Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

öyle canımbenim yaa gerçekten işimiz zor.allahım kimseye üstesinden gelemeyeceği derdi vermezmiş demekki bizde bunun üstesinden gelicez.
demekki sabredebiliyoruz bahar demekki kaldırabılıyoruz bu yükü inanıyorum birgün hepimizin bebişi olucak eger olmasaydı bu kadar çok ıstemezdik eger rabbim vermeyecek olsa bu kadar içimize istek vermezdi.sadece bize lazım olan zaman ve zamnın geçmesi için sabır.benim aslında tek korkum bir gün isyan etmek bu duruma sabredememek sonuçta hepimiz imtihandandayız..kimin derdi yok ki hatta bizimki de dertmi diyoruz bazen..
hayalcım herkesin 14 gün sürmeyebilir çatlamadan sonraki süre
12-13 gün süren de var

Rabbim neylerse güzel eyler diyeceğiz boyun eğeceğiz

sen bana böyle dedin ve ben hamile kaldım
eşimin sayesinde falan değil yani sen böyle dedin diye
o ndenle ben sana kendime güvendiğimden daha çok güveniyorum

slm kızlarrr

baharcım niye böyle umutsuz oluyosun anlamadım hamilelerin büyük çoğunluğu tek yumurtayla hamile kalmıyomu canım, zaten yetersiz olsa doktor aşılama yapmaz, süreç gayet güzel gitti, herşey normal, artık nasipte varsa olacak, bide sana tavsiyem devlette olduğun için yoğunluktan hemen ayağa kalk diyebilirler ama kalkma ağrım var başım dönüyo falan de yat 15 dakka kadar, ama ayakları havaya dikme

biz olmasaydık yada benim için siz olmasaydınız burası olmasaydı kocalarımızın başı şişerdi

canooooooooo
biz olmasaydık yada benim için siz olmasaydınız burası olmasaydı kocalarımızın başı şişerdi

hiç baharın ki de laf.zaten çok yumurtayınca pco oluyor.

ya niye böyle her yazdığım 10 kere gidiyor
benimde öle oluyor merak etme sanırım azcık garanticiyiz
isyan etmeye fırsat kalmadan bebişimiz gelcek inşallahh canımmmmm

sen bana böyle dedin ve ben hamile kaldım
eşimin sayesinde falan değil yani sen böyle dedin diye
o ndenle ben sana kendime güvendiğimden daha çok güveniyorum

eheheheh ozaman benimde bu ay umutsuzları oynamam lazım eğer yer değiştireceksek.
güven bana kız aferin sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…