- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #11.001
naz cnm guzel haberleını beklıyoruz ınsallah melegın senınledır..
melıs nasılsın cnm hosgeldın annen eltın nasıl oldu?
naz cnm guzel haberleını beklıyoruz ınsallah melegın senınledır..
melıs nasılsın cnm hosgeldın annen eltın nasıl oldu?
hoşbulduk canım sende hoşgeldin az önce nilayyyyyyyyyyyyy yazdım ama görmedin sanırım
annemin kontrol bu haftaya kaldı canım
eltimde evde şuan dinleniyor iyi olmaya çalışıyor sonucu bu hafta öğrencez bakalım hayırlısı
saol düşündüğün için tatlım
sen nasılsın batımız yakınmış
yalnız ben etiket yaptım melis tatilde gebe kalacak diyeeeeeeinşallah öyle olur
yok cnm gormedım gecmıse bakamadım
inşallahbıran ınce saglıklarına kavusurlar cnm...
evet cnm bır ara yıne yakındı ben bozmustum yıne yetıstım sana
banda olee yapp salı gunu ınsallah tatıle cıkıyoruz ozellıkle yumurtlama gunume denk getırdım 29 undaydı rezervasyon esıme dedım o tarıg-hte gıdersek bı anlamı kalmıcak saolsun kırmadı beniee hersey bebegımız ıcın hazırlı gıdıyorum preseed jelımı bavula koydum bıle
ayy ınsallah hava degısımı ıyı gelıde tutunur melekelrımız
tamam canım sanada şöyle yazıyorum: nilay tatildeeeeee gebiş olup gelecekkkkkkkkkkkkkk
nasıl güzelmiii
ayy inşallah canım yaa benim yumurtlama zamanı tamamen tesadüf denk geldi varya ayarlamadımda bu ay erken gelince haliyle kayma oldu tarihte çokta iyi oldu belkide hava deniz güneş bize iyi gelir ve minnoşlarımız gelir
ayyy super hemdeee allahım ne olur nasıp etsınnnnnn
ii bakalım cok takmadan yumosları uzmeden devam
nerdesınız cnm tatılde?
bdroner hoşgeldin canımmmm...kız senin adın ne bu arada
bata 2 gün kalmışşşş ne durumdasın
aminnnnnnnnnnnn
yok kızzz hiç üzer miyim ben o yumoşcuklarımıııı
antalya-kemer canım...siz
bu arada gebelik testlerim var ama bozuk çıkıyor ikide bir ovulas.testi yapayım gidip bende o da negatif çıksında kendimi duvardan duvara çarpıyım.. geliyorum heemn
behiyecim memnun oldumcanım benim hoşbuldum.. benim adım behiye.. bat a 2 gün kaldı da göğüs ağrılarım falan vardı heppsi geçti artık adet belirtilerim de yok.. gebelik de yok ve ben o kadar bunalımım ki bi yere kadar kapanıp hünhür hüngür ağlamak istiyorum belki hiç olmıyacak bilmiyorum ki ben 30 yaşındayım ben ne yapıcağım sığmıyorum hiçbiryere kafam da hep bu konu var hiç birşey sinmiyor içime ve bugün tanıdık ziyaretindeydik bizimle aynı zzamnada evlenmişlerdi bebeklerinin fotolarını gösterdiler o kadar ezik hissettim ki kendimi sanki benmişim kabahatli gibi hissettim ki böyle bir vurgu falan yok kesinlikle ama ben üzgünüm ya.. çok özür dilerim herkesden böyle karamsar cümlelerle üzüyorsam can'lar sizi ama patlıyorum
bu arada gebelik testlerim var ama bozuk çıkıyor ikide bir ovulas.testi yapayım gidip bende o da negatif çıksında kendimi duvardan duvara çarpıyım.. geliyorum heemn
onlarla arayı tutmak lazım bırde bırıcık askları spermcıklerlebuıkılı bıze lazım
antalya cok guzel kemere gıtmıstım yıllar once
biz erdeğe gıdıyoruz cnm
ah o aşıklar bir buluşsa zaten bizim aşkımızda ikiye katlanacak sayelerinde..ama inatçılar napalım beklicez
erdek te çok güzelmiş öyle diyolar hadi nilay kız bu tatilde çok çalışalımmmmm
bende merakla bekliyorum valla...
onlara askın ne kadar guzel ne kadar huzur verıcı oldugunu sugunlerde anlatmamız lazım:1kendımız ıcın yani
cok guzel hemde canım bızım 2.gıdısımız altınoluga gıdıcektık vazgecemedık oradan ...
esıme dıyorum zten yorgunum demek yok benı uzmek yok bız oraya tatıle degıl cocuk yapmaya gıdıyoruz
kızlar yaptım tabi silik çıktı çizgi eşime gösterdim ama ona söylemedim gebelik tahmini için diye dedim ki sence ben bu teste göre yumurtluyor muyum :) eşimde dedi ki sanki yumurtlama günün yaklaşmış gibi dedi bana diyor ki ee o zaman yarın akşamada yap demek ki önce yumurtlaman olucak yarın akşamaa ilişki olur tutmazsa da adetin gelir çok pratiktir kendisi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?