- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #8.941
selaaamlaaarr hatunlar... hoşgeldim.. ya bu bizim sayfa neden ilerlemiyor acaba? bi de bizim neden hamilemiz yok.. bi topiğe baktım maşaAllah hemen 2 hamişleri olmuş hemde hziran topiği.. biz frene bastık gidiyooruz sanrım biraz gaza ihtiyacımız var
eee basın ozaman gazaaa kızlar vınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kocalara hücummmmmmmmmmmmmmmmmmm allah allah allahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
aaa bilgisayarımda mı sıkıntı oldu anlamadım.. giremedim bi türlü forma... sizde beni bahar ın tabiriyle hücuma gitti sandınız belkioysa siteye girmeye çalışıyordum
aaa bilgisayarımda mı sıkıntı oldu anlamadım.. giremedim bi türlü forma... sizde beni bahar ın tabiriyle hücuma gitti sandınız belkioysa siteye girmeye çalışıyordum
bugun psıkolojım dunkunden bıle bozuk
ben galıba kafayı yıyorum
selam bu aradaaa:2::2::2::2::2::2::2::2:
bayan bunalım geldi hoşgeldiiii hadi mendilleri hazır edin
topluca ağlaşma törenimiz var
kız bebişş hiç sesin çıkmıyor annem bugün senin bat gelen giden varmı halanlar teyzenler geldimi
acaba ben hamıleyım bugun bat 11. gunum ama yoksa bu kadar duygusal olmamın nedenı bumu
slm tatlım hoşgeldin neden noldu kuşum yaaaaaaaa niye kafayı yicen
evet baharım benim bat bugün ama şu saat itibariyle hala adetiim gelmedi hayret dimive sabahki ateşimde 36.6 çıktıı
evde testin varmı
hosbuldummm ........sence bebiş benım derdım ne olabılırama sızın psıkolojını bozmucam bu aksam kararlıyım buna
evet baharım benim bat bugün ama şu saat itibariyle hala adetiim gelmedi hayret dimive sabahki ateşimde 36.6 çıktıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?