Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

sen o pozitif negatif test karmaşasından sonra hala adet olmadın ve hala da kan vermedin mi???
adetin kaç gün geçti??

sen o pozitif negatif test karmaşasından sonra hala adet olmadın ve hala da kan vermedin mi???
adetin kaç gün geçti??

Aşkolsun canımm Rabbim istediğin şey ne ise onu en hayırlı olduğu zamanda sana nasip eder inşş..

vee bütün arkadaşlarımaa ......

evet cnm hala kana gitmedim nasipte olmadı vede içime doğmuyor yaa ne bileyimm olsa o testte çıkardı ama dimii :26:

bilmiyorum ki canım böyle kafadan yorum olmaz..
yumurtanın ne zaman çatladığına bağlı

bahara bak helee ne aryon gene gebelik bölümünde sen gacıııı
araştırıyodur yine bişeyler araştırmacı o :82:
eğer ben doğru ölçtüysem ateşim 19.20.günlerde düşmüştü :26:

o zaman nerdeyse 20 gün geçmiş.. canım inşallah hamilesindir..

basakss vardı bi tane o da pko zamansız yumurtladığı için test de yapmamış. sonra bi gün bi yapayım demiş kana gitmiş 3000 lerde

yani varsa bişey testte çıkardı dimi
ohh ne güzel yaa umarım bizede öyle aniden ummadığımız anda sürpriz olur

en guzelı canım belkıde herseyı kendımız yapıyoruz kafaya takarak ...allahım nolur daha fazla bekletmeden koysun bebişlerı gobuslerımze

acaba regl oldunnda hıssetmedınmıinş bebiş vardır inşşşş

kımımız de hamılelıgının hayalını kurar been gıbı..ben hıc oraları duusnmuyorum hep hamıle halımı duusnuyorum o duyguyu o mutlulugu...

Günaydın kızlar bugün erken uyandım dedim ki listeye bır bakayım kesin biri hamile:))hepberaber gözün aydın rabbim kucağına almayıda nasıb etsin..sevındım sabah sabah
soniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…