- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #9.441
demek istiyorkii
:103embe gözlüklerimi taktım dünyayı bundan sonra toz pembe görüyorum bişeyi takmıyorumm.
kokumu süründüm kocişi bekliyorum ne zaman bitecek bu film artık yanıma gelse
ama şimdi uçucam ben bu kocayaaaa ne saçma bi filme bakıyorrr
amannn neyse gelmezse gelmesin zaten adetliyim sanki bende çok istiyorum onuu pehhh
valla baktım seçtim tıkladım bi manası yok ...
demek istiyorkii
:103embe gözlüklerimi taktım dünyayı bundan sonra toz pembe görüyorum bişeyi takmıyorumm.
kokumu süründüm kocişi bekliyorum ne zaman bitecek bu film artık yanıma gelse
ama şimdi uçucam ben bu kocayaaaa ne saçma bi filme bakıyorrr
amannn neyse gelmezse gelmesin zaten adetliyim sanki bende çok istiyorum onuu pehhh
yok öyle demedim aslında bahar ama güzel yorumlamışsın..
:103: hayata pembe bakmak istiyorum ..
süslen püslen gez toz kızım yaaa ancak öyle bakarsın..burdan sonra film kopuyo boyut değişiyor
yettim kızlarrr gitmeyin..
giderseniz gidin çokta umrumda
şu günler bi geçse pazartesiden sonra rahat geçerdi ..iğnelere başlardım sonra çatlatma iğnesi sonra aşılama sonra halvetler derken bekleme süreci ile beraber bu ayıda noktalardır offf geçmiyorrrrrrrrrrrrr günlerrrrrrrrrrrrr yarrr yarrr yarrrrr
geçer canım benim yaaaa az kaldı pazartesiye sabırr..sonrasında zaten tatlı heyecanlar olacak..3.aşılamanı iğneylemi düşünüyosun olicim yine klomenlemi
valla cnm iğne vermezse yaptırmayı bile düşünmüyorum desem yeri var bakalım doktorum çok ısrarlı bu iğne konusunda hiçbir farkı yok diyor sadece içeriği daha yüksek dozda ve klomenle yumurtlayamayanlara veriyoruz deyip duruyor ..
bir yandanda diyorum tüpe gitcem büyük kistlerim olursa bu seferde onla uğraşmayım diye ama bilmiyorum kafam çok karışık valla...
evet canım anladım ama bence iğneyi denesenmi acaba diyorum...çok etkili bence dozuna göre tabi..ama dediğin gibi Allah korusun kist durumu olmasında..bende bilemedim canm
aynen cnm bnm rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin ..
amin cnmmm ne güzel mutluluktan ağlamak
insan adet başlarken umutsuzlukta dibe vuruyor senelerdir tekrara düşmekten sıkıldımmm vallahayırlısıyla bizide evlatlarımızla buluştursun rabbim amin..
bakalım cnm düşünmüyoorda değilim bu şekilde devam ederse ama ağrım yok oldu şükürler olsun
hayırlısı olsun cnm
30 haziran yazdır cnm döngün oldukça kısaymış ...yumurtlama takibi yaptırdınmı 25 günlk döngünde hiç ?
yumurta takibi yaptırmadım canım.çünkü şehir dışındayım iş için.bir ay burdayım.bende şaşırdım böle erken gelmesine.bi ara 32 güne çıkmıştı döngüm.saçma sapan oluyo işye.klomen kullandıktan sonra önce 28 sonra 27 şimdide 25 e düştü.bakalım.benim adeti 30 haziran yazalım meliscim.en ideal tarih o sanırsam..pffff yuzsuz sey yıne aksatmadan geldı demek
hakkında hayırlısı olsun cnm fazla nazlandılar
bakalım cnm verirse en düşük dozdan yapcz artık bişiler ben tüpü dah gerilere atmak istemiyorum ramazan bitimindeki adetimle beraber başlamak istiyorum rabbim ne yazdıysa yaşayacaz .....
ya kızlar bi kaç gün önce gece yattım aklıma geldi ..
