- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #10.361
bencede öledir oliii çok kalınlaşmıştır ondan olmuştur
diğer etkileri bilmemde saflık herzaman var zaten canommm
bu arada kızlar naz msnden hepinize selam gönderdi.şehirdışında olduğu için giremiyormuş.
hepinizi öpüyormuşşşşşşşşşşş
hımm canoomm o ilacı bende kullandım bi sefer biraz bulantı olmuştu ama kısa sürmüştü ama o ay ben çok umutlanmıştım doktor dedi verirken bebk olursa tutunması için falan tedavimin başındaydım amann hepsini içtim ne olduu yine hüsrann
senin sidikli napıyoo kızz yerim onun dötünüüü
bu arada bugün bi bayan geldi mağazaya oda iğne tedavisiyle gebe kalmış ama iğnenin adını unutmuş kadın heralde pregnly falandı
: amiinn
kızlarrr hepinize desteğiniz içinn güzel dualarınız içinnn yanımda olduğunuz için bana sabrettiğiniz için
verdiğiniz bilgiler içinnn sonsuz teşekkür ederimm.
şimdi yatıcamm sabah erken kalkıcam.
inşallah yarın güzel bi gün olacakkkkkkkkkk
hepinizi öpüyorummmmmmmmmmm
napsın teyzesi içiyo .... noktayı sen doldur, başka bişey yok, senden bi atak daha bekliyoruz, rahim filminden sonra doktor kontrolüne tam gaz devam et sonicim bi an önce senin bebeğin dötünü de yiyelimmm
off ayın 26 sına devletten randevu almış benim adıma ablam bende şimdi iptal ettim çünkü o zaman adet yakın gibi bişey olcak bide boşuna gitmiş olcam
hem zaten bizde hsg den sonra daha tık yok anlayacağınızz
dr. bir iki gün ilişki yok dedi biz baya abarttık benimkide tatil yapıyor işte
ya harbiden biz korunsak mı yaa ne yapsam kızlarr :26:
uyuyor dimii canım yaa öpüyorum ikinizide
ben geçen sabah çok güzel bi rüya görmüştüm ikiz erkek çocuk
saçları sapsarıı ve mavi gözlü biri bana doğru koşuyor ben sarılıyorum ama aynı gerçekmiş gibii
benim adım sonnurya denedim hayatta ne yapsam hep sona kalıyorum
yanii
durur durur bi atak daha yaparım belkii bebk gibii
benim eşimde tık yok canım yaa çok sıkıntılı bi dönemdeyim kızlar iş eş ev çok zor gidiyor.
çocuk içinde hiç gıkını çıkarmıyor buda beni geri ittiriyor karma karışığımmm
kimlerii görüyorummmm yada göremiyorummuykumda geldi ama altta birilerini görüncede uykumu erteliyorum
salla gitsin kuzum yap tatilini kafan rahat olur bılırsınki kesin hamile değilsin ohhhh ne rahat.
bak ben gırdım ereknden tatile yapsakta birşey olmaz artık hamile değilim eylüle kadar
yani bazen tatilde lazım
son gülen iyi gülermiş ama inşallah rüyan gerçek olacak, kocaların geneli öyle canım inan ben bu konuda çok çektim, korunmayı bıraktığım aydan itibaren kociş benden uzaklaştı çok ilginç dimi, neymiş kendini mecbur hissediyomuş,psikolojisi kaldırmıyomuş adetim bittikten sonraki bir hafta resmen ben asılıyodum adama, ve inan 4. ayda sadece 1 kere oldu 10. gün ondan sonra yine kaçtı adam köşe bucak uyudu sürekli, ve ben hamile kaldım o gün... amaaaaaa keser döndü sap döndü artık hep o koşuyo peşimden bende sana ihtiyacım kalmadı diyorum kullanıp attın beni diyohiç şevkin kırılmasın çocuk için bu gerekli idare et onlar bizim gibi düşünemiyolar işte
son 20 dk
neyse hadi uyuyalım bari son 5 oku ve yat ıyı gecler herkese gorüşürüz
off meryem ana nasıl hamile kalmışsa keşke rabbim bizede nasip etse öyle bişeykoca olmadann
ama ben gerçek tatil istiyoruummmmm işten çıkarım ben yakında
oyy canımm sende demek benim gibi yaşadın zamanındaa evet yahuu resmen adamın üstüne atlıyorum daha doğrusu atlıyordum geçen aya kadar şimdi bende soğudum yaa
birde o ayrı bana kendini uzaklaştırıyor sankii aynı evin içinde iki yabancı gibiyiz
canoo yaa avatarındaki çocuğa ne oluyo ölee yaa durmadan oynuyo
evet çünkü onlar bizim hissettiklerimizi maalesef anlayamıyolar, halbuki şu durumda sana daha çok destek olması lazım benim de durum şu an o, bebeğim oldu çok şükür, ama vaktimin neredeyse tamamını aldığı için kocişle bizde iki yabancı gibiyiz, bebek evliliği toparlar der eskiler ama bence tamda kökünden sarsıyo, çünkü karşımızdakilerde çocuktan farksız, benimde şu an ilgiye çok çok fazla ihtiyacım var, onunda var bakalım nezaman çakışacaz bu konudasende çok takmamaya çalış, anladığım kadarıyla senin kociş de içine kapanık, bunlar hep iletişim eksikliğinden kaynaklanıyo, ama napalım onları da böyle kabul etmek lazım
kız gel biz konu açalım,vurdumduymaz kocaların umutsuz karıları bölümü diye
aynen anladığın gibi tipik yengeç ve akşam sırf ona zamanımı ayırdım konuşmak için ne istediğin flan soruyorum
güya benle konuşuyo elinde tv kumandası cevap verirken bile canı çıktı adamın baktı olcak gibi değil tv sesini açtı sonrada arkasını dönüp yattı .
amann napım allah beterinden saklasın artık ne diim seninkinede insaf eylesin işin ucundan tutuversin bunlar küçük gibi görünsede bence önemli ayrıntılar aile huzuru için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?