Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

yaa kızlar ben BAKALE yi listeden çıkarcam..çünkü gebe kaldıktan sonra hiç gelmedi durumundan haber vermedi...biz onu merak ediyoruz ama demekki onun artık pekte umrunda değiliz..önemli olan buraya sık sık gelmesi değil... arada uğrayıp bebeğim de bende iyiyiz dese yeterli...demekki artık burayıda bizleride unutmuş..o yüzden aramızda olmayan birini listede tutmak anlamsız diye düşünüyorum...

kızlar günydın..
vücudum iyice saçmaladı artık bugün gelen giden yok ne ağrı ne leke ateşimse yere vurdu ..
pazartesi günü doktora gidiyorm aksilik olmazsa umarım önemli bi sorun yoktur ...
sonnurcum adet olmuşsun hayrlısı olsun
bdroneer babana acil şifalar..
meliscim topiğin sahibi sensin ve düşündüklerin neyse bizim için de uygundur cnm dediğin gibi uzun zman oldu insan merak ediyor tabiki listede adını gördükçe ..umarım onun için herşey yolundadır..

bu kayserıler parayı sevıyo beee
kuzu adı cıkmış aslında buranın
para bol aslında millet yolmaya calısıyo ama her kesıme uygulama aynı zengininden yolayım demıo
hayırlısıyla atlat canım yaa etmezyız hıc dua...annene solesen barı annenın babanın ettıgı dua kabul olurmus:)

hepinize teşekkür ederım canlarım hepinizden Allah razı olsun ardakı sayfaları okumadan artladım kim ne yazdıysa dua niyetiyle rabbim ondan razı olsun inş.
dün aşılamam oldu kızlar maşallah rahat gactı dr um cok ıyıydı eşimin degerlerı spermografide normal çıkmasına ragmen yine yıkama yapmıslar ve hareketsız oranları bile yükseltmişler açıkcası şaşırmadım değil oranlara bakınca
% 88 kaliteli sperm elde etmişler 36 milyon spermden 25 milyona düşmüş yıkanınca ama kalıte ve hız oranları baya yükselmıs cok sevındım
hsg den daha acısız bi işlemdı ama yınede kasılmışımki tüm baldırlarım arıyo kasmaktan. bu hafta bol gün aşrı halvet önedi diger hafta ara verceksınız dedı Rabbim hayırlısını versin inşallah dua etmekten beklemekten başka yapbilcem bişe yok
melis kendını hazır hissettıgınde yaptırmanı tavsıye edıyorum canım
nilaycım ailelere eşim ben işlem sırasındayken haber verdı dua etsınler diye duramadık zaten

kızlar ayrıca bugun nilayımızın dogum günü
nilaycım birkez daha mutlu yıllar seneye minnoşunla birlikte kutlamanı dilerim seni seviyorum canım dostum iyiki varsın :119:
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

Son düzenleme:

evet bebeğimm haklısın hepimiz merak ediyoruz acaba nasıl geçiyor hamileliği diye ama demekki o bizi merak etmiyor
profiline baktım aralıktan beri girmemiş.inşallah herşey güzel giderde bizi unutsada önemli değil.
ama gelmeyen birinin listede olması da anlamsız.çünkü burada sadece gebe kalana kadar değil sonrasıda çok önemli.
cano ve pasinin bebişlerini bile gördük bütün süreci birlikte paylaştık.her neyse silmekte haklısın.

orlic canım güzel geçmesine çok sevindimmm.
benide cesaretlendirdin diğer ay için.inşallah tutarda daha da umutlanırız sevinirizzz.

nilaycımmm doğumgünün kutlu olsun nice mutlu seneler.umarım yeni yaşın sana istediğin tüm güzellikleri getirsinn

olicim gerçekten enteresan ateşin düşmese kesin ben gebelik diycem ama ateş olayı tuhaf bi atsana tablonu
doktora git canım ne var ne yok anlayalım.

