gelen kahve lekede garip gelmedi değil bnmde olur ama afedersin 3 gün kala zorla görürürüm yani anlamışsındır umarım detaya giremiycem ...
itiraf ediyorum 41. gün kaza olduben 8 saat içinde ertesi gün hapı aldım ama, evet kesinlikle koruncaz artık, şimdi kanama olduğuna göre hamile değilimdir inşallah, yok canım daha neler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?