- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #11.021
onlara askın ne kadar guzel ne kadar huzur verıcı oldugunu sugunlerde anlatmamız lazım:1kendımız ıcın yani
cok guzel hemde canım bızım 2.gıdısımız altınoluga gıdıcektık vazgecemedık oradan ...
esıme dıyorum zten yorgunum demek yok benı uzmek yok bız oraya tatıle degıl cocuk yapmaya gıdıyoruz
evet evet tatilde özellikle uygulamalı anlatalım onlara
tabiki ikisi bi arada hem tatil hem bebiş süperrrrrrrrrrrrr
kızlar yaptım tabi silik çıktı çizgi eşime gösterdim ama ona söylemedim gebelik tahmini için diye dedim ki sence ben bu teste göre yumurtluyor muyum :) eşimde dedi ki sanki yumurtlama günün yaklaşmış gibi dedi bana diyor ki ee o zaman yarın akşamada yap demek ki önce yumurtlaman olucak yarın akşamaa ilişki olur tutmazsa da adetin gelir çok pratiktir kendisi :)
bizde bu hafta değil sonraki hafta bodruma gidiyoruz ve benim yumurtlama günlerim kıymetlerim tatil dönüşü başlıyor bu ne demek tatil dönüşü birikmiş işler demek o da çok çalışmak demek oda ilişki için yorgun uyuya kalınan akşamlar demek ayyyyyyyyyyyyyyyy herşey mi bu kadar karamsar gider Allah ım beterinden korusun.. zaten uçağa binmekde istemiyorum daha şimdiden onun da stresi bastı amaaann aamaaann
bdroner zor oluyo yazarkenben nilay kuzum memnun oldum
varmı bırseyler gecen gun uzunuyordun kendını
nilay ımm bende memnun oldumm aslında ben bu topikte sizinle olmaktan uzun zamandır memnunumda adımı sormadınız mı ne oldu hiç yazmadım bende pardon.. canım benimm ben genelde üzgünüm. yumurtlama dönemlerimde çalışma oluyorsa o umutdan dolayı mutlu oluyorum :)
hıc bellı olmaz bakarsın erken yumurtlarsın hava degısımı nasılsa....yada spermcıkler bekler heran hersey olabılır sen o gunlerı ıyı degerlendır...
bodrum daa guzeldırr emınım ıyı eglenceler ıyıntatıller bende cok gıtmek ıstıyorum ne zmn gıderız kısmet ....
sakınlestırıcı ıc gıdeeken bırseycık olmaz ama donuse ıcme ne olur ne olmaz
tatlım aslında çokta silik değil ama inşallah yarınki ateşin yüksek çıkarsa umutlanalım ve kana git şimdi yok desem moralin bozulacak var desem ümitlendirmiş olrum çıkmazsa üzülrüm üf bende karmaşığım ama dualarımdasın sıkma kendini yarın ola hayrolabenimki de silik çıkmıştı. fotoyu koymuştum önceki sayfalara.baksan bi..
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...riniz-304231in-payla351305m-alan305-1986.html yada burdan bak istersen.benim de o yüzden pek umudum yok.ateş yanılmaz inş
melis benimki çok mu silik ya..
kesınlıkle
bu arada 4 temmuz kandıl e bırgun ara vermek gerektı o gunude kandılde verıcez artık.... gun ıbadet gunu....
offf yaa dusunsene bu ay burda herkez gebe oluoooo ayy ne guzel hayalıııııı
bızde uzun zamandır memnundukta bu aksam dıle getırelım dedık
uzme canını en azından hamıle kalmıssın daha once boyle bır sansın var gebe kaldıgında da tıp ılerledı eskısı gıbı degıl herseyın bır hal caresı var sen kendını uzme yeterş...
bızde uzun zamandır memnundukta bu aksam dıle getırelım dedık
uzme canını en azından hamıle kalmıssın daha once boyle bır sansın var gebe kaldıgında da tıp ılerledı eskısı gıbı degıl herseyın bır hal caresı var sen kendını uzme yeterş...
o değilde benim bu tatill planım çok ucu ucuna salı gününe adetim gelicek o bitcek tatil başlıcak kısmetse amaaa bu stresden adetim geç başlarsa tatilde odada yatarım artıkk.. aaa bu da karamsar oldu inanamıyorum herşey de karamsarım yuh diyorum kendime bu arada aslında umut kırıntısı var içimde şöyle ben haziran 20 de çift çizgiyi gördüm ovulas. testinde ee bugünde 12. gün belkide daha testlerde çıkmıyordur belli mi olur he olur mu acaba
benimki de silik çıkmıştı. fotoyu koymuştum önceki sayfalara.baksan bi..
http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...riniz-304231in-payla351305m-alan305-1986.html yada burdan bak istersen.benim de o yüzden pek umudum yok.ateş yanılmaz inş
melis benimki çok mu silik ya..
nasıl silik canım çokkk mu silik koyumu nasıl? yada foto koysana bakalım
canım benimm seninkinden silik benim ki senin ki iyi maşaAllah inşAllah güzel sonuç alıcaksın ben umutluyum senden yana inşAllah
güldürme benii yaa bunalımım benağlıcam konsantremi bozuyorsun
2 ay once aynısı basıma geldı sınırden aglamıstım 23 nısanda kutahya ya gıttık benım de 15 ınde fln reglım bklıyorum...o ay 2 kere kan testı yaptırmıstım..yemın ederım otele gırdık daha lobıdeyız bı sık-caklık hıssettım bu kadar olur dedım ıcımden halbukı bır oncekı ay yıne hava degısımı dıye bı umutla karar vermıstık
aa bak dedıgın olabılır oyleyse 2 gun daha var degılmı
kızlar yaa testim kıııpppkırmızı olmuş kabul olur mu çok mu vakşt geçti üstünden
senle aynı kilodaymışız o dikkatimi çekti ne alakaysa..
e hadı aglayalım sana ayak uydurmak gerek bu gece
amaa duurr nıye aglıyosunkııı bıraz once ampul yanmıstı12. gun demıstın hadı gulelım o zmn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?