381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com
gidicem cnm eğer aksilik olmazsa 3. aşılamamı yaptırcam o yüzden pazartesi dedim 5. günü olsun direk klomene başlarım fln diye ama bugün sökülmediğini görünce cnmda sıkılmadı değil...

olimmm yaa sen hasta falan değilsin dimi yani ateşin birden düşmüş aslında düne kadar iimişşş
canını sıkma kendini kasma sakın geleceksede gelemez.aşılama konusunda haklı karar vermişsin bencede son bi kez yaptı bakalım neler olcakkk.
ama iğneyle yaptırsan olim yaaa

valla dün böle ani bir stres yaşadım psikolojik bi buhran gibi belki etkisi olmştur kesilmesindeşimdi geçti tabi
iki gün önce eşimle konuştuk oda söyledi sonuçta şeker ilacı kullandımaya başladıktan sonra yaptırmadık son kez bnm fikrimce yaptıralım dedi banada mantıklı geldi..
ahhh bahar ahhh resmen her gittiğimde söylüyorum artık doktorla birbirimize dalacaziki doktorum var sürekli gittiğim ikiside vermiyor ..bi aklımda diyo başka doktora git klomeni defalarca kullandığını söyle fln bişiler yap ama aşılamamı aynı doktorum yapsın istiyorum bakalım ne olacak ama vermiyorrr bu karııı iğne yaaaa vermiyorrrrrrrrrrrrr

olimmm klomen inceltiyor işte yaa iğneler tek başına bile güvenilirmiş.zaten bi sürü hakkımız varmışş.
sen klomenle yumurtladıktan sonra iğnedede çok az dozajla yumurtlarsın ve çok kullanmamış olursun hakkını.
bi kez daha ısrar et bakalım olmazsa dal karıya amacın ne deeeeeeeeee

OLİM sakın stres yapma sökülür adetin
belki bu sefer zor sökülecektir
benim de birçok kez oldu öylee

ORLİC çok sevindim canım umarım iyi haber veririsin bizeee

BDRONER ALlah şifa versin canımm

BAHAAAAAARRRRRRr

yeni döngün bebek getirisn inşallah
ama bu ay doktora gitmezsen çok kızacağım sanaa
haberın olsun

yesss annemmmm napıonnn ateşe devam ediyormuşsun sanırım bağımlılık yaptı

bnm bişiler yapmam lazım bu konuda normal söyleyince vermiyor masasına vurcam bana baksana sen daktırrr vereceksin olmm bu iğneyi yoksa sıkarım toopuklarına ahaha

evet cnm umarım bi an önce sökülür ....
kız sn ne kalkıp kalkıp bilgisayara geliyorsun yatsana kızım yakınında olsa seni yatağa bağlardım heee temel içgüdü gibi ahahahaha

kızar atv deki programı açmıştım kadının resmen yürürken ya doğuruyor yada atıyor bebek çırılçıplak atılıyormu doğuruyormu anlaşılamıyor bile göbek bağı nasıl kesiliyor diye düşünülüyor ama bebek direk doğum anındaki kan pıhtılarıyla flnmış bende ayar yine kaçtı ah bi elime verseler o kadınıııı ahhhhhhhh

kız okuldan geldim bakıyom size niye yatçakmışım hele dur daha

o haberi bana okuldan anlattılar şok oldummmmmm
nasıl bir şey bu yaaaaa
insanlar varını yoğunu döküyor çocuk sahibi olmak için
bunlar doğurup yüzüne bakmıyor
Allah ıslah etsin
o bebeğin de kaderini güzel etsin

evet bende şimdi onu izliyorum oliii ya millet sokakta doğuruyor baksana tövbe tövbeee.bişey demiycem günaha girmiycem.
evet sen daktıra bi ayar yap yoksa vermez.yada bu sefer başka daktıra git bebeğim..

merak ediyom bahar bi de ateşte 9ay var ya o biraz daha dvam et dedi

sen ne yapıyon annem
at bakam tablonu

ölç pamuğum ölç tabi ne zevkli olur stressiz ölçmek.
bana gelince ateşim normal seviyede ama benim için önemli günler yarından itibaren başlıyor.benim genelde 12.günden sonrası önemli.
başları zaten hep böle neyse al sana tablooo
375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com

aslında doğru hareketli olmak lazım ama işte bnm psikoloji bu durumda 9 ay yatmak lazım gibi ..
görüntüleri görsen şok şokkkkk atıyolar diycem ama kadın gelirken kucaında fln bişi görünmüyor bebek düşünce bi de durup bakıyorlar böyle sonra dönüp sırtlarını gidiyorlar ..
allahımmmmmmm sen yardım et ...biz neler feda ediyoruz millet ne yapıyor çok gücüme gidiyor yaaa inanınnn böyle vicdansızlık olurmu bumu annelik bunun mu cennet ayağının altında
bu iş haketmek fln değil işte onun cehenme giden yoldaki tapusu allah kahretsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…