Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

işte her yerde var bunlardan yaa.. hala sinirim geçmedi biliyor musun..hiç kimseyi dövmedim devemem ama şöyle eline alacaksın evire çevire

başka bi öğrenciye telefon açtım. dedim evrakları eksik getirmişsin. işletme taşındı mecburen kız getirmek zorunda kaldı evrakları. imza ve kaşe şart. hocam elinizdekini fotokopi çekiverin dedi inanır mısın benim aklımın ucundan bile geçmemişti bunlar böyle hinlikleri nasıl biliyolar yaa..:26:

ahh ahhh canım bu mesleğin daha başındayız
çok zor günler beklıyor bizi

Örtmenler Klübü

Ayyy inşallah..
benim görümcem de 12. sınıf. o da vardı bugün sınavda. ben derslerine girmiyorum. benim saftirik kayınvalide yüzünden nerdeyse 1 yıldır görmüyordum görümcemi. özlemişim var ya sanki kardeşimi özlemişim gibi oldum ne garip bi insanım ya insan görümcesini özler mi :111:

aaaaa görümcen öğrencin miii
özler kız niye özlemesin
seviyorsan anlaşıyorsan ne mutlu

niye kız kayınvalide kaçırıyomu kızı senden :)
ay bide dersine girsen ne garip olur, düşünsene len yengee napıyon diye dalarmış sınıfa
valla bende özlüom kız görümcelerimi iki tanesini ama biri hariç

ya benim görümce efendi kızdır. geçen sene girdim derslerine o zaman hocam diyodu tabikisi de bu yıl girmedim.
zaten görümcemle küçük kaynımı severim. ama kayınvalide hanımla büyük kaynım Allah'a yakın olsunlar

iyi bari yaa bi kısmından yüzün gülmüş.
aynı okulda zor çnkü patavatsız bişi olsa düşünsene.
illaa bikaç çürük çıkıyo bi aileden zaten, bunlarda nazar boncuğumuz olsun :))

iyi bari yaa bi kısmından yüzün gülmüş.
aynı okulda zor çnkü patavatsız bişi olsa düşünsene.
illaa bikaç çürük çıkıyo bi aileden zaten, bunlarda nazar boncuğumuz olsun :))

benim kayınvalide çürük dediğini duymasın parça pinçik eder valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…