Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

yok bebeğim benden de hayır çıkmaz bu ay sen dur durduğun yerde.

Son düzenleme:
bu arada totemler sırayla gerçek oluyor etiketlerimiz hep olacak hepimiz için orda gerçekten gebe yazacakkkk
birinci deryanın totemi tuttuuuuuuuuuuuuu etikete dikkattt

wuwww o zaman sıra kimde hadi bilin bakalımmmmmmm

yanlız böyle bir topik yoktur heralde üyeler kaprisli topik sahibininde psikopata bağlamasına ramak kaldı çok renkliyiz çookk

zaten bizim topiğimizin eşi benzeri yokkk yok kız aslında psikopata pek bağlanmam ama bağlandım mı daaa çok pis bağlanırımmmm...
rengarenk bi kişiliğimdir söylemesi ayıp

can lar bende yatmaya gidiyorum.. yarına malum iş var.. yada yarına işe gitmesemm burdaki yazdıklarımı mail atsam artık hayatdaki düşüncelerim bundan ibaret maaşımı şu hesabıma gönderin desem onalarda tamam deseler sonra hamile olsamm olsak hiç dert olmasa herşey güllük gülistanlık olsa.. biri şu evimi temizleyip toplasa.. biri gelip saçlarımı yıkasa tarasa (upuzuunnn ) yarın pazartesi değilde aslında ctesi olsa ayyy hayat ne güzel olduu bööle.. neyse gerçeklerim ve ben giderim.. bye byee. bye

evett sırada ben varmışımama ben 1-2 aylığına sıramı birilerine verebilirim
ahh o gerçeklerrr birileri aynılarını bana da yapsa süper olcak

Son düzenleme:
yok bebeğim benden de hayır çıkmaz bu ay sen dur durduğun yerde.

bunu da neden bebeğndimm hayır çıkmaz dediğin kısmı tabii ki beğenmedimm.. dur durduğun yerde demişsin ya işte ondann.. caaannımmm bennniimmm... bence senin çok çok az kaldıı inşAllah ama inan bazen diyorum ki gene gelir di mi topiğe diye sorarken yakalıyorum kendimi yani bence Allah ın izniyle o kadarcık az vakit kaldı

kırmızı kar yağsa evler çikolatadan olsa bulutların üzerinde dolaşma imkanımız olsa bi yere uçarak gitsek gazman gibi sabah uyandığımızda yanımızda şirin bebişler olsa
olsa da olsaaaaaaaaaaaaa her gün bayram olsaaaaaaaaaaaa
iyi geceler canım hadi git bizi de hayal alemine götürme.bende kaçar öpüldünüz yavrular ii geceler

oyyyy canımbenim yaaaa ağzın bal yesin kız inşallahh ne güsel sölemişsin keşke az kalmış olsaaa.
ama ben asla gitmeyi düşünmüyorum canım imkanlar el verdiği sürece.
burada en son kişi gebe kalana kadar ben ve araştırmacı kimliğim yanınızda olacak ..

hoşgeldin bekleyişinin en kısa zamanda sona ermesi ve listede hamiş kısmına yazılman dileğiyle...
sonnur msjımı beğenip gitmişsin amacın neee

hoş buldum canım... ne güzel dilekler bunlar böyle ağzından bal damlıyo, inşallah, hep beraber

inşallahhhh gelmezzzzz batasıcaaaaaaaaaaaaaa

inşallah canım...

canlarımmmmm beni merak etmişsiniz çok sağolun
evde değildim az önce geldim ama malesef güzel haber veremicem size..akşam adet oldum..hayırlısı diyorum napalım kısmet...

selam canım evet seni ateş topiğinden tanıyorum hoşgeldin...
meslektaşız ne güzell canım
Rabbim hiçbirimizi daha fazla bekletmesin..hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah

hoş buldum canım... amin inşallah...
Allah isteyen herkesin kucağını doldursun
bu ay olmamış senin de ama inşallah bi dahaki ay
hem bak meslektaşmışız, bizim için haziran veya temmuzda hamile kalmak tatil-izin bakımından daha verimli
bidahaki ay olursa katmerli olur yani

mayıs ayında ben de soğan kürü yaptım canım... normalde 30günde bir regl olurdum bu ay 28güne indi soğan sayesinde/yüzünden...
ama olsun bi dahaki aya şansımız daha da artmış olcak

evet canım bu ay olmadı ama bakalım dediğin gibi temmuz falan ideal olur Rabbim nasip ederse

hosgeldın aramızaaa

ama yarısmacı arkadaslara basarılar dılemeyı unutmussun

inşallahh topıgımız sana ugurlu gelır bebişin en yakın zamanda göbusunde olur

canlarımmmmm beni merak etmişsiniz çok sağolun
evde değildim az önce geldim ama malesef güzel haber veremicem size..akşam adet oldum..hayırlısı diyorum napalım kısmet...

hayırlısı canım en azından alısık oldugumuz bırsey insallah cok yakında gelır bebişin

o zmn sen sole gerı cekıl bakımmm kay kay kayyy ben gecım oraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…