Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

BAHAR haydi hayırlısı olsun.. en önemlisi bitti gitti.. Allah ım inşAllah en hayırlısı neyse gönlündekini sana versin.. gün saymamak en sağlıklısı doktorlar diyor ki gün saymak bizim işimiz siz kafanızdan atın sen de at.. amaann hepimiz atalım.. belki düşünmesek kolayca gelicekti bebeklermiz biz herşeyi hesaba kitaba döker gibi yaptık sanki.. ablam diyor ki ben hiçhesap yapmadım en kafanda olmadığında gelicektir sana (ki yaşadım doğru) bende korkuyorum ki hep aklımda olunca gelmez mi diye ama nasip kısmet yaa gerisi boş.. inşAllah Allah evlatlarımızı tez vkitlerde kısmet etsin bizlere inşAllah Yarabbim..

hayalcim boşver anın tadını çıkar ben aylardır öyle yapıyorum ve psikolojim de çok iyi elhamdülillah.
dün piknikte bi tane de bebişimiz vardı. bembeyaz pamuk gibi mavi gözlü. sevdim durdum varya. benim neden çocuğum yok yoksa mutsuz olmalıyım diye bişey demiyorum hiç. benim yoksa başkalarının var onları sevip dururum ben de

derya.. senin pamuğun kalp atışlarını ne zaman duycaksınızcanım. bu cuma değildi dimi??

çok teşekkür ederim kızlar gerçekten çok destek oldunuz.dualarınız için allah binlerce kez razı olsun.
bugün canım yanmadıysa sizin sayenizde oldu.benim üzüldüğüm sadece bugün olan aksilikler canımı sıktı
inanın acıdan ağlamadım düştüğüm duruma ağladım.çok stresliydim çok aksilik oldu.
ama bunada şükür.
deryoşum biizim sayı ve diğer oranlar baya iyiydi hatta gebe kalabilmek için çok iyiydi.
ama bizim perhiz süresi bu sefer biraz kısa oldu.sadece 2günlük perhizle oldu.en son salı günü yapmışız.
diğerinde 3gündü.ve eşim acaip stresliydi bugün.aşılamanın verdiği stres yetmiyor gibi dün işyerindeki arkadaşıylada tartışmıştı.
tabiki bunların hepsi bahane dediğin gibi bi tanesi yetecek.ama benim aşılamamda çok olumsuzluklar oldu o yüzden üzgünüm
yumurtam yeterli büyüklükte değil sadece 1 tanesi 17mm
rahim yeterli kalınlığa ulaşmamıştı 4mm ideal olan 7mm imiş.
çatlama iğnesinden en geç 36saat sonra yapılması gerekirken bizim 37.saatte oldu.
inşallah rabbim nasip ederde bu sıkıntılara değer.ozaman bi kez daha anlarım.

karanfilcim inşallah senin sorunsuz bi şekilde geçer.allah hakkımızda ne hayırlıysa onu versin.

Son düzenleme:

hayalcim boşver anın tadını çıkar ben aylardır öyle yapıyorum ve psikolojim de çok iyi elhamdülillah.
dün piknikte bi tane de bebişimiz vardı. bembeyaz pamuk gibi mavi gözlü. sevdim durdum varya. benim neden çocuğum yok yoksa mutsuz olmalıyım diye bişey demiyorum hiç. benim yoksa başkalarının var onları sevip dururum ben de

derya.. senin pamuğun kalp atışlarını ne zaman duycaksınızcanım. bu cuma değildi dimi??

git ve kurtlarını dökkk

git ve kurtlarını dökkk

karanfilcim inşallah senin sorunsuz bi şekilde geçer.allah hakkımızda ne hayırlıysa onu versin.

İnşallah sağolasın canım..
37. saatte oldu diye üzülme canım. benim doktorum çok tecrübeli biri düşün 65-70 yaşında bana bu akşam 9 da vurulmamı aşılamanın da pazar sabah 11 de olacağını söyledi.
benim de 1 tane yumurtam olmuş doktor nerdeyse iptal ediyordu. doğal deneyelim mi bu ay bir tane folikül olmuş dedi.
ben de aman doktor bey ben daha bu odaya girmeden önce dua ettim Allahım bi tane olsun kaliteli olsun hayırlısıyla döllensin diye dedim. tamam o zaman dedi.
iğneyle 1 tane olmasına sevindim canım. oysa seropheneyle en az 2 tane oluyordu.

anladım canım ama her şey vesile
olacaksa bu aşılama vesile olacak
sen artık bu saatten itiberen kafanı rahatlat olur mu

aslında doktor bu cuma çağırdı canım
ama bugün tam 6+0 ız
bu zamanda duyamayan çok olmuş ve ben de duyamayıp stres olacağıma bir hafta geç duyarım dedim
doktorum da tamam dedi
nasipse haftaya cuma duyacağız

canım benım sen de hayırlısıyla ol ve bizi sevindirin ALlah'ın izniyle

öyleyse seninde 38.saattemi olacak canım.peki yumurta boyutun rahim kalınlığın falan nasıl
ama korkma gerçekten canım yanmadı.

haklısın canım çok iyi yapmışsın.. bu arada senin bıdık yarın biraz daha güzelleşecek

bugün doktoruma dedim ki hocam benim açken insülinim 4,5 çıktı normal mi
çok güzel senin kadar zayıf birisinde şeker olması zor zaten dedi.
ben de ama 2 çeşit şeker varmış kiloyla alakası yokmuş falan filan dedim.
şeker bi kız olabilirsin ama şeker hastası değilsin dedi
ben de utandım

tatlı dilli doktorları severimm

yarın güzelleşecek derken büyüyacek manasında mı dedin anlamadım

öyleyse seninde 38.saattemi olacak canım.peki yumurta boyutun rahim kalınlığın falan nasıl
ama korkma gerçekten canım yanmadı.

rahim kalınlığını sormadım canım zaten odasına gidince sordum yumurtayı.
önce bi maşallah diyin(sonra yumurtlayamıyom ya )
24 mm miş.
ama güzel mi görünmüyordu bilmem her zaman çok güzel derdi bu sefer görür görmez sadece 1 tane olmuş doğal deneyelim istersen dedi.

isimleri belli deryoşum.ütopyanınki kuzey emir.
cardeleninkide sare oldu ama bebiş gelemediği için yazamadı.
sende cuma günü inşallah bebişinin pıtpıtlarını duyacaksınnn

hmmm kuzey emirr adıyla yaşasınlarr

SAre hatırlıyorum yazıyordu çizelgesinde zaten

inşalah baharım yaa
pasi yeni hamileyken bu süreç de zormuş başka telaşlar başlıyor demişti
ne takıyor ki ne güzel hamile demiştim ama gerçekten öylee
şimdi duyacakmıyım yok öyle mi bin türlü soru
kesiinlikle kötü yorumları düşük müşük hastalık hiçbir yeri okumuyorum

Son düzenleme:

maaşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…