- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #9.181
baharrrr
nabersınnn
bir türlü bir araya gelipte muhabbet edemedik ya hem komiğiz hem hayretliğiz
çok uykum var duramııcamm ama bişey söyliyim gittim gitti gidiyordan ovulas. testi aldım önümüzdeki ay neler olduğunu görebilmek için hadi bakalım hayırlısı.. merak içindeyim bugün 23.günümmdü gelmedi adetim mutluyum çünkü hayırlısyla düzene giriyor inşAllah diye bu arada bhar benim için bu ay yumurtlamışım diyebiliyor muyuz 23.günüde geçtim diye.. ama bugünde çok ağrım oldu hatta afedersiniz de oldum dedim kesin ama gelmedi
kız sende böle diye diye deryoş gibi gebe çıkarsan sorarım ben sana .
ayyy bir ay boyunca adete endeksledin kendini yavrumm.daha erken olmayacaksınnn yımırtladın bal gibiii
ahh keşke olsamm bahar eğerolursam testlerimi sana göndericemm istemem desen bile göndericemama benim durum malum geçen ay çok verimsizdi.. o yüzden gebelik beklemiyorum mantıklı olduğumda, ama adet olmamama günden dolayı seviniyorum.. bak demişsin ya bi de yımırtladın ooohh ohhh coşuyorumm bak ya bu gülücükler 32 den çıkıyor sende bana örnek verdiğinde halvete git 32. günde gelirse adetin bu akşamı kaçırırsın demiştin bu: 32 bir işaret miiii
sonnur sende alemsin ama haaa çok kızıyorum sanaaa
doktor ilaç verir kullanmazsın bizim dediklerimizi yapmazsın
kız sen hala bebişleri leyleklerin getirdiğine mi inanıyorsun yoksa
sen onu bunu boşver madem kullanmadın kullandım de gitsin.tekrardan gerek görürse zaten verir.
ama senden ricam lütfen sende deryoş gibi oli gibi şu metmorfinden iste doktorundan
eğer verme taraftarı olmazsa bana daha önceki doktorum kullan demişti dersin.istersin.
hiçbir zararı yok bak aksine faydası var şekil a deryoşşş
hem kilo vermeyede yardımcı
annem sağol ben o testlerden verim alamadım malum ovulasyonda bile çift çizgiyi göremedim
inşallah benim dediğim olur ve gebe olursun bu ay az ve öz ilişkiden.hadi bakalım git artık rahat bi uyku uyu
ahaha amin gadalarını aldığım aminevett yasak kesinlikle ama sen 3 4 gün önce çalışmışsındır heralde ozaman yasak değil.
sonrasındada devam et çünkü sonradan çatlayan yumoşlar olabilir.
hadi bakalım inşallahhh sende bu ay kavuşursun bebişine gadasını aldığım
heeee ozmn uslu durun
günaydın kızlar...
bnm adetim yavaştan geliyor...
bugün itibariyle diyete başladım hedef 7 kilo umarım güzel sonuç alacağım..
sürekli ya gebeysem diyerek ertelediğim diyet ve egzersizlerime başladım..yeşil çayımıda içtim 2 ay da bu 7 kiloyu üzerimden atmk istiyorum bana şans dileyin...
orlic rabbim yardımcın olsun zor bi işlem değil vajinal muayne gibi kısa süreli bi işlem ..umarım sonu güzel bir evlat olsun...
bu arada diyete başlarken baş ağrılarım oluyor bunu nasıl yok edebilirim fikri olan varmı???
oliiiiiiiii at bakalım tablonu
baya baya adetinmi geliyor daha erken değilmi senin içinnn
benim ateşe ne diyorsunn
375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com
yok cnm bnm bat yarın zaten kanama yavaş tan başldı bile..
381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com vaktinde ölçemedim bugün ama 36,3 fln çıkardı sanırım vaktinde ölçseydim..
baharcım valla senin tablonu ateş ölçme topiğinde gördüm ama yapacak bi yorum bulamadım diğer aylardan çok farklı bi tablo umarım bu farkını bebişlede ortaya koyar..
ahaha amin gadalarını aldığım amin
öncesınde yaptık ama büyüme aşamasındaydı sanmıyorum olcanı
aşılamadan sonrada ilişkiyi bazen yasaklıyorlar
hehe zaten öle
kızlar aşılamam yarın ne olur dua edın benim için hayırlısı inş.
ahaha amin gadalarını aldığım amin
öncesınde yaptık ama büyüme aşamasındaydı sanmıyorum olcanı
aşılamadan sonrada ilişkiyi bazen yasaklıyorlar
hehe zaten öle
kızlar aşılamam yarın ne olur dua edın benim için hayırlısı inş.
bu ay ikimizde 18.gün çatlamışız.ama şimdilik ateş ii gibi olicim yarın ola hayrola inşallah deryanınki gibi olur sonun.
bana gelince evet bu ay tablom değişik ama soğandan kaynaklandı.inşallah dediğin gibi olsun ama benimm hiççç umudum yokkiii
bnmde umudum yok artık tüpe odaklandım doğal beklentilerimi tüketttim içimde şimdi dualarımda allahım tüp yaptırınca tutsun sorun olmasın diyorum..
tablon umutsuz değil bence bende soğanın etkilediğini düşünüyorum ve birden fazla çatlama olduğunu ...umarım doğrudur thminlerimde birindn birini tutmuştur ufaklık
baş ağrısı bende cok şikayetcıydım de akapuntur yaptırınca kalmadı baş ve mide ağrımgünaydın kızlar...
bnm adetim yavaştan geliyor...
bugün itibariyle diyete başladım hedef 7 kilo umarım güzel sonuç alacağım..
sürekli ya gebeysem diyerek ertelediğim diyet ve egzersizlerime başladım..yeşil çayımıda içtim 2 ay da bu 7 kiloyu üzerimden atmk istiyorum bana şans dileyin...
orlic rabbim yardımcın olsun zor bi işlem değil vajinal muayne gibi kısa süreli bi işlem ..umarım sonu güzel bir evlat olsun...
bu arada diyete başlarken baş ağrılarım oluyor bunu nasıl yok edebilirim fikri olan varmı???
dua et kuzumhadı ınsallahhh canım tutunur melegın stres yapma hersey guzel olacak ınsallah dualarımız senınle
dualarımız seninle canımmm hakkında hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?