Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

bebişkoooooooooo nerdesinnn hadi gel artıkkkk bak kızmaya başlıyorumm.
bu arada alttaki 4 ziyaretçi bi zahmet online olun tabi olabiliyorsanız
naz seninde bat yarın hadi sende müjdeyle dön aramızaaa

a.s bebek sen bat yazdırmamışsındır bebiş ondan yazmamıştır.
bu arada önceki sayfaya bişey yazdım okudunmuuu

okumadım hemmen okuyup geliyorum.. bat yok ya benim ama ben bu topiğe ait biriyim.. adımı yazıp bat kısmına da soru işareti yapılmasını arz ederim

heyyy bed(bdroner sana artık bed dicem çok uzun geliyor yada başka bişey dememi istermisin:44:)
ne okudun okudun gittin kızz ben sana demedimmi sen daha adet olmaman lazım diye
çalıştınmı ödevine bakem.

yaa ben kullanıcı adımı değiştirmek istiyorum.. ama nasıl bilmiyorum sen istersen b bile diyebilirsin kuzum benim.. yok çalışmadım bahar bu ay resmen halvet olmasın diye direndim.. ama göğüslerimde ağrım falan başladı benim bat uzak değil belli ki.. birde o 21 indeki ağrım neydi ööle resmen adet sancısı çektim.. bide bu hafta ablamlara gittik.. o kadar tatsızdım ki hep sancım vardı. birde ben şimdi netden araştırıyordum ki hatırlar mısınız daha önce demişti karnımda bi ısırık acısı gibi bişey var yine bat yaklaşıyr ve yine o ısırık acısı yada bişey batıyor gibi anlık ama deliniyor sanki Allah koruusn safra kesesi falan çıkıyor inşAllah bişey yoktur.. hafta sonu adet olmayınca bahar haklı mı yoksa diye heep aklımdaydın bahar ya ben senin bu konuda haksız çıkmanı talep ediyorum.. adetim 32.günde gelmesinn üzülürümm

kuzum ben 32.günde adetin gelsin demiyorum ki hiç gelmesin diyorummmm
o ağrıları sen deryoşa danış oda çok ağrıyor dedi ama gebeş çıktııı

hoşgeldin bekleyişinin en kısa zamanda sona ermesi ve listede hamiş kısmına yazılman dileğiyle...
sonnur msjımı beğenip gitmişsin amacın neee

Canım arkadaşımm senin o güzel kalbin o kadar temizki dularınında kabul olduğuna eminim..
görümcemin rüyası geldi aklıma ben evin her tarafını mavi renkle kaplamışım :26: hayır olur inşş
denizimiz nasıl büyüyor dimii yavrucağızı hastanede görmeye gelecektim sen bi kayboldun ulaşamadıkta sonra bi baktım doğum yapmışsın
öpüyorumm kocamannn bide karşılaşabilirsek süper olacakk

canımm azönce cevap yazdım ama çevrimdışı olmuşum otomatikmen mesaj onaylanmadan silinmiş gitmişş
beni merak ettiğin için teşekkür bitanem ama hala adet olmadım belirti olrak bel ağrısı var ama çok hafif ve kısa kısa akşamdan beri midem bulanıyor yemek yiyemiyorum ki yemekte evde yok zaten çalışmaya başladığımdan beri ev yemeği yiyemiyoruz öyle bitanem iştee çarşambagünüe randevu aldım artık bi şekilde izin almam gerek ..
senin şu leke belki deryanınki gibi geçici leke olmazmı bebişimm :26:

diğer arkdaşlar nabersinizz

sonnucum yeni işin hayırlı olsun görüşemiyoruz ama
en iyisini yapmışsın çalışmakla boşver.
inşallah kırmızıların gelmez bi daha test yapmayı düşünüyormusun

aa bahar snin bat yaklaşmış çok heyecanlı :)))) çok hoş yaa.. hayırlısı inşAllah.. gittim deryanın yazdıklarını okudum onunda ağrıları olmuş ama onun bel ağrısı benimde bel ağrım oldu ama kasık ağrım vardı yani tanıdık adet ağrısı :)))))

canlarımmmmm beni merak etmişsiniz çok sağolun
evde değildim az önce geldim ama malesef güzel haber veremicem size..akşam adet oldum..hayırlısı diyorum napalım kısmet...

canımm azönce cevap yazdım ama çevrimdışı olmuşum otomatikmen mesaj onaylanmadan silinmiş gitmişş
beni merak ettiğin için teşekkür bitanem ama hala adet olmadım belirti olrak bel ağrısı var ama çok hafif ve kısa kısa akşamdan beri midem bulanıyor yemek yiyemiyorum ki yemekte evde yok zaten çalışmaya başladığımdan beri ev yemeği yiyemiyoruz öyle bitanem iştee çarşambagünüe randevu aldım artık bi şekilde izin almam gerek ..
senin şu leke belki deryanınki gibi geçici leke olmazmı bebişimm :26:

yok cnm her ay olan bişey artık çok iyi tanıdım vücudumu kahverengi değil lekem neyse beni boşver beni tüp paklar artık kafama kazıyorum bu durumu ..
valla işi gücü boşver tatlım izin vermezlersede bırak gitsin istanbul gibi yerde işmi yok..doktora gittiğindede güzel bi süprizle karşılaşırsın inşallah başka test yaptınmı cnm biri artı biri eksi testten sonra??

canlarımmmmm beni merak etmişsiniz çok sağolun
evde değildim az önce geldim ama malesef güzel haber veremicem size..akşam adet oldum..hayırlısı diyorum napalım kısmet...

aynen öyle cnm artık yaz tatili giriyor sende başlarsın tedavine aşılama tüp artık herneyse kavuşalımda gerisi boş ...

canım sen bat söylemedin ve listeye yazılmak istiyorum demediğin için yazmamışımdır..istersen hemen ekleyim bat söyle

canım benimm haklsın bat ım yok benim şu ara dengesiz gidiyor döngüm ama adımı yazar mısın ne olur tarihime de soru işareti yapar mısın.. listeye girmeye can atan tuhaf vaka yım ben

selam canım evet seni ateş topiğinden tanıyorum hoşgeldin...
meslektaşız ne güzell canım
Rabbim hiçbirimizi daha fazla bekletmesin..hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…