Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

okula gideceğim birazdan
BAHARCIM aklım bütün gün sende olacak
dulaarımız seninle
sakın stres yapma
iyi haberlerini beklıyoruz

aminnn canımm ınsallahh ah ettım bırgun bana surprız yapan kırmızılarıma ben surprız yapıcam ve 9 ay getırmıcem onları

inşAllah temmuz ayı bizim ayımız olsun.. Hepinizi katıyorum dualarıma.. Allah inşAllah bekletmesin hiçbirimizi sağlıklı bebekler nasip etsin.. yüzümüzü güldürsün Yarabbim..

inşallahhhh ben temmuza bıraz guvenıyorum ama veren allah...inşallah daha fazla bekletmez hıcbırımızı

bana doktor progestanı bebek tutunsun dıye vermıstı once klomen ıctım klomen bıtınce progestanı 15 gun kullandım 2 ay ama bı halta yaramadı

günaydın kızlarrr ,
deryacım nasılsın ?

bahar Rabbim yardımcın olsun inşallah melekler melegını getırsın sana

nilaycım döngümüz hep aynı gidiyor

üf bende işte geri başa döndümya aptal gibiyim yaaa... bide diyorumkı bahar o kadar 17 mm de yumurtasını begenmedı benım 16 mm ken aşı oldu ondanmı tutmadı dogru mm ne acep ???

günaydın canım
ben iyiyim okula gideceğim şimdi
sen nasılsın?
bence fazla sorgulama canım
nasip değilmiş hayırlısı değilmiş
doktorlar da bil,iyor sonuçta bu işi
onlardan daha bilemeyiz ya

heyy yarabbimm yaa demek yeni taktik işe yaradı
bende aslında çok konuşurum o susar aynen yanii bazende konuşmam ama hiç oda o zaman anlıyor tirip yaptığımı bu sefer hiç konuşmuyor kısasa kısas yapmaya bayılır
dediğin gibi mecburennnn devam ettiricez güzel yanlarını görmeye çalışarak

Baharrr canımmm ne alemdesin acabaa dün gece dua ettim senin için sende benden beter korkuyorsun ve bu korkunu iyi anlıyorum..
rabbim yanında olsun ben hsg esnasında En nafi dedim sürekli rabbim yardımıcın olsun kaçta aşıama olcağını unuttum :26:

günaydın canım
ben iyiyim okula gideceğim şimdi
sen nasılsın?
bence fazla sorgulama canım
nasip değilmiş hayırlısı değilmiş
doktorlar da bil,iyor sonuçta bu işi
onlardan daha bilemeyiz ya
evet tabıkı öyle de iste insan sorguluyo hep
1 de galıba sonı
hep ne oyle mecbur ıyı yanlarını gorcez... sevgı yokmu arada ıyıde olsa kotude onu utandırcak kadar sevıp deger vermılısın bence
genede herkes yasadıgını daha ii biliyo belkıde saçmalıyorumdur

canlarımmmm canım arkadaşlarım sabah hasteneye gittik eşim sperm verdi.
şimdi eve geldik duş almak için.birazdan gidip sonucu alıcaz ve sıra bana gelecek.
kızlar biraz aksilikler yaşıyorum çok heyecanlıyım çok stresliyim
eşim bi odada sperm verdi aslında o oda hasta odasıymış.
bizden azönce bi hasta çıkmış.eşim oraya girdi.ben dışarda bekliyordum.
temizlikçi odaya dalmasın mı az kaldı bi kazaya kurban gidecekti.
ama eşim allahtan odanın tuvaletindeymiş.ama kadın girince korkmuş.
bende kadını azarladım sonra temizle eşim içerde dedim.kadın kıpkırmızı oldu
çıktı odadan.özel hastane ama bunun için bi odası bile yok.allahım yaa acaip sinir oldum sinirden ağladım.
titriyorum resmen.ayrıca çok az sperm çıktı ben kap dolacak sanıyorum ama çeyreği bile dolmadı.
zaten eşimi görseniz stresten su gibi oldu.o yüzdende az çıktı.
allahım birdaha bu duruma düşürmesin bizi çokkk zor gerçekten.
herkesten utanıyorum.tuhaf tuhaf yüzüne bakıyorlar.şu iş bi bitse.........

