Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

pamuğun sevsin seni
bahar tablon çok güzel gidiyor
inşallah böle sabit sabit gider
ronya benım tabloma da sabit gidip arada yükselenler gebe çıkıyor genelde demişti
ay hadi bahar
LÜtfen allahım

sakin ol halceim
istenmeyen gebeliklerdeki bebeklere devlet bakacak ya nasılsa millet böle sokokta doğruru tabi
şimdi bu bebek için bu hayat mı daha iyi yoksa kürtaj mı?
Ay Allahım affet yaa

Son düzenleme:

evet cnm senin için son günler çok önemli hep yüksek gidip zart diye düşüyor ama enteresan bi tablo oldu bu farkını ortaya koysun inşallah...
başka doktora gitseemmmmmmm bunu yarına kadar düşüncem ...
aslında en mantıklısı ısrar etmek ..
bi fikrim var bak şimdi doktora deyimki ben bu klomeni 7 defa denedim hiç bişi olmadı 7 yumurta oluştuğuda oldu ama sonuç sıfır gelin bu defa iğne verin düşük dozdan bişey kaybetmeyiz ben zaten tüp yaptıracağım yerde dondurulmuşlarda saklanıyor olaki tutmadı 1 sene ücretsiz bir sene daha paralı saklatıp iğnelerimi tüketmem ...
bunu niye diyorum doktorum tüp yaptırırken para verme diyorda o bakımdan ...nasıl etkileyicimi sen olsan yazarmıydın iğnemi

Son düzenleme:
pamuğun sevsin seni
bahar tablon çok güzel gidiyor
inşallah böle sabit sabit gider
ronya benım tabloma da sabit gidip arada yükselenler gebe çıkıyor genelde demişti
ay hadi bahar
LÜtfen allahım

bende çokkkkkk istiyorummmm özellikle hayırlısıyla bu ay gebe kalmayı çokk isterimm 2sene önce sırf bu ay olsun diye korunmayı bırakmıştımmmm
ama o şans bana gülermi bilmiyorumm allahım hayırlıysa sağlıklı olacaksa benim için uygun zaman bu aysa versin inşallahhhh
dayanacak gücümde kalmadı allahım isyan ettirmesin.her ay yeniden başlamak zorla kendimi ayakta tutmaya çalışmak zor geliyorr.
tabi yine en iyisini rabbim bilir.pamuğum benim için son günler çok önemli pazartesi salıya kadar böle gidecekki ancak sevincem.yoksa benim zaten her ay tablolarım böle sabit.
dualarınızı bekliyorumm allah yardım etsin bana hayırlısyla

eevet olicik sen beni ii biliyorsun tablolarımı zart diye düşüyor ve beni sinir ediyor.en mikemmel tablolarımda bile aynısı olduu

sana gelinceee eeheheheh yazdım gitti iğneyiii.
ama mantıklı şu söylediklerin.deki ben son aşılamamı iğneyle olmak istiyorum daha fazla klomen kullanmak istemiyorum.
hakkımın gitmesi önemli değil nasılolsa düşük dozaj bana yeterli gelecek.sorun değil tüptede parayla alırım de.
vermezse kes len seni bile satın alırım kafamı bozma yaz şu iğneyi diye işi psikopata bağlayıver

sakin ol halceim
istenmeyen gebeliklerdeki bebeklere devlet bakacak ya nasılsa millet böle sokokta doğruru tabi
şimdi bu bebek için bu hayat mı daha iyi yoksa kürtaj mı?
Ay Allahım affet yaa

cnm kürtaj daha yasak olmadıki bunların sorunu başka baksana gizlemiş ve o gün söylemiş doğum başlayınca yani gerçekten yolda doğurmuş
ya ben gerçekten kürtaja karşıyım ama bu gibi durumlarda kesinlikle yapılmalı ama evli olmayınca devlet hastanelerinde kürtaj yapılmıyorki özellerdede pahalı bi işlem valla bu konular beni aşmazda fazla konuşmak istemiyorum zaten regl olamadım tepek atık ..
boşver tatlım sen öle şeyler düşünüp canını sıkma...

etmem mi bitanem etmem mii
Alalhım tez zamanda sizler için sevinmeyi nasip etsinAmin
olacak olacak bahar
bak ben bu ay hiç bebek düşüncesi ile başlamadım
eşimi doktora götürmeye ,klomenı içmeye ikna etmeye çalışayım diye düşünüyrdum
Alahım lütfennn

canımbenim biliyorum ettiğiniii çokk sağol ağzına yüreğine sağlık.
burada başkası için en içten dua edenler hep mükafatlandırıldı.
sırayla hepimiz o hediyeyi alıcaz inşallahhh eylüle kadar gebe olmayan kalmıycakkkk allahın izniyleee

vermezse gelde dövelim bnm doktoru bari sonraaa haberlerde çıkarız
iğne yazmadı ilaç yazdı diye doktoru hastanelik yaptılar jinekoloji bölümünden iç hastalıklarına sevk edildi

dularımız seninle cnm ...sana bekleyişinin 2. yıl dönümünde merhaba desin evlat(ların ) inşallah ehehehe ikiz olsun da gör gününü

hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

gel de sıkma canını hala anlamıyorum kürtaj yaptıran (gerekli durumda tabi)bu kadından daha mı canı
neyse yaa ALlah'a havale ediyorum

kalmayacak tabi
diğer yaza Alalhın izniyle hepimiz kızlı oğlanlı doğrumuş olcaz

vermezse gelde dövelim bnm doktoru bari sonraaa haberlerde çıkarız
iğne yazmadı ilaç yazdı diye doktoru hastanelik yaptılar jinekoloji bölümünden iç hastalıklarına sevk edildi
dövelim kızzz nolcakkk sen söle vermezse ben onun kulaklarını çekerim
dularımız seninle cnm ...sana bekleyişinin 2. yıl dönümünde merhaba desin evlat(ların ) inşallah ehehehe ikiz olsun da gör gününü

oyyy olimm yaaaaa tek olsun tekkkkk inşallah sağlıklı olsun öncelikle tek isterim ama ikiz olursada ne diyebilirimki rabbimin hediyesi derim.

kızlar bu sıralar böle kocakafalı erkek bebekleri favorim böle saçlı saçlı deryoşun avatarındaki bebiş gibi bi bebişim olsun inşallahhhhhhhhhhhh..
pasim sen kaç defa aşılama yaptırdın şeker ilacı kullandınmı hiç 2. tüp bebek deneyimin tuttu demi eğer vaktin varsa biraz hikayeni anlatsana ..

Hosbuldum canım nasılsın 3. Aşılamayı düşünüyorsun hadi hayırlısı olsun canım
pasiiiiiiii
karşılaştık sonunda
napıyosun bebişim
Evet canım sonu da
Ben hamdolsun iyiyim sen ve pamuk nasilsiniz

bak yine pasi uzun uzun yazıyorr okadar yazcak silincek yine sonra baştan yazcakk
neyse pasim yazana kadar ben bi tüttürük içem gelem.

canım benım avatarımdaki çocuk çok yakışıklı yaa
yeğenime benzettim ben onu ondan koydum
valla böle yakışıklı bir oğlana hayır demem
benım koca açık kumral yeşil gözlüü
ben kara kaş kara göz kumral saç
nası bişi çıkçak çok merak ediyorum:44:
yeğenlerimin hepsi bizim taraf ama bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…