- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #9.221
ben kendimi hiç çözemedimki kuşum bu soğan beni ne hallere getirdiibahar annem ben seni çözemedim bu ay
acaba olinin dediği gibi birden fazla yumoş çatlamış olabilir mi:26:
ağzın bal mı yesin ne yesin bilemedim ki balda sarmaz bu sıcaktaben buna yerleşme düşüşü diyorum yarn yükselcekkkk ahanda buraya yazıyorum, kalem simgesi yada parmak simgesi istiyorummm
ulen diye diye beni 3üz doğurtcaksınız heeee hadi bakalım öle olsun allahın hakkı 3 nasılolsayalnız iki kere düşüş olmuşşşbilemiyorum yanii ....
ben yazacaktım ama sanırım olicik yazmışş hadi bakalımmm seninde etiketin var canommmmmyemeğin salçalısı devamı malum, diye boşuna dememişler,şu aşağıdaki etiketlere benimde adım yazılsın" yupppiiiii cananın kızı mavi gözlü" olmasını istiyorum bahar mı yazıyo onlarııııı
Selam kızlar
Bugün uzun uzun hepinize yazdım ama kk da bı sorun oldu gitmedi
Zaten cepten yazıyorum zor oluyor o yüzden aynı seyleri bir daha yazmak zor geliyor
Ama sunu bilim hepinizi çok seviyorum
amacım belli değil mi zaaramacın ne ben evliyim
valla cnm kafamdan atayım atayım diyorum ama olmuyor aama başka şeylrle kafa doldurmak daha iyi gelecek bebek düşüncem esnada uçakta kalpten gidersem ya diyerek düşünmek daha iyi gelecek sanırım
yoksun bebeğimmm nerelerdesin sen o göbek zaten şişecek yemektemisin sen gebeyim deyip çok yeme bebişe ne faydalı ise ondan götrr lalalalla
Selam kızlar
Zaten cepten yazıyorum zor oluyor o yüzden aynı seyleri bir daha yazmak zor geliyor
ahaha amin gadalarını aldığım amin
öncesınde yaptık ama büyüme aşamasındaydı sanmıyorum olcanı
aşılamadan sonrada ilişkiyi bazen yasaklıyorlar
hehe zaten öle
kızlar aşılamam yarın ne olur dua edın benim için hayırlısı inş.
günaydın kızlar...
bnm adetim yavaştan geliyor...
bugün itibariyle diyete başladım hedef 7 kilo umarım güzel sonuç alacağım..
sürekli ya gebeysem diyerek ertelediğim diyet ve egzersizlerime başladım..yeşil çayımıda içtim 2 ay da bu 7 kiloyu üzerimden atmk istiyorum bana şans dileyin...
orlic rabbim yardımcın olsun zor bi işlem değil vajinal muayne gibi kısa süreli bi işlem ..umarım sonu güzel bir evlat olsun...
bu arada diyete başlarken baş ağrılarım oluyor bunu nasıl yok edebilirim fikri olan varmı???
sen ne zaman hamile kaldın huhuhhhhhhhhhhhhhhhuuu çok sevindim yaaa allah kucağına almayı nasip etsin
Selam kızlar
bugün hayal kurdum kızlar...:106:
o kadar güzeldi ki
benim hayalim hep 3 çocuktur korunurken de öyle düşünürdüm. tabi sadece hayal Rabbimin verdiğine vereceğine razıyım o ayrı..
hayal kurdum ama aslında o hayal gibi görünse de duaydı..
çocuğum olduğunu düşündüm.. sonra eşimin atandığını.. dedim 2 yıl ücretsiz izin alırım. o doğum izni ve yaz tatilleriyle 3 yılı bulur nerdeyse.. sonra 2. yi doğursam aralarında 2 yaş filan olsa.. bi 3 yıl daha izin...çocuklarımı büyütsem hep onlarla olurum.. ohh ne güzel... bi 3 yıl sonra da 3. değil tabiki o da birazcık sonra olsa bebek özlediğimizde gelse.. ilerde diğer kuşlar yuvadan uçunca onla kalsak.. :106:
bi insanın bu kadar uzun süreli plan yapması uygun değildir dinimizce.. ama ben hayal kurdum mutlu, huzurlu, inşallah Allahın seveceği bir aile hayali.. işte böylee... daha fazla yazmayım ağlarım sora
o kadar güzeldi ki
benim hayalim hep 3 çocuktur korunurken de öyle düşünürdüm. tabi sadece hayal Rabbimin verdiğine vereceğine razıyım o ayrı..
çocuğum olduğunu düşündüm.. sonra eşimin atandığını.. dedim 2 yıl ücretsiz izin alırım. o doğum izni ve yaz tatilleriyle 3 yılı bulur nerdeyse.. sonra 2. yi doğursam aralarında 2 yaş filan olsa.. bi 3 yıl daha izin...çocuklarımı büyütsem hep onlarla olurum.. ohh ne güzel... bi 3 yıl sonra da 3. değil tabiki o da birazcık sonra olsa bebek özlediğimizde gelse.. ilerde diğer kuşlar yuvadan uçunca onla kalsak.. :106:
bi insanın bu kadar uzun süreli plan yapması uygun değildir dinimizce.. ama ben hayal kurdum mutlu, huzurlu, inşallah Allahın seveceği bir aile hayali.. işte böylee... daha fazla yazmayım ağlarım sora
kıjlarrrrr nabıyosunuzzz.....
pasim iyiyim cnm adetim geldi gelicek yarın zaten batımdı hayırlısı seni sormalı kınalı kuzun nasılll sen nasılsın gazı varmı
sonnur sen ne zman gidecektin kana yarınmı?