BENIMDE eşim o gun aksılıkler yasadı cok fazla ve yapamadı kendı cok az cıktı ama yıkıyorlar işte en azından
hareketlı hızlarını etkılıyo bu ama napalım adamlarda haklı hep hatunları yanlarında kim bilir ne zamandır böyle bişe yapmadılar psık.bozuluyor tabı
ınsallah tutarda bırdaha yaşanmaz canım sen rahatla biraz bari

utanacak bir şey yok
kendini tuhaf hissetmen normal ama sakın utanma
ALlahım hayırlısıyyla sonuçlandırsın işlerinizi
bekliyoruz seni

baharcım o komikimsi aksilik olmasa iyiymiş ama olsun oda bi anı olarak kalıcak inşallah...
sperm konusuna gelince ne sanıyordun şelale gibimi akacaktı aynende verilen kabın çeyreğinden bile az çıkar bu çok normal önemli olan o semenin içindeki canlı sayısı yoksa çıkan semenin ölçüsü normal..
şuan hem yazıyorum hem dua ediyorum sana sorunsuz acısız rahaat bir işlem olsun ve sonunda bebeğin merhaba desin ...
arkadaşlar cumanız mübarek olsun bu mibarek günde dualarınız bir bir kabul olsun inaşlah ..
ben misafirliğe gidiyorum şimdi ama telden takip etcem sizi inşallah hepinizi çok seviyor ve çok öpüyorum

Allah ımm inşAllah bir daha düşürmez hiç kimseyi düşürmez seni de inşAllah yarabbim.. evladının ilk temeli orda atılarak gönderir.. canım benim şu saatlerde tüm işlemlerin hallolmuştur ve sen biraz daha toparlanmışsındır.. hayırlısı Allah tan inşAllah Yarabbim..

hepinize teşekkür ederim canlar.
bugün iyi bi gün olsun dedim ama kötü bi gün oldu
sabah başlayan aksilikler devam etti.spermi aldık diğer hasteneye gittik.
sperm sayısıda çok az çıkmış yıkama sonrası 20mlyn kalmış öncesinde 45mlynmuş.
ileri hareketli 15 yavaş hareketli 25 yerinde hareket 15 ve hareketsiz 45 çıktı morfoloji 35 çıktı
önceki sonuçlara kıyasla çok çok az çıktı.
yıkamadan sonra ise hızlı hareket 20 yavaş hareket 30 yerinde hareket10 hareketsiz 40 çıktı
morfoloji 40a çıktı.eşim ilk test verdiğinde hepsi bu sonuçların 2 katıydı.neyse hazıralyıp verdiler.
koltukaltına koy dediler koydum.hasteneye gittim.hastanede tuvalete girdim idrar kesesini boşalt dedi doktorun yanındaki kız
ama tuvalete girince koltukaltındaki şırıngaları unuttum ve tuvaletin deliğine düşürdüm yemin ederim..allahtan en son biri kağıt atmışta çok içine gitmedi.
heemen aldım sildim kağıtla.koltukaltıma koydum ve hemşirenin yanına gittim.demesin mi doktorun çok önemli işi çıktı 30dk sonra gelcek
ben ona göre geldim ama dedim gelir birazdan dedi 15dk falan bekledik.tabi benim çatlama saatimde geçti spermlerde kesin gebermiştir ter kokusundan sıcaktan.
doktor hanım teşrif etti ve yatırdı beni çatala spekulumu taktı çok canım yandı onu takınca ama sonrasında pek acımadı.yani abarttığım gibi olmadı.
ama bütün aksilikler beni buldu ve yatırmadı doktor yaptı 5dk sonra kaldırdı.bende umdudum olmadığı için yatmıyorum bişeye dikkat etmeyeceğim
umut etmek yok bugünden itibaren aşılama olduğumu ve bugünü kafamdan siliyorum.normal adet gibi bekliycem gün saymıycam
keşke normal deneseydim daha çok şansım olurdu.ağladım doktor aşılamayı yaparken bitmedimi diye sordum sürekli.
allahım hiçbirimizi bu aşamalardan geçirmeden versin bebeklerimizi inşallahhhh....
şu an bişey hissetmiyorum ağrım sızım yok duygusal açıdanda tabiri caizse mal gibiyim.bişey düşünemiyorum...

