- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #10.441
baharcım gelmiş geçmiş olsun, baya aksilikler olsada yinede olmuşun sonuçta, bunlar yatırmaz işte yavrum bilirim ben, çok da önemli değil yatıp yatmamak,nasipte varsa olacak artık, ama ben açıkçası aşılamanında infertilite merkezlerinde yaptırılmasından yanayım daha titiz davranıyolar, bir adım daha yaklaştın bebişine böyle düşün
sorma oli yaa ben nasıl yaptım bunu hala bilmiyorum.eşime sölemedim böle olduğunu sölesem bunu bahane ederdi tutmazsa.baharcım aşılaman hayırlı olsun öncelikle
sonralıkla da aşılamanın 37 saatte olmasının hiçbi kötü yanı yok enbasitinden ..
aşılamasız klomen ovitrel tedavisindede 36 saat sonra ilişki derler yani şu mantıkla hesap edersen normal ilişkide spermlerin yumurtalıklara ulaşması 4 saat gibi bi süre yani süre konusuna takılma ..anında yanında oluyorlar
eğer gebeş olursan o çocuğun kokusunu düşünmek bile istemiyorumkoltuk altını geçtimde o bebikleri tuvalet deliğiyle nasıl buluşturdun sen ya, güleyimmi ağlayımmı bilemedim :44:
ne konuştuk zaten senle tüpe gitmeden yapılması gerekenler kısmıydı aşılama olsa süper olacak olmasada canımız sağolsun..
ama sizde ilişkiyle destekleyin hatta mümkünse bu geceden sonrası rabbim büyük hiç canını sıkma seni seviyoruz tatlım
teşekkür ederim idilim denemeye devam edicem bu akşam yapıcaz inşallah.HIC BISEY yokmuss gibiii ctesi ve pazar denemelerine devam ettttttt
ptesi atla sali persembe ctesi diye gun asiri devam ettttttt asilamaaa olmasada bu devaminda tutucak allahin izniyleee cnmm benimmmmm
eger allahh ol dediyse zaman o zamansa herseye ragmennnn tutucakkktir sen merak etme
yeterki ahyirli zaamn hayirli bebis ve yuce rabbim ol desinnnnnnnnnnnnnn
allaha emanet olllllll
olucak allahin izniyle calismaya devammmmm
optumm
Canım bu şekilde olcağını sende bilemezdin ki zaten stresli gittin insanda negatif enerji önemli sen negatif olunca bişeyleri etkiliyor muhakkak.
Ama Rabbim inşallah seni boş çevirmez bir mucize senide bulur umarım..
evet bir daha böyle bişey yaptırırsam kesinlikle spermin verildiği hastanede yaptırıcam oli.canancım her aksilik gibi oda baharın başına gelmiş ben birinde yarım saat birindede 40 dk ya yakın yattım ..afedersiniz ama onun doktoru bi b..k değilmiş
neyse geçti gitti böyle buda senin mucizen olur inşallah bu kadar aksiliğe karşın glsin meleğin inşallah bahar..
evet bir daha böyle bişey yaptırırsam kesinlikle spermin verildiği hastanede yaptırıcam oli.
ama uzun bi süre bişey yapmayı düşünmüyorum.aslında benim için zamanlama zaten yanlıştı.temmuzda şehirdışına gidicem
1 hafta sonrada şehirdışından bi sürü misafir gelecek.sürekli koşturcam.ne akla hizmetle bu aya denk getirdim hala bilmiyorum.
ama nasip diyorum.dün gece zararlı ne varsa hepsini yaptım çünkü çok sinirliydim.
tatlım sen hala çatlamamışsın.ama yakındır çatlaman.diğer aylara kıyasla biraz geç olmuş ama olsun geç olsun güç olmasın.
bende ölçüom ateşimi şimdilik ama çatlamamışım ondanda biraz umutsuzum.
375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bahar aşılama girsene cnm geçenlerde buldumonuda ilişkiyi işaretlediğimiz yerde ıuı var yıkalamalı aşılama işlemi
aferin kız sana nerden buldun onu öle.boynuz kulağı geçer tabiri.
evet girdim iyi oldu ama oldu da ne oldu
yok bu ka resmen ama adet kanı gıbı deıl bıldıgın kaninan hiç bi bilgim yok cnm ..ama yarası olan bi arkadaş vardı onda kan fln değil koyu renkli akıntılarının olduğundan bahsetmişti sadece ..
evet kullandım ama gelen kan adet gıbı deılkıorlic canım sen progestan kullanmışmıydın aşılamadan sonra.eğer kullandıysan adetin yoğun gelmesi ondan olabilir hatta olide dün bana öle bişey demişti.
sonrasında gelen kan ise bence adetin tam bitmediği içindir.
bahar senın yumrtan çatlamadanmı aşıladılar
çatlama ıgnesını oldu bahar
acımıyo bende oldum işteayıptır sölemesi öyle oldu sanırım...
bi kaç güne bişeyin kalmaz sen olayların şokundasın şimdi..ama acımadı demi dediğim gibi ...
biliyorum da çatlatma ıgnesi kesin çatlatıcak diye bir şey yok doktor bakmışmı çatladımı diye
kızlar bahr olimbera
bu düşünceleri kafadan atmanın bir yolu yokmu acaba?
kafadan atmanın tek yolu kafayı kesip atmak hayalcim.bahar senın yumrtan çatlamadanmı aşıladılar
tatlımm öyleyse bunu doktoruna sor eğer değişikse.yok bu ka resmen ama adet kanı gıbı deıl bıldıgın kan
evet kullandım ama gelen kan adet gıbı deılkı
ilişkide yanma acıma da oldu kasıklarda pek endıselendım
bahar nıye bu kadar umutsuzsun tatlım Rabbıme sıgın ol dıyen o üzülme bu kadar
senı cok ıyı anlıyorum ama napalımkı mecbur umut sart
ayıptır sölemesi öyle oldu sanırım...
bi kaç güne bişeyin kalmaz sen olayların şokundasın şimdi..ama acımadı demi dediğim gibi ...
acımıyo bende oldum işte
spek.acısı oluyo başta bıda yok inan
bakmıyolarkı direkt işleme gecılıyo bılmem bahara baktılarmı
bahara sorulanı cevapladım sankımçok atlayıcı acıklamacı gördüm kendımı
benim doktorum bakıyor ama çünkü çatlamam ihtimalide var bakılması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?