Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

bu melis nerdeeeeeeeeeee ev sahibi kiracılar evini mahvediyor yetişşş
okul tatil değilken daha çok uğruyordun küsecem artık sana ona göre .

bu melis nerdeeeeeeeeeee ev sahibi kiracılar evini mahvediyor yetişşş
okul tatil değilken daha çok uğruyordun küsecem artık sana ona göre .

yoksa tüpe başladıda bize süprizmi yapcakkkkkkkkkkksınnnnnnnnnnn

melis bu aralar meşgul canım ondan giremiyor eltisi ameliyat oldu dün akşam sanırım
bende en son pazartesi konuştum.
tüpe başlamadı eylüle kadar erteledi.
akşam falan gelir heralde ama eltisine yardım edecek bu ara çok yoğunn.

aaaa doktor bana da 2 tane ovitrelle yazmış

baharcım iğneni akşam mı olacaksın saat kaçta??
ben pazara denk gelmesinden korkuyordum. sabah hemşiremle konuşmuş eşim pazara denk gelirse pazar da yaparız demiş..

aaaa doktor bana da 2 tane ovitrelle yazmış

baharcım iğneni akşam mı olacaksın saat kaçta??
ben pazara denk gelmesinden korkuyordum. sabah hemşiremle konuşmuş eşim pazara denk gelirse pazar da yaparız demiş..

geçmiş olsun.ozaman küsmedim tamam
oh ne güzel bi sevaba giriyor ..aman kötü bişi olmasında tek uğramasında iyi olduğunu bilelim yeter..

bu gece yaptır dedi canım.iğneden 36saat sonrada aşılama yapcak ama bence bi kaç saat önce yapsa daha iyi olur.
üffff keşke kendimize aşılama yapabilsek kafamıza göre.

bnma aşılamamın biri haftasonuna denk gelmişti doktorun işi zaten 10 dk sürüyor cnm gelir doktorun sıkıntı olmaz ...
bak iki ovitrel vermiş oluyo yanii mantıklı...
bu arada çatlamtma iğnelerini eczaneden soğuk zincirle alın kızlar eczacı vermesede bu konuda uyarın sıcakta işlevini kaybediyor sonrasındada buzdolabında muhafaza edin ..benim ilk aldığımda bilmiyordum salak gibi dışarda muhaza etmiştim. nasip işte
ben çıkar kızlar yine gelcem akşama inşallahhhh hatta geceee

bizim eczacı kendi vermiş zaten canım..
zaten bizim olay da orda koptu. ben eşimden çok az da olsa varikoselden şüpheleniyorudm. ama eşimi ne muayene olmaya ne de spermiyogram vermeye ikna edebiliyorum. çünkü muayene ettireceği doktorun hemşiresi eşim
neyse bizimki bu iğneleri görünce bilmem buzlarla sarılı çok pahalı filan gitmiş doktoruna demiş ki eşim o kadar iğne oluyor yazık ona gerekirse ben de ameliyat olcam demiş ve muayene olmuş. gerçekten bunu doktora söyledin mi dedim evet dedi. çok duygulandım.
bizim ileri hız ve morfoloji sıfıra yakın. ama yine de varikosel çıkmamış çok şükür.

aa ben bilmiyordum tatlım sizin spermde sorun olduğunu.eşin ürolog yanındaysa daha güzel neler yapacağını bilir yani ilaçlar falan artırılır.
ya aslında hızdı spermdi morfolojiydi hepsi bahane olcak olsa 1 tane sperm yeter ama vakit gelmedi.bütün yollar buraya çıkıyor.
bugün eşimde beni deli etti ona dedim ki allah vermeyince ne yapalım düşününce neden olmadığını bulursun dedim.
hayatta herkesin bi konuda sıvanı var kimisi kocadan çekiyor kimisi karısından kimisi borçtan kimi geçim sıkıntısı kimi ana babadan
derken bizimde sınavımız bu demekki.herşey yolunda çok şükür ama bizde bu konuda sınav ediliyoruz sabrımız ölçülüyor.
ama allahım bizi bu sınavdan alnımızın akıyla çıkarsın.amin.

aynen canım.bende aynı şeyi düşünüyorum.eşim çok iyi bir insan.içkisi sigarası vs yok.maddi sıkıntımız hiç yok çok şükür e iyi de anlaşıyoruz. bir tek bebegimiz yok.demek ki bizim sınavımız da buymuş....aynı yani durum

canım kesinlikle doğru daha vakti değil. ama bizim bu süreçte daha sabırlı olmamız gerek. 2 milyondan 76 milyona topiğini takip ediyorum ordaki arkadaşlar da gerek doğal gerek tüp bebekle anne oluyorlar ama gördüm ki bu süreç uzun meşakkatli ve sabır istiyor. kürler ilaçlar kesinlikle bırakılmadan devam edilmesi gerekli. dediğin gibi imtihanımız. derim ya pkoların işi daha kolaydır 1 ay ilaç kullanırlar ve yumurtaları olur ama erkek infertilitesi öyle değil.
eşimin iş arkadaşı olunca doktorlar dediğin gibi faydalanamıyoruz sanırım eşim biraz çekiniyor. ama zaten ordaki ürologların uzamanlık alanı böbrek ve prostat tarzı şeyler bu konuda çok bilgili değiller canım.
inan ki sorun olmaması daha güzel hiç ummadığın bi an sürpriz yapabilir senin bebiş. ama bizim hayatımız sürekli kür, ceviz fındık fıstık takip etmekle geçecek. ona da şükür. Rabbimden ne geldiyse amenna..

evet nazcımmm aynen öle.boşver er yada geç bizde anneliği eşlerimiz babalığı tadacak.

evet karanfilim çok sabır gerektiren bi yoldayız.ama sonu güsel bitecek bu yolun.
tatlım bizim görünürde bi sorun bulunamıyor pko var dedi doktor ama onunda olmadığından eminim çünkü hormonlar düzgün yumurtlama olunca ve adetler düzenli olunca pkodan söz edilemez dedi bi kaç doktor hatta buradanda bi çok doktora sordum.yok dedi.ama sorun olmayıncada insan düşünüyor neden neden diye kendinde bi sürü sorun bulmaya çalışıyor.
en son oliyle saçaklara takmıştık biz.bazen akıntıya bazen antikorlara bazen eşime takıyorum yani sorun olmasada şu neden sorusu insanı başka yerlere sürüklüyor.
aslında cevabı net ama işte insanoğlu bıkmadan hala soruyoruz.

bahar benim büyüyor igneden sonra 18 ıken ıgne olmuştum doktora gıttım atlamısmı dıye bakmak ıçin 22 mm olmustu ve o anda ulrasonla bakarken çatladı.canlı canlı ızledım çatlamasını doktorumla beraber çok harika birşeydi.yumurtanın içinden dalga dalga sıvı çıkıyordu gerci ekrandan duman gıbı duruyor ama güzeldi izlemek.Rabbimin mucizesi işte o ol deyince herşey olur.üzülme takma sen 12 mm yumurtadan sayılmaz 14 de belkı sonradam büyür çatlar

oyyy canımsın yaaaa bu duruma çokk sevindimmmm allah gönlüne göre versin inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

kızlar demkki bende çatladıktan 15 gün sonra felan olmuyor bu işler:))dedim size enterasanım ben diye:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…