- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #10.341
bahar yarın kısmetse ne zaman aşılama olucaksın o saatlerde daha çok sana konsantre olalım.. evet hepimiz sana bir zincir olalım zincirin bahar a bağlanan kısmıda bebeğin olsun bahar senin.. yarın işyerinde çatlarım inşAllah çok güzel olucak.. ayy nerdeyse bahar sen nerdesin bend senin yanında gelip elini tutucam dicem ya o denli yüreğim seninle..bu arada normalde çok tutardım kendimi bu topikte bişey var yazdıklarınızı okurken sevincede hhüznede heemen gözyaşlarım akıyor.. topiğin gözü sulusu da benim heralde..
ahhhh ahhhh diyorum başkada bişi demiyorum valla helal olsun .... rabbim mükafatlandırsın en kısa zamanda inşallah annesinin sonuçlarıda tertemiz çıkarsaat 1de olucam tatlımmm hepiniz saydırın bana ama ana avrat değil
bebişten haberim yok tatlımm dün gece konuştuk biraz
eltisi ameliyat oldu ve şu anda iyiymiş ama bebiş hep onun yanına gidiyor
allah herkese bebiş gibi kalbi temiz elti versin.fesatlık etmeden yanında oluyor
sabah okula gidiyor akşam oraya gidiyor ve çok geç dönüyor.
gelir birazdan belki.annesinin sonuçlar daha çıkmadı..
yavru beni çok iyi tanımışsınn aferin kız sana.
ya bu arada şu fatmagül ne salak bitti bütün millet onu bekliyordu.
ben bu sene pek takip etmedim ama son bölümlerine baktım.
sonu çok salak oldu yaaa biz zaten biliyorduk onların ceza alacağını başkada bişey yok
ulen siz beni ağlatcaksınız heeee
içim kıpır kıpır oldu sayenizde ya valla acaip moralliyim şu an.
tatlımmm saat 1de olcam eve gelir gelmez size yazıcam mutlaka
elimi tutamasanızda yanımda bir sürü yürek olacağına eminim.
şimdi bi korkum daha oldu.olumsuz sonuç alıp size kötü haber vermek.
neyse boşverelim güzel düşünücem hepinizi seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ahhhh ahhhh diyorum başkada bişi demiyorum valla helal olsun .... rabbim mükafatlandırsın en kısa zamanda inşallah annesinin sonuçlarıda tertemiz çıkar
saat bir yani uyanır uyanmazdua etmeyece başlıcam sana
fatmagül salak zaten sonunun öyle bitmeside nrmal ...
inşşalah bundan 15 gün sonra mutluluktan ağlarsın baharımmm...
yarım saat yatırırlar seni eve gelmen 2 yi bulur
öncelikle aminnn canım inşallah mutluluğumuda sizinle paylaşmak nasip olurrr
evet fatmagül çok salak çok mızmız
bebiş içinnn de dualarımızı eksik etmeyelimmm inşallah annesinin sonuçları tertemiz çıkar ve ben inanıyorum temiz çıkacakkkk
sende benim gibisin uykucuuama benim için yarın gün erken başlıycak
oli ya benim iğneden sonra ağrım falan olmadı hiç neden acaba.akıntımda biraz var
birde ben yarın doktordan progestan istiycem vermezse kendim alayımmı
birde folik içmiyorum onuda alıp içicem.
ulen siz beni ağlatcaksınız heeee
içim kıpır kıpır oldu sayenizde ya valla acaip moralliyim şu an.
tatlımmm saat 1de olcam eve gelir gelmez size yazıcam mutlaka
elimi tutamasanızda yanımda bir sürü yürek olacağına eminim.
şimdi bi korkum daha oldu.olumsuz sonuç alıp size kötü haber vermek.
neyse boşverelim güzel düşünücem hepinizi seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
öncelikle aminnn canım inşallah mutluluğumuda sizinle paylaşmak nasip olurrr
evet fatmagül çok salak çok mızmız
bebiş içinnn de dualarımızı eksik etmeyelimmm inşallah annesinin sonuçları tertemiz çıkar ve ben inanıyorum temiz çıkacakkkk
sende benim gibisin uykucuuama benim için yarın gün erken başlıycak
oli ya benim iğneden sonra ağrım falan olmadı hiç neden acaba.akıntımda biraz var
birde ben yarın doktordan progestan istiycem vermezse kendim alayımmı
birde folik içmiyorum onuda alıp içicem.
