Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

valla baktım seçtim tıkladım bi manası yok ...

süperrmiş

yok öyle demedim aslında bahar ama güzel yorumlamışsın..
:103: hayata pembe bakmak istiyorum ..
süslen püslen gez toz kızım yaaa ancak öyle bakarsın..burdan sonra film kopuyo boyut değişiyor
yettim kızlarrr gitmeyin..
giderseniz gidin çokta umrumda

şu günler bi geçse pazartesiden sonra rahat geçerdi ..iğnelere başlardım sonra çatlatma iğnesi sonra aşılama sonra halvetler derken bekleme süreci ile beraber bu ayıda noktalardır offf geçmiyorrrrrrrrrrrrr günlerrrrrrrrrrrrr yarrr yarrr yarrrrr

geçer canım benim yaaaa az kaldı pazartesiye sabırr..sonrasında zaten tatlı heyecanlar olacak..3.aşılamanı iğneylemi düşünüyosun olicim yine klomenlemi

geçer canım benim yaaaa az kaldı pazartesiye sabırr..sonrasında zaten tatlı heyecanlar olacak..3.aşılamanı iğneylemi düşünüyosun olicim yine klomenlemi

valla cnm iğne vermezse yaptırmayı bile düşünmüyorum desem yeri var bakalım doktorum çok ısrarlı bu iğne konusunda hiçbir farkı yok diyor sadece içeriği daha yüksek dozda ve klomenle yumurtlayamayanlara veriyoruz deyip duruyor ..
bir yandanda diyorum tüpe gitcem büyük kistlerim olursa bu seferde onla uğraşmayım diye ama bilmiyorum kafam çok karışık valla...

evet canım anladım ama bence iğneyi denesenmi acaba diyorum...çok etkili bence dozuna göre tabi..ama dediğin gibi Allah korusun kist durumu olmasında..bende bilemedim canm

evet canım anladım ama bence iğneyi denesenmi acaba diyorum...çok etkili bence dozuna göre tabi..ama dediğin gibi Allah korusun kist durumu olmasında..bende bilemedim canm

bakalım cnm verirse en düşük dozdan yapcz artık bişiler ben tüpü dah gerilere atmak istemiyorum ramazan bitimindeki adetimle beraber başlamak istiyorum rabbim ne yazdıysa yaşayacaz .....
ya kızlar bi kaç gün önce gece yattım aklıma geldi ..
adamın biri gelip burda kısır fln demiştiya hatta daha doğrusu derya başta olmak üzere saydırmıştı ve şimdi deryoşumuz hamiş ALLAH ne büyük bakın o kısır dediğinin göbüşüne kondu bi kelebek ... bizimde olacak sırasıyla inşallah...

pffff yuzsuz sey yıne aksatmadan geldı demek

hakkında hayırlısı olsun cnm fazla nazlandılar
yumurta takibi yaptırmadım canım.çünkü şehir dışındayım iş için.bir ay burdayım.bende şaşırdım böle erken gelmesine.bi ara 32 güne çıkmıştı döngüm.saçma sapan oluyo işye.klomen kullandıktan sonra önce 28 sonra 27 şimdide 25 e düştü.bakalım.benim adeti 30 haziran yazalım meliscim.en ideal tarih o sanırsam..
bebişler çok ama çok nazlı çıktılarr....

kocaman bir aaaminnnnnn demek istiyorum

kızlar bu arada burda az önce deprem oldu..ödüm koptu Rabbim hepimizi esirgesin depremden felaketten

bencede erteleme artık canım rabbim yazdıysa olur inşallah
üff ya boşverin o şahsı onun demesi hiç umrumda değilki
Rabbim o kadar büyükki gerçekten o güzel mucizelerinden bizede nasip edecek inşallahhhhh

çok saol canım bugun evde yoktum gelemedım hıc aminn canım seneye ınsallah bebelerımızle gırerız yenı yaslarımıza

tesekkur ederım canım:)

hakkında hayırlısı cnm ınsallah bebegın senınledır

kuzum inşallah her anında benimleydın canlı bağlantı saol beraber olcak teyzesı inş. senle ben
iyiki varsın

ınsallah bundan sınrada hep boyle olur kuzum senı ıhmal edıyorum son zamanlarda farkındayım yarın da yokum cumartesıde dugunkına olayları ıste

sende iyiki varsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…