- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #9.081
selamlar bebekleerr.. bu arada farkettim ki ben listede bilem yokum
a.s bebek sen bat yazdırmamışsındır bebiş ondan yazmamıştır.
bu arada önceki sayfaya bişey yazdım okudunmuuu
heyyy bed(bdroner sana artık bed dicem çok uzun geliyor yada başka bişey dememi istermisin:44:)
ne okudun okudun gittin kızz ben sana demedimmi sen daha adet olmaman lazım diye
çalıştınmı ödevine bakem.
yaa ben kullanıcı adımı değiştirmek istiyorum.. ama nasıl bilmiyorum sen istersen b bile diyebilirsin kuzum benim.. yok çalışmadım baharbu ay resmen halvet olmasın diye direndim.. ama göğüslerimde ağrım falan başladı benim bat uzak değil belli ki.. birde o 21 indeki ağrım neydi ööle resmen adet sancısı çektim.. bide bu hafta ablamlara gittik.. o kadar tatsızdım ki hep sancım vardı. birde ben şimdi netden araştırıyordum ki hatırlar mısınız daha önce demişti karnımda bi ısırık acısı gibi bişey var yine bat yaklaşıyr ve yine o ısırık acısı yada bişey batıyor gibi anlık ama deliniyor sanki Allah koruusn safra kesesi falan çıkıyor inşAllah bişey yoktur.. hafta sonu adet olmayınca bahar haklı mı yoksa diye heep aklımdaydın bahar ya ben senin bu konuda haksız çıkmanı talep ediyorum.. adetim 32.günde gelmesinn üzülürümm
kuzum ben 32.günde adetin gelsin demiyorum ki hiç gelmesin diyorummmm
o ağrıları sen deryoşa danış oda çok ağrıyor dedi ama gebeş çıktııı[/QUO
keşkkeeee bebek olsa ve ben bu ağrıları çeksem.. umut yok içimde ama açıkcası 22.günümde adetimin gelmediğine de seviniyorum gerçektende 26.günü en azından görsem kısmetse düzene giriyor çok şükür dicem.. hyırlısı bakalım.. hayat çok siyah beyaz geliyor.. sizede öyle mi.. siz tatile çıkıcak mısınız.. benimm bir yandan da acayip bir tat,l beklentim var.. ve yarına iş var yaaa ben ıyykk oluyorum
selam kızlar... 3 aydır ateş ölçüyorum ve o topikten bahar ve derya sayesinde buldum sizi...
hamilelerin hepsi sağlıkla kucağına alsın bebişlerini, rabbim bizlere de nasip etsin...
ben de kendimi tanıtayım bari
1buçuk yıllık evliyim bebek için erken demeyin 10yıl flörtün sonunda evlendim
28yaşındayım, öğretmenim...
7aydır bebek istiyoruz, dizilerdeki gibi hemen olur sandık...
3ay sonra anladıkki bu iş baya emek, çaba istiyo
bu sebeple ama asıl çalışmalarımız son 4aydır sürüyo
Aksam rüyamda topikteki herkes hamileymis nasıl seviniyorum bu sekilde gördüm
Şimdi bir actım ne göreyim
Benim kuzucugumda anne oluyormuş
Deryosum canım kuzum Rabbim sağlıklı bir hamilelik geçirip evladına kavuşmayı nasip etsin
Nasıl sevindim anlatamam
Seni ve eşini tebrik ediyorum çok mutlu oldum bu habere
Bakın kızlar rüyam sabahına gercek olmaya başladı bile
Sirası gelen alıyor müjdeli haberi Rabbim hepinize nasip edecek sırayla
İlk sırada melisim ve sonnurum var Rabbim sizinde yüzünüzu güldürsün inşallah canlarım
Unutmayın gönülden edilen dualar er yada geç kabul oluyor
günaydın kızlar ....
melis gelde yaz cnm artık hadi güzel haberi sende... iki gündür derya ve sana bakmak için geliyordum derya gitti sıra sende güzel haberini ver bize bi daha uçalım havalara...
bnm adete 3 gün kala gördüğüm lekemde geldi vatana millete hayırlı olsun
bu arada sonimmm adet oldunmu sen durumun nedir??
Canım arkadaşımm senin o güzel kalbin o kadar temizki dularınında kabul olduğuna eminim..
görümcemin rüyası geldi aklıma ben evin her tarafını mavi renkle kaplamışım :26: hayır olur inşş
denizimiz nasıl büyüyor dimii yavrucağızı hastanede görmeye gelecektim sen bi kayboldun ulaşamadıkta sonra bi baktım doğum yapmışsın
öpüyorumm kocamannn bide karşılaşabilirsek süper olacakk
canımm azönce cevap yazdım ama çevrimdışı olmuşum otomatikmen mesaj onaylanmadan silinmiş gitmişş
beni merak ettiğin için teşekkür bitanem ama hala adet olmadım belirti olrak bel ağrısı var ama çok hafif ve kısa kısa akşamdan beri midem bulanıyor yemek yiyemiyorum ki yemekte evde yok zatençalışmaya başladığımdan beri ev yemeği yiyemiyoruz öyle bitanem iştee çarşambagünüe randevu aldım artık bi şekilde izin almam gerek ..
senin şu leke belki deryanınki gibi geçici leke olmazmı bebişimm :26:
diğer arkdaşlar nabersinizz
selamlar bebekleerr.. bu arada farkettim ki ben listede bilem yokum
minikburun mu ilginç burnunuz gerçekten minik mi,
canlarımmmmm beni merak etmişsiniz çok sağolun
evde değildim az önce geldim ama malesef güzel haber veremicem size..akşam adet oldum..hayırlısı diyorum napalım kısmet...
canım sen bat söylemedin ve listeye yazılmak istiyorum demediğin için yazmamışımdır..istersen hemen ekleyim bat söyle
selam kızlar... 3 aydır ateş ölçüyorum ve o topikten bahar ve derya sayesinde buldum sizi...
hamilelerin hepsi sağlıkla kucağına alsın bebişlerini, rabbim bizlere de nasip etsin...
ben de kendimi tanıtayım bari
1buçuk yıllık evliyim bebek için erken demeyin 10yıl flörtün sonunda evlendim
28yaşındayım, öğretmenim...
7aydır bebek istiyoruz, dizilerdeki gibi hemen olur sandık...
3ay sonra anladıkki bu iş baya emek, çaba istiyo
bu sebeple ama asıl çalışmalarımız son 4aydır sürüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?