- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #10.721
kızlar bnm panpişlerimin uçları kaşınıyor ..bakın hamişsem aklınızda tutun dpo 4 te panpiş uçları kaşınmıştı diye
kızlar bnm panpişlerimin uçları kaşınıyor ..bakın hamişsem aklınızda tutun dpo 4 te panpiş uçları kaşınmıştı diye
benimde acaip uykum geliyor bunuda yazın bi kenaraama progestandan olabilirmi
tabi tabiiiiiiiiiiiiiigebesin de ondan kuşummmmmmmmmmmmmmmmm
selam kızlaaarrr naapmaktasınız
oliiiiiiiiiiiiiiiiiii
bi tablonu koyuver yavrum aratma bana şimdiiiiiiiiiiiiii
381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com sen iste yafrum al sana tablo ama henüz düşük gidiyor ısım bi aklımda 5 gün ölçme diyor sonra diyorum ya çatlamadıysam vuuuuuuuuu piskopata bağladık..
bahar sende koy tablonu bulana kadar anam ağlıyo buna hakkın yok annemi üzemezsinnn
bdroner hoşgeldin tatlımm
ne var ne yok nasılsın evlilik yıldönümünüz kutlu olsun bata 7 gün kalmış bence çıkmaz canım az daha bekle istersen inşallah gebesindir hadi bu ay patlama yaşayalım topikte inşallahhhhh
eşinle sağlıklı mutlu huzurlu ve bebişli yıllar diliyorum canımmmmm
canımm benimm çok sağoll inşAllah hepimiz mutlu huzurlu sağlıklı bebekli olalım yuvalarımızda.. işlerimizde de olalım çalışanlarımız için.. bende belirtilrimi veriyorum.. her yerim ağrıyor.. midem belimm çarpıntım var.. göğüslerimde şurda burda kasıkda falan ağrı yok hamileysem bunlarda benim belirtilerim
yavru istediğin tablo olsun anana da söyle ağlamasın üzülmesin.
375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com
hem sen bana ne demişsin gündüz ilişkilerini gösteriyor demişsin ben bi kerelik gösterdim senin ne gün ne halt yediğini hep görüyoruz biz.
canım benimm çok sağoll.. ayy bugün görümcem çiçek göndermiş hep mutlu olun die.. kocam mı haaa o çalışıyor.. ama biliyor evlilik yıldönümüz olduğunu söyledim..
tabi tabiiiiiiiiiiiiii
iiyiz canım sen nasılsın ay ben seni tebrik etmeyi unuttum.nice senelere canım inşallah huzurlu mutlu sağlıklı bebişli bir sene olsun sizin içinnn
amin canım aminnnn
tamamdır hepinizinkileri not aldım meraklanmayın siz
hadi ordannnnnnnnnnn herkeşten önce ben belirtilerimi sayacammmm çünkü benim bat 3 gün sonraaaa
vuuuu lafı da kodun tamamdır
senin ısı maşallah hitlerin kolu gibidimdik havaya doğru
sen daha durrrrr neler ekliycem ben
Allah ımmmm inşAllah 3 gün sonra sana sonra bahar a karanfil e oliye bana batlarını bilmediğim diğer kızlara bebeklerimizi göndersin inşAllah Yarabbim bu ay.. inşAllah Allah ımm... inşAllah..
tebrikler cnm nice üzel yıllar yaşayın çoluklu çocuklu bi yuvada inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?