- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #10.401
kızlar nabersınız ben bırazdan hazırlanıcam ve bu bozuk moralle kına gecesıne gıdıcem gorumcelerle
içim üzgün ama nedense kendime bile çaktırmıyorum bu durumu ohhh ne güzel kistim olmuş bende tatil yaparım diyorum ama üzgünüm işte..
kızlar nabersınız ben bırazdan hazırlanıcam ve bu bozuk moralle kına gecesıne gıdıcem gorumcelerle
içim üzgün ama nedense kendime bile çaktırmıyorum bu durumu ohhh ne güzel kistim olmuş bende tatil yaparım diyorum ama üzgünüm işte..
karanfilcim inşallah senin sorunsuz bi şekilde geçer.allah hakkımızda ne hayırlıysa onu versin.
anladım canım ama her şey vesilekaranfilcim inşallah senin sorunsuz bi şekilde geçer.allah hakkımızda ne hayırlıysa onu versin.
hayalcim boşver anın tadını çıkar ben aylardır öyle yapıyorum ve psikolojim de çok iyi elhamdülillah.
dün piknikte bi tane de bebişimiz vardı. bembeyaz pamuk gibi mavi gözlü. sevdim durdum varya. benim neden çocuğum yok yoksa mutsuz olmalıyım diye bişey demiyorum hiç. benim yoksa başkalarının var onları sevip dururum ben de
derya.. senin pamuğun kalp atışlarını ne zaman duycaksınızcanım. bu cuma değildi dimi??
İnşallah sağolasın canım..
37. saatte oldu diye üzülme canım. benim doktorum çok tecrübeli biri düşün 65-70 yaşında bana bu akşam 9 da vurulmamı aşılamanın da pazar sabah 11 de olacağını söyledi.
benim de 1 tane yumurtam olmuş doktor nerdeyse iptal ediyordu. doğal deneyelim mi bu ay bir tane folikül olmuş dedi.
ben de aman doktor bey ben daha bu odaya girmeden önce dua ettim Allahım bi tane olsun kaliteli olsun hayırlısıyla döllensin diye dedim. tamam o zaman dedi.
iğneyle 1 tane olmasına sevindim canım. oysa seropheneyle en az 2 tane oluyordu.
İnşallah sağolasın canım..
37. saatte oldu diye üzülme canım. benim doktorum çok tecrübeli biri düşün 65-70 yaşında bana bu akşam 9 da vurulmamı aşılamanın da pazar sabah 11 de olacağını söyledi.
benim de 1 tane yumurtam olmuş doktor nerdeyse iptal ediyordu. doğal deneyelim mi bu ay bir tane folikül olmuş dedi.
ben de aman doktor bey ben daha bu odaya girmeden önce dua ettim Allahım bi tane olsun kaliteli olsun hayırlısıyla döllensin diye dedim. tamam o zaman dedi.
iğneyle 1 tane olmasına sevindim canım. oysa seropheneyle en az 2 tane oluyordu.
anladım canım ama her şey vesile
olacaksa bu aşılama vesile olacak
sen artık bu saatten itiberen kafanı rahatlat olur mu
aslında doktor bu cuma çağırdı canım
ama bugün tam 6+0 ız
bu zamanda duyamayan çok olmuş ve ben de duyamayıp stres olacağıma bir hafta geç duyarım dedim
doktorum da tamam dedi
nasipse haftaya cuma duyacağız
cardelen ve ütopya bebeklerinin isimlerini yazdırmadılar yaa
haklısın canım çok iyi yapmışsın.. bu arada senin bıdık yarın biraz daha güzelleşecek
bugün doktoruma dedim ki hocam benim açken insülinim 4,5 çıktı normal mi
çok güzel senin kadar zayıf birisinde şeker olması zor zaten dedi.
ben de ama 2 çeşit şeker varmış kiloyla alakası yokmuş falan filan dedim.
şeker bi kız olabilirsin ama şeker hastası değilsin dedi
ben de utandım
öyleyse seninde 38.saattemi olacak canım.peki yumurta boyutun rahim kalınlığın falan nasıl
ama korkma gerçekten canım yanmadı.
isimleri belli deryoşum.ütopyanınki kuzey emir.
cardeleninkide sare oldu ama bebiş gelemediği için yazamadı.
sende cuma günü inşallah bebişinin pıtpıtlarını duyacaksınnn
tatlı dilli doktorları severimm
yarın güzelleşecek derken büyüyacek manasında mı dedin anlamadım
rahim kalınlığını sormadım canım zaten odasına gidince sordum yumurtayı.
önce bi maşallah diyin(sonra yumurtlayamıyom ya)
24 mm miş.
ama güzel mi görünmüyordu bilmem her zaman çok güzel derdi bu sefer görür görmez sadece 1 tane olmuş doğal deneyelim istersen dedi.
yarın 7. haftaya girceksin ya alttaki takvimi diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?