Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

tabiki cevaplayacaksın canım sonuçta süreci çok iyi biliyorsun.
benimde canım yandı dersem yalan olur valla yanmadı sadece spekulum acıttı ama oda çok değil dayanamayacak kadar değil.
bende yumurtanın çatladığına bakıldığını bilmiyorum ama bakılsa bence çok iyi olur.

Yuh ya nasıl bakılmaz hıc anlam veremiyorum bu saçmalığa

benım 3. gunde bıter normalde 4 damlalarla gecer 5 e mumkun deıl kalmaz işre =pko yumurta tembellıgı tatlım

ama karanfilcim perhizin en fazla 5gün olması lazım değilmi.okadar zamanda ölmezmi spermcanlar.
keşke adet bitince bi kez yapsaydınız.bizde yanlış yaptık sadece 2 günlük perhizle oldu.

Yuh ya nasıl bakılmaz hıc anlam veremiyorum bu saçmalığa

yok yavru bakarmı zaten devlette oldum yaa çok bile yaptı.
kızıyorum ama onlarda haklı işleri başlarından aşkın.

hsg acısının % 1 i falan
hasg bile acımıyoda ası daha az

dr una yapış bırakma o zaman hayal valla cogu bakmıyo anacım malesef

hatta bazı gerizekalı doktorlar bakmadan aşılama bile yapıyor demişti de inanmamıştım demekki gerçekmiş.ne üzücü ya valla çektıgın çile kimin umrunda.
benım doktorum bu ay oluşan kisti bile takip edicek sanırım

hangı ulkedesın hayal oraya yerleşek

Son düzenleme:

Bahar o zaman yapmasınlar bu işi baştan sağma yapacaklarsa yapmasınlar canları cehenneme sanki biz keyfimizden yaptırıyoruz.neler çektiğimizi biliyorlarmı ki senin kist olmuştu demekki kist uretebılıyorsun demekki sorun var bir yerlerde azıcık dıkkat etseler adam yerine koysalar.rahım duvarı kalınlıgı çatladımı çatlamdımı hiç önmeli değil demi yap aşılamayı yolla
o kadar sinirliyimki gidip tekme tokat dalasım var.
inşallah canım hamile kalırsın da kurtarırsın kendini bu deli doktorlardan allah böyleleri bildiği gibi yapsın kaçıncı günün bugun?

bulundugum sehırde saydım 10 dr gezdım pkoyu bılmedıler hayal ne takıbı ne catlaması kımın umrundakı senın ne oldugun ??
en son bu dr duzgun cıktı oda bakmadı bıle catlamaymıs suymus buymus

yanlış canım çok yanlış hemde bence.
çünkü normalde bile mesela 1..gün yaptın ilişki.sperm vermen gereken zaman 5.gün olmalı.
az perhiz demek az sperm demek.az spermde az ihtimal az canlı vs.

5. gunde canlılıgını yıtırıyor dıye bılıyorum ben

bulundugum sehırde saydım 10 dr gezdım pkoyu bılmedıler hayal ne takıbı ne catlaması kımın umrundakı senın ne oldugun ??
en son bu dr duzgun cıktı oda bakmadı bıle catlamaymıs suymus buymus

oturup ağlıcam yemin ederim ya ne biçim bir iş bu
en iyiysi tüp bebek merkezine gidip direk tüp yaptırmak dicem ama oraya nasıl güvencez:44::44::44:
spermleri karıştırır bu mallar

evet yapsak çok iyi oluru bi gece hakkımız vardı ama çok yorgundum onu bile düşüncek halim yoktu. ama ben adetken eşim o işlemi yapabilirdi. sonuçta sağlık işi bu. bi zorunluluk var. valla baharım yaa işte bi acemilik vurdumduymazlık ve tembellik oluyor. şimdi de keşke demenin bi faydası yok. doktora dedim ilişki olmasın dediğinde bişey olmaz dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…