Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

sana moral olsun diye yapyom valla sakın yanlış anlama seni üzmek istermiyim hiç ..
kız ben sana hiç kızarmıyım yanlışta anlamam tatlım artık kimin neyi ne için söylediğini biliyorumm.
canım işte kendi derdimize düşüp unutuyoruz bazen kusurumuza bakma.güzel dileklerin için teşekkürler sigarayı bırakmakla en güzelini yapıyorsun darısı başımıza canımmmm
evet bende hatırladım seni.allah analı babalı büyütsün oğluşunu.
bahar o çizgiyi ne güzel yere çekmiş öyle bayıldımmmmmm

evet olim yeminimi bzdum ölçtüm.ve allaha şükür güzel çıktı.artık çatlamışımdır heralde bu ateşle.
ama ne zaman olduğu konusunda bi fikrim yok ff ne derse o olsa keşke işime gelecek.
seninde bence çizgin doğru yerde.

ortalama batlarımız aynı oldu inşallah iki güzel haberi aynı anda veririz deli gibi dua etcem bunun için .her an her dk ka...
ff bu işi biliyor bak bizim düşündüğümz yerlerin hep gerisinde çıktı çatlamadık diye mızırdandığımız günlerde çatırdamışız bin şükürrrrrrrrrrrrr...
anammmm çok hapyyy oldum bugün çift çizgi oldu
ayrı yerlerdede olsa..
aşılamın yapıldığı gün içimden demiştim baharla aynı gün çatlasak diye ne işime yarayacaksa

kız senle ilk defa çakıştık heralde bat olarak.
hadi bakalımm şimşekler çaksınnnn yağmurlar yağsınnnnn oliyle bahar gebe kalsınnnnnnnnnn ahahahahahahahaa
bi büyü kazanım eksikkk

kız senle ilk defa çakıştık heralde bat olarak.
hadi bakalımm şimşekler çaksınnnn yağmurlar yağsınnnnn oliyle bahar gebe kalsınnnnnnnnnn ahahahahahahahaa
bi büyü kazanım eksikkk
evet bahar çakıştık bu ay denk gelmiyordu normalde
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh....
bakalım arısütü ve metformin farkını ortaya koyacakmı ...

Son düzenleme:
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh....
bakalım arısütü ve metformin farkını ortaya koyacakmı ...

inşallahhh ortaya koyar hatta göbüşüne koyar farkı oliicmm

ya sabah sabah sinirim bozuldu yine ay şu gebemiyim diyen kızın konusu daha bitmemiş.zorla cevap yazdırıyorlar yaaa.
evlenmeden önce ilişki yaşayanlar kötümüymüş bilmem ne
ya banane isterse 100 kişiyle yaşasın.insanlara doğruyu söylemeyeceksin.kendini kullandır at diyeceksin.
bedenine saygın olmasın diyeceksin.

bahar salla cnm bende gördüm insanlar uçmuş ar namus diye bişey kalmamış ilk üye olduğum zmanalarda da böle bi konu vardı
bende bir cümlelik yorum yaptım çok sayıda beğeni almama rağmen bir iki kişi bana saldırdı hatta onu kıskandığımı söyleyn ble oldu bırak şu dengesiz insanları ...
salla boşuna germe kendini çatladın sen kızımmm
kervan yürüyomu sen ona bakkkkkk

he yaa sorma olimmm her şey bu kadar basitleşmiş işte.
allahımm akıl versin.eğer bu konuda ilk olması evlendiğin zaman olması diyorsan senden geri kafalısı yok.
ne yapalım biz geri kaldık kocamızla bile zor yaptık.
çatladım patladım banane yaaa
neyse kuşum ben kaçar azcık gezmelere vuram kendimi.akşama görürşşürüzzzz öpüldünnn çok çokk
seviom len seniii.

hepimiz geriyiz oo gerrryyy
ohh sen gez ben ev işlerine boğulayım adeletmi ulen buuu
bende seni seviyommm looooooooo
bol bol gez toz tadını çıkarrr....akşam görüşürüz cnm öpüldün...

kızlar napıosunuz?ya ben gecen ay 25. gün akşam kırmızı kartı yemiştim.yani 1 haziranda.ama akşam yedigim için kırmızı kartı 2 haziran diye kabul ettim.yeni bat gecen ayı baz alırsak bugün oluyo yahu...az önce gebelik testi aldım.yarın da olmazsam yapıyım diyorum.siz ne diyorsunuz?yoksa yine 29 güne mi çıkar benim döngüm?gecen ay niye öle oldu acep? :26::26::26:
belim çok fena.hala gidemedim doktora.of ya keşke bi sistem olsa gebelik hemen ertesi günü teşhis edilebilse...

napıyonuz bakalım
ay kızlar havalar çok sıcak ben ayılıp bayılıyorum sürekli yatıyorum bu ara
annem de burda o nedenle çok uğrayamıyorum
öpüldünüz

tatlım biraz bekle hemen test yapma en azından 1 ayı bi tamamlasın.geçen ay adetin baya erken gelmiş ama senin normalde bu kadar kısa olmaz.demekki geçen ay sen erken yumurtladın.bence 30günü doldurana dek beklemelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…