- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #10.581
evet baharcım.karar verdim.yaptırcam senin dedigin şekilde...aslında hala hsg çekilmeden yumurta takibi ve çatlatma iğnesi ile gebe kalma ihtimalim olabileceğini düşünüyorum. ancak bu şekilde tedavisi olan bir doktor bilmiyorum.şimdi başka doktora gitsem o da yine hsg dicek herhalde...offf ya bu ne çekilmez çile arkadaşım.benim kocada bir an önce bebek olsun istiyor.direk tüp bebek olsa yaptırcak yani
canım kaç çıktı eşinin değerleri kiisağol canım benim Allah razı olsun.. dualarınız çok mutlu ediyor beni
pasicim sen de sağol.. öp miniği yerimizee
yalnız eşimin değerleri daha da düşmüş galiba:26:
benim tatil bile tehlikeye girebilir.eşim tutturdu hsg çekil ovulasyon günleri de evde olalım tatile sonra gidelim diyo..bu dedigi tarihler ramazanı buluyo.ramazanda da tatile gitmek istemiyorum.bilmiyorum nolcak..
melis sen tedavi olmuşmuydun hiç?hsg çekildin die hatırlıyorum ama tedavi oldun mu onu hatırlamıyorum...aşılama olmadan direk tüp bebek yapılıyorsa ben onu düşüncem herhalde.benim koca sabırsız illaaa bebek diooo
gunaydın kızlr
hayırlı olsun karanfılcim
melis nilay naptınız
melis benım batımada 20 temmuz yazarmısın canım
tamam tamam anlaşıldı.hsg yi çekincem.adet olmayı bekliyorum.yada olmamayı
kızlar aslında 1 haftadır belim çok kötü sanırım bel fıtığı var ama korkudan mr çektiremiyorum.ya bebiş varsa die...şuan kaldığım otelin yanında hastane var ama kanda gebelik testi 60 tl miş.ohaa dedim.idrar testinde çıkar mı acaba gebelik?adete 4 gün kala yapsam?ona göre gidip mr çektircem dee....belim berbat..boyun fıtığım zaten var.birde bu eklendi
sana direk hsg yoluu göründü artık nazcım kaçışın bak bak soniye çektirdik zorla sanada çektirecezzz
canım bence çıkmayabilir idrarda ateşölçerin yanında olsaydında ölçseydin son günleri anlardık az çok
as canım hoşgeldinnnnnslm kızlar hepinize iyi geceler...
evet o salaklığı yaptım almadım ateş ölçer...yarın burdan alsam mı acaba?ya aslında bebek yoktur eminim de umut dünyası işte...
slm kızlar hepinize iyi geceler...
slm kızlar hepinize iyi geceler...
iyi geceler efenim hoşgeldiniz nerelerdeydiniz.
bakın bakalım benim ateşe oli hanımcım.çatlamışmıyım
birde benim yemin olayına ne diosun.dün çok kızdım ateşim yükselmediği için ve yemin ederim bi daha ölçmeyeceğim dedim.
375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com
iyi geceler efenim hoşgeldiniz nerelerdeydiniz.
bakın bakalım benim ateşe oli hanımcım.çatlamışmıyım
birde benim yemin olayına ne diosun.dün çok kızdım ateşim yükselmediği için ve yemin ederim bi daha ölçmeyeceğim dedim.
375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com
çatlıycaksın cnm az kaldı ..yemin olayına gelince ,sinirle aniden söyledin ve senin için muhim olan bi olay olduğu için günahı olmaz diye düşünüyorum içinin rahat etmesi için bi fakire 3 öğün yemek yedir veya parasını ver ..mesela 3 kıymalı parası
sen bnm tablomu gördünmü :26:
as canım hoşgeldinnnnn
al bence bi tane umut her zaman olmalı canım
iyi nazcım benden ,senden bunalım var sanırım geçmiş olsun ama geçiyo haberin olsun..sana da iyi geceler oliiii...napıon bakem?
ya kızlar sıkıntıdan çaaat die ortadan ikiye ayrılcam az kaldı heeee...ben daha çok beklemek istemiyorum.ne zaman anne olacam ben yaa krizim vardı bugün...offffff
bence 17.gün olmuş seninki canım yarınki ateşinle daha da netleşir..
oliii dün bi soru sordum ama kaçırdın sanırım aşılama şartı olmadan direk tüp yapıyolarmı özelde
iyi nazcım benden ,senden bunalım var sanırım geçmiş olsun ama geçiyo haberin olsun..
yok cici 18.gün oldu çatlama ....
tabiki cnm ama raporlu yaptıramazsın rapor için şart ama sperm sayısı sınırı var o sayının altında kalınırsada aşlıama şartı yok mesela adamı 15 günlük perhizle sperm tahlili yaptır aşılamaya bilene gerek yok raporlu yaptırırsın ..oyy ne diyom ben
ne diyon kızz harbiden anlamadımmm
paran bolsa git özelde tüp yaptır dio bacımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?