Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

bdroner hoşgeldin tatlımm
ne var ne yok nasılsın evlilik yıldönümünüz kutlu olsun bata 7 gün kalmış bence çıkmaz canım az daha bekle istersen inşallah gebesindir hadi bu ay patlama yaşayalım topikte inşallahhhhh
eşinle sağlıklı mutlu huzurlu ve bebişli yıllar diliyorum canımmmmm

yavru istediğin tablo olsun anana da söyle ağlamasın üzülmesin.
375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com
hem sen bana ne demişsin gündüz ilişkilerini gösteriyor demişsin ben bi kerelik gösterdim senin ne gün ne halt yediğini hep görüyoruz biz.

canımm benimm çok sağoll inşAllah hepimiz mutlu huzurlu sağlıklı bebekli olalım yuvalarımızda.. işlerimizde de olalım çalışanlarımız için.. bende belirtilrimi veriyorum.. her yerim ağrıyor.. midem belimm çarpıntım var.. göğüslerimde şurda burda kasıkda falan ağrı yok hamileysem bunlarda benim belirtilerim

amin canım aminnnn
tamamdır hepinizinkileri not aldım meraklanmayın siz
hadi ordannnnnnnnnnn herkeşten önce ben belirtilerimi sayacammmm çünkü benim bat 3 gün sonraaaa

vuuuu lafı da kodun tamamdır
senin ısı maşallah hitlerin kolu gibi dimdik havaya doğru
sen daha durrrrr neler ekliycem ben

tabi tabiiiiiiiiiiiiii

iiyiz canım sen nasılsın ay ben seni tebrik etmeyi unuttum.nice senelere canım inşallah huzurlu mutlu sağlıklı bebişli bir sene olsun sizin içinnn

canım benimm çok sağoll.. ayy bugün görümcem çiçek göndermiş hep mutlu olun die.. kocam mı haaa o çalışıyor.. ama biliyor evlilik yıldönümüz olduğunu söyledim..

amin canım aminnnn
tamamdır hepinizinkileri not aldım meraklanmayın siz
hadi ordannnnnnnnnnn herkeşten önce ben belirtilerimi sayacammmm çünkü benim bat 3 gün sonraaaa

Allah ımmmm inşAllah 3 gün sonra sana sonra bahar a karanfil e oliye bana batlarını bilmediğim diğer kızlara bebeklerimizi göndersin inşAllah Yarabbim bu ay.. inşAllah Allah ımm... inşAllah..

vuuuu lafı da kodun tamamdır
senin ısı maşallah hitlerin kolu gibi dimdik havaya doğru
sen daha durrrrr neler ekliycem ben

kodummu çok pis korum
yavru benim bugünkü ateş yanlış olabilir çünkü normalde 7de ölçerim ama bugün 5te uyandım çişe gidecektim ölçtüm bende onu yazıverdim.
zaten bugünlerde bi önemi yok.ben çalışmayı bıraktım artık.sadece 14.gün aşılama 15 17 ilişki oldu bitirdim.

Allah ımmmm inşAllah 3 gün sonra sana sonra bahar a karanfil e oliye bana batlarını bilmediğim diğer kızlara bebeklerimizi göndersin inşAllah Yarabbim bu ay.. inşAllah Allah ımm... inşAllah..

aminnnnnn canım hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin inşallah
bu ay adet olsam ii olur kız çünkü 7 temmuzda tatile uçuyorummmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…