- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #9.321
benim kayınvalide çürük dediğini duymasın parça pinçik eder valla
Nilay depresyondan çıkmana sevindim
Unutma bebekler pozitif anneleri seviyor
kızlar selam....
bende adet oldum ne yazık ki..
:2::2::2::2::2::2:
bu bebek gelmeyecek bana...
normalde 4 haziranda olmam lazımdı.2 haziranda oldum.25 gün sürmüş periyodum.yeni tarihi ne yazsak?
birselın bebegı tutuncakmı acaba sankı ben yaptırdım o kadar heycanlıyımkı
nilaycım napıyosun...bozma moralini ya bebiş zamamnını bilir. hem senin yaşında küçük daha...ne yaptırdın ki
cnaım hosgeldın ıyıyım sen nasılsın...yok bozmuyorum suanda ıyıyım ben bırsey yaptırmadım bu topıkten ark bugun asılaması vardı onu merak edıyorum ben onlar ıcın bırazcık daha beklemelıyım
hımmm bencede bencede...İnşallah en kısa sürede gelir bebişin
Brodner canım adet olmussun yeni döngün hayırlı olsun bebek getirsin sana
hayırlısı olsun nazcım..ne dersen onu yazıyım canımkızlar selam....
bende adet oldum ne yazık ki..
:2::2::2::2::2::2:
bu bebek gelmeyecek bana...
normalde 4 haziranda olmam lazımdı.2 haziranda oldum.25 gün sürmüş periyodum.yeni tarihi ne yazsak?
meliscim benide 7 temmuz olarak yazabilirsin ..ff çizgimi göre ayar çekeriz artık tarihimize..
saol pasimmm canımm hayırlısı diyorum napim artık..denizimiz iyidir inşallah mis gibi kokla benim içinnMelisim snde adet olmussun hayırlısı canım vakti yaklaşıyor her gecen gün unutma
EWEETT ADET OLDUM
kızlar beni 3 temmuza alır mısınız listeye inşAllah hayırlısı olur
selamlar, bu akşam Allah beterinden korusun bööle bir hüzünlüyüm gözyaşlarım pıt pıt akıyor içime.. babacığım hasta belki hastaneye yatma durumu olucak.. İnşAllah Allah hakkımızda hayırlısını versin. Şifa versin babama da Amin.. bu durum dışında da adet oldum belki bugün yaşadığım bu üzüntüden oldum bilmiyorum ki ama tam sökülmedim kahverengi akıntı gibi geliyor hala.. bahar cımm testlerim geldi.. ben aslında klomen de kullanayım istedim bu ay yakı da alayım dedim.. içimde bir sevince ihtiyacım var ama şimdi hiç doktora gidesim yok.. bir de doktora gitmek için 4.gün ctesi oluyor heralde o da o hormon testleri için geç di mi 2. yada 3.günü gitmem lazım di mi? Allah hepimizin gönlüne göre nasip etsin inşAllah herşey.. herkse benimde yüreğime birz sevinç neşe versin inşAllah.. Sizi seviyorum.. iiiiikii varsınız.
canımmm allah babana acil şifalar versinnn hiçç üzülme inşallah iyi olacakkk.dualarımız seninle
doktora git canım adetin 4.günüde olsa olur ben çoğu kez testlerimi adetin 4.günü yaptırdım bişey olmuyor hem muayene olursun belki klomen verir.
kendini bırakma sakın sonra insan pişman oluyor gitmediği için.inşallah herşey güzel olacakkkkk
Günaydın kızlar bugün erken uyandım dedim ki listeye bır bakayım kesin biri hamile:))hepberaber gözün aydın rabbim kucağına almayıda nasıb etsin..sevındım sabah sabah
soniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kızlar bildiğiniz ölüyorum kasık ağrısından resmen çekiliyor tüm vücudum reglin ikinci günü fln olurdu böyle ama daha başlarken olması mahvetti beni sabah çamur kıvamında rengide aynen öyle katı kıvamlı lekelenmem oldu göğüslerim montofon ineği gibi şiş acıyor bu ay bu adet beni bitirecek gibi ağrıdan sıcak terler akıtıyorum resmn
dana kadar kistlerimmi oldu acaba demektende kendimi alamıyorum
sonnur git ve bebişle gel inşallah ...
bdroner yeni döngün hayırlara vesile olsun...
oyyyy ölüyorummmmmmm
Sonnur inşallah bebek haberiyle gel canım gönülden diliyorum
sağol canım çok teşekkür ederim
ama sen nerelerdesin yaaaaaa
inşallah canım
ya git bir kan ver de rahatlayalım iyi ya da kötü
kız geçen sene dedim sana sen yaptın öyle sonra başım döndü dedin :111:
selamlar, bu akşam Allah beterinden korusun bööle bir hüzünlüyüm gözyaşlarım pıt pıt akıyor içime.. babacığım hasta belki hastaneye yatma durumu olucak.. İnşAllah Allah hakkımızda hayırlısını versin. Şifa versin babama da Amin.. bu durum dışında da adet oldum belki bugün yaşadığım bu üzüntüden oldum bilmiyorum ki ama tam sökülmedim kahverengi akıntı gibi geliyor hala.. bahar cımm testlerim geldi.. ben aslında klomen de kullanayım istedim bu ay yakı da alayım dedim.. içimde bir sevince ihtiyacım var ama şimdi hiç doktora gidesim yok.. bir de doktora gitmek için 4.gün ctesi oluyor heralde o da o hormon testleri için geç di mi 2. yada 3.günü gitmem lazım di mi? Allah hepimizin gönlüne göre nasip etsin inşAllah herşey.. herkse benimde yüreğime birz sevinç neşe versin inşAllah.. Sizi seviyorum.. iiiiikii varsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?