Son düzenleme:
baharcım lütfen canını sıkma..
herşeyin iyi gitmesi sonucun pozitif olacağının garantisi olmadığı gibi kötü gitmesi de negatif olacağının göstergesi değil.
benim hayat felsefemde şu vardır. hayatta herşeyin olma olasılığı yüzde 50 dir. ne olursa olsun.. Rabbim verecekse olacak vermeycekse de olmayacak.
dualarımdasın canım benim inşallah birbirimize dua edelim. 2 gün arayla Allah nasip ederse aşılama olcaz. Rabbim ikimizi de en hayırlı şekilde sevindirsin..

bu arada kızlar. dün sabah sınav ardından arkadaşlarla piknik bugün yine sabah sınav öğleden sonra kontrol vardı.
dün kaç saat mangal ateşini yakamadık sinir oldum gece de 4 e kadar uyuyamadım. annem ateşle oynama gece uyuyamazsın korkuturlar derdi çocukken ondan mı oldu anlamadım. okuldaki arkadaşlar da uyuyamamış. ama mutfak temizliğinin ardından kendime çok yüklendim varya. resmen şavtım kaydı bu hafta kendimi çok yordum
ben yokken neler oldu varmı ekşın

hayatım öncelıkle gecmıs olsun Rabbım birdaha yaşatmadan evladını versın inş.
degerler benım eşimle nısbeten aynı eşiminde ilk tahlılınde ıyıydı ama asıya gıttıgımızde senınkıyle yakın... perhiz süresı ve psıkolojısı uyku duzenı cok etkılı bu konuda ama umusuzluga kapılma lütfen
evet benım gıbı bekleme ama umutsuzda olma bunların hepsı bır sebep asıl iş Mevlamda bılıyorsun ona sıgın ve ondan iste. nice umutsuzlara umuttur Rabbim
hakkında hayırlısı olsun üzülüp yorulma lütfen yaşanması gerekiyormus bunların demekki

canım illa aşılamayla olacak doıye bır şey yok siz çalışmalara devam edin en azından atlattın kısmette varsa herşey olur.Rabbım hepımıze sabır versin

Halecim
senin de cuman mübarek olsun ve tüm duların kabul olsun

BAHARCIM insan stres oldukça her şey onu bulur zaten
benım anlamadığım senin eşinin sperm değerleri iyiydi sayı falan nedenazalmış ki?
sen sonuçta aşılamanaı yaptırdın
gerisi Rabbimin bileceği iş
sonuçta döllenmeyi 45 milyon -20 milyon sperm yapmıyor
tek 1 tane sperm yapıyor
o nedenle bu bkadar umutsuz olmanı istemiyorum
evet belki kesin hamile kalıcam dememen lazın ama lütfen tek bir sperm her şeye yeter

kızlar nabersınız ben bırazdan hazırlanıcam ve bu bozuk moralle kına gecesıne gıdıcem gorumcelerle
içim üzgün ama nedense kendime bile çaktırmıyorum bu durumu ohhh ne güzel kistim olmuş bende tatil yaparım diyorum ama üzgünüm işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…