- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #9.301
aynen canım bizim de 12.sınıflar devamsızlıktan kalacakalr evlerinden çağırıyoruz
9.sınıflardan bir kız matemetik sınavına gelmemiş öğretmeni arıyor annesini annesi diyor ki bir evden arasınızyahu ben mı arayacağım kızını haberın yok mu okulda olmadığından
hanfendı aranıyor ve ne diyor bil bakalım'Hocam yeni uyandım saçım başım berbat' gel de yolayım o saçını başını
ben de senin gibi sorumluluk sahibi bir öğrenciydim hala da öyle olunca ve böyle bir nesil olunca çççççooooooooook sinirleniyor ve üzülüyorum
ahh ahhh canım bu mesleğin daha başındayızişte her yerde var bunlardan yaa..hala sinirim geçmedi biliyor musun..hiç kimseyi dövmedim devemem ama şöyle eline alacaksın evire çevire
başka bi öğrenciye telefon açtım. dedim evrakları eksik getirmişsin. işletme taşındı mecburen kız getirmek zorunda kaldı evrakları. imza ve kaşe şart. hocam elinizdekini fotokopi çekiverin dediinanır mısın benim aklımın ucundan bile geçmemişti bunlar böyle hinlikleri nasıl biliyolar yaa..:26:
Örtmenler Klübü
Felkaet sinirli öğretmenler klübü
ahh ahhh canım bu mesleğin daha başındayız
çok zor günler beklıyor bizi
Kızlar vallaa işiniz zor
hakaten yeni nesil çok hoyrat ve saygısız
öğretmeni bırak ana babaya saygı kalmadı ki
allah yardımcınız olsunnnn
neyseki yaz tatiline giriyorsunuzzzzz tadını çıkarınnnnnnn
Kızlar vallaa işiniz zor
hakaten yeni nesil çok hoyrat ve saygısız
öğretmeni bırak ana babaya saygı kalmadı ki
allah yardımcınız olsunnnn
neyseki yaz tatiline giriyorsunuzzzzz tadını çıkarınnnnnnn
Ayyy inşallah..
benim görümcem de 12. sınıf. o da vardı bugün sınavda. ben derslerine girmiyorum. benim saftirik kayınvalide yüzünden nerdeyse 1 yıldır görmüyordum görümcemi. özlemişim var ya sanki kardeşimi özlemişim gibi oldum ne garip bi insanım ya insan görümcesini özler mi :111:
Ayyy inşallah..
benim görümcem de 12. sınıf. o da vardı bugün sınavda. ben derslerine girmiyorum. benim saftirik kayınvalide yüzünden nerdeyse 1 yıldır görmüyordum görümcemi. özlemişim var ya sanki kardeşimi özlemişim gibi oldum ne garip bi insanım ya insan görümcesini özler mi :111:
niye kız kayınvalide kaçırıyomu kızı senden :)
ay bide dersine girsen ne garip olur, düşünsene len yengee napıyon diye dalarmış sınıfa
valla bende özlüom kız görümcelerimi iki tanesini ama biri hariç
aaaaa görümcen öğrencin miii
özler kız niye özlemesin
seviyorsan anlaşıyorsan ne mutlu
aaaaa görümcen öğrencin miii
özler kız niye özlemesin
seviyorsan anlaşıyorsan ne mutlu
son sayfayı göremiyorum:86::86:
son sayfayı ilk sayfa yap ben gibi:86:
nasıl olcak o iş
neyse canım ben çıkıyorum belim ağrıdı biraz uzanayım
belki gelirim yine
öpüldün
ya benim görümce efendi kızdır. geçen sene girdim derslerine o zaman hocam diyodu tabikisi debu yıl girmedim.
zaten görümcemle küçük kaynımı severim. ama kayınvalide hanımla büyük kaynım Allah'a yakın olsunlar
iyi bari yaa bi kısmından yüzün gülmüş.
aynı okulda zor çnkü patavatsız bişi olsa düşünsene.
illaa bikaç çürük çıkıyo bi aileden zaten, bunlarda nazar boncuğumuz olsun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?