Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

tmm ben baslıyorum

sevgılı bahar sanırım catlıyorsun aman haa patlama bol halvetler dılıyorum yınede sana

ne var ne yok kızlar nasıl gıdıyor

bahar senin hafif kanama kaç gün sürdü. benim yumurta akı sıvıda hala kan geliyor. ve siyah değil pembe hala kanama devam mı ediyo acaba:44:

tmm ben baslıyorum

sevgılı bahar sanırım catlıyorsun aman haa patlama bol halvetler dılıyorum yınede sana

ne var ne yok kızlar nasıl gıdıyor
evet cnm çatladım sanırım.
sende ne var ne yok rejime devammı

bahar senin hafif kanama kaç gün sürdü. benim yumurta akı sıvıda hala kan geliyor. ve siyah değil pembe hala kanama devam mı ediyo acaba:44:

benim sadece ertesi gün oldu ve kesildi canım.rahim zorlanıyor ondan oluyor kanama.

benim sadece ertesi gün oldu ve kesildi canım.rahim zorlanıyor ondan oluyor kanama.

ay hadi bakalım kır seytanın bacagını...

devam ıste eskısı kadar yapamıyorum ama yapmaya calısıyorum

çok ilginç demi aslında aşılama yapılır yapılmaz gelmesi lazım ama ertesi gün geliyor benim de öyle olmuştu ama ilk gelen kurumuş siyahtı şimdi artık pembe geliyor ama hiç kan halinde gelmedi. hep yumurta akında geldi. hani deniyor ya o sıvı spermin tutunmasına yardımcı oluyor. hakkaten kanı bile tutuyor..
ama bunda kanama çok olmuyor hsg de ne biçim kaç gün geliyor. benim aşılama esnasında içeriye uzattığı şey rahmimi gıdıkladı biliyor musun. ve ben kasıklarımda batma oluyo diyolar ya hamilelikte o şekilde gıdıklanma olmadan hamileyimdir demiycem

benim hsgde de çok gelmemişti sadece bi kaç damla.banada doktor rahimağzın dar o yüzden bi alet taktım dedi.ve ondan olmuş kanamam.
ben hiç acı çekmedim ağrıda olmadı.spekulum haricinde.çok hafif bi basınç hissettim sadece.aman zaten bi damla bi sperm sıkıyorlar ondada acı olmuyormuş işte.

Canoo acaba senle biz kaderdaş olabilir miyiz
ben hep sanıyordumki,benm eşim gibi başka yok tek tür ama varmışş meğerr
aynısının tıpkısı desem,inatçı,küsmeye bayılır asla ve asla sıkıntısını anlatmaz dışarı çıkalım dedim. oda,bu akşam arkadaşımla takılıcam yarın gitsek olur mu dedi.ya bana inat yapıyor bişeyleri bilmiyorum ..
oyy topik dert topiğine döndü

benim arkadaşım diyorki,ben hep evliliklerin çocuk yüzünden problemli olduğunu düşünürdüm,ama bize bakıyor daha çocuk yokken böyle ama problem ne bende bilmiyorum diyorumya onuda söylemiyor, yüzüme zor bakıyor,beni dinlemiyor.. konuşmak isteyincede gidip yatıyor yada kendini savunmaya geçiyor sen kafanda kuruyorsun diyor. mesela dün akşam aradım iş çıkışı bi baktım arkadaşımlayım diyor bende bugün düşündüm belki bizim evde değilde dışarda farklı bi ortamda daha düzgün konuşabiliriz dedim ve eşimi arayıp buluşalım dedim,ama ben arkadaşla takılıcam dedi . yarın gideriz dedi içimden şiddetle yok desemde ona hiçbişey yokmuş gibi tamam dedim..

ayy topic dert topiğine döndü hee

canımm zamanla düzelecekse ben şimdi üzülmeye razıyım ama benim başka korkularım var sadece dua ediyorum inşallah gerçek olmaz.
bakalım yarın dışarı çıkabilecekmiyiz olmadı mektup yazarım yada sms atarım

Son düzenleme:

