Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

canım benimm çok sağoll.. ayy bugün görümcem çiçek göndermiş hep mutlu olun die.. kocam mı haaa o çalışıyor.. ama biliyor evlilik yıldönümüz olduğunu söyledim..
zaten kocaların işi evlenince bitiyor çoğunluk zorla hatırlatıyoruz canım.
ama aferin görümceye.düşünceli hatunmuş vesselam

Allah ımmmm inşAllah 3 gün sonra sana sonra bahar a karanfil e oliye bana batlarını bilmediğim diğer kızlara bebeklerimizi göndersin inşAllah Yarabbim bu ay.. inşAllah Allah ımm... inşAllah..

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bana kalsa bende bırakcamda adam bi hafta daha gün aşırı ilişki diyor ..adama dert düştü tüpe gitmeden son bi gayret
bu arada kızlar ben eylül diyorum ama batım bayrma gelicek bnm doktorlar olurmu olmazmı bi arıycam bu ay adetimle doktora gitcez raporu fln konuşcaz ne kadar sürede çıktığını hayırlısı ALLAH tan...

tamam belirtileri verdiğimize göre yapıcaklarımıza geçelim.. kızlar ben temmuzun 3 unda kısmetse gebe olduğuumu öğrendikten sonra doktora gitmicem.. tatile gidicem döndükten sonra gidicem.. kemal sunal ın mı bi filmi vardı karakola gitmiyordu zorladılar gitti bi mafya babası sanmışlardı vs.. benim hikayemde ona döndü bi gebe kaldım hemmen gittim doktora dış gebesin dedi bir hafta sonra kendiliğinden adetim geldi ağladığmla kaldım.. tam gebeyim baktım yine hemmen doktara gittim bebeğin düşüyor tutunamamış dedii bir hafta sonra adetim geldi ağladığımla kaldım.. bu sefer gitmicem o bir haftayı beklicem ne olucaksa öyle göreyim bari.. dön gül dön ağla durumu yanii

ya oli sen hani 3.aşılamayı deneyecektinnn.:26:

bir daha böylesini yaşatmasın rabbim sağlıklı bi gebelikle sağlıklı bi evlat sahibi olursun inşallah ...
çok merak ediyorum nasıl bir duygu hamile olmak içinde bi canlı büyütmek bir bedende iki kalp atması
eminim çok şahanedir

zaten kocaların işi evlenince bitiyor çoğunluk zorla hatırlatıyoruz canım.
ama aferin görümceye.düşünceli hatunmuş vesselam

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

görümcem düşüncelidir daha komiği çiçekçi geldi ben hiç kocamm yaa falan demedim çiçeği almadan daha aslı (görümcem) yaa dedim.. demek ki görümcem çiçek göndermeseymiş kırılıcakmışım ben bile beklentimi farketmemişim... ayyy çok komiğiiizzz..

ya oli sen hani 3.aşılamayı deneyecektinnn.:26:

bana kalsa yapmıycam geçen ay semineri varmış yırttım ama bu gittiğimizde yaptırabilirim ..bana kalsa istemiyorum ama eşim istiyor bakalım ..
açıkcası aşılama bnm için normal bi muayne gibi oldu bahar yani heyecanını yaşayamıyorum malesef hepte aklıma kazıdım olacaksa o ay normal yoldanda olur diye bilmiyorum inan şuan ne desem boş hele bi gidelim bakalım...

vallahi bende merak ediyorum.. ama eminim çok harika bir duygudur.. bende hissedemedim hiç hep hemen kaybettiğimden kalp atışı olmadı hiç ama bişey söyliyim çok yakın arkadaşım gebe doğumuna 15 gün kaldı ben ona diyordum ki son ay da ben korkardım artık kocaman bebek içinde yutmuş gibi diyordum gülüyorduk o şimdi diyor ki aynen ööle ve bazeniçim çok tuhaf oluyor diyor karnımda ayaklarını falan tekmeliyor dışarıdan farkediliyormuş kocası artık karnına dokunamıyormuş korkuyormuşş..

ha brde en önemlisi aşılma istemememin tüpe gider ayak kist fln oluşur korkumda var ...ilaçlardan sebep..

evet ama oli 3.aşılaması tutan çok kişi var belkide bu rahatlık sana avantaj olacak.
yani bencede eşini dinle ve 3.yü yaptır.tüp en son çare olsun.hem bayrama denk geliyor ne acaleniz var yaa eylüle gidersin.
kist falan oluşmaz kuzum aklına öle kötü şey getirme.

öylemi dersin bahar hem bu metforminde işe yaramı acep ..eşimde şeker hapı ilede bi kez yaptıralım kaliteli olacaksa yumurtalar şansımız daha yüksek diyor ..bende tüpü çok sitemiyorum ama olmayıncada zorlamak istmiyorum ama yaptırabilirm sadece o anki ruh halime bağlı bakalım birde hekm değiştirebilirim oda aklımda..
hiçbişey net değil anlıycan ...

bebeğim kesinlikle ben senin bi kez daha yaptırmanı istiyorum.tamam aşılamada çok şans yok ama ikinci üçüncü denemede şans daha çok oluyor.
hem dediğin gibi belki metmorfinle daha güzel olacak herşey.ben biliyorum ki senin hala umudun var ve umut tükenmeden tüpü düşünme.
belki 1 2 ay ertelersin ama belkide bebişin sana hem maddi hem manevi çok zorlanmadan gelir.zaten sizinde çok şükür bi sorununuz yok.
adetlerin düzene girdi eşinin değerleri düzeldi varsın 1 2 ay geri atsın.hekimini değiştir bencede tebdili mekanda ferahlık vardır.belki senin nasibin o doktor olacak.
madem eşinde istiyor hiç düşünme sen.ama tabi inşallah 8 temmuzda güzel haberler alırızda gerek kalmaz.bak bende ilk aşılama yaptırdığım günler ikincyi düşünmem dedim ama
şu an bayram sonrası ikiciyi düşünüyorum.tabi inşallah gerek kalmaz.

ya ben sizin gibi aşılama yaptıramıyacağım korkuyorum direk tüp bebek yaptırıcam narkoz veriyorlar di mi tüpte

tatlım aşılamayı okadar büyütme gözünde.çok kolaymış gerçekten.
sen hsg çekildinmi.tüpte bayıltmıyorlar ama istersen bayabilirler.ama istersen aşılamayıda hafif bi anestezi altında yaptırabilirsin.

ben hsg onca olaya rağmen çekilmedim korktum hiç bir doktor da gel bunları yaşadın çekelim demedi bahar ben aynı zamanda panik atak hastasıyım ve hastane fobim var.. bırak doktoru hastaneye girdidiğim anda nabzım fırlıyor.. biraz tedavi de oldum da panik atak direk tedavisi olan bi hastalık değil biraz destek biraz da kişinin kendini teskiniyle o yüzden ben herşeyden çok korkuyorum.. bakalım bakalım hayırlısı diyelim bu arada bişey dicem ben gebelik testi yaptım şimdi alakasız biliyorum ama tekimya hani heyecan olsun dedim testimde çok ama ne oldu dersin test bozzuk çıktı ekran kırmızı komple ama çizgi çıkması gereken yerler var ya iki çizgi yeride bemmbeyazz.. sonuçta o beyazlıkta olsa çift çizgi sayılır mı

belkıde o talıhsızlıkler olumlu sonucların habercısıdır ınsallahhhh...

hakkında hayırlısı ınsallah mlegın senınledır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…