Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

hani de yaklaşmış kız ben bat falan göremiyorumm sadece soru işareti var
ama yaklaştı kuzum yarın falan olurum benim ateş düşüşe geçti çoktan ve bel ağrımda yavaştan başladı
zaten bi kaç gün önce sivilcemde çıktı bu ay soğan yüzünden erken çatladım erken olcam offfffffffffff olmasam ne olur kii bebiş olur ne güzel
tabi allahım hayırlı zamanda versinnn

üniversteden bi arkadaşım takmıştı bu lakabı bana. Ben de ilk defa böyle bişiy duydum çok sevdim. öyle kaldı işte

bana da koca burun derlerdi biraz burun takıntım vardır da insanların ilk önce burnuna bakarım kompleks heralde şimdi mesela ben sizi direk güzel bi kız olarak hayal ettim burun minikse insan güzeldir memnun oldum bu arada

aynen öyle cnm artık yaz tatili giriyor sende başlarsın tedavine aşılama tüp artık herneyse kavuşalımda gerisi boş ...

ama bu sefer nedense çok üzülmedim alıştım sanırım...düşünüyodum aslında ama biraz bedenimi de psikolijimi de dinlendirmem gerektiğini düşünüyorum yazın 2 ay bana iyi gelecek tatil-deniz vs.. anlayacağın biraz daha erteliyorum..hakkımızda hayırlısı olsun

canım benimm haklsın bat ım yok benim şu ara dengesiz gidiyor döngüm ama adımı yazar mısın ne olur tarihime de soru işareti yapar mısın.. listeye girmeye can atan tuhaf vaka yım ben

tabiki yazarım canımmmmm

bende de bir sivilce bir sivilce ama şöyle düşündüm belki gebeyimm derler ya kız bebek annesinin güzelliğini alır sivilcelerimi buna yordum adetle alakası olduğunu sanmıyorum yni

sanki sen bat söyledinde ben ??? koydum

sonnucum yeni işin hayırlı olsun görüşemiyoruz ama
en iyisini yapmışsın çalışmakla boşver.
inşallah kırmızıların gelmez bi daha test yapmayı düşünüyormusun

evet senlede bi ara konuşuuyorduk bu iş mevzusunu anca nasip oldu teşekkürler canımm
düşünüyorumda tam 3 tana yaptım zaten ilki o silik çıkan ama ucuz olan 2.si arkadaşın verdiği tek çizgi 3.sü yine o ucuz olan aynı marka ve yine hayalet gibi çizgi önce net sonra soluk :26: bıktım bu testlerden bahar yaa iyisimi doktora gitmek ama en erken çarşamba gününe alabildim.

canlarımmmmm beni merak etmişsiniz çok sağolun
evde değildim az önce geldim ama malesef güzel haber veremicem size..akşam adet oldum..hayırlısı diyorum napalım kısmet...

off bitanemm yine hüsran dimii ama bi gün bizimde umdumuz gerçek olcak pasiminde deiği gibi sırayla

yok cnm her ay olan bişey artık çok iyi tanıdım vücudumu kahverengi değil lekem neyse beni boşver beni tüp paklar artık kafama kazıyorum bu durumu ..
valla işi gücü boşver tatlım izin vermezlersede bırak gitsin istanbul gibi yerde işmi yok..doktora gittiğindede güzel bi süprizle karşılaşırsın inşallah başka test yaptınmı cnm biri artı biri eksi testten sonra??[/QUOTE]

kız sen tanımıcanda kim tanıyacak bu kadar azimle dimii ama inş bu sefer yanılırısnn
yok yok verirler heralde bi şeki,lde idare edicekelr artık ama mağaza sorumlumuz erkek onada derdimi anlatamam işte

kız sen tanımıcanda kim tanıyacak bu kadar azimle dimii ama inş bu sefer yanılırısnn
yok yok verirler heralde bi şeki,lde idare edicekelr artık ama mağaza sorumlumuz erkek onada derdimi anlatamam işte[/QUOTE]

açıklama cnm zaten hastaneye gidicem neyin var derse kadın hastalığı de gitsin bn çok meraklı erkekleri toto yapmak için şak diye söylerim didiklediklerine pişman olurlar ....

açıklama cnm zaten hastaneye gidicem neyin var derse kadın hastalığı de gitsin bn çok meraklı erkekleri toto yapmak için şak diye söylerim didiklediklerine pişman olurlar ....[/QUOTE]

yok kızz zaten açıklama yapamamda bide yeniyimya ondan yanii
oyyy ben diyememki yav sen desen benim yerime

canım benimm yaa.. listen mi vaar derdin var.. bak bide biz kaprisli üyeleriz.. hem söölemmeyiz.. sen tahmin et hepimize kafana göre tarih yazarmışsınn

evet listen mi var derdin mi varrrr
ay okuldaki bebelerimin kaprisai yetmiyor bide sizi çekiyorum mecburen napim
bundan sonra herkes batını bir çırpıda söyleyecek ulennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bu arada totemler sırayla gerçek oluyor etiketlerimiz hep olacak hepimiz için orda gerçekten gebe yazacakkkk
birinci deryanın totemi tuttuuuuuuuuuuuuu etikete dikkattt

evet listen mi var derdin mi varrrr
ay okuldaki bebelerimin kaprisai yetmiyor bide sizi çekiyorum mecburen napim
bundan sonra herkes batını bir çırpıda söyleyecek ulennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

yanlız böyle bir topik yoktur heralde üyeler kaprisli topik sahibininde psikopata bağlamasına ramak kaldı çok renkliyiz çookk

bu arada totemler sırayla gerçek oluyor etiketlerimiz hep olacak hepimiz için orda gerçekten gebe yazacakkkk
birinci deryanın totemi tuttuuuuuuuuuuuuu etikete dikkattt

oooo o zaman deryaya en yakın bebeğimolsun elini çabuk tut senden sonra hemmmeennn ben varımm bahar istersen benim önüme sen geç ben buralardayım daha belli ki seni bekletmiyim daha halvet sayılarımı bile tamamlayamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…