Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

Alalhım dermansız dert vermesin bi an evvel şifalar versin inşallah
aminnn canım benim çok sağol
hee benimde canım çiğköfte çekti

cano seninde canın çiyköfte çektimi
baharr şimdi yiyorum ben gelcde veremmmm

tek göğsü alındı canım
aminn canım inşallah senin arkadaşınınki de temiz çıkar..Rabbim herkese acil şifalar versin dermansız dert vermesin

kızlar destekleriniz için moralleriniz için hepinize çook teşekkür ederim sizleri çok seviyorum

geçen tv de bi kadın vardı göğüs kanseri olmuş iyileşmiş sonra tekrar olmuş, yurt dışında kendi kanından aşı üretmişler kadın tekrar iyileşmiş, yeni bir yöntemmiş umarım herkese şifa olur

canlar size doyum olmaz ama ben kaçar acaip başım ağrıyor gözlerim kapanmak üzere hepinizi öpüyorummmm
herkez kendine iyi baksın

karanfil bugün de dualarımız seninle
sakin ol,sakın stres yapma
iyi haberlerle gel inşallah

kızlar annem geliyor bugün o nedenle şu bir kaç gün pek görünmeyebilirim
merak etmeyin
sizi terketmiyorum
öpüldünüz

karanfil oylum oylum geliyor selvi boylummmmm
hadi tatlım sana güveniyoruz bitir işi gel.
inşallah canın hiç yanmaz ve eşinin değerleride güzel çıkar mutlu sona ulaşırsın.
dualarımız seninle..bi selvi boylu bekliyoruz ona göre

baharcım çatlamamışsın evet ama biraz daha bekle derim o boyuttaki bi yumurta er yada geç sağlıklı yada sağlıksız çatlar sn çalışmaya devam et cnm..
bak bana ben kendime 23. güne kadar zaman tanıyorum 381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com doktorlara anlatmak istediğim buydu işte klomenle ovitrelle çok güzel yumurtluyor ve çatlıyorum hemde erkenden ama sonrası işte bu
karanfil güzel haberlerle gel cnm dualarımız seninle sorunsuz ve güzel geçsin inşallah...

sen keyfine bak canım sakın anneni ihmal etme. ben ettiğim zamanlar çok üzülüyorum çünkü..

kızlar merak içindesiniz biliyorum.
biz de hastaneden geldik.sabah gittik işte eşim verdi sperm. bahar aynen senin dediğin gibi şelale gibi olmuyor.
bu arada sperm 10 günlük perhizden daha azmış ayrıntıya girmiyorum.
hastane boştu dediğim gibi. 11.15 de filan işlem bitti. bugün spermiyogramı çıktı veremediler bi kaç işlem gerekli prsedürde yarın hallolcak. sadece doktor ekrandan bakmış.
ama doktor yıkama sonrası ileri hız %4 olmuş öncesinde 0 mış demiş. 3.5 milyon olmuş o da.
çok acımadı hatta aşılama esnasında hiç acımadı.
doktor çocuklar için olan spektulumdan taktı acımasın diye.
tam çıkarken küçük bi tüy koptu herhalde zıpladım
doktor en acımaması gereken yerde zıpladın dedi bişey diyemedim tabi
ovitrelleyi aşılamadan 5 dk sonra vurulmam gerekiyormuş ama ben evde unuttum. neyse 1 saat içinde olur dedi. 45 dk sonra evdeydik vuruldum. doktor aşılamadan sonra 15 dk yat dedi ben 20-25 dk yattım. eve gidince de 1 saat yat sonrasında ister gez ister top oyna ister bisiklete bin dedi.
yumurta çatlamış mı diye bakmadı herhalde baktıysa da ben kaçırttım ama yok bakmadı sanki ya ekran açık değildi.
ve 24 saat arayla iki ilişki verdi.
yarın progestana başlıycam bugün de antibiyotiğe.

bu arada baharcım eşimle hastanede beklerken senin başına gelenleri anlattım eşime dediği ilk kelime bak gör o kız hamile kalır oldu
canım tablon hakkında bi yorum yapamadım ama inşallah kist yoktur ve çatlamışsındır. lütfen iyi düşün iyi olsun.

