- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #10.921
Naz inşallah ateşin düşmez daha önce ölçmüşmuydun kaç çıkıyordu bata yakın
Masumiyet canım maşallah yarıyı gecmissin nasıl gidiyor hazırlıklar
Sakın sonlara çok is bırakma çünkü sona yaklaştıkça isler istediğin gibi gitmiyor
daha önce çok ateş ölçtüm canım.bata 2 gün kala 36,4- 36,2 falan olouyordu. bat günü de 36,0 olup direk adet oluyordum.benim ovulasyon sonrası dpo 12 gün sürer normalde.bazen 11 gün sürdügü de oluyor.hatta bir ay 20. gün yumurtladım 30. gün akşam kanamam başlamıştı.birazcık umutladım hatta ilk defa bu kadar yaklaştım gibi hissediyorum.bugünkü ateşim biraz moral verdi.çünkü ben gecen ay 25. gün adet olmuştum.bu ay öle olsaydı 27 haziran benim bat olacaktı.son adet tarihim 2 hazirandı.hadi eskisi gibi 28 günde olsam diyorum o zamanda bat bugün.ateş de öle çıkınca ümitlendim ne yalan söyliyim.bide 13. günümde ovulasyon testi yapmıiştım.2.çizgi birinciye göre daha açık çıktı.ben koyulaşır sanıyordum ama 14. gün daha da açık çıktı.biz 13,14,16,17.günler çalıştık.Allım nolur bu sefer tutmuş olsun.1 temmuza kadar gelmezse test yapacam.inş gelmez
Ayyy canım çok gecmis olsun Rabbim şifa versin
Ben hiçbir şey çıkmayacağına inanıyorum sende böyle duşun
Saglıkla alacaksın kucağına Allah'ın izniyle
Ayyyy canım inşallah bende çok heyecanlandim şimdi
O zaman pazar gunü yapacaksın testi inşallah bebeğin seninledir canım
Maşallah subhanallah canımkızlarrrrr doktordan geldik şimdi
kalbini duyduk bebişin çok şükür.
nasıl atıyor var ya güp güp güp güp hiç durmadan
dakikada 156 kez
120 180 arası normalmiş
7+2 günlük olmuşuz nası olduysa:26:
doğum 13 şubata geldi
doktor her şey güzel dedi
rutin testleri istedi
işte böyleee
ben çıkıyorum
öpüldünüz
inşallah pasicim inşallah...öyle çok istiyoruz ki...hele eşim.deliriyo deyim yerindeyse...yarın ateş ölçme şansım olmayacak.evde kalmayacagım bu akşam.artık pazar günü sabah ölçerim.yine 36,6 çıkarsa test yapmayı düşünüyorum.düşerse zaten gerek yok adet olacam demektir.
kızlarrrrr doktordan geldik şimdi
dakikada 156 kez
120 180 arası normalmiş
doğum 13 şubata geldi
rutin testleri istedi
işte böyleee
ben çıkıyorum
öpüldünüz
Maşallah subhanallah canım
İlk zamanlar ölçümler böyle degisebiliyor 3 gün önce 5 gün sonra takılma onlara
Saglıkla doğacak kucağına kuzucum
dakikada 156 kez
120 180 arası normalmiş
doğum 13 şubata geldi
rutin testleri istedi
işte böyleee
ben çıkıyorum
öpüldünüz
canımmmmm maşallahh yerim o güp güp atışlarını.1: gözünaydın tatlım kucağına alacaksın hayırlısıylaa dualarımdasın...kızlarrrrr doktordan geldik şimdi
dakikada 156 kez
120 180 arası normalmiş
doğum 13 şubata geldi
rutin testleri istedi
işte böyleee
ben çıkıyorum
öpüldünüz
nazcım inşallah ateşin düşmez ve bize güzel haberler verirsininşallah pasicim inşallah...öyle çok istiyoruz ki...hele eşim.deliriyo deyim yerindeyse...yarın ateş ölçme şansım olmayacak.evde kalmayacagım bu akşam.artık pazar günü sabah ölçerim.yine 36,6 çıkarsa test yapmayı düşünüyorum.düşerse zaten gerek yok adet olacam demektir.
