- 5 Kasım 2010
- 4.249
- 2.710
- 173
- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #10.161
o zaman adetine 2 gün var canım inşallah olmassın
7 sinde çatlasa+14 adetin geçmemiş ama canım daha
ben mi yanlış hesaplıyorum 21i oluradetin
tabi luteal fazın 14 günse
aynı mesaj olmuş kızlar mesajı düzenliyorum:)Sizi seviyorum:))hülya pko varmıydı sende
bu ay ilaç kullanmıştın dimi
çatlamadan 15 gün sonra adet olunuyor demi genelde ben gecen ay mayısın 19 da adet olmustum oyle hesapladımyanı testı erken yaptım herhalikarda dogru sonuc cıkmazmı dıyorsunuz.şimdi ben ne zamn adet olucam
canım yumurtan bu ay belki geçen aykine göre 1-2 gün geç çatamıştır
o nedenle öyledir
7sinde çatladıysan yarın
8inde çatladıysan cuma
ha şunu da belirteyim gebelik varsa bile idrarda çıkmayabilir
orlic ne diyecegimi bilemiyorum..bende umutluydum senden ama demek ki bu aya kısmet degilmiş. ama olacak merak etme..baharcım sende sıkma canını.doktor umutsuz vaka olsaydın hiç bir şekilde yapmazdı aşılamanı. demek ki bi ışık gördü ki tutma ihtimalini gördü ki yapacak.dua edip beklicez yapacak bişi yok.bu arada kızlar benim cts günü dişime dolgu yapılacak.anestesisiz olması mümkün degilmiş. hani olmaz ama olur ya ya hamileysem bu bebeği olumsuz etkiler mi? siz ne diyorsunuz?internette soru sorabilecegim ve cevap alabileceğim doktor var mı bildiginiz?
canım nolur yapma böyle..Rabbim istedikten sonra olmayacak bir şey var mı??
zaten aşılamanın şansı çok düşük olursa ne güzel sürpriz olur. bak ben de aşılamadayım ama diğer aylardan az daha fazla ümidim yok yani ümidim diğer aylardakiyle aynı. lütfen şimdi kendini topla. eşinin dediği doğru bu kadar başlamışsınız sonunu da getirin olmayacak olsa doktorun yapmazdı zaten değil mi. sanırım devlette yaptırıyorsun. çok fazla masrafı da olmaz benim dediğim gibi en azından adımın birini tamamlamış oluruz.
bilmıyorum neden olmuyo artık galıba stres iice
kendi neye ugraşmıskı ?? üzülme bende yoruldu artık bedenım ugraşmıcam dıyorumda ne varki yorulcak dıyo bende gulerek çıktıgımdan her odadan acısız mı cıkıyorum sandın dedim...
üzülme canım doğru senın ıcın neyse onu yap ama aşıya gırdıgımde benımde 2 yumurtam gelısmıstı sadece
bende umutluydumhayırlısı genede
rabbim sana sabır versin karanfilim ve eşin çok mantıklı bi adammış,Allah bozmasın
off bu kaynanalar offf...
canım benim neden bu kadar erken pes ediyosun? eşin çok haklı...
eğer olmazsa bu ay kısmet değilmiş dersin...
ama mutlaka denemelisin canım...
sinirlerinin bozulması, ağlaman çok normal... hatta ağla ki rahatlayasın...
dualarımda hep seni de anıcam canım
orlic canım bu hayal kırıklığını her birimiz kaç kere yaşadık...
biliyorum çok üzülüyorsun, söylenecek çok bi söz yok, teselli edecek kelimeler yok ama seni çok iyi anladığımızı bil yeter...
tek bildiğimiz rabbim nasip etmeyince olmuyor.
Selam kızlar
Baharım niye uzuyorsun kendini zaten bir tanesi güzel kaliteli olsun yeterli
Cumaya kadar oda uygun boyuta gelir zaten dualarım seninle bitanem
Birse canım seninde hakkında hayırlısı boyleymis kızlara katılıyorum bende senin kendiliğinden hamile kalacağına inanıyorum
BAHAR bitanem sen şimdi neden kendini bu kadar sıkıyorsun
bak şuan 17mm lik yumurtan var
önemli olan bir tane ama kaliteli ki o cumaya 19-20 mm olur bu da çok iyi demek
aşılamanı yaptır gerisini düşünme canım
Rabbim hayırlısı ise zaten aşılama olmasan bile bu yumurtayla verecek
ORLİC
canım ne desem ki
hani derler ya kelimeler kifayetsiz kalıyor
aynen öyle bir durum
Rabbim tez zamanda yüzünü güldürsün inşallah
bahar canım 17 mm yumurtan var daha ne istıyorsun cuma gününe kadar 21 olur zaten.zaten genelde pco hastalıgına cok yumurta gelişiyor.benım doktorum her zamn tek yumurtanın daha ıyı olduğunu söylüyor ki bencede öyle yok eger 3 üz 4 üz doğurmaya meraklıysan benim gbi bilememorlic geçmiş olsun canım bırdahakıne ınşallah benım günüm dündü olmadım bugunde beklıyorum ama adetten bır gun once evde test yaptım bıse cıkmadı.beklıcem artık yapıcak bırşey yok
canım arkadaşlarım hepinize teşekkür ederim yanımda olduğunuz için desteğiniz için.allah hepinizden razı olsun ve inşallah hepinizin gönlünce olsun herşey.
