Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

ınsallah gemez de hamıssındırrrrr aminnnnn...

ıpını uzatyanı ben kullanabılıyorsam herkez kullanır utan benden utan bari beee

ben senden zayıfım amaaa76.3 oldum da cızelge degıstırmeyı bılmıyorum bırselım gelsede degıstırse

boyun kac cnm...belkıde kılodan hamıle kalmıyoruz olamazmı olabılır

boyum 176 canım.olabilir valla.ben herşeye inanırım.yürüyüşe başladım.günde 1 saat tempolu yürüyorum.inş veririm biraz..70 olsam yeter bana

boyum 176 canım.olabilir valla.ben herşeye inanırım.yürüyüşe başladım.günde 1 saat tempolu yürüyorum.inş veririm biraz..70 olsam yeter bana

ben 1.68 ım ne kadar zayıflasam kâr dıye dusunuyorum sabahları 2 bardak ılık suyun cok faydası var benden soylemesı

ınsallah gemez de hamıssındırrrrr aminnnnn...

ıpını uzatyanı ben kullanabılıyorsam herkez kullanır utan benden utan bari beee

sen çok çatlaksın.. ben çok korkağım beeee... eşim görmüştü tamponu ben kadın olsam hemen kullanırım sen ne korkaksın çıkmazsa ben çıkartırım bişey olmaz demişti de yerin dibinee girmiştimm.. hatta bana demişti ki ipini uzat başka bir ip bağla onuda bileğine bağla kaçmaz öylelikle diye söylenmişti yy çok iğrenciz de mi

oo bendekı cesaret kımsee yok

ben ılk tamponu gorudugum de yok cnm demıstım boyle ıc gecırmekle yetınmıstım gozumde kocaman olmustu....ama sımdııı kurdan kurdan

ahahaha sızde alemsınız ama esın akıllı adammısbılegıne bagla en guzelı harka fıkır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…