- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #9.101
aa bahar snin bat yaklaşmış çok heyecanlı :)))) çok hoş yaa.. hayırlısı inşAllah.. gittim deryanın yazdıklarını okudum onunda ağrıları olmuş ama onun bel ağrısı benimde bel ağrım oldu ama kasık ağrım vardı yani tanıdık adet ağrısı :)))))
minikburun mu ilginç burnunuz gerçekten minik mi,
üniversteden bi arkadaşım takmıştı bu lakabı bana. Ben de ilk defa böyle bişiy duydum çok sevdim. öyle kaldı işte
aynen öyle cnm artık yaz tatili giriyor sende başlarsın tedavine aşılama tüp artık herneyse kavuşalımda gerisi boş ...
canım benimm haklsın bat ım yok benim şu ara dengesiz gidiyor döngüm ama adımı yazar mısın ne olur tarihime de soru işareti yapar mısın.. listeye girmeye can atan tuhaf vaka yım ben
hani de yaklaşmış kız ben bat falan göremiyorumm sadece soru işareti var
ama yaklaştı kuzum yarın falan olurum benim ateş düşüşe geçti çoktan ve bel ağrımda yavaştan başladı
zaten bi kaç gün önce sivilcemde çıktı bu ay soğan yüzünden erken çatladım erken olcam offfffffffffff olmasam ne olur kii bebiş olur ne güzel
tabi allahım hayırlı zamanda versinnn
hani de yaklaşmış kız ben bat falan göremiyorumm sadece soru işareti var
ama yaklaştı kuzum yarın falan olurum benim ateş düşüşe geçti çoktan ve bel ağrımda yavaştan başladı
zaten bi kaç gün önce sivilcemde çıktı bu ay soğan yüzünden erken çatladım erken olcam offfffffffffff olmasam ne olur kii bebiş olur ne güzel
tabi allahım hayırlı zamanda versinnn
sonnucum yeni işin hayırlı olsun görüşemiyoruz ama
en iyisini yapmışsın çalışmakla boşver.
inşallah kırmızıların gelmez bi daha test yapmayı düşünüyormusun
canlarımmmmm beni merak etmişsiniz çok sağolun
evde değildim az önce geldim ama malesef güzel haber veremicem size..akşam adet oldum..hayırlısı diyorum napalım kısmet...
sanki sen bat söyledinde ben ??? koydum
sanki sen bat söyledinde ben ??? koydum
evet senlede bi ara konuşuuyorduk bu iş mevzusunu anca nasip oldu teşekkürler canımm
düşünüyorumda tam 3 tana yaptım zaten ilki o silik çıkan ama ucuz olan 2.si arkadaşın verdiği tek çizgi 3.sü yine o ucuz olan aynı marka ve yine hayalet gibi çizgi önce net sonra soluk :26: bıktım bu testlerden bahar yaa iyisimi doktora gitmek ama en erken çarşamba gününe alabildim.
yok cnm her ay olan bişey artık çok iyi tanıdım vücudumu kahverengi değil lekem neyse beni boşver beni tüp paklar artık kafama kazıyorum bu durumu ..
valla işi gücü boşver tatlım izin vermezlersede bırak gitsin istanbul gibi yerde işmi yok..doktora gittiğindede güzel bi süprizle karşılaşırsın inşallah başka test yaptınmı cnm biri artı biri eksi testten sonra??
canım benimm yaa.. listen mi vaar derdin var.. bak bide biz kaprisli üyeleriz.. hem söölemmeyiz.. sen tahmin ethepimize kafana göre tarih yazarmışsınn
bu arada totemler sırayla gerçek oluyor etiketlerimiz hep olacak hepimiz için orda gerçekten gebe yazacakkkk
birinci deryanın totemi tuttuuuuuuuuuuuuu etikete dikkattt
evet listen mi var derdin mi varrrr
ay okuldaki bebelerimin kaprisai yetmiyor bide sizi çekiyorum mecburen napim
bundan sonra herkes batını bir çırpıda söyleyecek ulennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
aanammmm o zaman sıra bendee ben sondan başladım okumayaa lazımya
hani sen gidiyordun totemi duydun kulakları diktin dimii
ii hadi bakalım zaten sıra sende çarşamba keseyi gör direkt inşallahhhhhhh
bu arada totemler sırayla gerçek oluyor etiketlerimiz hep olacak hepimiz için orda gerçekten gebe yazacakkkk
birinci deryanın totemi tuttuuuuuuuuuuuuu etikete dikkattt
heee ne var gidiyom tamam
kese ama ne kesesi altın kesesii
sanmıyorum tatlımmm haydinn cümletenn huzurlu gecelerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?