- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #10.561
ben gidiyorum kızlar iyi geceler hepinizi öpüyorummmmmmmmmm
canım asılaman hayırlı olsun...dıkkat et kendıne bu surecte ınsallah göbusunde bebiş olur aminnnn
nilaycım senin bata ne yazıyım canım
nazzzz yine batımız aynı seninleee
hadi bu ayy hamiş olalım yaaa...
13,14,16,17.günler calıştım...bekliom bakalım nolcak
inşallah canım ama ben kendi adıma hiç ümitli değilim bu ay doğru düzgün ilşki olmadı olduysada ne zaman oldu bilmiyom
inşallah birisi tutmuştur nazcım ateş ölçüyomusun
yok canım.ateş ölçmedim bu ay.az cok yumurtlama günlerimi biliom. Ov testi bile yapmadım. Benimde ümidimçok yok ama beklio insan her ayyyy
benim tatil bile tehlikeye girebilir.eşim tutturdu hsg çekil ovulasyon günleri de evde olalım tatile sonra gidelim diyo..bu dedigi tarihler ramazanı buluyo.ramazanda da tatile gitmek istemiyorum.bilmiyorum nolcak..ben bu ay beklemiyorum çünkü tatile gitcezz tatil dönüşü tam gaz çalışmalara devammmm
olim ben yumurtanın çatlamamasına üzülüyorum ama ondan çok aşılamaının çektiğim sıkıntıların boşa gitmesine üzülüyorum.
zamanında çatlamadıktan sonra aşılamanın ne önemi kaldıki,
seninde çatlaman yakın gibi görünüyor canım hakkında hayırlısı olsun.
hadi bakalım geçmiş olsun karanfilcim.
ama sana neden aşılamadan sonra iğne yapıldı anlamadım ben.
progestanı günde kaç tane iç dedi doktor.ve antibiyotik ne için
idilimm canım arada geliyorlar işte bana.ama şimdi daha iyiyim olmazsa olmaz napim.
allaha zaten hep hayırlıysa sağlıklıysa olsun diye dua ettim.
allahım hiçbirimizi daha fazla bekletmesin.güzel yorumların için desteğin için sonsuz teşekkürler canımmmmmm
iğne banada yaptılar aşıdan önce amaben de bilmiyorum canım neden vurulmamı istedi hiç sormak da aklıma gelmedi. aslında işlem sırasında baya sohbet ettik hatta rahme girmekte baya zorlandı ben de neden olduğunu sordum ve bi kadının rahim ağzın eğridir ondan çocuğun olmuyordur dediğini anlattım doğru olup olamayacağını sordum güldü tabi.
progestana yarın başla dedi günde 3 defa. antibiyotiğe de bugün başla dedi. mikrop kapmayayım diye spermden. ama benim malum hassas bünye dün geceden beri ishal ile kıvranıyorken az önce de sistitim başladı.
bir de yarın yine saat 11 de ve ertesi gün saat 11 de beraberlik olsun dedi. ben de ama eşim çalışıyor dedim mecbur bu işte prosedür öyle dedi. ay aksi gibi bizim ev hastaneye öyle uzak ki.
canım asılaman hayırlı olsun...dıkkat et kendıne bu surecte ınsallah göbusunde bebiş olur aminnnn
nilaycım senin bata ne yazıyım canım
nazzzz yine batımız aynı seninleee
Kızlar kaç gündür gelemiyorum aklım hep sizde
Baharım aşılamayı oldun sanırım cuma gunü hep dua ettim sana inşallah Rabbim vesile eder ve gelir bebeğin canım
Karanfil sende olmussun aşılama hadi senin icinde hayırlısı olsun
Diğer kızlar sizlerde iyisinizdir inşallah
Deryossss pamuk nasıl
Ben hamdolsun iyiyim
canım benım umarım eşinin o yükselen değeri senin kaliteli yumurtanı döller ver bebek gelir
canım benım
sağol canım benim Allah razı olsun.. dualarınız çok mutlu ediyor beni
pasicim sen de sağol.. öp miniği yerimizee
yalnız eşimin değerleri daha da düşmüş galiba:26:
pasimm deryam
nasılsın
ben de pamuk da iyiyiz şükür
cuma kalp atışları için gideceğiz
şükür bulantım falan hiç yok ama halsizlik var iki iş yapıyorum hemen uzanıyorum
iştahım yok vs
deniz oğlan nasıl
çok öp onu benim için
sağol canım benim Allah razı olsun.. dualarınız çok mutlu ediyor beni
pasicim sen de sağol.. öp miniği yerimizee
yalnız eşimin değerleri daha da düşmüş galiba:26:
Kızlar kaç gündür gelemiyorum aklım hep sizde
Baharım aşılamayı oldun sanırım cuma gunü hep dua ettim sana inşallah Rabbim vesile eder ve gelir bebeğin canım
Karanfil sende olmussun aşılama hadi senin icinde hayırlısı olsun
Diğer kızlar sizlerde iyisinizdir inşallah
Deryossss pamuk nasıl
Ben hamdolsun iyiyim
Rabbim ol dedikten sonra kimse engel olamaz.....sıkma sakın canını...inş tutmuştur aşılamanız bahar ve senin için dua ettim.
Hadi bakalım pamuğun pıt pıt kalbiyle tanısın
Benim 9. Haftadan sonra başlamıştı mide problemleri bulantı değilde eksime çok oluyordu
Ne yesem ağzımın tadı hep eksi oluyordu o yüzden hiç eksi bişeyler yiyemedim
İnşallah sende kolay atlatirsin ilk ayları
Halsizlik normal yükselen beta hcgden kaynaklı
Deniz de iyi çok şükür
Oda seni opuyormus deryos teyzesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?