Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

naz cnm guzel haberleını beklıyoruz ınsallah melegın senınledır..

melıs nasılsın cnm hosgeldın annen eltın nasıl oldu?

hoşbulduk canım sende hoşgeldin az önce nilayyyyyyyyyyyyy yazdım ama görmedin sanırım
annemin kontrol bu haftaya kaldı canım
eltimde evde şuan dinleniyor iyi olmaya çalışıyor sonucu bu hafta öğrencez bakalım hayırlısı
saol düşündüğün için tatlım
sen nasılsın batımız yakınmış
yalnız ben etiket yaptım melis tatilde gebe kalacak diyeeeeee inşallah öyle olur

naz cnm guzel haberleını beklıyoruz ınsallah melegın senınledır..

melıs nasılsın cnm hosgeldın annen eltın nasıl oldu?

hoşbulduk canım sende hoşgeldin az önce nilayyyyyyyyyyyyy yazdım ama görmedin sanırım
annemin kontrol bu haftaya kaldı canım
eltimde evde şuan dinleniyor iyi olmaya çalışıyor sonucu bu hafta öğrencez bakalım hayırlısı
saol düşündüğün için tatlım
sen nasılsın batımız yakınmış
yalnız ben etiket yaptım melis tatilde gebe kalacak diyeeeeee inşallah öyle olur

yok cnm gormedım gecmıse bakamadım

inşallahbıran ınce saglıklarına kavusurlar cnm...

evet cnm bır ara yıne yakındı ben bozmustum yıne yetıstım sana

banda olee yapp salı gunu ınsallah tatıle cıkıyoruz ozellıkle yumurtlama gunume denk getırdım 29 undaydı rezervasyon esıme dedım o tarıg-hte gıdersek bı anlamı kalmıcak saolsun kırmadı beniee hersey bebegımız ıcın hazırlı gıdıyorum preseed jelımı bavula koydum bıle

ayy ınsallah hava degısımı ıyı gelıde tutunur melekelrımız

bdroner zor oluyo yazarken ben nilay kuzum memnun oldum

varmı bırseyler gecen gun uzunuyordun kendını

tamam canım sanada şöyle yazıyorum: nilay tatildeeeeee gebiş olup gelecekkkkkkkkkkkkkk
nasıl güzelmiii
ayy inşallah canım yaa benim yumurtlama zamanı tamamen tesadüf denk geldi varya ayarlamadımda bu ay erken gelince haliyle kayma oldu tarihte çokta iyi oldu belkide hava deniz güneş bize iyi gelir ve minnoşlarımız gelir

ayyy super hemdeee allahım ne olur nasıp etsınnnnnn

ii bakalım cok takmadan yumosları uzmeden devam

nerdesınız cnm tatılde?

bdroner hoşgeldin canımmmm...kız senin adın ne bu arada
bata 2 gün kalmışşşş ne durumdasın

canım benim hoşbuldum.. benim adım behiye.. bat a 2 gün kaldı da göğüs ağrılarım falan vardı heppsi geçti artık adet belirtilerim de yok.. gebelik de yok ve ben o kadar bunalımım ki bi yere kadar kapanıp hünhür hüngür ağlamak istiyorum belki hiç olmıyacak bilmiyorum ki ben 30 yaşındayım ben ne yapıcağım sığmıyorum hiçbiryere kafam da hep bu konu var hiç birşey sinmiyor içime ve bugün tanıdık ziyaretindeydik bizimle aynı zzamnada evlenmişlerdi bebeklerinin fotolarını gösterdiler o kadar ezik hissettim ki kendimi sanki benmişim kabahatli gibi hissettim ki böyle bir vurgu falan yok kesinlikle ama ben üzgünüm ya.. çok özür dilerim herkesden böyle karamsar cümlelerle üzüyorsam can'lar sizi ama patlıyorum

bu arada gebelik testlerim var ama bozuk çıkıyor ikide bir ovulas.testi yapayım gidip bende o da negatif çıksında kendimi duvardan duvara çarpıyım.. geliyorum heemn

bu arada gebelik testlerim var ama bozuk çıkıyor ikide bir ovulas.testi yapayım gidip bende o da negatif çıksında kendimi duvardan duvara çarpıyım.. geliyorum heemn

no no no psıkolopata baglamak yok relax gelmezsen gelmeyi soyle ole rahatla sevınmek in uzulmek out

behiyecim memnun oldum
özür dileme canım ya bazı zamanlar hepimize öyle bunalımlar sıkıntılar geliyor ama güçlü olmamız lazım sabretmemiz lazım bizim sınavımızda bu..hepimiz çok üzülüyoruz ağlıyoruz bunalıma giriyoruz çoğu zaman pes ediyoruz ama asla ümitsiz olupta yıkılmak yok devam edicez rabbim ne zaman uygun görürse o zaman olacak..sıkma kendini canım benimmm

hadi yap hemen gelllllllllllllllll

onlarla arayı tutmak lazım bırde bırıcık askları spermcıklerlebuıkılı bıze lazım

antalya cok guzel kemere gıtmıstım yıllar once

biz erdeğe gıdıyoruz cnm

ah o aşıklar bir buluşsa zaten bizim aşkımızda ikiye katlanacak sayelerinde..ama inatçılar napalım beklicez
erdek te çok güzelmiş öyle diyolar hadi nilay kız bu tatilde çok çalışalımmmmm

ah o aşıklar bir buluşsa zaten bizim aşkımızda ikiye katlanacak sayelerinde..ama inatçılar napalım beklicez
erdek te çok güzelmiş öyle diyolar hadi nilay kız bu tatilde çok çalışalımmmmm

onlara askın ne kadar guzel ne kadar huzur verıcı oldugunu sugunlerde anlatmamız lazım:1kendımız ıcın yani

cok guzel hemde canım bızım 2.gıdısımız altınoluga gıdıcektık vazgecemedık oradan ...

esıme dıyorum zten yorgunum demek yok benı uzmek yok bız oraya tatıle degıl cocuk yapmaya gıdıyoruz

kızlar yaptım tabi silik çıktı çizgi eşime gösterdim ama ona söylemedim gebelik tahmini için diye dedim ki sence ben bu teste göre yumurtluyor muyum :) eşimde dedi ki sanki yumurtlama günün yaklaşmış gibi dedi bana diyor ki ee o zaman yarın akşamada yap demek ki önce yumurtlaman olucak yarın akşamaa ilişki olur tutmazsa da adetin gelir çok pratiktir kendisi :)

evet evet tatilde özellikle uygulamalı anlatalım onlara
tabiki ikisi bi arada hem tatil hem bebiş süperrrrrrrrrrrrr

nasıl silik canım çokkk mu silik koyumu nasıl? yada foto koysana bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…