Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

bişay aramıyorum kızz çıkmıştım ozaman bennnn
bakın hele kimler gelmişşş hayalll kız sen buraların yolunu biliomusunnnn

kesin uçurumu bakıyordunn dimi... ben dizi bittikten sonra aklıma geldi..

pasicim o güzel oğlunu öp bizim yerimize ne tatlı maşallah yaaa

Deryosum taze annecik iki hafta sonra hayata tutunmak için var gücüyle atan o kalbi gördüğünde göz yaslarini tutamayaccaksin
canımsın ya
gelmişsin yine ben yokken ama
olsun iyi olduğunzu bilmek yetiyor bize
inşallah 9 gün sonra iyi haberler vereceğim size
kızz pasi hadı tahmınde bulun kız mı erkek mi?
bahar erkek diyor

ağrıların tez geçsin işşşalalahhh
da hemen herşeyın nıye kötüsünü düşünüyoruz olicim yaa
neden kist mist diyorsun şimdiii
sen de bana benzıyorsun zannumca hemen her şeyın kötüsünü düşünmekte üstümüze yok

Baharım soğan sanki ise yaradı güzel seyler oluyor gibime geliyor
Hadi hayırlısı canım
canımm pasim inşallah rüyan gerçek çıkarda bu ay ve diğer ay topikte gebe olmayan kalmazzzzzzz
bize ettiğin güzel duların içinn çokk teşekkürler canımbenimmm iiki varsın bitanem bizi desteklediğin için sağol

kesin uçurumu bakıyordunn dimi... ben dizi bittikten sonra aklıma geldi..

pasicim o güzel oğlunu öp bizim yerimize ne tatlı maşallah yaaa

evet karanfilcim nerden bildin dizi başladı ben forumu kapattım

şimdi gelelim diğer kızlara bende pasi gibi tek tek yazamıycam amaaa
olimmm yaa neden böle oldun ki kız bi doktora gitsene sen hem son kez bi muayene olmuş olursun.
inşallah geçer canımm kahve iç ağrını alır.

orlic canım aşılandın hadi bakalım meyvelerin bol olsun inşallah tutarrr ve bebişin gelirrrr

bdroner yeni döngün hayırlı olsun sanırım düzene girmeye başladın.bu ay testllerini düzenli kullan bakalım neler olcak.

hayal annem gel böle yaa nerelere gittin sennnn

tandıra hadi bakalım testte 1000li bi değer çıksın bebiş müjdesiyle gel.

yalnız bana bakın sanki günlerce topiğe girmedimde özet geçiorummm ahahaha
neyse diğer kızlar sizinle görüşüyoruz zaten

deryoş oğlun olcek dedim okadarrr ama kızım olursa veremem.biz melisle sözleştik ne
olursa alcaz gari birbirimizden.

Günaydın kızlar bugün erken uyandım dedim ki listeye bır bakayım kesin biri hamile:))hepberaber gözün aydın rabbim kucağına almayıda nasıb etsin..sevındım sabah sabah
soniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sağol canım çok teşekkür ederim
ama sen nerelerdesin yaaaaaa

günaydınn pampişleriiimmmmm

Allahım adet olmayayım ama polikistik overden değil,hamilelikten

inşallah canım
ya git bir kan ver de rahatlayalım iyi ya da kötü

Günaydın kızlar bugün erken uyandım dedim ki listeye bır bakayım kesin biri hamile:))hepberaber gözün aydın rabbim kucağına almayıda nasıb etsin..sevındım sabah sabah

inşallah canım

inşallah canım

kızlar selam....
bende adet oldum ne yazık ki..
:2::2::2::2::2::2:
bu bebek gelmeyecek bana...
normalde 4 haziranda olmam lazımdı.2 haziranda oldum.25 gün sürmüş periyodum.yeni tarihi ne yazsak?

