- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
- Konu Sahibi bebisimolsun
-
- #10.981
bebiiiiiişş olma mısın annem
ne var ne yok
Kuzucummm tüm dualarım seninle bugün
Pamukla tanışacaksın ayyyy nasıl heyecan verici
Deniz le ilk tanıştığım gün geldi aklıma mübarek Kadir gecesiydi
Allahım bir ömür boyu sizi ayırmasın canim
ne olsun canım iyiym çok şükür yorgunum biraz okul kapandı ama benim yoğunluk bitmiyor bugün köyümüze gittik ay çok eğlenceliydi çok güzel geçti güneşte pancar gibi oldum tabii
sen naptın nasılsın bebişin maşallah iyi annesi sen ne durumdasın
kız nazcanım benim.herşey yarınki ateşe bağlı galiba.eşim sürekli soruyo.sancın var mı?adetin gelmiş mi?iyimisin?adam benden meraklı haa..yarın kan testine gidecegimi bilmiyor.o çarşamba günü sabah yaptır diyor.umutla beklemek bile güzel diyor.of valla.daha önce hiç böyle olmamıştı.max 31 günde adet görmüşümdür.yarın 31. günüm.oldu oldu olmadı kötü haber de gelebilir.aslında kendimi kötüye hazırlamam lazım.sağlık ocakları yapıyor demi kan testini?buraya da yeni taşındık.ikametgahımı bile aldırmadım.acaba yarın gitsem (tabi Adet olmazsam) yaparlar mı kan testi?
nazcım yarınki ateşinde yüksek çıkarsa bence doğruuuuuuuuuuu kana git inşallah güzel haberlerini bekliyorum canım
canım benim.herşey yarınki ateşe bağlı galiba.eşim sürekli soruyo.sancın var mı?adetin gelmiş mi?iyimisin?adam benden meraklı haa..yarın kan testine gidecegimi bilmiyor.o çarşamba günü sabah yaptır diyor.umutla beklemek bile güzel diyor.of valla.daha önce hiç böyle olmamıştı.max 31 günde adet görmüşümdür.yarın 31. günüm.oldu oldu olmadı kötü haber de gelebilir.aslında kendimi kötüye hazırlamam lazım.sağlık ocakları yapıyor demi kan testini?buraya da yeni taşındık.ikametgahımı bile aldırmadım.acaba yarın gitsem (tabi Adet olmazsam) yaparlar mı kan testi?
ohhh iyi eğlenmişsin içine sinsin
pamuk iyi çok şükür
ama ben bu ara halsizlik,acıkıyorum ama içim hiçbir şey almıyor
midem bulanıyor gibi bulanmıyor gibi bir garibim anlayacağın
Ama buna da şükür
melis o kalp atışı var yaaa nelere bedell neden diyeceksin
eşimin ağzı kulakalrında yavrum benım diye diye geziyor
hatta arabaların arkasına yapıştırılıar ya arabada bebek var falan onlardan almış daha şimdiden
yaa kızım sözde istemiyodu senin adam gördünmüü noldu şimdi ohhh alsın alsın
kız senin adam istemez halde böyleyse benimkini düşünemiyorumm
kız naz
sen idrar testi mi yaptın
ateşin maşalah
hiç böyle olurmuydu bugünde
ben de heycanlandım
hadi inşalahhh
he yAaa
Allahım tez zamanda tüm isteyenlere nasip etsin bu mucizeyi
bazen düşünüyorum hayal gibi rüya gibi
nasıl hamile kaldım ben diyorum ben
inanamıyorum
ama nasip bu zamanaymış
canım evde gebelik testi yok yapamadım.sadece ov testi yaptım.diğer hamiş arkadaşların pozitif çıkmıştı adet gününde.benimki ikinci çizgi çıktı ama diğerine göre silikti.bende umudu kesmiştim.tam koyu degil die.ama sabah ateşim yine yüksek çıkınca yine umutlandım.benim genelde ateşim adete 2 gün kala düşmeye başlar.36,4-36,2 falan olur adet olurum 36,1 ile...36,8 i hiç görmedim...yarın da böle çkarsa ne güzel olur..çok istiyorum.
evet canım çok şükür ki yavruna kavuşmana kucağına almana sayılı zaman kaldıaminnn isteyen herkese inşallah
bende gebe kalacağım zamanı hayal edemiyorum ne zaman kalacam diye düşünüp duruyorum
Rabbim biliyor
bazen tekrarlanan cümleler can sıkabiliyor
ama ben hergece dua ediyorum sizee
ve dua ettiklerim sırayı boşaltmaya başladı
umarım sıra sizdedir
çok mu silikti ikinci çizgi
ben de yapmıştım adetım geçince ovul testi
2.çüzgi ilkinden daha koyuydu
ama ateşin iyiye işarettir inşallah
canım sanki çok da açık değil rengi
ama en garantisi yarın sabahı beklemek
umarım iyi haberler verirsin bizee
kızlar ben çıkıyorum
iyi bakın kendinizee
öpüyorum kocaman
canım sanki çok da açık değil rengi
ama en garantisi yarın sabahı beklemek
umarım iyi haberler verirsin bizee
kızlar ben çıkıyorum
iyi bakın kendinizee
öpüyorum kocaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?