- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #10.621
öyleyse söyle bana aşılamaya ne oldu.
bebeğimolsun eşinşin sperm değerleri nasıl eğer çok çok kötüyse öyle tüp olsun değilse aşılamalarını yaptır. ben 3 e tamamlamayı düşünüyorum. ama azosperm olsa tüp mantıklı. arhayı hatırlıyorsan 1 yıl dolmadan tüp yaptırdı sanırım. süreci yaşamak gerektiğine inanıyorum sonra yıkım daha kötü olabilir.
bebeğimolsun eşinşin sperm değerleri nasıl eğer çok çok kötüyse öyle tüp olsun değilse aşılamalarını yaptır. ben 3 e tamamlamayı düşünüyorum. ama azosperm olsa tüp mantıklı. arhayı hatırlıyorsan 1 yıl dolmadan tüp yaptırdı sanırım. süreci yaşamak gerektiğine inanıyorum sonra yıkım daha kötü olabilir.
spermcanlar 72 saat yaşadıkları için çatlamya yetiştiler erkek spermler az yaşadığı için öldülerkızın olcak
spermcanlar 72 saat yaşadıkları için çatlamya yetiştiler erkek spermler az yaşadığı için öldülerkızın olcak
spermler tuvalete düştüğüne göre boklu bi kızım olcak.yada sidikli olurkocasının koynuna işer durmadan.
spermler tuvalete düştüğüne göre boklu bi kızım olcak.yada sidikli olurkocasının koynuna işer durmadan.
bahar bende kan gelmedi derken sabah bi baktım tuvalette yumurta akı düştü rengi kapkara
evet benimde ilk gelmedi sonra akşama doğru ve ertesi gün geldi akıntıyla birlikte.
o kan içerde kalmıştır ve rengi ondan koyudur yani sonradan geldiği için canım.
bu arada sen eve gelince duş aldın mı ben almadım ertesi gün aldım.
sigara içcem ben ...sende hamişsen yeni totemin bu olcak önce koltuk altında yaz sıcağının altında gezdrdikten sonra tuvalet deliğine biraz kağıdıyla doldurup üstüne spermleri atcam sonra silcem silcem
sigara içcem ben ...sende hamişsen yeni totemin bu olcak önce koltuk altında yaz sıcağının altında gezdrdikten sonra tuvalet deliğine biraz kağıdıyla doldurup üstüne spermleri atcam sonra silcem silcem
canım ben de almadım yaa..
eşime sordum almana gerek yok dedi.
ama yine de endişe duydum tabi
ilmihalde aynen şöyle yazıyor.
erkeğin sünnet yeri kadar ilişkiye girilmedikçe veya boşalmadıkça gusül gerekmiyormuş
kan içinse zaten adet kanı olmadığından gerekmiyor.
ama yine de iyi bilen birine sormadım tabi.
belki keramet heladadır nerden biliyosun.belkide oraya düşüp serinlemesi lazımdı oda ter kokusundan sıkılmış olamazmı
hımm bi sor bakalım canım.ama bu sağlık işi.o yüzden bencede sorun olmaz.
çünkü alttan ameliyat oluyorsun ve duş alamıyorsun doktorlar görüyor ama sonuçta sağlık için.
ayy süperrrr tutarsa hemen denicemmmmmmmm
siz geçin benle dalganızı.
ya ben o zaman öyle bi korktumki anlatamam o anı size.
eğer iyice içine düşseydi eşim bana çok kızardı.doktorda kızardı.bende kendime kızardım.
allah acıdı bana da çok dalmadılar içeri..eşimin spermcanlar biraz yüzme meraklısı sanırsam.
tabi sağlık için de bu işin kuralları da var tabi.
mesela eşler sperm verdikten sonra kesin yıkanmalı..
eğer iyice içine düşseydi eşim bana çok kızardı.doktorda kızardı.bende kendime kızardım.
allah acıdı bana da çok dalmadılar içeri..eşimin spermcanlar biraz yüzme meraklısı sanırsam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?