Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

daha önce çok ateş ölçtüm canım.bata 2 gün kala 36,4- 36,2 falan olouyordu. bat günü de 36,0 olup direk adet oluyordum.benim ovulasyon sonrası dpo 12 gün sürer normalde.bazen 11 gün sürdügü de oluyor.hatta bir ay 20. gün yumurtladım 30. gün akşam kanamam başlamıştı.birazcık umutladım hatta ilk defa bu kadar yaklaştım gibi hissediyorum.bugünkü ateşim biraz moral verdi.çünkü ben gecen ay 25. gün adet olmuştum.bu ay öle olsaydı 27 haziran benim bat olacaktı.son adet tarihim 2 hazirandı.hadi eskisi gibi 28 günde olsam diyorum o zamanda bat bugün.ateş de öle çıkınca ümitlendim ne yalan söyliyim. bide 13. günümde ovulasyon testi yapmıiştım.2.çizgi birinciye göre daha açık çıktı.ben koyulaşır sanıyordum ama 14. gün daha da açık çıktı.biz 13,14,16,17.günler çalıştık.Allım nolur bu sefer tutmuş olsun.1 temmuza kadar gelmezse test yapacam.inş gelmez

Son düzenleme:

Ayyyy canım inşallah bende çok heyecanlandim şimdi
O zaman pazar gunü yapacaksın testi inşallah bebeğin seninledir canım

kızlarrrrr doktordan geldik şimdi
kalbini duyduk bebişin çok şükür.
nasıl atıyor var ya güp güp güp güp hiç durmadan
dakikada 156 kez
120 180 arası normalmiş
7+2 günlük olmuşuz nası olduysa:26:
doğum 13 şubata geldi
doktor her şey güzel dedi
rutin testleri istedi
işte böyleee
ben çıkıyorum
öpüldünüz

Ayyyy canım inşallah bende çok heyecanlandim şimdi
O zaman pazar gunü yapacaksın testi inşallah bebeğin seninledir canım

inşallah pasicim inşallah...öyle çok istiyoruz ki...hele eşim.deliriyo deyim yerindeyse...yarın ateş ölçme şansım olmayacak.evde kalmayacagım bu akşam.artık pazar günü sabah ölçerim.yine 36,6 çıkarsa test yapmayı düşünüyorum.düşerse zaten gerek yok adet olacam demektir.

masumiyetcim canım mesajını gördüm cevabım gelmedi sana.inşallah Rabbim koruyacak meleginle seni.hiç bir şey olmayacak bak gör.cadı kızın 3 ay sonra senle inşallah

Maşallah subhanallah canım
İlk zamanlar ölçümler böyle degisebiliyor 3 gün önce 5 gün sonra takılma onlara
Saglıkla doğacak kucağına kuzucum

Anladım canım
İnşallah Rabbim güzel gönlünüze göre versin

diğer taraftan yazdım ama burdanda yazayım hadi gözün aydın rabbim kucağına aldığın günü haber etmeyide nasip etsin inşallah..sağlıkla sıhhatle gelsin meleğinnn aminnnnn

Maşallah subhanallah canım
İlk zamanlar ölçümler böyle degisebiliyor 3 gün önce 5 gün sonra takılma onlara
Saglıkla doğacak kucağına kuzucum

pasiiiiiiii
kuşummm
çok sağol
deniz oğlan napıyor
çok öpüyorum seniii
pazartesi evde olacağım

OLİİİ
okudum kuzum yazdım oraya da
hepiciğiniz öpüldünüz
çıkıyorum artık

cok sukur cnm bunu da atlattın....saglıkla al kucagına ınsallahh

canımmmmm maşallahh yerim o güp güp atışlarını.1: gözünaydın tatlım kucağına alacaksın hayırlısıylaa dualarımdasın...
nazcım inşallah ateşin düşmez ve bize güzel haberler verirsin
Melisim yeni döngün hayırlı olsun
İnşallah tatilde kafa boş deniz kum güneş sana bebek olarak geri doner
saol bitanemmm inşallah hayırlısıyla gelir bebişim...denizi çook öpüyorum kuzum

canım epeydir uğramıyordun nasılsın geçmiş olsun canım inşallah bişey olmayacak melek kızına güzel düşünelim dualarım sizinle banucum

aaa sigara dedin yine canım istedii
benim abimin eşi yıllardır içti ama abim hiç içmedi gördüğü halde şimdi 50 den sonra oda başladı içmeye
ben öyle yalandan takılıyorum beaa bakma sen bana şükür daha öncede böyle oldu ama bıraktım unuttum gitti

:26::26::26:

kız dün o kadar konuştuk ama senin yumoşlarını hiç konuşmadık yarabbimm yaa hade hayırlı olsun içi ebişle dolsunn o zamannn

Sonnurcum evde isler yoluna girmiş Allah bir daha ağzınızın tadını bozmasın
Olur böyle vakalar turk polisi yakalar
Ayyyy ne bayat oldu

yaa ama bir iki güne kalmaz yine başlarız şimdide tatil tartışmamız başladı

Banu geçmiş olsun canımm allah hayırlısıyla bu işinde üstesinden gelmenizi nasip etsin öptüm

Canım az daha zorlarsın 14 şubatta sevgilinin sana hediyesi olmuş olur
çok güzel gidiyor inşalllah doğum yaptığın günleride burda kutlamak nasip olurrr

KIZLARselamlar ne habersiniz..
benim ağrılarımın kaynağı midemmiş :) gaz sıkışması .. çok önceden içtiğim hap vardı onu içtim rahatladım sabah akşam dün resmen iki büklüm yürüdüm hep.. ama kalbim karnım Allah ım heryerim ne acıdı anlatamam neyse hapı içtim reçete de yazıyor ki gebe emziren anemi? döneminde olanlar kullanamaz.. şok oldum.. ama zaten hamilelik yok panik olmadım açıkcası.. sıfır belirti.. akıntı dahi yok.. hapı içmeye devam ediyorum bende.. :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…