- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #10.681
yok yavru sen başla.
başlıyorum.... eşim geldi..... :26:
evet cnm çatladım sanırım.tmm ben baslıyorum
sevgılı bahar sanırım catlıyorsun aman haa patlamabol halvetler dılıyorum yınede sana
ne var ne yok kızlar nasıl gıdıyor
bahar senin hafif kanama kaç gün sürdü. benim yumurta akı sıvıda hala kan geliyor. ve siyah değil pembe hala kanama devam mı ediyo acaba:44:
evet cnm çatladım sanırım.
sende ne var ne yok rejime devammı
benim sadece ertesi gün oldu ve kesildi canım.rahim zorlanıyor ondan oluyor kanama.
evet cnm çatladım sanırım.
sende ne var ne yok rejime devammı
benim sadece ertesi gün oldu ve kesildi canım.rahim zorlanıyor ondan oluyor kanama.
ay hadi bakalım kır seytanın bacagını...
devam ıste eskısı kadar yapamıyorum ama yapmaya calısıyorum
çok ilginç demi aslında aşılama yapılır yapılmaz gelmesi lazım ama ertesi gün geliyor benim de öyle olmuştu ama ilk gelen kurumuş siyahtı şimdi artık pembe geliyor ama hiç kan halinde gelmedi. hep yumurta akında geldi. hani deniyor ya o sıvı spermin tutunmasına yardımcı oluyor. hakkaten kanı bile tutuyor..
ama bunda kanama çok olmuyor hsg de ne biçim kaç gün geliyor. benim aşılama esnasında içeriye uzattığı şey rahmimi gıdıkladı biliyor musun.ve ben kasıklarımda batma oluyo diyolar ya hamilelikte o şekilde gıdıklanma olmadan hamileyimdir demiycem
Slm canlar
uyumaya niyetleniyorum şayet benim velet uyanmazsa, size bi bakayım dedim,
baharımmmm inşallah kakalı bi çocuğun olur, zira benimki 4 gündür yapmıyo hiç bi şeyin yolunu bu kadar gözlememiştim
soniiiiiiiiiiiiii canım yaa kıyamam, çok üzülme nolur, bizim adamların menapoz dönemleri oluyo ondandır, şaka bi yana kendi eşimden bilirim, hiç bir sıkıntısını aslaaaaaaaaa anlatmaz, sorarsın söylemez, üstüne gidersin küser falan, bir çok derdini hiç bilmem, sana anlatınca sorun çözülcekmi der, ben anlatıp rahatlayanlardan değilim der vs. vs. onunda vardır mutlaka bi sıkıntısı ailesiyle ilgli olabilir işiyle ilgili olabilir, sen küsme bak sakın, çünkü bu türlerde küsmek hiç bişeyi çözmüyo, her zamanki gibi normal davran, kendin gibi ol bakalım belki açılır, bizim yeni sorunumuz kızımız, çok ilginç artık sadece kızıma aşkım diyo hayatım diyo bana da annesi diye hitap ediyoaşırı derecede "baba" oldu beni falan gözü görmüyo, çok tuhaf, yani benimki sevgisini sadece bir kişiye gösterebilmek için programlanmış, ben şu an onun için sadece anneyim, töbe yarabbim ben bu adama "iletişim" i bir türlü öğretemedim, bundan sonrada uğraşamam herşeye rağmen yuvamda huzurluyum, sen de olayları abartma, insanları olduğu gibi kabul etmek zorundayız, ne kadar uğraşsak da olmuyo değişmiyolar, çok çok büyük sorunlar olmadığı sürece bence hayatımızın tadını çıkarmak lazım
günaydın kızlarr
nasılsınız hepiniz ösledim (aksam gelemıyorum die kuduruyorum)
olicim sana bir sorum olcak ben 2 aşılama yapmadan tüpe geçebiliyormuyum??? bu çideri bende araştırayım bi
bahar ve karanfil aşıdan sonra abdest alınır diye biliyorum aldımda dr mahremını goruyor kadınlar içinde bile mahremiyetler var odada dolu hemşire oluyo sonucta dr u geç. 1 duş deilmi alın gitsin hem (ılık almıstım ben duşu)
sonicim üzülme zamanla düzelicektir herşey sorun ne bilmıyorum ama ona mektup yazmayı denesen suçlamak için deılde eskiyi hatırlatsan sevgını anlatsan böyle olmayacagını yıpranacagınızı soylesen? ben bazen yazarım... tatlım ne kadar hatalı olsalarda hep biz kurtarmalıyız durumu napalım kadınız işte
pasi inş. bebegin zortlarpıtır pıtır yapar
melis nilay deryanapıyonus
Canoo acaba senle biz kaderdaş olabilir miyiz
ben hep sanıyordumki,benm eşim gibi başka yok tek tür ama varmışş meğerr
aynısının tıpkısı desem,inatçı,küsmeye bayılır asla ve asla sıkıntısını anlatmazdışarı çıkalım dedim. oda,bu akşam arkadaşımla takılıcam yarın gitsek olur mu dedi.ya bana inat yapıyor bişeyleri bilmiyorum ..