canommm inşallah güzel olur.baharım yarın güzel bi gün olcak inşallah, progestan gebeysen bebeği tutunduruyo, ben 4 ay kullandım, ama gebe değilsen adet olmasını sağlıyo bence kafana göre kullanma, eğer gebe olursan doktor zaten hemen veriyo
bahaaaarr boşver yaa olumsuz sonucu düşünmeyelim.. kötü haber neden veresin şu an olayın başındasın.. hayırlısıyla sen bize hayırlı bir haber vericeksin bu aşılama tutucak kötü ihtimallede tutmasa bile Allah bu kadar duaya sana inşAllah hayırlı olanı kısmet edicek.. ben çok inanıyorum.. çok güzel olucak.. demek ki kısmetse 10 dan itibaren içimizde bahar bahar diye dualarımız da olucaksın.. valla biizm içimiz bu arada seninle ilgili zaten kıpır kıpırız.. ben seni çok seviyorum.. hadi bu akşam biraz erken uyu istersen.. dinlensin vücudun.. Dualarımız eşin sen ve hayırlısıyla bebeğinle olucak..sakın hamile kalınca gitmeee haa buaralardan (sıkıştırayım bunu da araya)
salak dedik mızmız dedik ama ilk aydan hamile kaldı bi dönüp dil çıkarmadığı kaldı bize
progestan iste cnm bence yumurtlama olduğu için kullanmanda herhangi bi sorun yok ama kafadan düzensiz adet olan biri tutup 14.günden sonra kullanamaz tabi yumurtlamadan emin oldukan sonra bence sorun oluşturmaz rahim duvarın biraz ince olduğu için bence fayda bile edecektir fakat adetin gelirse ki inşallah gelmez ama biraz yoğun ve zorlu geçebilir mi diyede düşünmedim değil ama bende senin yerinde olsaydım kullanmaktan kaçınmazdım kuzum
:111::111::111::111::111::111::111::111::111:
bu neee leynnnnnnn
kafam allak bullak iş yorgunluğumu atayım dedim beynim dönüyor
Baharr rabbim senin için ne iyi olacaksa onu nasip etsin inşallah
yarında izinliyim zaten yani umarımm..
dualarımda olacaksın hemde cuma saati valla süper olacakk
meliss çok geçmiş olsun tekrardan allah güç kolayık versin sizee..
hayal nilay sizinde yeni ayınız hayırlı olur umarımm
başka unuttuğum varsa özür kafam yerinde değil tam olarak
:111::111::111::111::111::111::111::111::111:
bu neee leynnnnnnn
kafam allak bullak iş yorgunluğumu atayım dedim beynim dönüyor
Baharr rabbim senin için ne iyi olacaksa onu nasip etsin inşallah
yarında izinliyim zaten yani umarımm..
dualarımda olacaksın hemde cuma saati valla süper olacakk
meliss çok geçmiş olsun tekrardan allah güç kolayık versin sizee..
hayal nilay sizinde yeni ayınız hayırlı olur umarımm
başka unuttuğum varsa özür kafam yerinde değil tam olarak
teşekkür ederim bebeğimmm inşallah hayırlısı olur...
edeceğiniz dualar içinde allah razı olsun hepinizden inşallahhhhh
ben öle bişe demedimki ya öyle olursan dedim
yani sana şöyle deyim ben bi ay yumurtlamadım 47 günde adet oldum progestan verdi baya yoğun olmuştum ama bence ilaçtan değildi geciken adetin yoğunluğuydu o
aman oli yaaa yalandan kalsak bizde bi çok kez gebeyim diye yazabilirdik buradan.onun gebeliği nasılolsa yalan boşver
bu yapımcılar gebe kalmayı çok kolay sanıyor işte.bi filmde de çocuğu olmayan uğraşanı görmedim.
progestan ölemi yapıyor zormu oluyor adet.oyy napim bennnn.ya inşallah doktor kendisi yazar yaaa
.... ......
aman oli yaaa yalandan kalsak bizde bi çok kez gebeyim diye yazabilirdik buradan.onun gebeliği nasılolsa yalan boşver
bu yapımcılar gebe kalmayı çok kolay sanıyor işte.bi filmde de çocuğu olmayan uğraşanı görmedim.
progestan ölemi yapıyor zormu oluyor adet.oyy napim bennnn.ya inşallah doktor kendisi yazar yaaa
ne demekk baharımm hepimiz birbirimizin desteğine ihtiyacı var bu basit bi işlem bile olsa var insanız iştee bak görmüyoruz birbirimizi ama ben şahsen kendi ablamla konuşmadığımı sizlerle konuşuyorum burda ciddi bi birliktelik ve arkadaşlık var ben çok inanıyorum .
oliiliiii o patsiiii
rahimde kanlanmayı artırdığı için olabilirmiş, doktor yazarsa mutlaka al, bu arada bi kaç yan etkisini de ben yazayım, bende olmadı hiç biri ama mide bulantısı, şişkinlik, (karın meme) saflık falan yapıyomuş, hem ağızdan hem vajinal kullanılabiliyo bir inci tanesi gibi yuvarlakdoktor bana ağızdan al yan etkileri görürsen vajinal kullan demişti, bide iğneleri oluyomuş ondanda verebilir.
rahimde kanlanmayı artırdığı için olabilirmiş, doktor yazarsa mutlaka al, bu arada bi kaç yan etkisini de ben yazayım, bende olmadı hiç biri ama mide bulantısı, şişkinlik, (karın meme) saflık falan yapıyomuş, hem ağızdan hem vajinal kullanılabiliyo bir inci tanesi gibi yuvarlakdoktor bana ağızdan al yan etkileri görürsen vajinal kullan demişti, bide iğneleri oluyomuş ondanda verebilir.
evet canım buradaki bi avuç insanız ama dostluğumuz ölçülemez.
birbirimizin her anında birlikteyiz.ve hiçbirimiz kopup gidecek kişiler değiliz.
dostluğumuz hiç bozulmasın
bu gece bi kez daha anladımki
iyiki varsınızzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?