bahar üçüz biraz bozar adamı ben ikizi kastetmiştim
olimmmm allah hayırlısıyla sağlıklısıyla versinn de tek bebiş isterimmmm
ikiz olursada rabbim bunu hayırlı gördü verdi derimmm.
ahahahah bana bak nasılda havaya girdim gebe kaldımda ikisi üçü kaldı heeyyyttt çıkarın beni soktuğunuz bu psikolojidenn
adet olunca çok pis dibe vururum kimseler beni çıkaramaz..hem benim sivilcem çıktı ateşim kötü kistim varrrrr..................
canım eskiden daha fazla hayaller kurardım... lisede üniversite sınavında dereceye girdiğimi hatta türkiye birincisi olduğumun hayalini bile kurardım bedava nasılsaoyyyy karanfilimmm hepimiz hergün buna benzer hayaller kuruyoruz
kimimiz bebişleriyle oynarken kimimiz emzirirken kimimiz parka götürürken kimimiz koynuna alıp uyurken vs vs vs...........
ama bi günn gelecek hepsi gerçekkk olacakkkkk umarım ozaman hayırlısıyla çokk uzakta değildirrr....
allah yardımcımız olsunnnnnn............
hayallerin en kısa zmanda gerçekleşir inşallah zor değil cnm bebek kısmıda tayin kısmı belki hayal olarak kalabilir bu devlet işleri karışık ilerliyor malum ama neden olmasın herkezin yaşadığı şeyler bunlar ortalaa olarak bakma bize göre hayal olduğuna..
bnmde hayalim bi tane yapıp ileri yaştada bi tane yapmak buldukta bi taneyi
yok kız girme havaya sakın varsa zaten vardır yoksada zaten yok
canım eskiden daha fazla hayaller kurardım... lisede üniversite sınavında dereceye girdiğimi hatta türkiye birincisi olduğumun hayalini bile kurardım bedava nasılsabazen kendimi hayalden toplar hadi ders çalış diye uyarırdım hatırlıyorum yani.. ama o hayaller beni mutlu ederdi mutlu insansa daha iyi ders çalışır..
üniversitede atandığımı, evlenmeden önce de çok iyi bi insanla evlendiğimin hayallarini kurar dururdum.. çok şükür hayallerim nerdeyse hep gerçek oldu(Türkiye birincisi olamadım tabi)..
ama gerek yaş ilerlemesinden gerekse heves kaçması mevzuundan bir de iş koşuşturmasından bebek hayali kuramıyorum biliyor musunuz.. böyle zorladığımda kuruyorum.. ama çok güzledi işte
hakkaten bulduk da
ama bizim okulda bi arkadaş var 4 yıl çocuğu olmamış. pkoluymuş. sonra tedaviyi filan bırakmışlar eşinin de ataması olmuş rahatlamışlar o öyle diyor. olmuş çocuğu. tabi ard arda 3 tanetabi Allah bilir ama bi daha korunmak mı asla diyesim geliyor zaten zor oluyor diye ama büyük de konuşmamak lazım insan çektiği sıkıntıları çabuk unutuyor.
canım eskiden daha fazla hayaller kurardım... lisede üniversite sınavında dereceye girdiğimi hatta türkiye birincisi olduğumun hayalini bile kurardım bedava nasılsabazen kendimi hayalden toplar hadi ders çalış diye uyarırdım hatırlıyorum yani.. ama o hayaller beni mutlu ederdi mutlu insansa daha iyi ders çalışır..
üniversitede atandığımı, evlenmeden önce de çok iyi bi insanla evlendiğimin hayallarini kurar dururdum.. çok şükür hayallerim nerdeyse hep gerçek oldu(Türkiye birincisi olamadım tabi)..
ama gerek yaş ilerlemesinden gerekse heves kaçması mevzuundan bir de iş koşuşturmasından bebek hayali kuramıyorum biliyor musunuz.. böyle zorladığımda kuruyorum.. ama çok güzledi işte
.
amin cnm sonuç ne olursa olsun kaçıs yok bize ....hamd olsun ne yapalım ...iyi oldu bu söz olicim soğuk duş etkisi yaptı.doğru diyorsun varsa da öğrencez yoksada kaçış yok bundan
allah hayırlı zamanda versinnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnn
kahve yapcam isteyen parmak kaldırsın
evettt bende hayal kurmaya bayılırımmm herşeyin hayalini kurarımmm.
demekki senin hayallerinin gerçekleşmesi için çok güzel odaklanman kafanın boş olması lazım
bence sen bu güzel hayali güzel bir yerde yani umreye gidince kur allah kabul eder bence.
İnşallahhhh
kabeyi ilk gördüğün anda yapılan duanın kabul olduğu söyleniyor. ara sıra bebek aklımdan geçse de bu tek ve özel olan bir nasibi sadece dünyalık tek bişeyde de kaybetmek istemiyorum açıkçası
o kadar güzeldi ki
kıjlarrrrr nabıyosunuzzz.....
pasim iyiyim cnm adetim geldi gelicek yarın zaten batımdı hayırlısı seni sormalı kınalı kuzun nasılll sen nasılsın gazı varmı
sonnur sen ne zman gidecektin kana yarınmı?
bahar üçüz biraz bozar adamı ben ikizi kastetmiştim
olimmmm allah hayırlısıyla sağlıklısıyla versinn de tek bebiş isterimmmm
ikiz olursada rabbim bunu hayırlı gördü verdi derimmm.
ahahahah bana bak nasılda havaya girdim gebe kaldımda ikisi üçü kaldı heeyyyttt çıkarın beni soktuğunuz bu psikolojidenn
adet olunca çok pis dibe vururum kimseler beni çıkaramaz..hem benim sivilcem çıktı ateşim kötü kistim varrrrr..................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?