- 5 Kasım 2010
- 4.249
- 2.710
- 173
- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #10.201
allah allahhhh bu kadar olur daha azönce konuşmuşsunuz olmadım diye.
sabır yarabbiiiii sabırrrrrrrrrrrrrrr
bahar valla canım Rabbim hepimize sabır versin yapıcak dıcek hiç bir şey yok hayırlısı dıyıp gecıyiyoruz işte..
bahar valla canım Rabbim hepimize sabır versin yapıcak dıcek hiç bir şey yok hayırlısı dıyıp gecıyiyoruz işte..
kızlar demkki bende çatladıktan 15 gün sonra felan olmuyor bu işler:))dedim size enterasanım ben diye:))
kızlar demkki bende çatladıktan 15 gün sonra felan olmuyor bu işler:))dedim size enterasanım ben diye:))
demekki sabredebiliyoruz bahar demekki kaldırabılıyoruz bu yükü inanıyorum birgün hepimizin bebişi olucak eger olmasaydı bu kadar çok ıstemezdik eger rabbim vermeyecek olsa bu kadar içimize istek vermezdi.sadece bize lazım olan zaman ve zamnın geçmesi için sabır.benim aslında tek korkum bir gün isyan etmek bu duruma sabredememek sonuçta hepimiz imtihandandayız..kimin derdi yok ki hatta bizimki de dertmi diyoruz bazen..öyle canımbenim yaa gerçekten işimiz zor.allahım kimseye üstesinden gelemeyeceği derdi vermezmiş demekki bizde bunun üstesinden gelicez.
hayalcım herkesin 14 gün sürmeyebilir çatlamadan sonraki süre
12-13 gün süren de var
Rabbim neylerse güzel eyler diyeceğiz boyun eğeceğiz
ya niye böyle her yazdığım 10 kere gidiyor
çokkk teşekkür ederim olicim yaaa sizde olmasanız ben napardım .
kocişede sinirim geçti sayenizde.netten araştırıyorum herzamanki gibi aşılama için 17mm idealmiş.ay sevindirik oldum
ama yinede pek umutlu değilim
çok sağol bebeğimmm banada mantıken senin düşündüğün gibisi doğru geliyor.
yani büyümeli haklısınız.büyümesede benimki büyüycek.böle düşüncem nasıl
ben bu lafı bi yerden hatırlıyorum ama neyse
hey allahım ben tek istiyorum diyorum bunlar taktı ikize
söyleye söyleye beni ikiz doğurtcaksınız.güzel düşüncelerin için çokkkk sağol olicim herzaman birbirimize desteğiz.
gerçekten sizler olmasanız kimseye anlatamam ve stresim daha da artar.iyiki hepiniz varsınız hepinizi kardeşim gibi seviyorum ve hepinizin mutlu olmasını canı gönülden diliyorum
onu nasıl yapçam kız:26:düzenle sende benim gibi:)))
onu nasıl yapçam kız:26:
onu nasıl yapçam kız:26:
canoooooooooslm kızlarrr
baharcım niye böyle umutsuz oluyosun anlamadımhamilelerin büyük çoğunluğu tek yumurtayla hamile kalmıyomu canım, zaten yetersiz olsa doktor aşılama yapmaz, süreç gayet güzel gitti, herşey normal, artık nasipte varsa olacak, bide sana tavsiyem devlette olduğun için yoğunluktan hemen ayağa kalk diyebilirler ama kalkma ağrım var başım dönüyo falan de yat 15 dakka kadar, ama ayakları havaya dikme
biz olmasaydık yada benim için siz olmasaydınız burası olmasaydı kocalarımızın başı şişerdi
slm kızlarrr
baharcım niye böyle umutsuz oluyosun anlamadımhamilelerin büyük çoğunluğu tek yumurtayla hamile kalmıyomu canım, zaten yetersiz olsa doktor aşılama yapmaz, süreç gayet güzel gitti, herşey normal, artık nasipte varsa olacak, bide sana tavsiyem devlette olduğun için yoğunluktan hemen ayağa kalk diyebilirler ama kalkma ağrım var başım dönüyo falan de yat 15 dakka kadar, ama ayakları havaya dikme
benimde öle oluyor merak etme sanırım azcık garanticiyizya niye böyle her yazdığım 10 kere gidiyor
isyan etmeye fırsat kalmadan bebişimiz gelcek inşallahh canımmmmmdemekki sabredebiliyoruz bahar demekki kaldırabılıyoruz bu yükü inanıyorum birgün hepimizin bebişi olucak eger olmasaydı bu kadar çok ıstemezdik eger rabbim vermeyecek olsa bu kadar içimize istek vermezdi.sadece bize lazım olan zaman ve zamnın geçmesi için sabır.benim aslında tek korkum bir gün isyan etmek bu duruma sabredememek sonuçta hepimiz imtihandandayız..kimin derdi yok ki hatta bizimki de dertmi diyoruz bazen..
sen bana böyle dedin ve ben hamile kaldım
eşimin sayesinde falan değil yani sen böyle dedin diye
o ndenle ben sana kendime güvendiğimden daha çok güveniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?