adamın biri gelip burda kısır fln demiştiya hatta daha doğrusu derya başta olmak üzere saydırmıştı ve şimdi deryoşumuz hamiş ALLAH ne büyük bakın o kısır dediğinin göbüşüne kondu bi kelebek ...bizimde olacak sırasıyla inşallah...
kızlar bu arada burda az önce deprem oldu..ödüm koptu Rabbim hepimizi esirgesin depremden felaketten
bakalım cnm verirse en düşük dozdan yapcz artık bişiler ben tüpü dah gerilere atmak istemiyorum ramazan bitimindeki adetimle beraber başlamak istiyorum rabbim ne yazdıysa yaşayacaz .....
ya kızlar bi kaç gün önce gece yattım aklıma geldi ..
adamın biri gelip burda kısır fln demiştiya hatta daha doğrusu derya başta olmak üzere saydırmıştı ve şimdi deryoşumuz hamiş ALLAH ne büyük bakın o kısır dediğinin göbüşüne kondu bi kelebek ...bizimde olacak sırasıyla inşallah...
kızlar bu arada burda az önce deprem oldu..ödüm koptu Rabbim hepimizi esirgesin depremden felaketten
kuzu adı cıkmış aslında buranın
para bol aslında millet yolmaya calısıyo ama her kesıme uygulama aynı zengininden yolayım demıo
hepinize teşekkür ederım canlarım hepinizden Allah razı olsun ardakı sayfaları okumadan artladım kim ne yazdıysa dua niyetiyle rabbim ondan razı olsun inş.
dün aşılamam oldu kızlar maşallah rahat gactı dr um cok ıyıydı eşimin degerlerı spermografide normal çıkmasına ragmen yine yıkama yapmıslar ve hareketsız oranları bile yükseltmişler açıkcası şaşırmadım değil oranlara bakınca
% 88 kaliteli sperm elde etmişler 36 milyon spermden 25 milyona düşmüş yıkanınca ama kalıte ve hız oranları baya yükselmıs cok sevındım
hsg den daha acısız bi işlemdı ama yınede kasılmışımki tüm baldırlarım arıyo kasmaktan. bu hafta bol gün aşrı halvet önedi diger hafta ara verceksınız dedı Rabbim hayırlısını versin inşallah dua etmekten beklemekten başka yapbilcem bişe yok
melis kendını hazır hissettıgınde yaptırmanı tavsıye edıyorum canım
nilaycım ailelere eşim ben işlem sırasındayken haber verdı dua etsınler diye duramadık zaten
kızlar ayrıca bugun nilayımızın dogum günü
nilaycım birkez daha mutlu yıllar seneye minnoşunla birlikte kutlamanı dilerim seni seviyorum canım dostum iyiki varsın :119:
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
orlic canım güzel geçmesine çok sevindimmm.
benide cesaretlendirdin diğer ay için.inşallah tutarda daha da umutlanırız sevinirizzz.
nilaycımmm doğumgünün kutlu olsun nice mutlu seneler.umarım yeni yaşın sana istediğin tüm güzellikleri getirsinn
olicim gerçekten enteresan ateşin düşmese kesin ben gebelik diycem ama ateş olayı tuhaf bi atsana tablonu
doktora git canım ne var ne yok anlayalım.
bende çokkkkkk istiyorummmm özellikle hayırlısıyla bu ay gebe kalmayı çokk isterimm 2sene önce sırf bu ay olsun diye korunmayı bırakmıştımmmm
ama o şans bana gülermi bilmiyorumm allahım hayırlıysa sağlıklı olacaksa benim için uygun zaman bu aysa versin inşallahhhh
dayanacak gücümde kalmadı allahım isyan ettirmesin.her ay yeniden başlamak zorla kendimi ayakta tutmaya çalışmak zor geliyorr.
tabi yine en iyisini rabbim bilir.pamuğum benim için son günler çok önemli pazartesi salıya kadar böle gidecekki ancak sevincem.yoksa benim zaten her ay tablolarım böle sabit.
dualarınızı bekliyorumm allah yardım etsin bana hayırlısyla
kuzum inşallah her anında benimleydın canlı bağlantı saol beraber olcak teyzesı inş. senle ben
iyiki varsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?