- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #9.201
canım Allah yardımcınız olsunahaha amin gadalarını aldığım amin
öncesınde yaptık ama büyüme aşamasındaydı sanmıyorum olcanı
aşılamadan sonrada ilişkiyi bazen yasaklıyorlar
hehe zaten öle
kızlar aşılamam yarın ne olur dua edın benim için hayırlısı inş.
olicim diyete başlamakla çok iyi etmişsingünaydın kızlar...
bnm adetim yavaştan geliyor...
bugün itibariyle diyete başladım hedef 7 kilo umarım güzel sonuç alacağım..
sürekli ya gebeysem diyerek ertelediğim diyet ve egzersizlerime başladım..yeşil çayımıda içtim 2 ay da bu 7 kiloyu üzerimden atmk istiyorum bana şans dileyin...
orlic rabbim yardımcın olsun zor bi işlem değil vajinal muayne gibi kısa süreli bi işlem ..umarım sonu güzel bir evlat olsun...
bu arada diyete başlarken baş ağrılarım oluyor bunu nasıl yok edebilirim fikri olan varmı???
bahar annem ben seni çözemedim bu ayoliiiiiiiii at bakalım tablonu
baya baya adetinmi geliyor daha erken değilmi senin içinnn
benim ateşe ne diyorsunn
375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım Allah yardımcınız olsun
umarım güzel sonuç alırsınız
dualarımız seninle
olicim diyete başlamakla çok iyi etmişsin
bir çok şeyi erteledik hep haytaımızda
tebrik ederim canım seni
bahar annem ben seni çözemedim bu ay
acaba olinin dediği gibi birden fazla yumoş çatlamış olabilir mi:26:
evet cnm artık ertelemiycem bu sene yüzmeyi bile düşünmüyordum ama ondanda vazgeçtim sudan çıkmycam hayatı en normal halinde yaşayıp doğal yolla olsada olmasa tüpe kadar bu şekilde devam etcem...
uçuş fobimide yenip artık aman yolculukta yapmayayım uzun uzun diye düşünmüycem ay bana bişiler oluyorrrrrr
derya kız ne çirkin bebeğin var senin öyle kime benziyo bu pamuk böle
oliiiiiiiii at bakalım tablonu
baya baya adetinmi geliyor daha erken değilmi senin içinnn
benim ateşe ne diyorsunn
375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com
sensin çirkin teyzesiiievet cnm artık ertelemiycem bu sene yüzmeyi bile düşünmüyordum ama ondanda vazgeçtim sudan çıkmycam hayatı en normal halinde yaşayıp doğal yolla olsada olmasa tüpe kadar bu şekilde devam etcem...
uçuş fobimide yenip artık aman yolculukta yapmayayım uzun uzun diye düşünmüycem ay bana bişiler oluyorrrrrr
sen ne zaman hamile kaldın huhuhhhhhhhhhhhhhhhuuu çok sevindim yaaa allah kucağına almayı nasip etsin
annesine benzemediği kesin
ama inşallah annesine benzer
ayyy eğer kız olursa çok güzel bi kız olur yaa
sensin çirkin teyzesiii
bi ara oldu işte
hadi sen de doğur gariii
az kalmış bi avazda kurtul inşallah
canım benımmm
sağlıklı olsun da kız erkek farketmez ama hani kızolursa da fena olmaz
ayy şu iki hafta bir geçsee
ben buna yerleşme düşüşü diyorum yarn yükselcekkkk ahanda buraya yazıyorum, kalem simgesi yada parmak simgesi istiyorummm
kızz bak biraz teyzesine benzesin ben çok güzel bi bebekmişim annemin yalancısıyım
şimdide fena sayılmam sadece biraz kıçım büyük
kızz bak biraz teyzesine benzesin ben çok güzel bi bebekmişim annemin yalancısıyım
şimdide fena sayılmam sadece biraz kıçım büyük
baş ağrısı bende cok şikayetcıydım de akapuntur yaptırınca kalmadı baş ve mide ağrım
hangı sehırdesın canım bılmıyorumda uygun oldugu şehırler var akapunturun denesenmı ?
nilay uyguna yaptırıyo istanbulda ben kayserıde sağlam para bayılıyorum
dua et kuzum
saol baharcım duada unutmayın
kızlar yarın oglen dua edin nolur ne ben nede eşim dua edemıcez yapılan işlemlerden dolayı. lütfen dua edın bize. aileler yapılcanı bılıyor fakat aşılama gününü bilmiyor kimseyı ıstemedik yanımızda o yüzden onlardan dua isteyemıyoz gününü bilip gelmesınler die :2:
rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inş.
baş ağrısı bende cok şikayetcıydım de akapuntur yaptırınca kalmadı baş ve mide ağrım
hangı sehırdesın canım bılmıyorumda uygun oldugu şehırler var akapunturun denesenmı ?
nilay uyguna yaptırıyo istanbulda ben kayserıde sağlam para bayılıyorum
dua et kuzum
saol baharcım duada unutmayın
kızlar yarın oglen dua edin nolur ne ben nede eşim dua edemıcez yapılan işlemlerden dolayı. lütfen dua edın bize. aileler yapılcanı bılıyor fakat aşılama gününü bilmiyor kimseyı ıstemedik yanımızda o yüzden onlardan dua isteyemıyoz gününü bilip gelmesınler die :2:
rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inş.
evet cnm artık ertelemiycem bu sene yüzmeyi bile düşünmüyordum ama ondanda vazgeçtim sudan çıkmycam hayatı en normal halinde yaşayıp doğal yolla olsada olmasa tüpe kadar bu şekilde devam etcem...
öööööööffffffff hadi gelin gariiiiiiiiiiii
amacın ne ben evliyimsenin .....na kurban
valla cnm kafamdan atayım atayım diyorum ama olmuyor aama başka şeylrle kafa doldurmak daha iyi gelecek bebek düşüncem esnada uçakta kalpten gidersem ya diyerek düşünmek daha iyi gelecek sanırımbunalr hayra alemett
bunları uygularsan belkı asıl ozmn gelır bebişin inşallahhh
öööööööffffffff hadi gelin gariiiiiiiiiiii
selam kızlar
bugün uzun uzun hepinize yazdım ama kk da bı sorun oldu gitmedi
zaten cepten yazıyorum zor oluyor o yüzden aynı seyleri bir daha yazmak zor geliyor
ama sunu bilim hepinizi çok seviyorum
bizde sizi seviyoruzzzzzz pasimmmm ve tatlı oğluşunuuu yeriz yerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?