- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #10.481
belkide aşılama için farketmiyordur nasılsa yıkama işlemi yapılıyor
yok canım işte 5 olmuyor aradaki süre 3gün oluyor.bizim mesela en son ilişki salı günü oldu5. gunde canlılıgını yıtırıyor dıye bılıyorum ben
evet karanfilcim acemilik çok kötü bişeymiş.ilkinde biraz aksilikler çıkıyor malesef.evet yapsak çok iyi oluru bi gece hakkımız vardı ama çok yorgundum onu bile düşüncek halim yoktu. ama ben adetken eşim o işlemi yapabilirdi. sonuçta sağlık işi bu. bi zorunluluk var. valla baharım yaa işte bi acemilik vurdumduymazlık ve tembellik oluyor. şimdi de keşke demenin bi faydası yok. doktora dedim ilişki olmasın dediğinde bişey olmaz dedi.
sperografı ıcın 3 gun dedıler ası ıcın 2 gun perhız
bence yanılmamıs dr un bahar sankı
yok canım işte 5 olmuyor aradaki süre 3gün oluyor.bizim mesela en son ilişki salı günü oldu
çarşamba perşembe perhiz cuma test verildi.
evet karanfilcim acemilik çok kötü bişeymiş.ilkinde biraz aksilikler çıkıyor malesef.
hani emin olamıyorsun ki ne zaman yapacak o yüzden bi ayarlama yapıyorsun ama oda doktora uymuyor.
evet eşin keşke öle yapsaydı tabiki bu sağlık işi.hem aşıdada yapıyorlar onu.
neyse yıkanacağı için sorun olmaz.şelale gibimi akacak sanıyorsun demişti oli bana belki siiznki öle olur
bizimki bi damla bişeydi.ya birde eşler çok önemli var ya ben kendim gitsem eşim olmasa daha rahatım.ama eşim stresten benide gerdi
ben kimse görmesin diye hızlı hareket ediyorum bana kızıyo.kendi gerginliğini bana yansıttı.
artık yapacak bişey yok canım doğru yada yanlış oldu bi kere.
hayırlısı olsun inşallahhh
canım bu kadar erken olacağını da tahmin edemedim diyelim. ben ballı bi karışım yiyordum sonradan korktum bıraktım onu hemen büyütür çatlatır belki diye.yok canım işte 5 olmuyor aradaki süre 3gün oluyor.bizim mesela en son ilişki salı günü oldu
çarşamba perşembe perhiz cuma test verildi.
evet karanfilcim acemilik çok kötü bişeymiş.ilkinde biraz aksilikler çıkıyor malesef.
hani emin olamıyorsun ki ne zaman yapacak o yüzden bi ayarlama yapıyorsun ama oda doktora uymuyor.
evet eşin keşke öle yapsaydı tabiki bu sağlık işi.hem aşıdada yapıyorlar onu.
neyse yıkanacağı için sorun olmaz.şelale gibimi akacak sanıyorsun demişti oli bana belki siiznki öle olur
bizimki bi damla bişeydi.ya birde eşler çok önemli var ya ben kendim gitsem eşim olmasa daha rahatım.ama eşim stresten benide gerdi
ben kimse görmesin diye hızlı hareket ediyorum bana kızıyo.kendi gerginliğini bana yansıttı.
artık yapacak bişey yok canım doğru yada yanlış oldu bi kere.
hayırlısı olsun inşallahhh
canım bu kadar erken olacağını da tahmin edemedim diyelim. ben ballı bi karışım yiyordum sonradan korktum bıraktım onu hemen büyütür çatlatır belki diye.
