- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #10.641
dalga yok bebeğim takılıyoz sana
kız heleki orda tıkanmış kağıtlar yoksa sizin spermler uçup gidecekti ayy
Selamm herkesee hiç iyi değilim hem evden hem işten problemlerim var eşimle tartıştık ama bunu ikimizde hakettik çünkü aynı evde iki yabancı gibiyiz konuşamıyorduk sonunda patladık ve sonuş kötü oldu o içerde ben burda ama hiçbişey çözülmedi sanırım dahada b.. Oldu
selamm herkesee hiç iyi değilim hem evden hem işten problemlerim var eşimle tartıştık ama bunu ikimizde hakettik çünkü aynı evde iki yabancı gibiyiz konuşamıyorduk sonunda patladık ve sonuş kötü oldu o içerde ben burda ama hiçbişey çözülmedi sanırım dahada b.. Oldu
Selamm herkesee hiç iyi değilim hem evden hem işten problemlerim var eşimle tartıştık ama bunu ikimizde hakettik çünkü aynı evde iki yabancı gibiyiz konuşamıyorduk sonunda patladık ve sonuş kötü oldu o içerde ben burda ama hiçbişey çözülmedi sanırım dahada b.. Oldu
çok üzüldüm adına canım biz de bazen tartışırız ama küs hayatta uyumayız ben eşimi beklerim gelsin diye o da kesin gelir ben de onu bekliyor olurum ya hemen atlarım barışır yatarız siz de yapsanız çok mu kötü durum..
bdroner çok sağol canım düşündüğün için
Rabbim hepimizi sevindirsin inşallah..
tatlım işten çık kurtul bence oranın streside üzerine biniyor sanada yazık artık eşinle neyi paylaşamadınız bilmiyorum ama biraz anladığım kadarıyla inatçı biri evlilik çoğu zaman idare etmektir ..biz kadınlarada bu düşüyor ..düzelir cnm aranız sıkma canını senin sıkıntıların oalcağı gibi onunda sana söyleyemediği sıkıntıları vardır belki...tadını kaçırma sakın herşey yoluna girer tammımmııı soniiii
sonnurcum hayırdır canım ne oldu..eşinle sorunlarınızı yabancı olarak değil de bence güzelce konuşarak çözmeye çalışın konuşmak anlatmak en güzel ilaç..inşallah sizde konuşarak halledeceksiniz canım ayrı kaldıkça mevzu uzar o adım atmıyorsa sen at boşver
bende sorunun ne olduğunu anlamak için konuşmak istedim ama çözüm yok sıkıntın ne dedim yok dedi sonra ben konuşmaya başlayınca kendini haklı çıkardı belkide haklıdır..
Olii haklısın iş yeriyle yarın konuşcam zaten onlarda farkında iştede verimli olamıyorum sanırım yarın çıkarım..
Eşim çalışmamı istiyordu tabii
bebişimm ben zaten iştee bende adım attım bu gece ama ters tepti halbuki sakin konuştum ki ben hep öyleyim zaten
bişeyler var sanki istemediğim bişeyler olcak gibii allah hayır etsin inşallah
akşamdan beri gözerim şiş alt arkadaşa gittim ordada tutamadım kendimi ağladım hep ama o hiçbirini bilmiyor bilmiyorum ama bişeyler var sanki yolunda gitmeyenn
tatlım belki işle iligli sorunları vardır ...kötü şeyler düşünme sakın allahın izniyle herşey yoluna girer seni böyle mutsuz görmek istemiyorum zor bi süreçten geçiyorsunuz ama düzelecek inşallah
karmakarışığım net değil düşüncem ama düşünüyorum olumsuz şeyler
zaten çocuk meseleside iyice yordu beni oda pek istemiyor bebek olmasada olur diyor bende böyle olunca tek başıma çabalamak beni yoruyor karşılıklı olsa ne ala ama öyle olmuyor tek bebek işindede değil bütün herşeyde böyle.
inşallah geçer sakinlikle sağol bitanem
gidip yatımm bende huzurla kalın kızlar
yat cnm iyi geceler la havle de ve yat allah eşinede mantıklı düşünmeyi nasip etsin inş..
günaydın kızlarr
nasılsınız hepiniz ösledim (aksam gelemıyorum die kuduruyorum)
olicim sana bir sorum olcak ben 2 aşılama yapmadan tüpe geçebiliyormuyum??? bu çideri bende araştırayım bi
bahar ve karanfil aşıdan sonra abdest alınır diye biliyorum aldımda dr mahremını goruyor kadınlar içinde bile mahremiyetler var odada dolu hemşire oluyo sonucta dr u geç. 1 duş deilmi alın gitsin hem (ılık almıstım ben duşu)
sonicim üzülme zamanla düzelicektir herşey sorun ne bilmıyorum ama ona mektup yazmayı denesen suçlamak için deılde eskiyi hatırlatsan sevgını anlatsan böyle olmayacagını yıpranacagınızı soylesen? ben bazen yazarım... tatlım ne kadar hatalı olsalarda hep biz kurtarmalıyız durumu napalım kadınız işte
pasi inş. bebegin zortlarpıtır pıtır yapar
melis nilay deryanapıyonus
kızlar hepinize merhabaa :)) beni hatırlayan var mı bilmiyorumm ama ben gerçekten hepinizi çok özledim.burada yapılan sohbetler konıuşmalar bambaşka çook güzell :))) benim oğluşum oldu adını da berzah çağan koydukkk :))) Nazar Nazar 3 aylık olacak allah kısmet ederse. Nazar Nazar Baya bi okudum ne varmış ne yokmuş diye Allah'ım hepinize evlatlarınızı verir inşallah inanın stres yapmayın ben doğru dürüst adet olan biri değildim ama bebeğim oldu doğurduktan sonra hala devam ediyor düzensizliklerim ama işte
Olimbera canım hatırlanmak güzel şey.. İnşallahh ben hep dua ediyorum Allah isteyen herkese versin diye.. Öyle insanlar var ki bebeğini doğurup kaldırımda bırakanlar birilerine verenler nasıl yapar bir anne bunu aklım almıyor tabi bunlara anne denilirse
rabbim herkezi sınıyor işte kimini verip sınıyor kimini mahrum bırakıp sınıyor...
allahım ıslah etsin öylelerini işte bu yüzden annelik öncelikle bir duygu olmalı sadece bedensel değil gebe kalmak doğurmak değil,onun sevgisini içgüdüsünü yaşamayacaklara nasip etmesin rabbim ..o bebekler çöp kutularında kaldırımlarda donmak üzere iken bulunmasın doğar doğmaz annesiz babasız klamasın ,,her bebek huzurlu mutlu bi evde büyüsün inşallah..
bu duyguyu yaşamyı dört gözle bekleyenlere nasip olsun...
rabbim herkezi sınıyor işte kimini verip sınıyor kimini mahrum bırakıp sınıyor...
allahım ıslah etsin öylelerini işte bu yüzden annelik öncelikle bir duygu olmalı sadece bedensel değil gebe kalmak doğurmak değil,onun sevgisini içgüdüsünü yaşamayacaklara nasip etmesin rabbim ..o bebekler çöp kutularında kaldırımlarda donmak üzere iken bulunmasın doğar doğmaz annesiz babasız klamasın ,,her bebek huzurlu mutlu bi evde büyüsün inşallah..
bu duyguyu yaşamyı dört gözle bekleyenlere nasip olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?