Allah korktuguna ugratmasın kötü şeyler düşüme (şimdi bende endişelendim ya inşallah ikinizde üzülmezsinizde öyle bi esti geçti olur)
ah bu erkekler yaaa canım sıkıldı sımdı haa
bi dövsem kocanı rahatlardım simdi
Rabbim yard.olsun duaya sıgın canım

canımmm sıkılıyoorrrr.. bugun evlilik yıldönümümüz ve ben bat a 7 gün kala gidip kan testi versem diyorum pozitif çıksa eşime sürpriz yapsam.. kanda çıkar mı sizce? off yaa sanki gebeyim sadece kanda çıkması kaldı

çıkmaz yavruuuu çıkmazzzzz ancak yerleşmiştir daha.
sen hediyeyi ucuza getircem diosun git eşine başka bişey al.
7gün sonrada bebişi hediye edersinnnn

çıkmaz yavruuuu çıkmazzzzz ancak yerleşmiştir daha.
sen hediyeyi ucuza getircem diosun git eşine başka bişey al.
7gün sonrada bebişi hediye edersinnnn

CANIM benimmm çok şekersinn.. kız aslında eşim bugün yine seyahate gitti.. akşama da geç dönücek kısmetse ama ben çok büyük sürpriz olurdu die dedim ya bu sabah kendiliğinden midem bulandı çıkardım.. ben ya hamileyim.. yada çok rahatsızım midem ve kalbimde çarpıntım var.. bakalım belki doktora giderim sonra başka bi zaman

sende öylesin canım ama beni yanlış anlama şimdiden mide bulantısı olmaz.
kendini bu kadar gebeliğe endeksleme sonra çok üzülüyoruz.
daha 7 gün var bu 7 günde kendi kendine umutlarını büyütürsen sonra sonuç kötü olursa yıkımı zor olur.
şimdilik bunu düşünme.inşallah bebeğin sana tutunmaya çalışıyordur.tek isteğimiz bu.

ASLINDA hiç umudum yok çünkü çok az ilişki oldu.. ama çevre bu ay çok tetikledi beni..ovulas.testinde kırmızı olduğunda çizgi sadece o zaman ilişki olabildi sonrası test negatifken oldu.. umutsuzuuummm ama umuuutt yapmak istiyorum.. bu ay gebe değilsem tesellim tatile çıkıyoruz bari bi haftada olsa orda kafam dağılır yani inşAllah.. bahar siz karanfille gittiniz uğraştınız ettiniz aşılama için inşAllah siz gebe çıkarsınız hayırlısıyla bu ay.. siz bu ay çok hakkettiniz :)İNŞAllah yarabbim.. tümm dileyenlere tez vakitde

canım bu işin inan çok ilişkiyle yada gününü tutturmakla alakası yok.eğer nasipte varsa 10gün önceki ilişkiden bile gebe kalınabiliyor.
ben bi çok ay hergün ilişki denedim bak tablolarda x olanlar ilişki olanlar.düşün kaçma ihtimali yok yumurtlama da var.ama olmadı işte.hee sorunda yok görünürde.ama olmadı.
yani bu işler nasip kısmet ne zaman olacağına biz karar veremiyoruz.sadece elimizden geleni hatta fazlasını yapıyoruz.
aşılama okadar başarı şansı olan bi tedavi değil canım yani evde yapmaktan hiç farkı yok hatta riski çok.
o yüzden ben çok fazla umut bağlamıyorum.ama inşallah dediğin gibi olur.

dün çok kötü oldum hep oumsuz düşündüm parçaladım kendimi
bugün daha iyiyim kendimi temizlik ve müziğe vurdum
o kocam beni bu akşam hatırlamayıp dışarı çıkarmasın o zaman beraber döveriz merak etme aramıyorum hatırlatmıcam bakalım arayıp dicek mi gidiyoruz diye.

sanırım senle batlar aynı gibi ben yazdırmadım ama gelecek tarihim 6 yada 7 temmuz tabi gelirse
bence boşuna yapma yada yap tek çizgide çıksa verirsin hediyeni ama çift olsun o zaman çifte mutluluk yaşarsınız inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…