Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

tü tü tüüü maşallah canım
yumurtan güzel tek olsun biziim olsun.

okuma zaten tatlım.boşver güzel şeylere odaklan.
ayrıca hepimiz biliyoruz ki her aşamanın kendine göre bi zorluğu var.
ama en güzeli bu aşamaları güzel atlatmak.ve inşallah sen güzel atlatacaksın.sadece bunu düşünnn.sana güveniyorum.

baharcım lütfen kafana yumurtayı takma. evet sen de çok bilgilisin ama eğer olmayacak olsa doktorun yapmazdı. lütfen kendine eziyet etme. aylardır kaliteli yumurtlarım. ama hiç gebelik olmadı. eşinin kötü değerler bile bizim için harika. bizim çıksa çıksa %2-3 morfoloji ve ileri hız çıkar. burda gördüğüm en zor şey erkek infertilitesi. o yüzden eşinin değerleri güzel canını sıkma ve şükret. maşallah baksana morfolji %35 diyorsun. sen böyle kendini üzdükçe neye yarar.
ronya demişti ki doktoru tüp bebekte kullanılan ilaç kullanmış ve 19mm anca olmuş ve hamile. ben 25 lerle olamadım düşün. bu işler nasip canım.
bi arkadaş da şöyle yazmıştı. tüp bebek tedavisinde 2 bayan varmı biri genç diğeri 40 yaş üstü. doktor yaşlı bayana senin zor yumurtan çok kalitesiz demiş öbürüne de umut vermiş. ve sonuçta yaşı büyük olan hamile kalmış doktor inanamamış testi tekrarlatmış.
ben burda herkeslerin hamile kaldığını gördüm bak rüzgarın da sebepsizdi.. ama hepsi maşallah hamile oldular gittiler.. benle birlikte erkek infertilitesi olanlar bakıyoruz işte hala.. ama hiç mutsuz ve umutsuz değilim. Rabbim böyle uygun görmüş.

ben de sana güveniyorum

canım felak nası bilmiyorum ama
ayetel kürs-i hep dilimde şükür

canım o sureler çok zor değil ezberlemesi kolay. ezberleyemezsen de kitaptan oku. çünkü onlar da büyü ve cinlere karşı bizleri korur. vesveseleri kalbimizden giderir.

Nas suresinin anlamı
Anlamı: (Ey Muhammed!) De ki: Sığınırım ben insanlarin Rabbine,İnsanlarin Melikine (mutlak sahip ve hakimine),İnsanlarin İlâhina.O sinsi vesvesenin şerrinden,O ki insanlarin göğüslerine (kötü düşünceler)fısıldar. Gerek cinlerden,gerek insanlardan(olan) bütün vesvesecilerin şerrinden Allah'a sığınırım!

Felak Suresinin anlamı
Anlamı : (Ey Muhammed!) De ki: Yaratıkların şerrinden, bastırdığı zaman karanlığın şerrinden, düğümlere nefes eden büyücülerin şerrinden, hased ettiği zaman hasedçinin şerrinden, tan yerini ağartan Rabbe sığınırım.

sağol tatlımmm inşallah bu umutsuzluktan güzel bi sonuç çıkar.
ama bugün ben bişey daha öğrendim.doktor aşılamayı yaparken biraz canın acıyacak rahimağzın dar olduğu için bi alet takıcam dedi.
demekki benim rahimağzım dar.ve belkide spermlerin geçişine engel oluyor.kendime bi sorun daha buldum hey allahımmm
neyse kızlar ben kaçar sinirlerim çok bozuk başım çatlayacak gibi az ağlayınca geçer.öpüyorum sizi.
karanfilim inşallahhh güzel şeyler olacak.herşey bahane boşverelim bunları yapacağımızı yapıyoruz gerisi allaha kalmış.

benimki de iş işte uzun eyetel kürsi ezberimde bunları bilmiyom
ama okuyayım sürekli okurken ezberlerim zaten

çok sağol canım

benimki de iş işte uzun eyetel kürsi ezberimde bunları bilmiyom
ama okuyayım sürekli okurken ezberlerim zaten

çok sağol canım

canım baksana ayetlerin hepsi birer inci tanesi gibi..
Ayetel kürsi
ALLAH… O’ndan başka İlah yoktur. Diridir, Kaimdir. O’nu uyuklama ve uyku tutmaz. Göklerde ve yerde ne varsa hepsi O’nundur. İzni olmaksızın O’nun Katında şefaatte bulunacak kimdir? O, önlerindekini ve arkalarındakini bilir. (Onlar ise) Dilediği kadarının dışında, O’nun ilminden hiçbir şeyi kavrayıp-kuşatamazlar. O’nun kürsüsü, bütün gökleri ve yeri kaplayıp-kuşatmıştır. Onların korunması O’na güç gelmez. O, pek Yücedir, pek büyüktür.

