Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

canım eger yumurtan klomenle olusuyorsa hiç iğneye heveslenme hiç bır farkı yok.zaten bır zaman sonra vucudun klomene dırencını kaybedıcek ve mecbur verıcek.ınsallah o gunlere kalmaz tabi.ben bıle ıgnelere zor gectım kı sen yumurtluyorsun klomenle takılma klomen yada ıgne ışe yaradıktan sonra aynı.hem şunuda söyliyim iğneler erken menopoz yapıyor.doktoruna güven

Son düzenleme:
günaydın kızlar bugün morlaim bozuk uyandım çünkü benim içinde bu ay bittii
ateşim düşmeye başladı benim hep 12.gün düşüşe geçiyor ve düştüğü andan itibaren hayır çıkmıyor.
bugünde düşüşe geçti 12.günüm.umutlar diğer aya.ama gücüm kaldımı bilmiyorum.
gerçekten üzülüyorum neden diye sorgulamaya başlıyorum çünkü bu ay yumurtlama vardı çalışmalar hep günaşırı oldu ve muhtemel günlerde oldu
yattım bekledim dikkat ettim ama olmadı.bu ay gebe kalmayı çok istiyordum.nasip değilmiş demekkii
375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com bi kaç gündür kasıklarım hafiften ağrıyordu sanırım bu ay felaket bi adet beni bekliyor
soğandan dolayı ağır geçecek diye düşünüyorum.hakkımızda hayırlısı....

Günaydın kızlar..baharcık üzülme kırmızılar gelmeden bilemeyiz ne oldugunu orlic valla canım bilemiyorumbenimde agrıyor hala ama sanki azalmış gibi..

Günaydın kızlar..baharcık üzülme kırmızılar gelmeden bilemeyiz ne oldugunu orlic valla canım bilemiyorumbenimde agrıyor hala ama sanki azalmış gibi..

günaydın hayalcimm.üzülüyorum canım çünkü kendimi biliyorum
hiç yanılmadımm.bu seferde aynısı oldu.hep iyi giden tablolarım hüsran...
sen nasılsın aşılama oldun mu

günaydın hayalcimm.üzülüyorum canım çünkü kendimi biliyorum
hiç yanılmadımm.bu seferde aynısı oldu.hep iyi giden tablolarım hüsran...
sen nasılsın aşılama oldun mu

Bahar sana üzülme diyorum ama bende üzülüyorum artık kendime herkesemoral verıyım dedim ama artık müneccim başı oldugumuzdan herşeyi biliyoruz ve işe yaramıyor moral vermek..ben aşılama olmadım canım ıstemedım de zaten benım sorunun büyüğu bende ıgnelerle zorla bır yumurta elde ettik çatatma iğnesi oldum sanırım çatlamadı..

normal canımm normalll diğer yumoşların yeni çatlıyor olabilir.sen tedbiri elden bırakma sakın.
batmalar falan baya var bahar yaaa
üzülme canım benım hayırlı bır zamanı beklıyor bebişlerımız inatcı eşşeksıpaları
olur canım ya bırak bu ay için temizlensın soğanla öbur aya olur belkı belkı aşı düşünürsun

cok durdurmıcak bı acı deılde genede şişlik ve sancı var pant.düğmesini kapatamıyorum şişlikten

evet canım işte o yüzden artık teselliyi kaldıramıyoruz çünkü kandırıkçı oluyor.biz bilmiycezde kim bilsin.
2senedir artık nerede damarım atıyor çözer oldum.psikolojim bozuldu.
seninkide inşallah çatlamıştır canımm ama çatlamasa ağrın olmazdı.

orlic canım hepsi normal merak etme bunların olması iyiye işaret.hiç olmasa kork asıl.vücudun normal tepkisini veriyorr

canım o şişlik iğneden oluyor.benimde göbeğimin altıyla kasık ortası sert hatta gobegımde bazı yerler de sert ıgneden sonra oldu..

üzülme canım benım sınavımız bu bizimde bir gün elbet gülecegiz sürç zorluyor hepimizi inan senın yaşadıklarını hep yaşıyoruz ama hayat devam ediyor işte kotuyum dursun dünya denmıyor

orlic canım hepsi normal merak etme bunların olması iyiye işaret.hiç olmasa kork asıl.vücudun normal tepkisini veriyorr

inşallah yaa
okudumda dolu ilk aşılamada cogu tutmuyo karamsarlaştım bende

bahar senin 2 benim 4 bende ki tecrübeyi ve psikolejiyi düşünebiliyormusun delirdim ben artık normal değilim bence.:44::44:
kardeşim diyorki abla sen hamile olsan her gun düşünür dersin ki cocougumun kolu bacagı bugun uzamadı bişie hissetmedimdermiyim acaba
ama Rabbim nasıp ederde hamile kalır bebek benı tekmelemeye başlarsa onları sayarım.bır gun tekme atmazsa da doktora koşaraım dıye düşünüyorum şimdiden.
ne diyorum ben ya Rabbim aklıma mukkayyet ol

yavrum ne alakası var benım tanıdıgım ıkı arkadaş var ıkiside ilk denemede oldu okuma soyle şeyler

canım o şişlik iğneden oluyor.benimde göbeğimin altıyla kasık ortası sert hatta gobegımde bazı yerler de sert ıgneden sonra oldu..

ay ne bilim ilk gebelıgımdede kasıklarımda batmalar oluyodu ağrı dolasıyodu kasıklarımda bunun gibi korkutuyor benı dölleme olmadı yada tutunmuyor dıe

yavrum ne alakası var benım tanıdıgım ıkı arkadaş var ıkiside ilk denemede oldu okuma soyle şeyler

ilk aşılamada tutun 1 2 kısı okudum topikte ondan korktum bıde
inşallah hayalcım yaaa olup olmamasnıda gecıyorum bazen yaşıcam hüsran korkutuyor artık benı
tekrar o masaya yatmak istemıyorum tedavı amaçlı çok yoruldum herkes gıbı bende
inşallah tutunur bebitolarımız hayalcım

ay ne bilim ilk gebelıgımdede kasıklarımda batmalar oluyodu ağrı dolasıyodu kasıklarımda bunun gibi korkutuyor benı dölleme olmadı yada tutunmuyor dıe

bebek döllendikten 7 8 gün sonra rahime yerleşiyor ne biliyon daha 2 gün olmuş.döllenıp tuplere dogru gıdıyormu dıye dusunuyorsan da bunu hıssedemessın daha erken agrın ıgneden benım de agrıyor çunku

sağol canımm inşallah güleriz bigün.
sende endişe etme öyle şeyler okuma hatta sen zaten öncedende normal yolla gebe kaldın.şansın yüksek canım öle kötü şeyler düşünme.

tahmin edebiliyorum hayalcim allah sabır dayanma gücü versin.ama demekki bizim için hayırlı zaman gelmedi.ne yapalım daha yaşımız çok büyük değil.
allahım hayırlı ve sağlıklı olacağı zamanda versin inşallahhh.

Belki çocugumuzun kaderınde ki evleneceği ınsan daha dogmamıştır onu bekliyordur demi bahar:)))evet canım herseyın hayırlısı ben sımdı cıkıyorum gelcem 15 dk ya

inşallah yüksektır sansım inş.
baharcım gelecek aya aşılama mı denesen kuzum
inşallah hayalle ben öörnek olur yolunuzu acarız en kotu aşılamayla başarırsınız hepınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…