canım biz eşime proxeed kullanıyoruz 2 aydır. 1 aydır da bi karışım var ballı onu kullanıyoruz inşallah etkisini gösterir. bir kısım sperm ölse de sanırım bir kısmı canlı kalıyor. ya da ölenlerin yerine yenisi üretiliyordur inşallah. benim için çokk çok sayı yerine şöyle iyi hızlı iyi morfolojide makul sayıda sperm çıksa onlardan en hayırlısı da benim yumoşu döllese döllenen bebeğim bana sıkı sıkı tutunsa sağlıklı hamilelik geçirsem hayırlı sağlıklı evladım olsa mutlu mesut olsak.. böyle işte malum duayı tam yapmak lazım
canım eşinin değerleri öncesine göre düşmüş ya öyle demiştin bana göre yine iyi ama. hani bi kaç gün önce tartışmıştınız ya. biz öyle bi tartıştığımızın ardına eşim test vermişti değerler baya baya kötü çıkmıştı o da etkiliyor. ama tabi bizim ileri hızımız %3 ken 0 çıkmıştı. yani sizin maşallah çok iyi canım.
biz yarın gitcez işte pazara denk gelmesi bizim açımızdan çok iyi oldu. çünkü eşim o hastanede çalışıyor sonuçta. ve hastane bomboşken bizim aşılamamız yapılacak. ama pazar günü olduğu için sperm sayısına filan bakılmaz mı ki direk aşılama mı yapılır acaba.
öncelikle aminnn diyorummm canım.inşallah kullandıklarınızın bi faydası olmuştur.
evet eşimin değerleri bence kendi yüzünden kötü çıktı stresten öldü.
bende onu rahatlatmak için çok kasma kendini 1mlyn çıksa bile bize yeter dedim stres yapma dedim.
ama sanırım bunun rahatlığıyla hiç uğraşmadı.
pazar olması sperm sayısına bakılmasına yıkama yapılmasına engel değil canım.
spermi yıkamadan yapmıyorlarmış.çünkü spermlerin içindeki mikroplar rahime zarar verebilirmiş.
pazar bile olsa labratuarda nöbetçi birileri vardır.ama çok şanslısın kimseler olmayacağı için daha rahat olursun.
hadi bakalım yarın büyük gün.inşallah kolay ve güzel bi şekilde atlatırsın ve inşallah bu şekilde bebeğin gelir.
çok yoruldum
eşimle temizlik yapıyoruz 5 dak. mola verdim bakayım szie dedim
1 saate kadar tamamen sizinim
öpüldünüz
çok yoruldum
eşimle temizlik yapıyoruz 5 dak. mola verdim bakayım szie dedim
1 saate kadar tamamen sizinim
öpüldünüz
Hastaların cinsel perhiz süresi 2 günden az olmamalı ve 5 günü geçmiş olmamalıdır ( Kısa cinsel perhiz süresi sayının, uzun süre ise hareketliliğin azalmasına neden olur)
diyor internette bizim de sayıya ne çok ihtiyacımız var ya
yandık biz kızlarrrr
hakkaten yarın ne çıkcak çok merak ediyorum
aslında ben eşimin hız problemini bildiğimden dün ilişki olur diye düşündüm doktor da hayır olmasın dedi ama adettim hiç ilişki olmadı problem olur mu dedim olmaz dedi. yılların doktoru napıyım demek ki evet etkisi oluyor ama aşırı da etkisi olmuyor.
evet yarın belli olcak akla karaamannnn canım yaaa boşver.yarın nasılolsa öğreneceksin.şimdiden düşünme.ve akşam eşine kuruyemiş depola.
ben yapmadım ama pişmanım belki etkisi olurdu.yanına 1 tane ped al.benim çok az kanamam oldu sonradan.
eeee ben geldim siz gitmişsiniz ama
nerdesiniz kızlarrrrrrr 2.sayfaya düşmüşüzzzzzzzzzzz
haftasonu sessiz olur
evet malesef öyle.ay bi konu açmış kızın biri onu okuyorum bende.ne insanlar var yaaa.herşey bukadar basit olmamalı
hangi konu??
forum takibin yapısını bozmuşlar ben hiç bakmıyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?