gitmiş bilr

baharcım aşılaman hayırlı olsun öncelikle
sonralıkla da aşılamanın 37 saatte olmasının hiçbi kötü yanı yok enbasitinden ..
aşılamasız klomen ovitrel tedavisindede 36 saat sonra ilişki derler yani şu mantıkla hesap edersen normal ilişkide spermlerin yumurtalıklara ulaşması 4 saat gibi bi süre yani süre konusuna takılma ..anında yanında oluyorlar
eğer gebeş olursan o çocuğun kokusunu düşünmek bile istemiyorumkoltuk altını geçtimde o bebikleri tuvalet deliğiyle nasıl buluşturdun sen ya, güleyimmi ağlayımmı bilemedim :44:
ne konuştuk zaten senle tüpe gitmeden yapılması gerekenler kısmıydı aşılama olsa süper olacak olmasada canımız sağolsun..
ama sizde ilişkiyle destekleyin hatta mümkünse bu geceden sonrası rabbim büyük hiç canını sıkma seni seviyoruz tatlım

ayy canım yaa inşallah bu aksılıklerı unutturacak bır melek gelır gobusune

bızde sperm testınde oda vemıslerdı ama anahtarıyla bırlıkte keske anahtar verselermıs onlarda
ne kadar ayıp yada belırtılmesı lazım adamlar ne zorlukla verıyorlar o spermlerı zaten

canım uzulme rabbım herseyın en ıyısını bılır sakın ısyan etme buna sukur sen elınden gelenı yapıyorsun gerısı allaha kalmıs doktorunvardır bır bıldıgı elbet

dıkkat et kendını yorma canım

HIC BISEY yokmuss gibiii ctesi ve pazar denemelerine devam ettttttt
ptesi atla sali persembe ctesi diye gun asiri devam ettttttt asilamaaa olmasada bu devaminda tutucak allahin izniyleee cnmm benimmmmm

eger allahh ol dediyse zaman o zamansa herseye ragmennnn tutucakkktir sen merak etme
yeterki ahyirli zaamn hayirli bebis ve yuce rabbim ol desinnnnnnnnnnnnnn

allaha emanet olllllll
olucak allahin izniyle calismaya devammmmm
optumm

oo tatım benim, biz evlendik daha çok yeniyken bir sürü zorlukar çektik ama hiçbi zaman sevgim eksilmedi..
çünkü karşılıklıydı sevgimiz. ama zaman geçtikçe bi taraf çabuk pes ediyor bazen bende arkasından topluyorum düşenleri tekrar yerine koyuyorum hiçbişey yokmuş gibi..

Canım bu şekilde olcağını sende bilemezdin ki zaten stresli gittin insanda negatif enerji önemli sen negatif olunca bişeyleri etkiliyor muhakkak.
Ama Rabbim inşallah seni boş çevirmez bir mucize senide bulur umarım..

ufak tefek her evlılıkte kısa süren sogukluklar yada anlasılamayan zamanlar oluyor önemlı olan o güzel ve ilahi sevgi ... ilahi diyorum çünkü anlık hislerle ne kadar kızarsan kız nefret edersen et bi an gelıyokı hepsi siliniyo yüzünü görüyosun geciyo bi tebessümü yetiyo bazen ... önemlı olan bu sevgi yitmesin inşallah.
zorluklarsa hep bizler için sefa cekerek cennete giremeyiz illaki kul sıkışcak bunalcak üzülcek bizler gibi beklıcek :)
Rabbim yuvamızın dirligini bozmasın,eşlerimizinde gölgesini dahi üzerimizden almasın amin

baharcım gelmiş geçmiş olsun, baya aksilikler olsada yinede olmuşun sonuçta, bunlar yatırmaz işte yavrum bilirim ben, çok da önemli değil yatıp yatmamak,nasipte varsa olacak artık, ama ben açıkçası aşılamanında infertilite merkezlerinde yaptırılmasından yanayım daha titiz davranıyolar, bir adım daha yaklaştın bebişine böyle düşün

biliginiz gıbı aşılamam tutmadı ve adet oldum. hiç olmadıgım kadar cok adet oldum 5. gunde bitti sonrasında malum ilişki oldu (kızlar biraz ayıp oluyo kus bakmayın) ilişki sonrası kanamam oldu ama adet kanaması gıbı deıl barız sekılde kıpkırmızı temiz kan kolun kesılır ya o şekılde kırmızı kan bı süre peceteye geldı sonra durdu .... acaba yara falanmı oldu işlem sonrası kist falanmı nedir bilemedım napıyım onuda bılemedım deneyımınız varsa yada bilginiz paylasırmısınız

inan hiç bi bilgim yok cnm ..ama yarası olan bi arkadaş vardı onda kan fln değil koyu renkli akıntılarının olduğundan bahsetmişti sadece ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…