saol bitanemmm inşallah hayırlısıyla gelir bebişim...denizi çook öpüyorum kuzumMelisim yeni döngün hayırlı olsun
İnşallah tatilde kafa boş deniz kum güneş sana bebek olarak geri doner
Canım sağolasın aldık epey bişeyeni yatakla gardrobu kaldı yoksa hemen hemen herşeyini aldık
Canımız sıkkın bu aralar bebeğin karın boşluğunda sıvı gördüler bir sürü test yaptırdık benim kanımda bişey çıkmadı şimdi bebeğin kanına bakılacak kordosentez yani kordonundan kan alınacak salı günü onun heyecanı var Allahın izniyle kızımla atlatıcaz bu günleri
oliiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar hayırlı cumalar..
sonii sigarayamı başladın yuhhh sana emii çok kızdım şimdi ...
durup durup 30 undan sonra sigaraya başlayan tek sensin heralde..bak bana bırakayım diye debeleniyorum ama yok bekarlıktan alışmışız bi kere.
yumurta kalitesini etkilemesinin yanında göğüs ağrısı boğaz ağrısı sarı dişlerinmi olsun istiyorsun kız sen sakınnn paket alma paket alınca sen tiryaki oldun demektr..
kız dün o kadar konuştuk ama senin yumoşlarını hiç konuşmadık yarabbimm yaadoktora gıttım gecen aydan oluşan kıstımi kontrol ıcın gıtmıs kıstim bırde bir 15 lik bırde 12 lik yumurtam var.bu ne şimdik ya ben nıye yumurtluyorum ılaçsız hemde.
bence takmıyorum ondan umrumda da değil bayramdan snra tatile gıdıcem inşallah kafa dınlemeye ıhtıyacım var.opuyorum sizi hoşcaklaın
Sonnurcum evde isler yoluna girmiş Allah bir daha ağzınızın tadını bozmasın
Olur böyle vakalar turk polisi yakalar
Ayyyy ne bayat oldu
Canım sağolasın aldık epey bişeyeni yatakla gardrobu kaldı yoksa hemen hemen herşeyini aldık
Canımız sıkkın bu aralar bebeğin karın boşluğunda sıvı gördüler bir sürü test yaptırdık benim kanımda bişey çıkmadı şimdi bebeğin kanına bakılacak kordosentez yani kordonundan kan alınacak salı günü onun heyecanı var Allahın izniyle kızımla atlatıcaz bu günleri
daha önce çok ateş ölçtüm canım.bata 2 gün kala 36,4- 36,2 falan olouyordu. bat günü de 36,0 olup direk adet oluyordum.benim ovulasyon sonrası dpo 12 gün sürer normalde.bazen 11 gün sürdügü de oluyor.hatta bir ay 20. gün yumurtladım 30. gün akşam kanamam başlamıştı.birazcık umutladım hatta ilk defa bu kadar yaklaştım gibi hissediyorum.bugünkü ateşim biraz moral verdi.çünkü ben gecen ay 25. gün adet olmuştum.bu ay öle olsaydı 27 haziran benim bat olacaktı.son adet tarihim 2 hazirandı.hadi eskisi gibi 28 günde olsam diyorum o zamanda bat bugün.ateş de öle çıkınca ümitlendim ne yalan söyliyim.bide 13. günümde ovulasyon testi yapmıiştım.2.çizgi birinciye göre daha açık çıktı.ben koyulaşır sanıyordum ama 14. gün daha da açık çıktı.biz 13,14,16,17.günler çalıştık.Allım nolur bu sefer tutmuş olsun.1 temmuza kadar gelmezse test yapacam.inş gelmez
dakikada 156 kez
120 180 arası normalmiş
doğum 13 şubata geldi
rutin testleri istedi
işte böyleee
ben çıkıyorum
öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?