Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

çatlak patlak yusyuvarlak. bilin bakalım bu nedir?
teşekkür ettim canım inşallah tutar senin bebişin sımsıkı tutunur sana..hoşcakal nobeti sana devredıyorum ben cıkınca nasılsa gelirler..
by

çatlak patlak yusyuvarlak. bilin bakalım bu nedir?
teşekkür ettim canım inşallah tutar senin bebişin sımsıkı tutunur sana..hoşcakal nobeti sana devredıyorum ben cıkınca nasılsa gelirler..
by

slm hayal evet denk gelemiyoruz cnm ama saat ondan sonrada genelde toplanıyruz sabahlarıda 12-1 arasında bazen denk gliyoruz böyle işte...
sende çatlatma iğnesi olmuşsun umarım sonu güzel olur..

felaket ağrılarla beraber şu saat itibariyle adetim söküldü kızlar yeni döngümle beraber 3. aşılama startıda verildi ..
herşeyin hayırlısını veren rabbim güzel bebek haberleri almayıda vermeyide nasip etsin inşallah...

ii bari olimmm bekletmeden geldi hadi bakalımm inşallahh yeni döngü aşılama derken bebişin gelsinnnn

ii bari olimmm bekletmeden geldi hadi bakalımm inşallahh yeni döngü aşılama derken bebişin gelsinnnn

inşallah baharcım ..ama ağrılarım felaket hiç sevmem ağrı kesici almayı ama birazdan içicem sanırım...
sabhtan beri doktor karşımda iğneyi almaya çabalıyorum kurdum da kurdum yani anlıycann

inşallah baharcım ..ama ağrılarım felaket hiç sevmem ağrı kesici almayı ama birazdan içicem sanırım...
sabhtan beri doktor karşımda iğneyi almaya çabalıyorum kurdum da kurdum yani anlıycann

hayır kuzum hayırrr sakın ağrıkesici alma adeti gerçekten kesiyorrr
birazcık dayan sabret eğer işin yoksa yat uyu yada bilgisayara dal ve unut
unutunca geçiyor yada sert bi kahve yap oda iyi gelirr.ama ağrıkesici alma lütfennn
hani başka zaman olsa önemli değil ama aşılama olcaksın için iyi temizlensin
ağrıkesici ağrıyı baskılıyor ama başka türlü zaarar veriyor.

keşke şuandaki halimi anlatacak bi ifade olsaydı resmen ter akıtıyorum yoksa doğummu yapıyorum ben bel ağrısı karın ağrısı rahimde kasılma terleme ahahaha
güldüğüme bakmaa içim kan ağlıyorrrr oyyyyyyyhhhhhh
içmicem tmm doğru diyorsun bitkisel bişiler bakınayım evde varsa onları değerlendireyim barii

tahmin edebiliyorum canımm ne lanet bi ağrıdır o öle.
ben azcık ağrır ona bile dayanamayıp ağrıkesici alırım ama bi kaç ay almadım baktımki kesilmek bilmiyor kanama
sıcak torba falan koy bakalım geçecekmiii

yok bide olmaz deseydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ne demek istedinki aceppppppppppppppppp

demek istiyorkii
:103embe gözlüklerimi taktım dünyayı bundan sonra toz pembe görüyorum bişeyi takmıyorumm.
kokumu süründüm kocişi bekliyorum ne zaman bitecek bu film artık yanıma gelse
ama şimdi uçucam ben bu kocayaaaa ne saçma bi filme bakıyorrr
amannn neyse gelmezse gelmesin zaten adetliyim sanki bende çok istiyorum onuu pehhh

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…