Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

canancım her aksilik gibi oda baharın başına gelmiş ben birinde yarım saat birindede 40 dk ya yakın yattım ..afedersiniz ama onun doktoru bi b..k değilmiş
neyse geçti gitti böyle buda senin mucizen olur inşallah bu kadar aksiliğe karşın glsin meleğin inşallah bahar..

sorma oli yaa ben nasıl yaptım bunu hala bilmiyorum.eşime sölemedim böle olduğunu sölesem bunu bahane ederdi tutmazsa.
benim aşıdan sonra hiç ağrım sızım batmam vs. olmadı.gerçekten içimde zerre kadar umut yok olacağına dair.
ama belkide böylesi hayırlıdır.progestan aldım ama dün gece sadece 1 tane içtim.sence kaç tane kullanmalıyım.

teşekkür ederim idilim denemeye devam edicem bu akşam yapıcaz inşallah.

Canım bu şekilde olcağını sende bilemezdin ki zaten stresli gittin insanda negatif enerji önemli sen negatif olunca bişeyleri etkiliyor muhakkak.
Ama Rabbim inşallah seni boş çevirmez bir mucize senide bulur umarım..

evet sonnurcum akslikler peşimi bırakmadı ama bu süreçte rahat olmak stres yapmamak çok zor.ve ilk olduğu için bişey bilmediğim için tecrübesizliğimin kurbanı oldum.
hayırlısı artık

evet bir daha böyle bişey yaptırırsam kesinlikle spermin verildiği hastanede yaptırıcam oli.
ama uzun bi süre bişey yapmayı düşünmüyorum.aslında benim için zamanlama zaten yanlıştı.temmuzda şehirdışına gidicem
1 hafta sonrada şehirdışından bi sürü misafir gelecek.sürekli koşturcam.ne akla hizmetle bu aya denk getirdim hala bilmiyorum.
ama nasip diyorum.dün gece zararlı ne varsa hepsini yaptım çünkü çok sinirliydim.

tatlım sen hala çatlamamışsın.ama yakındır çatlaman.diğer aylara kıyasla biraz geç olmuş ama olsun geç olsun güç olmasın.
bende ölçüom ateşimi şimdilik ama çatlamamışım ondanda biraz umutsuzum.
375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com

orlic canım sen progestan kullanmışmıydın aşılamadan sonra.eğer kullandıysan adetin yoğun gelmesi ondan olabilir hatta olide dün bana öle bişey demişti.
sonrasında gelen kan ise bence adetin tam bitmediği içindir.

ikinci için ramazandan sonra yı düşün ..her aksilik bir deneyim oluyor insana bahar ..bnmkiler sorunsuz geçtide ne oldu cnm boşverdim inan ama üzerinden zaman geçtikten sonra seni çok iyi anlıyorum bnm olmaması için hiç bi sebep yoktu çok yumurta çatlyanlar çatlamak üzeri olanlar spermler sorunsuz ben rahat doktor iyi yatma desen çabası sonuç koca bi sıfır oldu o yüzden boşver sende rahat olmaya çalış ..
evet cnm çatlamadık henüz ..o zman naapıyoruzz halvete devam

inan hiç bi bilgim yok cnm ..ama yarası olan bi arkadaş vardı onda kan fln değil koyu renkli akıntılarının olduğundan bahsetmişti sadece ..
yok bu ka resmen ama adet kanı gıbı deıl bıldıgın kan
evet kullandım ama gelen kan adet gıbı deılkı
ilişkide yanma acıma da oldu kasıklarda pek endıselendım
aferin kız sana nerden buldun onu öle.boynuz kulağı geçer tabiri.
evet girdim iyi oldu ama oldu da ne oldu

bahar nıye bu kadar umutsuzsun tatlım Rabbıme sıgın ol dıyen o üzülme bu kadar
senı cok ıyı anlıyorum ama napalımkı mecbur umut sart

ayıptır sölemesi öyle oldu sanırım...
bi kaç güne bişeyin kalmaz sen olayların şokundasın şimdi..ama acımadı demi dediğim gibi ...
acımıyo bende oldum işte
spek.acısı oluyo başta bıda yok inan
biliyorum da çatlatma ıgnesi kesin çatlatıcak diye bir şey yok doktor bakmışmı çatladımı diye

bakmıyolarkı direkt işleme gecılıyo bılmem bahara baktılarmı

bahara sorulanı cevapladım sankım çok atlayıcı acıklamacı gördüm kendımı

Son düzenleme:
kızlar bahr olimbera
bu düşünceleri kafadan atmanın bir yolu yokmu acaba?

bahar senın yumrtan çatlamadanmı aşıladılar
kafadan atmanın tek yolu kafayı kesip atmak hayalcim.
bugün ben psikopata bağladım kendimi kesersem buralara gelmezsem anlayın.
yumurtamın çatlayıp çatlamadığına kim bakarki hayalcim.
bakmadı ve çatlamadı eminim boşuna çektim o sıkıntıları.
eğer bu ay gebe kalırsam aşılamadan kalmayacağım kesin.

tatlımm öyleyse bunu doktoruna sor eğer değişikse.
en azından bi muayene eder.büyümeden önlemini alırsın.

ayıptır sölemesi öyle oldu sanırım...
bi kaç güne bişeyin kalmaz sen olayların şokundasın şimdi..ama acımadı demi dediğim gibi ...

yok kız acımadı.bu sefer spekulumda okadar canımı yakmadı mikaydı çünkü.
yani yansada dayanamayacak kadar değildi.ya ben hep canım acımasın diye dua ettim
hiç işler yolunda gitsin diye dua etmedim.başıma gelmeyen kalmadı işte.

benim doktorum bakıyor ama çünkü çatlamam ihtimalide var bakılması lazım

orlic 5 gün sonra ilişki oldu diyince şaşaırdım. benim genelde 10 gün de biter adetim
düşünün ayın 3 de 1 i kafadan gidiyor
ama bu ay 8 gün de bitti 9. gün de kontroldeydim. doktor ilişki de yasak dedi. yani anlayacağınız en son ilişki ne zaman olduysa bi daha da olmadı bizde 10-15 gündür tık yok.
zaten bizim problemimiz spermcanlar ve hızları
uleynn napayım herşey olacağına varır nasılsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…