aynen cnm bnm rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin ..
amin cnmmm ne güzel mutluluktan ağlamak
insan adet başlarken umutsuzlukta dibe vuruyor senelerdir tekrara düşmekten sıkıldımmm valla hayırlısıyla bizide evlatlarımızla buluştursun rabbim amin..
bakalım cnm düşünmüyoorda değilim bu şekilde devam ederse ama ağrım yok oldu şükürler olsun
kızlar selam....
bende adet oldum ne yazık ki..
:2::2::2::2::2::2:
bu bebek gelmeyecek bana...
normalde 4 haziranda olmam lazımdı.2 haziranda oldum.25 gün sürmüş periyodum.yeni tarihi ne yazsak?
hayırlısı olsun cnm
30 haziran yazdır cnm döngün oldukça kısaymış ...yumurtlama takibi yaptırdınmı 25 günlk döngünde hiç ?

felaket yoruldum bugün. işletmeye giden öğrencilerin sınavı vardı kızın bi tanesi deli etti. var mı böyle bişey.. "kızım staj dosyanı getir bak getir de geçirelim" diyoruz kız ortalarda yok. anasının babasının nerde olduğundan haberi yok..sınava bile gelmezler. hanfendi okulun son haftası işe başlamış. devamsızlık da 19,5 tayken.. yeni nesil mi böyle anlamıyorum. ya sınava gelide geçirelim diye ayaklarına kapancaz nerdeyse.. çok sinirliyim kızlar çoookkk..
geçen gün sınıfın birini e okula giremedim sabaha kadar uyuyamadım kabus oldu bana. bunlar ne kadar rahat yaaa.. ben ömrümü heba etmişim onu anladım

ben bildim başıma geleni de aşılamayı bu ay ondan yaptırmadım. bu sinirle bir de negatifi kaldırcaktım..

biz öğretmenlerin kral olduğu zamanda öğrencilik,öğrencilerin kral olduğu zamanda öğretmenlik yapıyorz
bizde de ne örnekler var Allahım deliriyorum
daha bunlar iyi günlerimiz ama lise zorunlu oldu, bak neler beklıyor bizi
bu kadar öğrenci merkezli eğitim olursa olacağı budur

OLİCİM evet adetle insan dibe vuruyor ne desem ki ben sana kuzum
bu hayırlısı laflarını duymak istemıyor bile insan
Allah yardımcımız olsun

canım kesinlikle haklısın..senin dediklerine bir de benim öğrencilerin kız meslek lisesinde olmaları eklenince iş çığrından çıkıyor. gerçekten öğrenci profili o kadar garip ki.. ama yeni nesil de garip kıza laf sayıyorum m.. m... bakıyor. çok sinirlendim bugün ağzımdan kötü şeyler çıkacak. ya o anne babaya ne demeli. kadına telefon açtım kızın nerde dedim işletmede dedi. hayır dedim kızın ortalarda yok sen nasıl annesin ya kızının başına bişey gelse neden takip etmiyorsun kızını bu ne rahatlık dedim. işletme zaten çocuk gelmiyor dedi bana. yok yazacam salak gibi acıyorum. okulu bitirsin son sınıf diye. varya zerre umjrlarında değil kalmak varya biz onlardan çok düşünüyoruz onları. ilk defa o kadar kızmama rağmen bi kızı bırakmak istemedim nedeni seneye bi daha uğraşmak
ben anadolu lisesinde okudum 7 yıl el pençe divan dururduk hocalarımıza.
üniversitede desen verilen her projeyi zamanında teslim için ölür ölür dirilirdim.
gerçekten ömrümü heba etmişim. ne oldu diğerleri rahattı sallamazdı onlar da öğretmen oldu bende

aynen canım bizim de 12.sınıflar devamsızlıktan kalacakalr evlerinden çağırıyoruz
9.sınıflardan bir kız matemetik sınavına gelmemiş öğretmeni arıyor annesini annesi diyor ki bir evden arasınızyahu ben mı arayacağım kızını haberın yok mu okulda olmadığından
hanfendı aranıyor ve ne diyor bil bakalım'Hocam yeni uyandım saçım başım berbat' gel de yolayım o saçını başını
ben de senin gibi sorumluluk sahibi bir öğrenciydim hala da öyle olunca ve böyle bir nesil olunca çççççooooooooook sinirleniyor ve üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…