canimmm yaaa ben senii hep olumlu cumlelerinle tanidim ve oyle sevdimm bu cumlelerin neden bu kadar negatiff canim hersey allahtan ve kadere inanan insanlarizzzz lutfenn biraz boyle dusun ve rahat birak kasma bunyeni ve ruhunu cnmmm
ve dusunceler ve kafamizdan gecenler televizyon izlememiz gibidir dalgalar uyduya gokyuzune gider ve biz ekrandan tv izleriz yani insanlar dusunduklerini gokyuzune yollarlar ve hopp onu yasarlar bu durumada korktugumuz basimiza geldiii deriz

lutfen sende gokyuzune olumsuz seyler yollyip isini olumsuzluga suruklemeeeee asilama tuttu yada tutmadii ama denemeler devam ediyorrrr bu ayy tutucakkkkkk hersey yolunda olucakk insallah de lutfennnnnnnn
olmadi onumuzde aylarr cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

ama seni boyle olumsuz gormek inan beni uzdu

hersey cok guzel olucakkkk hepimiz bebislerimize haziriz ve bekliyoruz ennnn guzel bebisler en hayirli zamanda bizlere gelicek cnmmm
kaderede inannnn sadece az sabret gelicekkkk cnmmmm

yan topik komsusu :)))

olim ben yumurtanın çatlamamasına üzülüyorum ama ondan çok aşılamaının çektiğim sıkıntıların boşa gitmesine üzülüyorum.
zamanında çatlamadıktan sonra aşılamanın ne önemi kaldıki,
seninde çatlaman yakın gibi görünüyor canım hakkında hayırlısı olsun.

hadi bakalım geçmiş olsun karanfilcim.
ama sana neden aşılamadan sonra iğne yapıldı anlamadım ben.
progestanı günde kaç tane iç dedi doktor.ve antibiyotik ne için

idilimm canım arada geliyorlar işte bana.ama şimdi daha iyiyim olmazsa olmaz napim.
allaha zaten hep hayırlıysa sağlıklıysa olsun diye dua ettim.
allahım hiçbirimizi daha fazla bekletmesin.güzel yorumların için desteğin için sonsuz teşekkürler canımmmmmm

ben de bilmiyorum canım neden vurulmamı istedi hiç sormak da aklıma gelmedi. aslında işlem sırasında baya sohbet ettik hatta rahme girmekte baya zorlandı ben de neden olduğunu sordum ve bi kadının rahim ağzın eğridir ondan çocuğun olmuyordur dediğini anlattım doğru olup olamayacağını sordum güldü tabi.
progestana yarın başla dedi günde 3 defa. antibiyotiğe de bugün başla dedi. mikrop kapmayayım diye spermden. ama benim malum hassas bünye dün geceden beri ishal ile kıvranıyorken az önce de sistitim başladı.
bir de yarın yine saat 11 de ve ertesi gün saat 11 de beraberlik olsun dedi. ben de ama eşim çalışıyor dedim mecbur bu işte prosedür öyle dedi. ay aksi gibi bizim ev hastaneye öyle uzak ki.

hımmm ozaman sen hastaneye git eşin bi oda tutuversin canım
bi kaç saat izin alsa olmaz mı ya kaçırmayın
oyy bende çatlamadım karanfil baksana benim aşılama boşa gitti.sen ölçüyormusun peki ateşini.
375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com

kist yapmasın diye veya yetersiz gelmesin diye ikinciyi veriyor doktorlar bence harikada yapıyorlar...

ya baharcım aşılama boşa gtsede normal ilişkiyle destekleyeceksiniz cnm valla msjlarında ağlama suratı yok ama yazarken bile karşıdan hissediyorum çok üzgün olduğunu yapma böyle bak sen böyle yapınca bende üzülyrm:26:

mecbur olcak bişeyler.. bugün hastane bomboştu fink attık varya eşimlerin katta arka tarafta boş ve kullanılmayan yerler keşfettim.. ama yok izin alcak sanırım.. benim doktorumun hemşiresi sorumlu hemşire. dedim eşime benim sorumlum senin sorumlundan izin istesin onların problem doktor istedi
kist yapmasın diye veya yetersiz gelmesin diye ikinciyi veriyor doktorlar bence harikada yapıyorlar...
aslında benimki çatlardı herhalde canım ya 9. gün 24 mm di.:26:
valla olicim derya dert eder dururdu benim yımırtaları görünce ve ona her zaman sen hamile kalacaksın derdim erkekde sorun olmadığı sürece kimse bekleyeceğinden korkmasın. aynını bahara da diyorum ahanda buraya yazıyom o da kalacak:126:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…