- 5 Kasım 2010
- 4.249
- 2.710
- 173
- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #9.461
bakalım cnm verirse en düşük dozdan yapcz artık bişiler ben tüpü dah gerilere atmak istemiyorum ramazan bitimindeki adetimle beraber başlamak istiyorum rabbim ne yazdıysa yaşayacaz .....
ya kızlar bi kaç gün önce gece yattım aklıma geldi ..
adamın biri gelip burda kısır fln demiştiya hatta daha doğrusu derya başta olmak üzere saydırmıştı ve şimdi deryoşumuz hamiş ALLAH ne büyük bakın o kısır dediğinin göbüşüne kondu bi kelebek ...bizimde olacak sırasıyla inşallah...
günaydın kızlar
kızlar kasıklarım cok agrıyor aşılamada bu normalmii??????
Günaydın kızlar..baharcık üzülme kırmızılar gelmeden bilemeyiz ne oldugunu orlic valla canım bilemiyorumbenimde agrıyor hala ama sanki azalmış gibi..
günaydın hayalcimm.üzülüyorum canım çünkü kendimi biliyorum
hiç yanılmadımm.bu seferde aynısı oldu.hep iyi giden tablolarım hüsran...
sen nasılsın aşılama oldun mu
batmalar falan baya var bahar yaaanormal canımm normalll diğer yumoşların yeni çatlıyor olabilir.sen tedbiri elden bırakma sakın.
üzülme canım benım hayırlı bır zamanı beklıyor bebişlerımız inatcı eşşeksıpalarıgünaydın kızlar bugün morlaim bozuk uyandım çünkü benim içinde bu ay bittii
ateşim düşmeye başladı benim hep 12.gün düşüşe geçiyor ve düştüğü andan itibaren hayır çıkmıyor.
bugünde düşüşe geçti 12.günüm.umutlar diğer aya.ama gücüm kaldımı bilmiyorum.
gerçekten üzülüyorum neden diye sorgulamaya başlıyorum çünkü bu ay yumurtlama vardı çalışmalar hep günaşırı oldu ve muhtemel günlerde oldu
yattım bekledim dikkat ettim ama olmadı.bu ay gebe kalmayı çok istiyordum.nasip değilmiş demekkii
375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com bi kaç gündür kasıklarım hafiften ağrıyordu sanırım bu ay felaket bi adet beni bekliyor
soğandan dolayı ağır geçecek diye düşünüyorum.hakkımızda hayırlısı....
Günaydın kızlar..baharcık üzülme kırmızılar gelmeden bilemeyiz ne oldugunu orlic valla canım bilemiyorumbenimde agrıyor hala ama sanki azalmış gibi..
Bahar sana üzülme diyorum ama bende üzülüyorum artık kendime herkesemoral verıyım dedim ama artık müneccim başı oldugumuzdan herşeyi biliyoruz ve işe yaramıyor moral vermek..ben aşılama olmadım canım ıstemedım de zaten benım sorunun büyüğu bende ıgnelerle zorla bır yumurta elde ettik çatatma iğnesi oldum sanırım çatlamadı..
batmalar falan baya var bahar yaaa
üzülme canım benım hayırlı bır zamanı beklıyor bebişlerımız inatcı eşşeksıpaları
olur canım ya bırak bu ay için temizlensın soğanla öbur aya olur belkı belkı aşı düşünürsun
cok durdurmıcak bı acı deılde genede şişlik ve sancı var pant.düğmesini kapatamıyorum şişlikten
üzülme canım benım sınavımız bu bizimde bir gün elbet gülecegiz sürç zorluyor hepimizi inan senın yaşadıklarını hep yaşıyoruz ama hayat devam ediyor işte kotuyum dursun dünya denmıyorevet canım işte o yüzden artık teselliyi kaldıramıyoruz çünkü kandırıkçı oluyor.biz bilmiycezde kim bilsin.
2senedir artık nerede damarım atıyor çözer oldum.psikolojim bozuldu.
seninkide inşallah çatlamıştır canımm ama çatlamasa ağrın olmazdı.
orlic canım hepsi normal merak etme bunların olması iyiye işaret.hiç olmasa kork asıl.vücudun normal tepkisini veriyorr
evet canım işte o yüzden artık teselliyi kaldıramıyoruz çünkü kandırıkçı oluyor.biz bilmiycezde kim bilsin.
2senedir artık nerede damarım atıyor çözer oldum.psikolojim bozuldu.
seninkide inşallah çatlamıştır canımm ama çatlamasa ağrın olmazdı.
üzülme canım benım sınavımız bu bizimde bir gün elbet gülecegiz sürç zorluyor hepimizi inan senın yaşadıklarını hep yaşıyoruz ama hayat devam ediyor işte kotuyum dursun dünya denmıyor
inşallah yaa
okudumda dolu ilk aşılamada cogu tutmuyokaramsarlaştım bende
canım o şişlik iğneden oluyor.benimde göbeğimin altıyla kasık ortası sert hatta gobegımde bazı yerler de sert ıgneden sonra oldu..
yavrum ne alakası var benım tanıdıgım ıkı arkadaş var ıkiside ilk denemede oldu okuma soyle şeyler
ay ne bilim ilk gebelıgımdede kasıklarımda batmalar oluyodu ağrı dolasıyodu kasıklarımda bunun gibi korkutuyor benı dölleme olmadı yada tutunmuyor dıe
sağol canımm inşallah güleriz bigün.üzülme canım benım sınavımız bu bizimde bir gün elbet gülecegiz sürç zorluyor hepimizi inan senın yaşadıklarını hep yaşıyoruz ama hayat devam ediyor işte kotuyum dursun dünya denmıyor
inşallah yaa
okudumda dolu ilk aşılamada cogu tutmuyokaramsarlaştım bende
bahar senin 2 benim 4 bende ki tecrübeyi ve psikolejiyi düşünebiliyormusun delirdim ben artık normal değilim bence.:44::44:
kardeşim diyorki abla sen hamile olsan her gun düşünür dersin ki cocougumun kolu bacagı bugun uzamadı bişie hissetmedimdermiyim acaba
ama Rabbim nasıp ederde hamile kalır bebek benı tekmelemeye başlarsa onları sayarım.bır gun tekme atmazsa da doktora koşaraım dıye düşünüyorum şimdiden.
ne diyorum ben ya Rabbim aklıma mukkayyet ol
sağol canımm inşallah güleriz bigün.
sende endişe etme öyle şeyler okuma hatta sen zaten öncedende normal yolla gebe kaldın.şansın yüksek canım öle kötü şeyler düşünme.
tahmin edebiliyorum hayalcim allah sabır dayanma gücü versin.ama demekki bizim için hayırlı zaman gelmedi.ne yapalım daha yaşımız çok büyük değil.
allahım hayırlı ve sağlıklı olacağı zamanda versin inşallahhh.
inşallah yüksektır sansım inş.sağol canımm inşallah güleriz bigün.
sende endişe etme öyle şeyler okuma hatta sen zaten öncedende normal yolla gebe kaldın.şansın yüksek canım öle kötü şeyler düşünme.
tahmin edebiliyorum hayalcim allah sabır dayanma gücü versin.ama demekki bizim için hayırlı zaman gelmedi.ne yapalım daha yaşımız çok büyük değil.
allahım hayırlı ve sağlıklı olacağı zamanda versin inşallahhh.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?