- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #10.661
kız ben sana hiç kızarmıyım yanlışta anlamam tatlım artık kimin neyi ne için söylediğini biliyorumm.sana moral olsun diye yapyom valla sakın yanlış anlama seni üzmek istermiyim hiç ..
canım işte kendi derdimize düşüp unutuyoruz bazen kusurumuza bakma.güzel dileklerin için teşekkürler sigarayı bırakmakla en güzelini yapıyorsun darısı başımıza canımmmmkızllaaaarr selamlar.. hiiçç kimse demiyor ki bi b vardı nerde hiç uğrmaz oldubahar moralin iyi maşaAllah canım benimm hep aklımdasın inan hep dualarımdasın.. karanfilcenin adını bilmiyorum ama ona da hep dualar gönderiyorum.. pazar günü onun iyi geçti inşAllah.. ben 2-3 gündür midem çok kötü ağrı var gaz var ve çok bulanıyor sürekli istifra ediyorum.. üşüttüm sanırım diyorum o yüzden gelemiyorum.. ama sigarayı bırakmak için gittiğim hastanede cihazı yapan hemşireye anlatıyordum böyle böyle midem diye bana dedi ki bi de hamile olmayasın sen dedi hı dedim hamileyim 15 gün var daha adetime o da hıı dedi sigarayla savaşıyorum ve sanırım strese giriyorum o yüzden böyle oluyor.. benim bu ay yine hamilelikle iligli beklentim yok ama ilişki azlığından yine ama ben aralık ayında dış gebelik geçirdiğimde 12 gün falan vardı adetime baana dış gebelik teşhisi konduğunda hatta doktorlar çok şaşırmışlardı neden erken kan verdim diye :) yanii ilişkim tam olsaydı hemmen umutlanırdım beni kimse tutamazdı ben gidip hemen yatıyorum çok öptüm izninizle hepinizi bye
evet bende hatırladım seni.allah analı babalı büyütsün oğluşunu.kızlar hepinize merhabaa :)) beni hatırlayan var mı bilmiyorumm ama ben gerçekten hepinizi çok özledim.burada yapılan sohbetler konıuşmalar bambaşka çook güzell :))) benim oğluşum oldu adını da berzah çağan koydukkk :))) Nazar Nazar 3 aylık olacak allah kısmet ederse. Nazar Nazar Baya bi okudum ne varmış ne yokmuş diye Allah'ım hepinize evlatlarınızı verir inşallah inanın stres yapmayın ben doğru dürüst adet olan biri değildim ama bebeğim oldu doğurduktan sonra hala devam ediyor düzensizliklerim ama işte
bahar o çizgiyi ne güzel yere çekmiş öyle bayıldımmmmmm
kız ben sana hiç kızarmıyım yanlışta anlamam tatlım artık kimin neyi ne için söylediğini biliyorumm.
canım işte kendi derdimize düşüp unutuyoruz bazen kusurumuza bakma.güzel dileklerin için teşekkürler sigarayı bırakmakla en güzelini yapıyorsun darısı başımıza canımmmm
evet bende hatırladım seni.allah analı babalı büyütsün oğluşunu.
evet olim yeminimi bzdum ölçtüm.ve allaha şükür güzel çıktı.artık çatlamışımdır heralde bu ateşle.
ama ne zaman olduğu konusunda bi fikrim yok ff ne derse o olsa keşke işime gelecek.
seninde bence çizgin doğru yerde.
ortalama batlarımız aynı oldu inşallah iki güzel haberi aynı anda veririz deli gibi dua etcem bunun için .her an her dk ka...
ff bu işi biliyor bak bizim düşündüğümz yerlerin hep gerisinde çıktı çatlamadık diye mızırdandığımız günlerde çatırdamışız bin şükürrrrrrrrrrrrr...
anammmm çok hapyyy oldum bugün çift çizgi oldu
ayrı yerlerdede olsa..
aşılamın yapıldığı gün içimden demiştim baharla aynı gün çatlasak diye ne işime yarayacaksa
evet bahar çakıştık bu ay denk gelmiyordu normaldekız senle ilk defa çakıştık heralde bat olarak.
hadi bakalımm şimşekler çaksınnnn yağmurlar yağsınnnnn oliyle bahar gebe kalsınnnnnnnnnn ahahahahahahahaa
bi büyü kazanım eksikkk
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh....
bakalım arısütü ve metformin farkını ortaya koyacakmı ...
bahar senin bat öne çekildi bnmki geriledi bnmkini 9 temmuz olarak değiştirirsin melis...
bahar sneinkide 9 olyo demi
inşallahhh ortaya koyar hatta göbüşüne koyar farkı oliicmm
ya sabah sabah sinirim bozuldu yine ay şu gebemiyim diyen kızın konusu daha bitmemiş.zorla cevap yazdırıyorlar yaaa.
evlenmeden önce ilişki yaşayanlar kötümüymüş bilmem ne
ya banane isterse 100 kişiyle yaşasın.insanlara doğruyu söylemeyeceksin.kendini kullandır at diyeceksin.
bedenine saygın olmasın diyeceksin.
9 olmaz yaa 7 falan olur sanırım çizgiye göre ama eğer 16.gün çatladıysam 9 olur.
olsun meliscan 9 yazsın ikimizedetotem yaptık tutacakmı bakalım
bahar salla cnm bende gördüm insanlar uçmuş ar namus diye bişey kalmamış ilk üye olduğum zmanalarda da böle bi konu vardı
bende bir cümlelik yorum yaptım çok sayıda beğeni almama rağmen bir iki kişi bana saldırdı hatta onu kıskandığımı söyleyn ble oldu bırak şu dengesiz insanları ...
salla boşuna germe kendini çatladın sen kızımmm
kervan yürüyomu sen ona bakkkkkk
hepimiz geriyiz oo gerrryyyhe yaa sorma olimmm her şey bu kadar basitleşmiş işte.
allahımm akıl versin.eğer bu konuda ilk olması evlendiğin zaman olması diyorsan senden geri kafalısı yok.
ne yapalım biz geri kaldık kocamızla bile zor yaptık.
çatladım patladım banane yaaa
neyse kuşum ben kaçar azcık gezmelere vuram kendimi.akşama görürşşürüzzzz öpüldünnn çok çokk
seviom len seniii.
kızlar napıosunuz?ya ben gecen ay 25. gün akşam kırmızı kartı yemiştim.yani 1 haziranda.ama akşam yedigim için kırmızı kartı 2 haziran diye kabul ettim.yeni bat gecen ayı baz alırsak bugün oluyo yahu...az önce gebelik testi aldım.yarın da olmazsam yapıyım diyorum.siz ne diyorsunuz?yoksa yine 29 güne mi çıkar benim döngüm?gecen ay niye öle oldu acep? :26::26::26:
belim çok fena.hala gidemedim doktora.of ya keşke bi sistem olsa gebelik hemen ertesi günü teşhis edilebilse...
litfen şu sayfa ikinci sıraya düşmesinn
bencede düşmesinde b tek bizle zor olu bu iş
tamam bana uyar sen başla yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?