üzgünüm ama napim yapacak bişey yok.iğnem bugün yapılacak.benim aklıma takılan iğneden 36saat sonra çatlıyor ya yumurta acaba o 36saat içinde hiç büyüymezmi dururmu büyümesi.büyüyeceğini bilsem çok üzülmem çünkü cumaya 19falan olur oda bana yeter.zaten ben bi tanecik olsun tam olsun istiyordum çok yumurta değil amacım.ama 17mm iken çatlayınca tutmaz gibi geliyor.ben ikinci klomen kulanmamda 3 yumurta vardı ve en büyüğü 17mm iken iğnem yapıldı ve kist oldu ondn korkuyorum yine aynısı olur diye.
canım arkadaşlarım hepinize teşekkür ederim yanımda olduğunuz için desteğiniz için.allah hepinizden razı olsun ve inşallah hepinizin gönlünce olsun herşey.
üzgünüm ama napim yapacak bişey yok.iğnem bugün yapılacak.benim aklıma takılan iğneden 36saat sonra çatlıyor ya yumurta acaba o 36saat içinde hiç büyüymezmi dururmu büyümesi.büyüyeceğini bilsem çok üzülmem çünkü cumaya 19falan olur oda bana yeter.zaten ben bi tanecik olsun tam olsun istiyordum çok yumurta değil amacım.ama 17mm iken çatlayınca tutmaz gibi geliyor.ben ikinci klomen kulanmamda 3 yumurta vardı ve en büyüğü 17mm iken iğnem yapıldı ve kist oldu ondn korkuyorum yine aynısı olur diye.
bahar yumurta ıgneden sonra da büyür zaten gunde 1,5 mm buyuyor 19 dan da fazla olur hemde yumurtanın çapını biliyormusun 17.ye kaç mesela
yumurtanın çapı 17 ye 15 felansa korkma büyür kist felanda olmaz
baharcım 18 mm de çatlatma iğnemi oluyrum ben..
emin ol senin yumurtan cuma günü 20-21 mm olur..kendinde hesap edebilirsin ilaç bittiktn sonra günde kaç mm büyüdüğünü bunu sıkıntı etme cumaya tamamdır bence..
birse aşılaman olumsuz olduğunu için üzgünüm ama bnmde iki negatifim var en azından tüpe gideceğim yoldaki tamamlanması gerekn bir iş gibi görüyorum olumlu sonuç alan yokmu tabiki var ama ikincisinide yaptır hiç düşünme ve pko için metformini doktorundan iste ....
hoşgeldin kuzum
büyümez olur mu kuşum o yumoş büyümeye devam ediyor zaten rahat ol sen
iğneni ol
Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmaz şu mübarek aylarda yüzünüzü güldürür inşallah
kuzuummm benimmmmm olacak az kaldı
canlarım aşılama topiğinede sordum aynı soruyu ama diyorki iğneden sonra büyüme durur.diğer yumurtaların ya kist olur yada küçükken çatlayıp kaybolur diyorlar.
hülyacım boyutunu biliyorum 17 biri 14 biri 12 12 ama çaplarını bilmiyorum.
deryoş bana güveniyormusun ben kendime hiç güvenmiyorum bu sefer
çokkk teşekkür ederim olicim yaaa sizde olmasanız ben napardım .valla doktorum bana hiç öle demedi sonraki yumurtalar içinde öle demedi hem sana bi örnek ege ünide neden ikinci ovitreli veriyorlar ve iki gün arayla bile aşılamayı çiftliyorlar çok yumurta olanlarda bence sen kafanı takma hepimiz burda bazı şeyler yazıp yorumluyoruz ama akılda yanlış kalanlar yanlış yorumlananlarda oluyor ..
ayrıca aşılama yaptırıp aşılama yapılan yumurta ile değilde geriden gelen yumurta ile hamiş klanlarda var sen takılma 17 mm gayet iyi bi boyut tatlım ...
çok sağol bebeğimmm banada mantıken senin düşündüğün gibisi doğru geliyor.ben bu konuda çok bilgili değilim ama mantıken iğneden sonra da büyümeye devam etmesi lazım..
sen gönlünü ferah tut canım, mutlaka iyi olacak sonu..
iyi düşün iyi olsun, kendini olumsuz şeylere şartlandırma
ben bu lafı bi yerden hatırlıyorum ama neyseunutma
ben sana,kendime güzendiğimden daha çok güveniyorum
ve senin rahat olmanı istiyorum
şuan çıkmam lazım yemek hazırlayacağım
çok öpüyorum sizleri
kızlar bu arada ben bu ay arısütü tükettim bakalım işe yarıycakmı..
ateşim hala 36,0 bu ay farklı gidiyor sonuda farklı olsun inşallah
bahar sendeki bu çaba varken ikiz bile doğurursunsen bıkmadan yılmadan devam et burda hepimize destek olan mutsuzken moral verensin böyle yapma lütfen yoksa ben üzgünken beni teselli edersen çok fena yaparım seni
çokkk teşekkür ederim olicim yaaa sizde olmasanız ben napardım .
kocişede sinirim geçti sayenizde.netten araştırıyorum herzamanki gibi aşılama için 17mm idealmiş.ay sevindirik oldum
ama yinede pek umutlu değilim
çok sağol bebeğimmm banada mantıken senin düşündüğün gibisi doğru geliyor.
yani büyümeli haklısınız.büyümesede benimki büyüycek.böle düşüncem nasıl
ben bu lafı bi yerden hatırlıyorum ama neyse
hey allahım ben tek istiyorum diyorum bunlar taktı ikize
söyleye söyleye beni ikiz doğurtcaksınız.güzel düşüncelerin için çokkkk sağol olicim herzaman birbirimize desteğiz.
gerçekten sizler olmasanız kimseye anlatamam ve stresim daha da artar.iyiki hepiniz varsınız hepinizi kardeşim gibi seviyorum ve hepinizin mutlu olmasını canı gönülden diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?