Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

abovvvvvv valla kardeş kardeş büyürler heee
kızçeler ben kaçar okula gitmem lazım
öpülüdnüz hepiniz teker teker
pasiimmm deniz oğlanı da öp
sizi seviyorum

iyi bakın kendinizeeee ALLAH a emanet olunn

sağolll canımm pasimmmm
oğluğunu benim için öpppp miss gibi gıdısındannnn

kızlar bende kaaçarr evde bi sürü iş var yapacakkkkk

birselın bebegı tutuncakmı acaba sankı ben yaptırdım o kadar heycanlıyımkı

kuzum inşallah her anında benimleydın canlı bağlantı saol beraber olcak teyzesı inş. senle ben
iyiki varsın

iyyim ya nolsun bende aynı saylır dün aşılama yaptırdım kk dan aşılama tecrübelerını okuyorum
aaa öylemi inşallah tutar canım.benimde yumurtam buyudü ama çatladımı çatlamadımı kafayı yıcem çatlatma iğneside oldum sen anladınmı çatlarken

Son düzenleme:
aaa öylemi inşallah tutar canım.benimde yumurtam buyudü ama çatladımı çatlamadımı kafayı yıcem çatlatma iğneside oldum sen anladınmı çatlarken

evet anladım ama çatlama iğnesı olduktan 24 saat sonra falan hıssettım
bıde yogun akıntı oluyor canım catlarken
benım aşılama olurken bıle afedersın dr spek. taktıktan sonra ıkındırarak içerideki akıntıyı temızldı (vajı içindekını) nasıl utandım anlatamam. normal catlama akıntın gelıyo kasıkların arıyo bılmıyorum senın nasıldı
yumurtan kac mm diki igneı vurundun

22 mm di canım ben de sanki 30 saat sonra öyle bir ağrı hissettim ama bilemıyorum igneden sonra hep ağrıyordu zaten bıde benım 36 saat sabah 6.30 a felan denk gelıyor çatlasa bile uyuurken hissetmeye bilirim.ay ne bilyim yaa kafayı yicem yemin ederim ben çatladım çatlayınca kasıkta ağrı devam edıyormu?

ben igne kullandıgım için 15 mm iken catlatık aksam igneyle
sen neden oyle zamansız oldunkı catlama ıgnesını dr unmu dedı ?
ben vurdugum gece ıgneyı kasıklarım hareketlendı resmen sende neden olmadıkı ?
evet catlayıncada devam edıyor bak aşılandım gene devam edıyor agrı bıtmıyor canım sıkma kendını
hem dr bana dedıkı ilişkiye devam bu tutmasa bıle arkadan oluşacaklar var dedı 1 hafta gun aşrı halvet dedı sende yap psıkolojını bozma halvete cilveye devam hem sen hissetmıyoda olabılırsın agrın olmamısta olabılır herkes aynı deılkı moralini bozma derım bol bol halvete gır gerısını bırak rabbime

canım bende iğneyle yumurtayı buyuttüm igne saatim 18.00 di çatlatma iğnesinide ona gore oldum.doktorlar yumurtanın yapısından ne zamn catlayacagını anlıyor ona gore zamn verıyolar.iğneden sonra agrım oldu daha da devam edıyor.ama çatladımı çatlamadımı tam emin değilim hatta dün yürüyemiyordum şimdi daha iyiyim ama ağrım var.offfffffffffffffffffffffffffffff
cama cıkıp bağırasım geliyor..

tamam işte benımde iğneden sonra başladı agrım aşılamam da oldu agrımda devam edıyor ama abartılı değil.,
meryem suresını oku zamanın varsa türkcesıde olabılır inşallah tutar üzülme canında sıkma dinlen bolca
hakkımızda hayırlısı. ben dun öglen 12 de aşılamam oldu gece 12 de halvete gırcen dedı catlama oluşmadıysa dedı . halvete devam yanı catlayıp catlamadıgına takılma canm

Okudum canım meryem suresini moralim bozulunca okurum zaten.hem çatlamadıysa bile daha 17.günüm 20 de çatlar elbet bir gün çatlar..inşalllah mubarek recep ayının hürmetine rabbim hepimize saglıklı hayırlı evlatlar verir.
inan var ya arkadaşlar bana topige cok fazla gelmediğim için kaçak gözüyle bakıyorlar ama gelip boyle umutsuz umutsuz konuşup sızınde moralınızı bozmamak ıcın gelmıyorum.yıllardır gel git aynı şeyi yazıyorum.. cok sıkıldım en ıyısı nobeti bırakıp dışarı cıkmak sanırım cıkıyım da hava alayım onada üşenıyorum ya neyse..

arada gelmen bile yter bende düşügümden sonra yazamamıştım hergun bebek mevzusu olunca psık bozuluyor dıe
ama dondum yıne aynı sıcaklıkta hepsi saolsun
sen moralını bozma nasılsa catlarsın
çık bı dagılsın kafan
çatla patla hayal emi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…