Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

selam kızlarrrrr
karanfilcim aşılaman hayırlı olsun canım inşallah sonunda bebeğin gelir
baharımmm az daha bekle yarınki ateşinle inşallah çatladığını anlarız
sizler nasılsınız diğer kızlarrrrrrrrrrrr

evet olim çok üzgünüm çok mutsuzum çokta sinirliyim.
kendimi bu duygulardan alamıyorum napim.
ya olim normal ilişkiyle olsa bu zamana kadar olurdu çoktan 2senedir normal denedikte ne oldu.
sorun yok deyip duruyorlar bekliyoruz sonuç sıfır.böle ilaç kullanıncada kistle uğraşıyorum öf pöffffffffffff

deryoştan benimde umudum çoktu ve maşallah kaldı.ben kendimden hiç umutlu değilim karanfilcim.
bu ilaçlar bana yaramıyor.neyse bugün son umutsuz günüm.bugünden itibaren bu konuda tek kelime etmiycem söz size.

inşallah bebişko inşallahhhhhhhhhhhhhh

sağol canım Allah razı olsun.. inşallah hepimizin başına..
senin çok yakın gibi geliyor bana demedi deme

sağol canım Allah razı olsun.. inşallah hepimizin başına..
senin çok yakın gibi geliyor bana demedi deme

ayyy ciddimisin karanfilim yaa okurken kalbim yerinden çıkacak gibi sanki gebeymişim gibi
hayırlısı olsun canım ya inşallah dediğin gibi olur ama bizdede erkek faktörü olduğu için sıkıntılı...
ben aşılamaya çok sıcak bakamıyorum bizim duruma göre acaba direk tüpe mi dalsam
hadi kızlar aşılamaı tüp mü oylamayaaaaaa

baharcım isttesin sanırım ben istte olsam çoktan yaptırmıştım tüp bebeği inan ..sende ikinci aşılamını yaptır ve kendini iyi hissettiğin anda tüpe geç derim beklemekle olmuyor inan ..
bizede dedikleri sorun yok sorun yok o zman korunmayı bırakanlar ilk aydan nasıl hamile kalıyor hadi bilemedin altı ay hadi bendende olsun bi altı ay bi sene ....yumurtlama takip edilir ayaklar havaya dikilir herşey itinalı özenli demekki bi yerlerde bi sorun var bu bariz..
bu konuda ne zman konuşsan dinlerim cnm yeterki içine atma,kendini paralama lütfen hyatın sonu değil napalım
sen bu ay hamile kalırsan o zmman görüşcez senle

bence tüp..................

yok olim yaaa şu an ben tüpe biraz uzak durmak istiyorum.o benim için son çare umutlarım ne zaman tükenirse ozaman yaptırırım
evleneli 3sene oldu 4 sene olmadan yaptırmam sanırım.ama tabi her an herşey değişebilir.
ben bayramdan sonra bi kez daha aşılama yaptırmayı düşünüyorum ama bu sefer özel hastanede ve sıkı takiple.
bu ay gebe kalayyımm hepiniz bana kızın ahhh keşkeeeeeeeeeeeeeeee

kızar selamm
karanfilcim tebrik ediyorum ve geçmiş olsun diyorum bi aşama daha atlattın sonu hayırlı olsun inşallah
bebişş sanada allah kolaylık versin hastane işleri zor ama sabır inş.. bu arada önce aşı sonra tüp (;

oliiimm sanada selam beklemeye devamm(;

nazz
kızlar çıkmam lazım öpüyorum sizleri seviyorum byyy

cnm tüp hakkımız bir değilki ama tabi sende haklısın insan yinede doğal olack umudunu taşıyor ben bile hala diyorum kışımı beklesem diye ama eşim artık başka erteleme yok diyor..
bayramdan sonra doğru bi karar bencede cnm..
valla kızcam sırf onu üzdüğün için

ayrıca dün bizim evlilik yıl dönümümüzdü 5.yılıda bitirdik 6.yıla girdik
ama en berbat tatsız bir yıldı bu yıl allah ağzımızın tadını bozmasın diyorumm
tekrar ii gecelerrr

aynen soni yaaa...naptın işten çıktınmı yoksa

merhaba kızlar...meslisss...iyiyim şekerim.sen napıon?baharcım gecmişi okudum..ben yokken epey yazışmışsıunız. valla okuya okuya bi hal oldum.şu topik açan kıza da epey güldüm.ama bence o erkek.kafa bulmuş forumla.bana öle geldi yani.baharcım bu arada çok umutsuz olmna.Allhın takdiri nedir bilemeyiz.kızlar ben bişi sorcam.aşılama yapmadan direk tüp yapıyorlar mı?merak ettigim için soruyom.karanfilce inş senden de iyi haberler alırız.bemim bata kaldı 7 hafta...

bahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrr...o topiği okumaya devam ediyorum öldüüm gülmekten...allah seni gebe yapsın emi????

şu an inan bişey düşünemiyorum olim.
kafamın üzerinde dünyanın yükünü taşıyor gibiyim

bende iyiym canım sağol..7 hafta derken 7 gün diyosun galiba
senin oyun nedir bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…