Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

kızlar selam....
bende adet oldum ne yazık ki..
:2::2::2::2::2::2:
bu bebek gelmeyecek bana...
normalde 4 haziranda olmam lazımdı.2 haziranda oldum.25 gün sürmüş periyodum.yeni tarihi ne yazsak?

pffff yuzsuz sey yıne aksatmadan geldı demek

hakkında hayırlısı olsun cnm fazla nazlandılar

nilaycım napıyosun...bozma moralini ya bebiş zamamnını bilir. hem senin yaşında küçük daha...ne yaptırdın ki

cnaım hosgeldın ıyıyım sen nasılsın...yok bozmuyorum suanda ıyıyım ben bırsey yaptırmadım bu topıkten ark bugun asılaması vardı onu merak edıyorum ben onlar ıcın bırazcık daha beklemelıyım

selamlar, bu akşam Allah beterinden korusun bööle bir hüzünlüyüm gözyaşlarım pıt pıt akıyor içime.. babacığım hasta belki hastaneye yatma durumu olucak.. İnşAllah Allah hakkımızda hayırlısını versin. Şifa versin babama da Amin.. bu durum dışında da adet oldum belki bugün yaşadığım bu üzüntüden oldum bilmiyorum ki ama tam sökülmedim kahverengi akıntı gibi geliyor hala.. bahar cımm testlerim geldi.. ben aslında klomen de kullanayım istedim bu ay yakı da alayım dedim.. içimde bir sevince ihtiyacım var ama şimdi hiç doktora gidesim yok.. bir de doktora gitmek için 4.gün ctesi oluyor heralde o da o hormon testleri için geç di mi 2. yada 3.günü gitmem lazım di mi? Allah hepimizin gönlüne göre nasip etsin inşAllah herşey.. herkse benimde yüreğime birz sevinç neşe versin inşAllah.. Sizi seviyorum.. iiiiikii varsınız.

kızlar selam....
bende adet oldum ne yazık ki..
:2::2::2::2::2::2:
bu bebek gelmeyecek bana...
normalde 4 haziranda olmam lazımdı.2 haziranda oldum.25 gün sürmüş periyodum.yeni tarihi ne yazsak?
hayırlısı olsun nazcım..ne dersen onu yazıyım canım

meliscim benide 7 temmuz olarak yazabilirsin ..ff çizgimi göre ayar çekeriz artık tarihimize..

tamam canım..hakkında hayırlısı olsun bende senin gibi fena sancılı ağrılı olurum yaa çok zor bence bi doktora görünsen olicimmm
Melisim snde adet olmussun hayırlısı canım vakti yaklaşıyor her gecen gün unutma
saol pasimmm canımm hayırlısı diyorum napim artık..denizimiz iyidir inşallah mis gibi kokla benim içinn
EWEETT ADET OLDUM

kızlar beni 3 temmuza alır mısınız listeye inşAllah hayırlısı olur

hakkında hayırlısı olsun canım..ekliyorum listeye

canımmm allah babana acil şifalar versinnn hiçç üzülme inşallah iyi olacakkk.dualarımız seninle
doktora git canım adetin 4.günüde olsa olur ben çoğu kez testlerimi adetin 4.günü yaptırdım bişey olmuyor hem muayene olursun belki klomen verir.
kendini bırakma sakın sonra insan pişman oluyor gitmediği için.inşallah herşey güzel olacakkkkk

inşAllah bahar ımm ya kısmet..

Günaydın kızlar bugün erken uyandım dedim ki listeye bır bakayım kesin biri hamile:))hepberaber gözün aydın rabbim kucağına almayıda nasıb etsin..sevındım sabah sabah
soniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Neeeeeeee oldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

bitanemm çok geçmiş olsun sana yaa umarım ağrıların azalmıştır.
malesef güzelim akşam işten eve geldim bi baktım iğrenç bi kahve eke şeklinde başlamış adetttt

Sonnur inşallah bebek haberiyle gel canım gönülden diliyorum

sağol canım çok teşekkür ederim
ama sen nerelerdesin yaaaaaa

inşallah canım
ya git bir kan ver de rahatlayalım iyi ya da kötü

canlarımm adet oldum bu akşamm

kız geçen sene dedim sana sen yaptın öyle sonra başım döndü dedin :111:

hahh o sendin demii o dediğin zamanı hatırlıyorum ben o zaman sayfayı ik sayfa yapmıştım senin verdiğin yolu izleyerek hala öyle devam ediyor

canımm allah babacığına acil şifalar versin başınızdan eksik etmesin inşallah
Baba da en az Anne kadar eşittir benim gözümde. belki yokluğundan olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…