- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #9.121
oooo o zaman deryaya en yakın bebeğimolsun elini çabuk tut senden sonra hemmmeennn ben varımm bahar istersen benim önüme sen geç ben buralardayım daha belli ki seni bekletmiyimdaha halvet sayılarımı bile tamamlayamıyorum
bu arada totemler sırayla gerçek oluyor etiketlerimiz hep olacak hepimiz için orda gerçekten gebe yazacakkkk
birinci deryanın totemi tuttuuuuuuuuuuuuu etikete dikkattt
yanlız böyle bir topik yoktur heralde üyeler kaprislitopik sahibininde psikopata bağlamasına ramak kaldı çok renkliyiz çookk
wuwww o zaman sıra kimde hadi bilin bakalımmmmmmm
bak bi önceki sayfaya ben bildim ben bildim sıra kimde olduğunu sensin dedim ben bildimm.. bdroner topik sahibine yalakalık yaparkene aha da
oooo o zaman deryaya en yakın bebeğimolsun elini çabuk tut senden sonra hemmmeennn ben varımm bahar istersen benim önüme sen geç ben buralardayım daha belli ki seni bekletmiyimdaha halvet sayılarımı bile tamamlayamıyorum
can lar bende yatmaya gidiyorum.. yarına malum iş var.. yada yarına işe gitmesemm burdaki yazdıklarımı mail atsam artık hayatdaki düşüncelerim bundan ibaret maaşımı şu hesabıma gönderin desemonalarda tamam deseler sonra hamile olsamm olsak hiç dert olmasa herşey güllük gülistanlık olsa.. biri şu evimi temizleyip toplasa.. biri gelip saçlarımı yıkasa tarasa (upuzuunnn ) yarın pazartesi değilde aslında ctesi olsa ayyy hayat ne güzel olduu bööle.. neyse gerçeklerim ve ben giderim.. bye byee. bye
yok bebeğim benden de hayır çıkmaz bu ay sen dur durduğun yerde.
can lar bende yatmaya gidiyorum.. yarına malum iş var.. yada yarına işe gitmesemm burdaki yazdıklarımı mail atsam artık hayatdaki düşüncelerim bundan ibaret maaşımı şu hesabıma gönderin desemonalarda tamam deseler sonra hamile olsamm olsak hiç dert olmasa herşey güllük gülistanlık olsa.. biri şu evimi temizleyip toplasa.. biri gelip saçlarımı yıkasa tarasa (upuzuunnn ) yarın pazartesi değilde aslında ctesi olsa ayyy hayat ne güzel olduu bööle.. neyse gerçeklerim ve ben giderim.. bye byee. bye
bunu da neden bebeğndimm hayır çıkmaz dediğin kısmı tabii ki beğenmedimm.. dur durduğun yerde demişsin ya işte ondann.. caaannımmm bennniimmm... bence senin çok çok az kaldıı inşAllah ama inan bazen diyorum ki gene gelir di mi topiğe diye sorarken yakalıyorum kendimi yani bence Allah ın izniyle o kadarcık az vakit kaldı
ben giderkenn
hoşgeldin bekleyişinin en kısa zamanda sona ermesi ve listede hamiş kısmına yazılman dileğiyle...
sonnur msjımı beğenip gitmişsin amacın neee
inşallahhhh gelmezzzzz batasıcaaaaaaaaaaaaaa
canlarımmmmm beni merak etmişsiniz çok sağolun
evde değildim az önce geldim ama malesef güzel haber veremicem size..akşam adet oldum..hayırlısı diyorum napalım kısmet...
selam canım evet seni ateş topiğinden tanıyorum hoşgeldin...
meslektaşız ne güzell canım
Rabbim hiçbirimizi daha fazla bekletmesin..hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah
hani de yaklaşmış kız ben bat falan göremiyorumm sadece soru işareti var
ama yaklaştı kuzum yarın falan olurum benim ateş düşüşe geçti çoktan ve bel ağrımda yavaştan başladı
zaten bi kaç gün önce sivilcemde çıktı bu ay soğan yüzünden erken çatladım erken olcam offfffffffffff olmasam ne olur kii bebiş olur ne güzel
tabi allahım hayırlı zamanda versinnn
hoş buldum canım... amin inşallah...
Allah isteyen herkesin kucağını doldursun
bu ay olmamış senin de ama inşallah bi dahaki ay
hem bak meslektaşmışız, bizim için haziran veya temmuzda hamile kalmak tatil-izin bakımından daha verimli
bidahaki ay olursa katmerli olur yani
selam kızlar... 3 aydır ateş ölçüyorum ve o topikten bahar ve derya sayesinde buldum sizi...
hamilelerin hepsi sağlıkla kucağına alsın bebişlerini, rabbim bizlere de nasip etsin...
ben de kendimi tanıtayım bari
1buçuk yıllık evliyim bebek için erken demeyin 10yıl flörtün sonunda evlendim
28yaşındayım, öğretmenim...
7aydır bebek istiyoruz, dizilerdeki gibi hemen olur sandık...
3ay sonra anladıkki bu iş baya emek, çaba istiyo
bu sebeple ama asıl çalışmalarımız son 4aydır sürüyo
canlarımmmmm beni merak etmişsiniz çok sağolun
evde değildim az önce geldim ama malesef güzel haber veremicem size..akşam adet oldum..hayırlısı diyorum napalım kısmet...
hayırlısı canım en azından alısık oldugumuz bırsey insallah cok yakında gelır bebişin
yanlız böyle bir topik yoktur heralde üyeler kaprislitopik sahibininde psikopata bağlamasına ramak kaldı çok renkliyiz çookk
sağol canım kısmet değilmiş..inşallah en yakın zamanda hepimiz dileğimize kavuşuruz
inşallahh canımm nasılsınnn bu arada gecmıse baktım guldum cok
hepsı catlak bunların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?