- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #11.041
kızlar yaa testim kıııpppkırmızı olmuş kabul olur mu çok mu vakşt geçti üstünden
salı yada çarşamba bekliyorum ben adetimi.. ya eğer tatilde adet olursam var ya benim için tatil biter tampon falanda kullanamıyorum korkuyorum çıkmazsa bi daha içerde kalır die :) ayy ne kötü boşyere uçağa indiğimle kalırım
foto ekleyemiyorum ama bak şu an kıpkırmızı çok mu geçti üzerinden nasıldı ilk an çizginin bi tarafı koyu bi tarafı silikti
ya sen ne komiksin ya Allah senden razı olsun yüzümü güldürdün valla
kabul olur kabul olur.benim o foto da hmen konmuş foto degil.diğeri ile aynı koyulukta mı?ay heyecan yaptım şimdi
ben senden zayıfım amaaa76.3 oldum da cızelge degıstırmeyı bılmıyorum bırselım gelsede degıstırse
boyun kac cnm...belkıde kılodan hamıle kalmıyoruz olamazmı olabılır
boyum 176 canım.olabilir valla.ben herşeye inanırım.yürüyüşe başladım.günde 1 saat tempolu yürüyorum.inş veririm biraz..70 olsam yeter bana
ınsallah gemez de hamıssındırrrrr aminnnnn...
ıpını uzat yanı ben kullanabılıyorsam herkez kullanır utan benden utan bari beee
selam canlarrr nabersinizzz
hoşgeldin bebeeemmm
ben 1.68 ım ne kadar zayıflasam kâr dıye dusunuyorum sabahları 2 bardak ılık suyun cok faydası var benden soylemesı
naz maşallah kız ne boy varmış sendeeeeeeeeeeeeeecanım benim boy 176.az önce yazdım gelmedi herhalde mesaj...
selam canlarrr nabersinizzz
hoşbuldum nazcımmmm heyecan varmış.bebişten alıyorum haberleri şimdi.
hadi kuzum inşallah güzel sonuçlar alırsın bu ay
sen çok çatlaksın.. ben çok korkağım beeee... eşim görmüştü tamponu ben kadın olsam hemen kullanırım sen ne korkaksın çıkmazsa ben çıkartırım bişey olmaz demişti de yerin dibinee girmiştimm.. hatta bana demişti ki ipini uzat başka bir ip bağla onuda bileğine bağla kaçmaz öylelikle diye söylenmişti yy çok iğrenciz de mi
niye ekliyemiyon kızzzzzzzzzzz
canım aradan çok bi zaman geçmedi yani kaç dk oldukiii bence koyulaştıysa geçerlidirrrrr
aaa bende 1 68 im kilo da 58 sen kaçsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?