- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #10.221
düzenleyip beni sevdiğini söyleyebilirsin mesela
hülya,Derya seni seviyorr
Seviyorum uleeynnn
canooooooooo
haklısın canomm ama bazen geliyorlar işte.birazda eşime kızdım ondan böle oldum beni kızdırdı ağlattıslm kızlarrr
baharcım niye böyle umutsuz oluyosun anlamadımhamilelerin büyük çoğunluğu tek yumurtayla hamile kalmıyomu canım, zaten yetersiz olsa doktor aşılama yapmaz, süreç gayet güzel gitti, herşey normal, artık nasipte varsa olacak, bide sana tavsiyem devlette olduğun için yoğunluktan hemen ayağa kalk diyebilirler ama kalkma ağrım var başım dönüyo falan de yat 15 dakka kadar, ama ayakları havaya dikme
biz olmasaydık yada benim için siz olmasaydınız burası olmasaydı kocalarımızın başı şişerdi
pamuk anasıııııııııkocişten emekliye ayrılmışın, senin bi doktor vardı el hareketleriyle anlatan nasıl anlattı bu mevzuyu merak ettim
arkandayım korkmabenimde öle oluyor merak etme sanırım azcık garanticiyiz
isyan etmeye fırsat kalmadan bebişimiz gelcek inşallahh canımmmmm
eheheheh ozaman benimde bu ay umutsuzları oynamam lazımeğer yer değiştireceksek.
güven bana kız aferin sana
ayy tabi ki yapıyoruz tatlım biz deBen bazen kocamın başını şişiriyorum sizde şişiriyormusunuz
hee aynı doktordayım yineepamuk anasıııııııııkocişten emekliye ayrılmışın, senin bi doktor vardı el hareketleriyle anlatan nasıl anlattı bu mevzuyu merak ettim
arkandayım korkma
ayy tabi ki yapıyoruz tatlım biz de
ama çok abartma olur mu
hee aynı doktordayım yinee
kayınvalidemi de aldık biz yanımıza ilk torun çok heyecanlı diyee
tabi benım doktor rahat malumm
bu sefer yumuşaktı kelimeler ilişki yasak SERT POZİSYONLARDAN kaçının dedi kadının yanında
ayy bi utandımm
sonra içimden dedim ki neye göre sert
herkesin sertlik eşiği farklı
CAno sen sezeryan oldun dimi
devlette mi özelde mi
ne kadara mal oldu canım
ben de haftaya nasipse doktorumla konuşacağım
benımki özelle anlaşmalı SGK yok galiba bakmam lazım
he kız cano ii hatırladın bende unutmuyorum onu
anlatsana kız deryoş bu sefer nasıl anlattı.ben tahmin ediyorum ama elini yumruk yapacaksın diğer elini üstüne vurcaksın.
ilişki yasak demek olur
haklısın canomm ama bazen geliyorlar işte.birazda eşime kızdım ondan böle oldum beni kızdırdı ağlattı
sonrada dalga geçti gururumla oynadı birde demezmi sen çocuk gibisin diye iice sinir oldum.eve almıycam bu gece.
evet devlette canım aşılama.ama kaldırmaz sanırsam ya madem kaldırcak neden yapıyor.
evet hayalcim hepimizin düşüncesi bir
ama ben kocişlede konuşamıyorum ki hemen dellendiriyor beni.
aileme de anlatamıyorum anlamıyorlar başından geçmeyen kimse derdimizden anlamıyor.
arkadaşlar dersen acıyarak bakıyor gibi.bişey tavsiye etseler boğazını sıkasım geliyor
haklısın canomm ama bazen geliyorlar işte.birazda eşime kızdım ondan böle oldum beni kızdırdı ağlattı
sonrada dalga geçti gururumla oynadı birde demezmi sen çocuk gibisin diye iice sinir oldum.eve almıycam bu gece.
evet devlette canım aşılama.ama kaldırmaz sanırsam ya madem kaldırcak neden yapıyor.
evet hayalcim hepimizin düşüncesi bir
ama ben kocişlede konuşamıyorum ki hemen dellendiriyor beni.
aileme de anlatamıyorum anlamıyorlar başından geçmeyen kimse derdimizden anlamıyor.
arkadaşlar dersen acıyarak bakıyor gibi.bişey tavsiye etseler boğazını sıkasım geliyor
evet aynı zamanda kocaya ,YANDIN hareketi anlamına gelebilri
zira adam berbat durumda
donuna sarılayım bari diyor
heyyyttt beee benim sırtım yere gelmez artık.sırtımda bi pamukanası olcak.
evet aynı zamanda kocaya ,YANDIN hareketi anlamına gelebilri
zira adam berbat durumda
donuna sarılayım bari diyor
arkandayım korkma
ama çok abartma olur mu
bu sefer yumuşaktı kelimeler ilişki yasak SERT POZİSYONLARDAN kaçının dedi kadının yanında
ayy bi utandımm
devlette mi özelde mi
ne kadara mal oldu canım
ahhh bu erkeklerrrçok anlayışsızlar çokk, sen takma canım boşver yaaa, sinirin geçer nasıl olsa başka çaremiz yok, hemen hemen hepsi aynı benim 2 ayrı arkadaş da aynı şeyi söyledide aklında bulunsun diye dedim, şimdi doktor spermcanları verip çıkıyomuş, hemşire kalk malk der belli olmaz,heyecanını yaşa bee sonuç ne olursa olsun heyecanlı bi olay
ahhh bu erkeklerrrçok anlayışsızlar çokk, sen takma canım boşver yaaa, sinirin geçer nasıl olsa başka çaremiz yok, hemen hemen hepsi aynı benim 2 ayrı arkadaş da aynı şeyi söyledide aklında bulunsun diye dedim, şimdi doktor spermcanları verip çıkıyomuş, hemşire kalk malk der belli olmaz,heyecanını yaşa bee sonuç ne olursa olsun heyecanlı bi olay
valla vereyim barii kızozaman sende ver donunu yavru napcan kurtuluşun yok ya yardan ya serden.
deryoş senin doktor benim doktorun ikizimi ne o da böyle terbiyesiz kimseyi götüremıyorum yanımda valla ne diyeceği belli olmuyor
valla vereyim barii kız
yoksa saldırıya uğramaktan korkuyorum
kızım adamlar doktor
bilimsel yaklaşıyorlar konuyaa
bizim gibi utanıp sıkılmıyorlarr
ben seviyorum be doktorumu
ama görsen o kadar sakin konuşur ki :26:
özelde sezaryen oldum cicim, sgk anlaşmalı 900 lira en güzeli içinde doğum fotoğrafçısıda var, müthiş bir albümümüz var karnımdan çıkar çıkmaz sümüklü sümüklü halleriyle kordon kesilmeden ilk buluşma falan çok süper yaaaa
arkandayım korkma
ama çok abartma olur mu
ayy bi utandımm
devlette mi özelde mi
ne kadara mal oldu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?