- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #9.241
Hoşgeldin canımm Allah sana bi seferde üçüz versinde gör bakalım o zaman
kız o ne dua mı beddua mı o
bebişimm bugün işe geç gittim giderken aile hekimliğine uğradım kanı vermek için uyuzlar sabah erkenden gitmem gerekiyomuşş 9 ile 10 arasıymış kan alma saatleri :S
zaten yarın dr.randevum var oyhh bu kadınada hiç gidesim yok ama çaresizim napımm
kızlar ben bişey düşündüm biraz çalışıp birikim yapayım sonrada direk tüp için işe koyulayım diyorum nasıl fikir
sen o pozitif negatif test karmaşasından sonra hala adet olmadın ve hala da kan vermedin mi???
adetin kaç gün geçti??
Aşkolsun canımm Rabbim istediğin şey ne ise onu en hayırlı olduğu zamanda sana nasip eder inşş..
vee bütün arkadaşlarımaa ......
evet cnm hala kana gitmedim nasipte olmadı vede içime doğmuyor yaa ne bileyimm olsa o testte çıkardı ama dimii :26:
bilmiyorum ki canım böyle kafadan yorum olmaz..
yumurtanın ne zaman çatladığına bağlı
araştırıyodur yine bişeylerbahara bak helee ne aryon gene gebelik bölümünde sen gacıııı
eğer ben doğru ölçtüysem ateşim 19.20.günlerde düşmüştü :26:
araştırıyodur yine bişeyleraraştırmacı o :82:
o zaman nerdeyse 20 gün geçmiş.. canım inşallah hamilesindir..
basakss vardı bi tane o da pko zamansız yumurtladığı için test de yapmamış. sonra bi gün bi yapayım demiş kana gitmiş 3000 lerde
yani varsa bişey testte çıkardı dimi
ohh ne güzel yaa umarım bizede öyle aniden ummadığımız anda sürpriz olur
amacın ne ben evliyim
valla cnm kafamdan atayım atayım diyorum ama olmuyor aama başka şeylrle kafa doldurmak daha iyi gelecek bebek düşüncem esnada uçakta kalpten gidersem ya diyerek düşünmek daha iyi gelecek sanırım
yoksun bebeğimmm nerelerdesin sen o göbek zaten şişecek yemektemisin sen gebeyim deyip çok yeme bebişe ne faydalı ise ondan götrr lalalalla
selammlarrr bu ay çok tuhafım enteresanım.. sat ın 21 22 23. günlerimde bel ağrılarım çoktu göğüslerimde de bir ağrı vardı ama bugün itibariyle heepsi geçti sanki ben adet oldum geçti.. göğüslerim büyümüştü acıyorlardı geri döndü tüm ağrılar çok enteresan di mi..
oyyyy karanfilimmm hepimiz hergün buna benzer hayaller kuruyoruz
kimimiz bebişleriyle oynarken kimimiz emzirirken kimimiz parka götürürken kimimiz koynuna alıp uyurken vs vs vs...........
ama bi günn gelecek hepsi gerçekkk olacakkkkk umarım ozaman hayırlısıyla çokk uzakta değildirrr....
allah yardımcımız olsunnnnnn............
acaba regl oldunnda hıssetmedınmıinş bebiş vardır inşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?