Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

kızlar yarama tuz bastınız bende aynı deertteym allahım aratmasın arkadaslarımın bebeklerini severken gözlerim doluyor eşim de üzülüyor ama ben çok üzülüyorum diye takma olur diyor kendisi benden çook istiyor

5 tane var canım
ama yapmayacağım cumartesiye kadar bekleyeceğim
tabi adet olmazsam
üfff bi gaza gelmiyosun yaaa ben olsam o testler çoktan bitmişti iiki elimde test yok..
ama sen bana bakma kuşummm yapma test falan bekle bakalımm

hepimizin derdi aynı canım hepimiz aynı durumları yaşıyoruz hem eşlerimiz hem biz.
ama inşallah allah herkesin yüzüne gülecekkk

baharcım kıntım iyice koyulaştı yarına da düşer artık ateşim
ve gelir kırmızlarr
şükür ki çatladığımı gördüm

baharcım kıntım iyice koyulaştı yarına da düşer artık ateşim
ve gelir kırmızlarr
şükür ki çatladığımı gördüm

bahar zaten akıntım koyulaştı yani ya yarın ya da sonraki gün gelir

CANLAR selamlar..
bel ağrım falan durdu belki bahar haklıydı tüm belirtiler yumurtlamaydı ben adete saydım.. ne vakit geçiyor ne keyfim var ne tat tuz var.. belki kafayı yiyorum çıkmazda gibiyim.. Allah korusun şükredecek çok şeyimiz var ama içimde sevinç kıpırtısı yok dondu sanki kalbim

değerlendirdin mi peki canım.
eğer değerlendirmediysen eşin eve geldiğinde değerlendir belki hala şans vardır

değerlendirdin mi peki canım.
eğer değerlendirmediysen eşin eve geldiğinde değerlendir belki hala şans vardır

BİZ EŞimle aynı işyerindeyiz.. bana gelmiş diyor ki hala neden ilişki olmadıığını anlamıyorum yumurtaların hepsi boşa gitti bu ay diyor dün akşamı da değerlendirmedim.. hayal alemindeyim ben ya ben nerdeyse 17.günümde kendimi hamile ilan ediceğim hiç sağlıklı bir psikolojiye sahip değilim.. Adetim gelince kendime gelirim heralde.. bu akşamı değerlendir diyorsun denicem..

kızlar bugünde 5,45 te uyandım ve mecburen ölçtüm bildiğiniz cin gibi gözlerimi açtım bu psikolojik baskı uyku düzenimi bile bozdu ...
halbuki gece 1,30 ta yatmıştım
381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com ve sıkıcı olanda bnm erken saat ölçümlerim yüksek oluyor vaktinde ölçtümde emine yakınımki taş çatlasın 36,6 fln çıkardı ama bir yandan diğer tablolarımda bu günlerde hiçbi zaman bu ısıları görmemiş olmam umut dünyası işte dua edin banada yarın vaktinde uyanayım inşallah

benim de senin tam tersin oluyor
önce biraz daha düşük sonra uyanıp ölçtüğümde daha yüksek oluyor
umarım bu gece mışıl mışıl uyur zamanında uyanırısın

canım kasık ağrısı tanıdık bir ağrı
benım adet de böyle akıntıyla başlar
bilemiyorum yarın ola hayrola
ateşim yüksek çıkarsa kesin test yapacağım

itiraf ediyorum 41. gün kaza oldu ben 8 saat içinde ertesi gün hapı aldım ama, evet kesinlikle koruncaz artık, şimdi kanama olduğuna göre hamile değilimdir inşallah, yok canım daha neler

insan oğlu değişik yaratık
bundan yaklaşık bir sene önce adet olammayım diye çırpınıyordun şimdi tam ersi
tabi ki normal bir durum canomm
kızını benim için o mis kokan boynundan öp

ben bebek görmeye gidiyorum kızlar
bebeği kucağıma aldığımda her birinize tek tek dua edeceğim
öpüyorum sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…