- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #10.741
zaten kocaların işi evlenince bitiyor çoğunluk zorla hatırlatıyoruz canım.canım benimm çok sağoll.. ayy bugün görümcem çiçek göndermiş hep mutlu olun die.. kocam mı haaa o çalışıyor.. ama biliyor evlilik yıldönümüz olduğunu söyledim..
Allah ımmmm inşAllah 3 gün sonra sana sonra bahar a karanfil e oliye bana batlarını bilmediğim diğer kızlara bebeklerimizi göndersin inşAllah Yarabbim bu ay.. inşAllah Allah ımm... inşAllah..
kodummu çok pis korum
yavru benim bugünkü ateş yanlış olabilir çünkü normalde 7de ölçerim ama bugün 5te uyandım çişe gidecektim ölçtüm bende onu yazıverdim.
zaten bugünlerde bi önemi yok.ben çalışmayı bıraktım artık.sadece 14.gün aşılama 15 17 ilişki oldu bitirdim.
bana kalsa bende bırakcamda adam bi hafta daha gün aşırı ilişki diyor ..adama dert düştü tüpe gitmeden son bi gayret
bu arada kızlar ben eylül diyorum ama batım bayrma gelicek bnm doktorlar olurmu olmazmı bi arıycam bu ay adetimle doktora gitcez raporu fln konuşcaz ne kadar sürede çıktığını hayırlısı ALLAH tan...
tamam belirtileri verdiğimize göre yapıcaklarımıza geçelim.. kızlar ben temmuzun 3 unda kısmetse gebe olduğuumu öğrendikten sonra doktora gitmicem.. tatile gidicem döndükten sonra gidicem.. kemal sunal ın mı bi filmi vardı karakola gitmiyordu zorladılar gitti bi mafya babası sanmışlardı vs.. benim hikayemde ona döndü bi gebe kaldım hemmen gittim doktora dış gebesin dedi bir hafta sonra kendiliğinden adetim geldi ağladığmla kaldım.. tam gebeyim baktım yine hemmen doktara gittim bebeğin düşüyor tutunamamış dedii bir hafta sonra adetim geldi ağladığımla kaldım.. bu sefer gitmicem o bir haftayı beklicem ne olucaksa öyle göreyim bari.. dön gül dön ağla durumu yanii
zaten kocaların işi evlenince bitiyor çoğunluk zorla hatırlatıyoruz canım.
ama aferin görümceye.düşünceli hatunmuş vesselam
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ya oli sen hani 3.aşılamayı deneyecektinnn.:26:
bir daha böylesini yaşatmasın rabbim sağlıklı bi gebelikle sağlıklı bi evlat sahibi olursun inşallah ...
çok merak ediyorum nasıl bir duygu hamile olmakiçinde bi canlı büyütmek bir bedende iki kalp atması
eminim çok şahanedir
bana kalsa yapmıycam geçen ay semineri varmış yırttım ama bu gittiğimizde yaptırabilirim ..bana kalsa istemiyorum ama eşim istiyor bakalım ..
açıkcası aşılama bnm için normal bi muayne gibi oldu bahar yani heyecanını yaşayamıyorum malesef hepte aklıma kazıdım olacaksa o ay normal yoldanda olur diye bilmiyorum inan şuan ne desem boş hele bi gidelim bakalım...
ha brde en önemlisi aşılma istemememin tüpe gider ayak kist fln oluşur korkumda var ...ilaçlardan sebep..
evet ama oli 3.aşılaması tutan çok kişi var belkide bu rahatlık sana avantaj olacak.
yani bencede eşini dinle ve 3.yü yaptır.tüp en son çare olsun.hem bayrama denk geliyor ne acaleniz var yaa eylüle gidersin.
kist falan oluşmaz kuzum aklına öle kötü şey getirme.
öylemi dersin bahar hem bu metforminde işe yaramı acep ..eşimde şeker hapı ilede bi kez yaptıralım kaliteli olacaksa yumurtalar şansımız daha yüksek diyor ..bende tüpü çok sitemiyorum ama olmayıncada zorlamak istmiyorum ama yaptırabilirm sadece o anki ruh halime bağlı bakalım birde hekm değiştirebilirim oda aklımda..
hiçbişey net değil anlıycan ...
ya ben sizin gibi aşılama yaptıramıyacağım korkuyorum direk tüp bebek yaptırıcam narkoz veriyorlar di mi tüpte
tatlım aşılamayı okadar büyütme gözünde.çok kolaymış gerçekten.
sen hsg çekildinmi.tüpte bayıltmıyorlar ama istersen bayabilirler.ama istersen aşılamayıda hafif bi anestezi altında yaptırabilirsin.
yavrum bugün aşılamadan sonraki 5.günüm.dpo 14sürse 9gün sonra yani 10.gün adet gelmezse test yaparım
ne hissediyorum açıkçası bişey hissetmiyorum.ama çoğunlukla içimden olumsuz geçiyor.
yaşadığım talihsizlikler nedeniyle pozitif düşünemiyorum.
hoşgeldin yavru nerdesin sen yineee.bu ara çok sık ortadan kayboluyorsun
kızlar bnm panpişlerimin uçları kaşınıyor ..bakın hamişsem aklınızda tutun dpo 4 te panpiş uçları kaşınmıştı diye
benimde acaip uykum geliyor bunuda yazın bi kenaraama progestandan olabilirmi
selam kızlaaarrr naapmaktasınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?