Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

haklısın canomm ama bazen geliyorlar işte.birazda eşime kızdım ondan böle oldum beni kızdırdı ağlattı
sonrada dalga geçti gururumla oynadı birde demezmi sen çocuk gibisin diye iice sinir oldum.eve almıycam bu gece.
evet devlette canım aşılama.ama kaldırmaz sanırsam ya madem kaldırcak neden yapıyor.

biz olmasaydık yada benim için siz olmasaydınız burası olmasaydı kocalarımızın başı şişerdi

evet hayalcim hepimizin düşüncesi bir
ama ben kocişlede konuşamıyorum ki hemen dellendiriyor beni.
aileme de anlatamıyorum anlamıyorlar başından geçmeyen kimse derdimizden anlamıyor.
arkadaşlar dersen acıyarak bakıyor gibi.bişey tavsiye etseler boğazını sıkasım geliyor

pamuk anasııııııııı kocişten emekliye ayrılmışın, senin bi doktor vardı el hareketleriyle anlatan nasıl anlattı bu mevzuyu merak ettim

he kız cano ii hatırladın bende unutmuyorum onu
anlatsana kız deryoş bu sefer nasıl anlattı.ben tahmin ediyorum ama elini yumruk yapacaksın diğer elini üstüne vurcaksın.
ilişki yasak demek olur

arkandayım korkma
Ben bazen kocamın başını şişiriyorum sizde şişiriyormusunuz
ayy tabi ki yapıyoruz tatlım biz de
ama çok abartma olur mu

pamuk anasııııııııı kocişten emekliye ayrılmışın, senin bi doktor vardı el hareketleriyle anlatan nasıl anlattı bu mevzuyu merak ettim
hee aynı doktordayım yinee
kayınvalidemi de aldık biz yanımıza ilk torun çok heyecanlı diyee
tabi benım doktor rahat malumm
bu sefer yumuşaktı kelimeler ilişki yasak SERT POZİSYONLARDAN kaçının dedi kadının yanında
ayy bi utandımm
sonra içimden dedim ki neye göre sert
herkesin sertlik eşiği farklı

CAno sen sezeryan oldun dimi
devlette mi özelde mi
ne kadara mal oldu canım
ben de haftaya nasipse doktorumla konuşacağım
benımki özelle anlaşmalı SGK yok galiba bakmam lazım

heyyyttt beee benim sırtım yere gelmez artık.sırtımda bi pamukanası olcak.

he kız cano ii hatırladın bende unutmuyorum onu
anlatsana kız deryoş bu sefer nasıl anlattı.ben tahmin ediyorum ama elini yumruk yapacaksın diğer elini üstüne vurcaksın.
ilişki yasak demek olur

evet aynı zamanda kocaya ,YANDIN hareketi anlamına gelebilri
zira adam berbat durumda
donuna sarılayım bari diyor

evet ayen ama ben bazen eşimle konuşmaya çalışıyorum hatta çenem düşüyor. o da bana yeter artık diyor bende küseyim diyorum 5 dakika susabılıyorum anca sonra tekrar başlıyorumne yapyım susuarsam beynım kendi kendine o kadar konuşuyorki başım şişıyor kendimden benım şişene kadar onun şişsin
hani bazen uğramıyorum ya topiğe yine gelmezsem siz anlayın ki benim kocamın başı şişiyor

ahhh bu erkeklerrr çok anlayışsızlar çokk, sen takma canım boşver yaaa, sinirin geçer nasıl olsa başka çaremiz yok, hemen hemen hepsi aynı benim 2 ayrı arkadaş da aynı şeyi söyledide aklında bulunsun diye dedim, şimdi doktor spermcanları verip çıkıyomuş, hemşire kalk malk der belli olmaz,heyecanını yaşa bee sonuç ne olursa olsun heyecanlı bi olay

özelde sezaryen oldum cicim, sgk anlaşmalı 900 lira en güzeli içinde doğum fotoğrafçısıda var, müthiş bir albümümüz var karnımdan çıkar çıkmaz sümüklü sümüklü halleriyle kordon kesilmeden ilk buluşma falan çok süper yaaaa

bak bu doğru işte heycan adranelin manyağı olduk

çokkk teşekkür ederim canomm.aklımda bulunsun tabi.eğer kalk derse başım dönüyor derim senin dediğin gibi.
ya heyecanlı ama bi okadar stresli canom.bi olsam valla rahatlıycamda.onun korkusu bile yetiyor
sen napıon bakalım cemre nasıl pırtlak kız

ozaman sende ver donunu yavru napcan kurtuluşun yok ya yardan ya serden.
valla vereyim barii kız
yoksa saldırıya uğramaktan korkuyorum

deryoş senin doktor benim doktorun ikizimi ne o da böyle terbiyesiz kimseyi götüremıyorum yanımda valla ne diyeceği belli olmuyor

kızım adamlar doktor
bilimsel yaklaşıyorlar konuyaa
bizim gibi utanıp sıkılmıyorlarr
ben seviyorum be doktorumu
ama görsen o kadar sakin konuşur ki :26:

benimki bağıra bağıra konuşuyor:)))bazen deli olduğunu düşünüyorum sonra diyorum ki akıllı olsa benim burda işim ne:))
bir kere kıst olmustu çatlamamstı yumurta sonra kontrole gittim ultrasondan bakıyor ayenn böye diyor burda bir b.k yok burda da yok ee gitmiş pis yapışık sümüksü şey
yumurtadan iğrendim bea

benim doktorum devlletten emekli
doğumları burda 2 tane özel hastanede yaptıryor
birinde sgk anlaşması yok galiba
diğerinde var mı bilmiyorum
soracağım 1000 tl razıyım

ayy benım doktorun da var anlşamalı fotoğrafçısı
muayenehane var doğum fotoları harikaa

SGK olmasa ne kadar olacaktı senin peki

tühhh keşke kayınvaliden olmasaydı neler diycekti kimbilirrr, ama süper yaaaa sert pozisyon haa neye göre sert hocam kıstas ne deseydin hahaaaaaaaayyyyy çok güldüm yaaaa, benim doktor çok efendidir mesela karı koca olmayın demişti çok banal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…