- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #10.381
baahr saat kaç gibi olcan aşılamanı bi dua zinciri oluşturalım ..sen bize biz sna saydıralım
bu arada bebişin annesindede vardı sonuçları çıktımı onun acaba bahar senin haberin vardır belki??
sonnur kuzum sen nerelerdesin paçi
nilay batasıca bat gelmiş yeni döngün güzellikler getirsin sana nşallah..
inşAllah temmuz ayı bizim ayımız olsun.. Hepinizi katıyorum dualarıma.. Allah inşAllah bekletmesin hiçbirimizi sağlıklı bebekler nasip etsin.. yüzümüzü güldürsün Yarabbim..
baharım yarın güzel bi gün olcak inşallah, progestan gebeysen bebeği tutunduruyo, ben 4 ay kullandım, ama gebe değilsen adet olmasını sağlıyo bence kafana göre kullanma, eğer gebe olursan doktor zaten hemen veriyo
günaydın kızlarrr ,
deryacım nasılsın ?
bahar Rabbim yardımcın olsun inşallah melekler melegını getırsın sana
nilaycım döngümüz hep aynı gidiyor
üf bende işte geri başa döndümya aptal gibiyim yaaa... bide diyorumkı bahar o kadar 17 mm de yumurtasını begenmedı benım 16 mm ken aşı oldu ondanmı tutmadı dogru mm ne acep ???
evet evet tam da anlattığın gibi elde kumanda göz tv de, ben en son ne söyledim desen söyler ama aslında duyuyolar da işlerine gelmiyotabiki önemli bunlar ben yeni taktik geliştirdim normalde ben hep çok konuşurum o dinler, şimdi aynen onun gibi davranıyorum kısa ve öz cümlelerle, sana noldu niye böylesin diyo cevap vermiyorum, kızım büyüde şu ananla aramızı yap diyo kendinden umudu yok çünkü işte napalım bu develeri gütmek zorundayız iyi taraflarını görerek...öpüldün sonicimmm
evet tabıkı öyle de iste insan sorguluyo hepgünaydın canım
ben iyiyim okula gideceğim şimdi
sen nasılsın?
bence fazla sorgulama canım
nasip değilmiş hayırlısı değilmiş
doktorlar da bil,iyor sonuçta bu işi
onlardan daha bilemeyiz ya
1 de galıba sonıBaharrr canımmm ne alemdesin acabaa dün gece dua ettim senin için sende benden beter korkuyorsun ve bu korkunu iyi anlıyorum..
rabbim yanında olsun ben hsg esnasında En nafi dedim sürekli rabbim yardımıcın olsun kaçta aşıama olcağını unuttum :26:
canlarımmmm canım arkadaşlarım sabah hasteneye gittik eşim sperm verdi.
şimdi eve geldik duş almak için.birazdan gidip sonucu alıcaz ve sıra bana gelecek.
kızlar biraz aksilikler yaşıyorum çok heyecanlıyım çok stresliyim
eşim bi odada sperm verdi aslında o oda hasta odasıymış.
bizden azönce bi hasta çıkmış.eşim oraya girdi.ben dışarda bekliyordum.
temizlikçi odaya dalmasın mıaz kaldı bi kazaya kurban gidecekti.
ama eşim allahtan odanın tuvaletindeymiş.ama kadın girince korkmuş.
bende kadını azarladım sonra temizle eşim içerde dedim.kadın kıpkırmızı oldu
çıktı odadan.özel hastane ama bunun için bi odası bile yok.allahım yaa acaip sinir oldum sinirden ağladım.
titriyorum resmen.ayrıca çok az sperm çıktı ben kap dolacak sanıyorum ama çeyreği bile dolmadı.
zaten eşimi görseniz stresten su gibi oldu.o yüzdende az çıktı.
allahım birdaha bu duruma düşürmesin bizi çokkk zor gerçekten.
herkesten utanıyorum.tuhaf tuhaf yüzüne bakıyorlar.şu iş bi bitse.........
şimdi eve geldik duş almak için.birazdan gidip sonucu alıcaz ve sıra bana gelecek.
çıktı odadan.özel hastane ama bunun için bi odası bile yok.allahım yaa acaip sinir oldum sinirden ağladım.
titriyorum resmen.ayrıca çok az sperm çıktı ben kap dolacak sanıyorum ama çeyreği bile dolmadı.
hepinize teşekkür ederim canlar.
bugün iyi bi gün olsun dedim ama kötü bi gün oldu
sabah başlayan aksilikler devam etti.spermi aldık diğer hasteneye gittik.
sperm sayısıda çok az çıkmış yıkama sonrası 20mlyn kalmış öncesinde 45mlynmuş.
ileri hareketli 15 yavaş hareketli 25 yerinde hareket 15 ve hareketsiz 45 çıktı morfoloji 35 çıktı
önceki sonuçlara kıyasla çok çok az çıktı.
yıkamadan sonra ise hızlı hareket 20 yavaş hareket 30 yerinde hareket10 hareketsiz 40 çıktı
morfoloji 40a çıktı.eşim ilk test verdiğinde hepsi bu sonuçların 2 katıydı.neyse hazıralyıp verdiler.
koltukaltına koy dediler koydum.hasteneye gittim.hastanede tuvalete girdim idrar kesesini boşalt dedi doktorun yanındaki kız
ama tuvalete girince koltukaltındaki şırıngaları unuttum ve tuvaletin deliğine düşürdüm yemin ederim..allahtan en son biri kağıt atmışta çok içine gitmedi.
heemen aldım sildim kağıtla.koltukaltıma koydum ve hemşirenin yanına gittim.demesin mi doktorun çok önemli işi çıktı 30dk sonra gelcek
ben ona göre geldim ama dedim gelir birazdan dedi 15dk falan bekledik.tabi benim çatlama saatimde geçti spermlerde kesin gebermiştir ter kokusundan sıcaktan.
doktor hanım teşrif etti ve yatırdı beni çatala spekulumu taktı çok canım yandı onu takınca ama sonrasında pek acımadı.yani abarttığım gibi olmadı.
ama bütün aksilikler beni buldu ve yatırmadı doktor yaptı 5dk sonra kaldırdı.bende umdudum olmadığı için yatmıyorum bişeye dikkat etmeyeceğim
umut etmek yok bugünden itibaren aşılama olduğumu ve bugünü kafamdan siliyorum.normal adet gibi bekliycem gün saymıycam
keşke normal deneseydim daha çok şansım olurdu.ağladım doktor aşılamayı yaparken bitmedimi diye sordum sürekli.
allahım hiçbirimizi bu aşamalardan geçirmeden versin bebeklerimizi inşallahhhh....
şu an bişey hissetmiyorum ağrım sızım yok duygusal açıdanda tabiri caizse mal gibiyim.bişey düşünemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?