oyy topik dert topiğine döndü
benim arkadaşım diyorki,ben hep evliliklerin çocuk yüzünden problemli olduğunu düşünürdüm,ama bize bakıyor daha çocuk yokken böyleama problem ne bende bilmiyorum diyorumya onuda söylemiyor, yüzüme zor bakıyor,beni dinlemiyor.. konuşmak isteyincede gidip yatıyor yada kendini savunmaya geçiyor sen kafanda kuruyorsun diyor. mesela dün akşam aradım iş çıkışı bi baktım arkadaşımlayım diyor bende bugün düşündüm belki bizim evde değilde dışarda farklı bi ortamda daha düzgün konuşabiliriz dedim ve eşimi arayıp buluşalım dedim,ama ben arkadaşla takılıcam dedi . yarın gideriz dedi içimden şiddetle yok desemde ona hiçbişey yokmuş gibi tamam dedim..
ayy topic dert topiğine döndü hee
canımm zamanla düzelecekse ben şimdi üzülmeye razıyım ama benim başka korkularım var sadece dua ediyorum inşallah gerçek olmaz.
bakalım yarın dışarı çıkabilecekmiyiz olmadı mektup yazarım yada sms atarım
canımmm sıkılıyoorrrr.. bugun evlilik yıldönümümüz ve ben bat a 7 gün kala gidip kan testi versem diyorum pozitif çıksa eşime sürpriz yapsam.. kanda çıkar mı sizce? off yaa sanki gebeyim sadece kanda çıkması kaldı
çıkmaz yavruuuu çıkmazzzzz ancak yerleşmiştir daha.
sen hediyeyi ucuza getircem diosun git eşine başka bişey al.
7gün sonrada bebişi hediye edersinnnn
CANIM benimmm çok şekersinn.. kız aslında eşim bugün yine seyahate gitti.. akşama da geç dönücek kısmetse ama ben çok büyük sürpriz olurdu die dedimya bu sabah kendiliğinden midem bulandı çıkardım.. ben ya hamileyim.. yada çok rahatsızım midem ve kalbimde çarpıntım var.. bakalım belki doktora giderim sonra başka bi zaman
sende öylesin canım ama beni yanlış anlama şimdiden mide bulantısı olmaz.
kendini bu kadar gebeliğe endeksleme sonra çok üzülüyoruz.
daha 7 gün var bu 7 günde kendi kendine umutlarını büyütürsen sonra sonuç kötü olursa yıkımı zor olur.
şimdilik bunu düşünme.inşallah bebeğin sana tutunmaya çalışıyordur.tek isteğimiz bu.
ASLINDA hiç umudum yokçünkü çok az ilişki oldu.. ama çevre bu ay çok tetikledi beni..ovulas.testinde kırmızı olduğunda çizgi sadece o zaman ilişki olabildi sonrası test negatifken oldu.. umutsuzuuummm ama umuuutt yapmak istiyorum.. bu ay gebe değilsem tesellim tatile çıkıyoruz bari bi haftada olsa orda kafam dağılır yani inşAllah.. bahar siz karanfille gittiniz uğraştınız ettiniz aşılama için inşAllah siz gebe çıkarsınız hayırlısıyla bu ay.. siz bu ay çok hakkettiniz :)İNŞAllah yarabbim.. tümm dileyenlere tez vakitde
Allah korktuguna ugratmasın kötü şeyler düşüme (şimdi bende endişelendim ya inşallah ikinizde üzülmezsinizde öyle bi esti geçti olur)
ah bu erkekler yaaa canım sıkıldı sımdı haa
bi dövsem kocanı rahatlardım simdi
Rabbim yard.olsun duaya sıgın canım
canımmm sıkılıyoorrrr.. bugun evlilik yıldönümümüz ve ben bat a 7 gün kala gidip kan testi versem diyorum pozitif çıksa eşime sürpriz yapsam.. kanda çıkar mı sizce? off yaa sanki gebeyim sadece kanda çıkması kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?